Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:58:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš??? Heca te . Ma ne ne vem,mogoče si pa res čarovnica,se te mormo bat Pazi se mala, te imam na piki Pa še vem kje stanuješ A mala? Da ne boš po buči dobla . Z metlo maš bliz ja ,po zračni liniji Jo mam že podmazano(metlo) in gremo danes mal naokrog. šccccccccc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:59:29
|
|
|
|
hijenca
|
estrella je bilo še kaj drugega zraven v sanjah, se moram na kaj pripravit, malo si me prestrašla zdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:00:10
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica O ti bom že dala s plehom po buč!!! Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjala , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečo oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa Estrella*: Mal še izpil svoje "čarovniške" moči... pol se pa res oglasim (bova 2 na kupu )... A ti si tud?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:01:26
|
|
|
|
jana81
|
spet me počakala cela kača...no Nejc je spal danes od 11.30- 14.30 potem sva pojedla ceeeeeeel krožnik krompirja s cvetačo (sem bla presenečena glede na njegov štrajk s hrano), pol pa sem ga pustila mamici in skočla v trgovino in Nejcu sem kupila hojico... upam da jutr ne bo dežja, ker mi je smotan vozit. več ne uspem komentirat, grem pod tuš IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. enkrat v prihodnosti bom tudi jaz imela otoček, ampak zaenkrat bi ga raje brez štedilnika...to bi raje nekje pri steni. no jst ga imam otoček in steklokeramično na sredini, pečico pa posebi, pa brez nape ker je strop iz knauf plate, brez vrat, samo obok do dnevne, pa mi ni nič žal. Je pa otoček velik 120cm, steklokeramična pa 60, tak da mam še dost placa za pacat gor. kasso ko kej cvreš, pač je vse nasvinjano in potem samo obrišeš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:02:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca estrella je bilo še kaj drugega zraven v sanjah, se moram na kaj pripravit, malo si me prestrašla zdaj. Čisto nedolžne sanje so ble, nič strašnega, sam RD si praznovala. Joj, jaz se moram mal odklopit od RR, ker par dni nazaj sem sanjala Naty v banji , poprej pa še anitko in kasso A v Hannovru si rojena, mi smo pa živeli cca 100km pred Hannovrom v Lüdenscheidu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:03:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Poznano. Kakšen mesec po porodu se mi je to zgodilo in sem se ustrašila kot Od takrat divje delam Keglove vaje in je šlo nazaj. Če vaje ne pomagajo, je treba operirat, tega se pa bojim. Bom tudi jaz pridno delala vaje sedaj. Mislim, pa da vem, od česa je to. Tilna še vedno prenašam v lupinci, ko gremo v vrtec in iz vrtca in sem danes imela roke že do tal. Sedaj bo lupinca kar v avtu počakala, Tilen pa v kengurujčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:04:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica O ti bom že dala s plehom po buč!!! Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjala , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečo oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa Estrella*: Mal še izpil svoje "čarovniške" moči... pol se pa res oglasim (bova 2 na kupu )... A ti si tud? Nina pazi se, maš srečo , da te VALENTINA še ne pozn.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:05:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uf, sm pozabla napisat nove podatke. Včer, 26.10.2008, je bil Vid cepljen drugič. Podatki; Vid 5m 3t: 7140 g, 67 cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:05:34
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella zakaj že si bila ti v Nemčiji?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:06:20
|
|
|
|
barbaw
|
