|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 19:58:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res???

Ja imam takrat RD. Kako veš?

Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD user posted image A pol ga maš res, a me ti mal hecaš???

Heca te user posted image . Ma ne ne vem,mogoče si pa res čarovnica,se te mormo batuser posted image

Pazi se mala, te imam na pikiuser posted image Pa še vem kje stanuješuser posted image

A mala? Da ne boš po buči dobla user posted image user posted image .   Z metlo maš bliz ja user posted image user posted image user posted image user posted image ,po zračni linijiuser posted image user posted image

Jo mam že podmazano(metlo) in gremo danes mal naokrog. šcccccccccuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.10.2008 19:59:29   
hijenca
estrella je bilo še kaj drugega zraven v sanjah, se moram na kaj pripravit, malo si me prestrašla zdaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.10.2008 20:00:10   
špelin@
Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem.

Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.10.2008 20:00:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Čarovnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti bom že dala s plehom po buč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjalauser posted image , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečouser posted image  oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa

Estrella*: Mal še izpil svoje "čarovniške" moči... pol se pa res oglasim (bova 2 na kupu user posted image user posted image user posted image )...

A ti si tud?

Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.10.2008 20:01:26   
jana81
spet me počakala cela kača...no

Nejc je spal danes od 11.30- 14.30 potem sva pojedla ceeeeeeel krožnik krompirja s cvetačo (sem bla presenečena glede na njegov štrajk s hrano), pol pa sem ga pustila mamici in skočla v trgovino in Nejcu sem kupila hojico...

upam da jutr ne bo dežja, ker mi je smotan vozit.
več ne uspem komentirat, grem pod tuš

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)???

To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela.

enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni.

no jst ga imam otoček in steklokeramično na sredini, pečico pa posebi, pa brez nape ker je strop iz knauf plate, brez vrat, samo obok do dnevne, pa mi ni nič žal. Je pa otoček velik 120cm, steklokeramična pa 60, tak da mam še dost placa za pacat gor.

kasso ko kej cvreš, pač je vse nasvinjano in potem samo obrišeš.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.10.2008 20:02:07   
Estrella*

estrella je bilo še kaj drugega zraven v sanjah, se moram na kaj pripravit, malo si me prestrašla zdaj.

Čisto nedolžne sanje so ble, nič strašnega, sam RD si praznovala. Joj, jaz se moram mal odklopit od RR, ker par dni nazaj sem sanjala Naty v banjiuser posted image , poprej pa še anitko in kassouser posted image
A v Hannovru si rojena, mi smo pa živeli cca 100km pred Hannovrom v Lüdenscheiduuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.10.2008 20:03:41   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj?
Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrnauser posted image

Poznano. Kakšen mesec po porodu se mi je to zgodilo in sem se ustrašila kot user posted image  Od takrat divje delam Keglove vaje in je šlo nazaj. Če vaje ne pomagajo, je treba operirat, tega se pa bojim.

Bom tudi jaz pridno delala vaje sedaj.user posted image Mislim, pa da vem, od česa je to. Tilna še vedno prenašam v lupinci, ko gremo v  vrtec in iz vrtca in sem danes imela  roke že do tal. user posted image Sedaj bo lupinca kar v avtu počakala, Tilen pa v kengurujčka

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.10.2008 20:04:12   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Čarovnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti bom že dala s plehom po buč!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjalauser posted image , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečouser posted image  oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa

Estrella*: Mal še izpil svoje "čarovniške" moči... pol se pa res oglasim (bova 2 na kupu user posted image user posted image user posted image )...

A ti si tud?

user posted image user posted image user posted image Nina pazi se, maš srečo , da te VALENTINA še ne pozn.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.10.2008 20:05:25   
Srčekgirll
Uf, sm pozabla napisat nove podatke. Včer, 26.10.2008, je bil Vid cepljen drugič. Podatki; Vid 5m 3t: 7140 g, 67 cm.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.10.2008 20:05:34   
barbaw
Estrella zakaj že si bila ti v Nemčiji?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.10.2008 20:06:20   
barbaw
tilči moraš se pazit. Kegla pa jaz še občasno izvajam.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.10.2008 20:07:29   
Anonimen

Čisto nedolžne sanje so ble, nič strašnega, sam RD si praznovala. Joj, jaz se moram mal odklopit od RR, ker par dni nazaj sem sanjala Naty v banjiuser posted image , poprej pa še anitko in kassouser posted image
A v Hannovru si rojena, mi smo pa živeli cca 100km pred Hannovrom v Lüdenscheiduuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.10.2008 20:08:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

tilči moraš se pazit. Kegla pa jaz še občasno izvajam.

