Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:39:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno Policaji????????????Daj povej da se še me mal olajšamo. Ne, to ne. Ampak je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. , kakšno piz bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!! moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur + motor ogledala 60 eur ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:41:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno Policaji????????????Daj povej da se še me mal olajšamo. Ne, to ne. Ampak je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. , kakšno piz bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!! moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur + motor ogledala 60 eur .... Saj moj ima kasko in ga poškodbe na astri ne bodo nič stale, bo pa padel v razredih glede zavarovanja, ker je moral dati kuponček...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:49:44
|
|
|
|
barbaw
|
špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 17:56:57
|
|
|
|
Naty*
|
Midva sva pa oba zbolela ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva . Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznam . Nč, uživajte...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:02:09
|
|
|
|
Anitka
|
Oj čveke čvekaste Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših doma Ve ste pa napisale, da glava boli . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:12:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj čveke čvekaste Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših doma Ve ste pa napisale, da glava boli . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor? Sreča ti ni naklonjena, ker Katina ne sodeluje več na forumu s svojimi obnovami Sem si malo časa vzela in pokukala na comp. kasso: moj kup perila se je močno zmanjšal Matej hrani Aljo, jaz grem pa prštimat obleke in podobne reči za jutri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:14:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: še to +75 in +45
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:25:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Midva sva pa oba zbolela ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva . Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznam . Nč, uživajte... ojoj škoda da se čimprej pozdravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:25:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim. To ima tudi moj, ampak mu očitno nič ne pomaga!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:26:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Midva sva pa oba zbolela ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva . Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznam . Nč, uživajte... Naty*, pozdravita se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Midva sva pa oba zbolela ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva . Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznam . Nč, uživajte... o škoda, hitr se pozdravta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:30:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj čveke čvekaste Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših doma Ve ste pa napisale, da glava boli . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor? Težka bo, tudi mene zadnje čase krepko mede, toliko postov naklepljejo ravno tiste ure, ko mene ni gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:34:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soli Anja!!Jutr jo faše še Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. Pa glava ne boli več hudo. No vidš, super da ni več tok hudo z glavo. Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit. Jaz sem skos za šoping . No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za pa bi lahko bila cel dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:35:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. Pa glava ne boli več hudo. No vidš, super da ni več tok hudo z glavo. Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit. Jaz sem skos za šoping . No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za pa bi lahko bila cel dan Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soli Anja!!Jutr jo faše še Alja ej jaz jo drugače ne maram, ampak tako čisto zmiksana pa je fuuul dobra, kot pire.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljuje jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacun
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:49:02
|
|
|
|
valentina2006
|
katy82: To o piškotih ... si me kr nasmejala... sem jih tud že probala, majo tak zanimiv okus... sam men ne potegnejo, k so brez čokolade ... pol pa kr veselo ... bo ati vsak dan 1 škatlo kupu . špelin@: Tole z ogledali ... sem jest pred kratkim mela isto štorijo... je en id iot vozu po sred ceste, ne vem kva je delu, da me je šele na koncu zamerku in hit prč zavil, jest pa nč nisem mogla, k je bil na moji desni strani zid ... pa sva trešla s špegli... jest sem se tko ustrašla je tko grozn počl... sem se čez ene 100 m ustavla in sem misnla, da mi pol avta manka uzad... k sreč ni blo nč, se mi je nazadnje le špegu zapru... kva je pa blo z njemu, pa ne vem, je kr naprej vozu...id iot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:51:41
|
|
|
|
tilči
|
Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:55:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Ne tilči nisem. A misliš da je bil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:56:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Ne tilči nisem. A misliš da je bil? Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:57:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljuje jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacun in samo še slabše bo, sploh ko bo mala Anja pokazala kaj bi ona............
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:57:54
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Ne tilči nisem. A misliš da je bil? tilči: Ne, da bi vedla... prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 18:59:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Ne tilči nisem. A misliš da je bil? Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala Ja a je bilo trdo? In če sedaj probaš otipat, a se ti zdi, da je skoraj zunaj?Kakšno je blo stanje po 6t ko si bila na pregledu, je kaj G komentiral?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?