|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 17:39:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno user posted image user posted image user posted image

Policaji????????????Daj povejuser posted image user posted image da se še me mal olajšamo.

Ne, to ne. Ampak user posted image user posted image  je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. user posted image user posted image , kakšno pizuser posted image  bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!!

moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur  + motor ogledala 60 eur ....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.10.2008 17:41:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno user posted image user posted image user posted image

Policaji????????????Daj povejuser posted image user posted image da se še me mal olajšamo.

Ne, to ne. Ampak user posted image user posted image  je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. user posted image user posted image , kakšno pizuser posted image  bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!!

moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur  + motor ogledala 60 eur ....

Saj moj ima kasko in ga poškodbe na astri ne bodo nič stale, bo pa padel v razredih glede zavarovanja, ker je moral dati kuponček...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.10.2008 17:49:44   
barbaw
špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.10.2008 17:56:57   
Naty*
Midva sva pa oba zbolela user posted image ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva user posted image .

Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it user posted image . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznamuser posted image .
Nč, uživajte...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.10.2008 18:02:09   
Anitka
Oj čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših domauser posted image user posted image user posted image

Ve ste pa napisale, da glava boliuser posted image user posted image . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.10.2008 18:12:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših domauser posted image user posted image user posted image

Ve ste pa napisale, da glava boliuser posted image user posted image . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor?user posted image

Sreča ti ni naklonjena, ker Katina ne sodeluje več na forumu s svojimi obnovamiuser posted image

Sem si malo časa vzela in pokukala na comp. kasso: moj kup perila se je močno zmanjšaluser posted image Matej hrani Aljo, jaz grem pa prštimat obleke in podobne reči za jutri.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.10.2008 18:14:58   
Estrella*
Anitka: še to +75 in +45user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.10.2008 18:25:00   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Midva sva pa oba zbolela user posted image ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva user posted image .

Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it user posted image . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznamuser posted image .
Nč, uživajte...

ojoj škoda user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravitauser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.10.2008 18:25:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim.

To ima tudi moj, ampak mu očitno nič ne pomaga!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.10.2008 18:26:51   
špelin@

Nč, uživajte...

user posted image  Naty*, pozdravita se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.10.2008 18:29:48   
Anonimen

Nč, uživajte...

o škoda, hitr se pozdravtauser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.10.2008 18:30:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Težka bo, tudi mene zadnje čase krepko mede, toliko postov naklepljejo ravno tiste ure, ko mene ni gor user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.10.2008 18:31:30   
Anonimen
Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.10.2008 18:34:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Anja!!Jutr jo faše še Aljauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.10.2008 18:34:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

No vidš, super da ni več tok hudo z glavo.

Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit.

Jaz sem skos za šopinguser posted image .

No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt 

jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za user posted image pa bi lahko bila cel danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.10.2008 18:35:38   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

No vidš, super da ni več tok hudo z glavo.

Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit.

Jaz sem skos za šopinguser posted image .

No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt 

jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za user posted image pa bi lahko bila cel danuser posted image

Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.10.2008 18:37:46   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Anja!!Jutr jo faše še Aljauser posted image user posted image  

ej jaz jo drugače ne maram, ampak tako čisto zmiksana pa je fuuul dobra, kot pire.

Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.10.2008 18:43:00   
Anonimen

jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacunuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.10.2008 18:49:02   
valentina2006
katy82: To o piškotih user posted image ... si me kr nasmejala... sem jih tud že probala, majo tak zanimiv okus... sam men ne potegnejo, k so brez čokolade user posted image ... pol pa kr veselo user posted image ... bo ati vsak dan 1 škatlo kupu user posted image .

špelin@: Tole z ogledali user posted image ... sem jest pred kratkim mela isto štorijo... je en iduser posted image iot vozu po sred ceste, ne vem kva je delu, da me je šele na koncu zamerku in hit prč zavil, jest pa nč nisem mogla, k je bil na moji desni strani zid user posted image ...  pa sva trešla s špegli... jest sem se tko ustrašla je tko grozn počl... sem se čez ene 100 m ustavla in sem misnla, da mi pol avta manka uzad... k sreč ni blo nč, se mi je nazadnje le špegu zapru... kva je pa blo z njemu, pa ne vem, je kr naprej vozu...iduser posted image iot

Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.10.2008 18:51:41   
tilči
Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj?
Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.10.2008 18:55:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrnauser posted image

Ne tilči nisem. A misliš da je bil?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.10.2008 18:56:14   
tilči

Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala

Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.10.2008 18:57:20   
Estrella*

jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacunuser posted image

in samo še slabše bo, sploh ko bo mala Anja pokazala kaj bi ona............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.10.2008 18:57:54   
valentina2006

tilči: Ne, da bi vedla... prvič slišim.

Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.10.2008 18:59:19   
Estrella*

Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala

Ja a je bilo trdo? In če sedaj probaš otipat, a se ti zdi, da je skoraj zunaj?Kakšno je blo stanje po 6t ko si bila na pregledu, je kaj G komentiral?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?