Ja, saj vem. Samo kaj ko so otroci na prvem mestu, nase pa pozabimuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.10.2008 20:09:55   
Anonimen
DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.10.2008 20:11:40   
Estrella*

Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem.

Ne strah ampak groza. Že dolgo nisem o temu naglas spregovorila, ker enostavno nočem o temu preveč razmišljat. Se mi je pa nazadnje zgodilo to, da sem sedela pri malici na šihtu in je en sodelavc prišel mimo, sem se obrnila k sodelavki in rekla njega v enem mescu ne bo več. Valjda so me vsi čukast gledal. No ne vem koliko časa je minilo, grem z avtom od doma in vidim gručo ljudi ob bloku, ko sem pogledala je bil na tleh moški totalno vijolčen v obraz in ga nisem prepoznala_ izvem kako uro kasnej, da je bil  tisti sodelavcuser posted image Je pa res, če me kdo vpraša kaj bo ne znam povedat, enostavno začutim kaj bo, vendar ne zmeraj. Glede smrti očeta je bilo v sanjah, podobno kot si ti čutila Tomaža.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.10.2008 20:13:40   
hijenca
Jaz sem živela samo pol leta v Nemčiji, tako da pojma nimam kakšen je Hannover. Sem pa vesela, da so bile nedolžne sanje. Jaz namreč kar verjamem šlogarcam, pa v te stvari.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.10.2008 20:14:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella zakaj že si bila ti v Nemčiji?

Ich habe gearbeitetuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.10.2008 20:15:21   
Anonimen

Ne strah ampak groza. Že dolgo nisem o temu naglas spregovorila, ker enostavno nočem o temu preveč razmišljat. Se mi je pa nazadnje zgodilo to, da sem sedela pri malici na šihtu in je en sodelavc prišel mimo, sem se obrnila k sodelavki in rekla njega v enem mescu ne bo več. Valjda so me vsi čukast gledal. No ne vem koliko časa je minilo, grem z avtom od doma in vidim gručo ljudi ob bloku, ko sem pogledala je bil na tleh moški totalno vijolčen v obraz in ga nisem prepoznala_ izvem kako uro kasnej, da je bil  tisti sodelavcuser posted image Je pa res, če me kdo vpraša kaj bo ne znam povedat, enostavno začutim kaj bo, vendar ne zmeraj. Glede smrti očeta je bilo v sanjah, podobno kot si ti čutila Tomaža.

O grozn

Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.10.2008 20:16:03   
Estrella*

Jaz sem živela samo pol leta v Nemčiji, tako da pojma nimam kakšen je Hannover. Sem pa vesela, da so bile nedolžne sanje. Jaz namreč kar verjamem šlogarcam, pa v te stvari.

ufff šlogarce...to bi bila dobra tema, bi verjetno kaka Volga hito vskočilauser posted image
Jaz tud rada zaidemuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.10.2008 20:21:04   
jana81

ufff šlogarce...to bi bila dobra tema, bi verjetno kaka Volga hito vskočilauser posted image
Jaz tud rada zaidemuser posted image

mene je en drek od čarovnika čist v depresjo spravu, zato več ne hodim k tem šlogarcam, mi je čist vseen kaj se bo zgodilo, so mi tud rekle da z mojim nisva za skup, pa se čist štekava...

Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.10.2008 20:22:31   
hijenca
Meni je šlogarca rekla, da bom imela 3 otroke in dva moža. Zato pa se poročit nočemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.10.2008 20:23:21   
barbaw
Estrella kaj pa je gearbeitet.

Šlogarci pa jaz ne upam it, ker ne bi rada nič slabega zvedela. user posted image  Jaz se prepuščam toku. Čeprav po eni strani pa bi bilo fajn vedet. Ma kaj pa vem.

Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.10.2008 20:23:45   
Estrella*

DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da?

Kaj pa vem, po kakih 14 dnehuser posted image Mi smo kar hitro, ker ni user posted image mleka hotel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.10.2008 20:25:30   
Anonimen

Kaj pa vem, po kakih 14 dnehuser posted image Mi smo kar hitro, ker ni user posted image mleka hotel.

Kok pa pol daš to količinsko, da je pol ene 3,4 ure mer?

Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.10.2008 20:26:56   
jana81

Kok pa pol daš to količinsko, da je pol ene 3,4 ure mer?

jst dam recimo dva krompirčka, al pa 2 žlici riža...al pa en sadež, sam od tega ni sit, se še dojiva pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?