tilči moraš se pazit. Kegla pa jaz še občasno izvajam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca estrella je bilo še kaj drugega zraven v sanjah, se moram na kaj pripravit, malo si me prestrašla zdaj. Čisto nedolžne sanje so ble, nič strašnega, sam RD si praznovala. Joj, jaz se moram mal odklopit od RR, ker par dni nazaj sem sanjala Naty v banji , poprej pa še anitko in kasso A v Hannovru si rojena, mi smo pa živeli cca 100km pred Hannovrom v Lüdenscheidu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:08:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tilči moraš se pazit. Kegla pa jaz še občasno izvajam. Ja, saj vem. Samo kaj ko so otroci na prvem mestu, nase pa pozabim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:11:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem. Ne strah ampak groza. Že dolgo nisem o temu naglas spregovorila, ker enostavno nočem o temu preveč razmišljat. Se mi je pa nazadnje zgodilo to, da sem sedela pri malici na šihtu in je en sodelavc prišel mimo, sem se obrnila k sodelavki in rekla njega v enem mescu ne bo več. Valjda so me vsi čukast gledal. No ne vem koliko časa je minilo, grem z avtom od doma in vidim gručo ljudi ob bloku, ko sem pogledala je bil na tleh moški totalno vijolčen v obraz in ga nisem prepoznala_ izvem kako uro kasnej, da je bil tisti sodelavc Je pa res, če me kdo vpraša kaj bo ne znam povedat, enostavno začutim kaj bo, vendar ne zmeraj. Glede smrti očeta je bilo v sanjah, podobno kot si ti čutila Tomaža.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:13:40
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem živela samo pol leta v Nemčiji, tako da pojma nimam kakšen je Hannover. Sem pa vesela, da so bile nedolžne sanje. Jaz namreč kar verjamem šlogarcam, pa v te stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:14:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella zakaj že si bila ti v Nemčiji? Ich habe gearbeitet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem. Ne strah ampak groza. Že dolgo nisem o temu naglas spregovorila, ker enostavno nočem o temu preveč razmišljat. Se mi je pa nazadnje zgodilo to, da sem sedela pri malici na šihtu in je en sodelavc prišel mimo, sem se obrnila k sodelavki in rekla njega v enem mescu ne bo več. Valjda so me vsi čukast gledal. No ne vem koliko časa je minilo, grem z avtom od doma in vidim gručo ljudi ob bloku, ko sem pogledala je bil na tleh moški totalno vijolčen v obraz in ga nisem prepoznala_ izvem kako uro kasnej, da je bil tisti sodelavc Je pa res, če me kdo vpraša kaj bo ne znam povedat, enostavno začutim kaj bo, vendar ne zmeraj. Glede smrti očeta je bilo v sanjah, podobno kot si ti čutila Tomaža. O grozn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:16:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem živela samo pol leta v Nemčiji, tako da pojma nimam kakšen je Hannover. Sem pa vesela, da so bile nedolžne sanje. Jaz namreč kar verjamem šlogarcam, pa v te stvari. ufff šlogarce...to bi bila dobra tema, bi verjetno kaka Volga hito vskočila Jaz tud rada zaidem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:21:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem živela samo pol leta v Nemčiji, tako da pojma nimam kakšen je Hannover. Sem pa vesela, da so bile nedolžne sanje. Jaz namreč kar verjamem šlogarcam, pa v te stvari. ufff šlogarce...to bi bila dobra tema, bi verjetno kaka Volga hito vskočila Jaz tud rada zaidem mene je en drek od čarovnika čist v depresjo spravu, zato več ne hodim k tem šlogarcam, mi je čist vseen kaj se bo zgodilo, so mi tud rekle da z mojim nisva za skup, pa se čist štekava...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:22:31
|
|
|
|
hijenca
|
Meni je šlogarca rekla, da bom imela 3 otroke in dva moža. Zato pa se poročit nočem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:23:21
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kaj pa je gearbeitet. Šlogarci pa jaz ne upam it, ker ne bi rada nič slabega zvedela. Jaz se prepuščam toku. Čeprav po eni strani pa bi bilo fajn vedet. Ma kaj pa vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:23:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da? Kaj pa vem, po kakih 14 dneh Mi smo kar hitro, ker ni mleka hotel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da? Kaj pa vem, po kakih 14 dneh Mi smo kar hitro, ker ni mleka hotel. Kok pa pol daš to količinsko, da je pol ene 3,4 ure mer?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 20:26:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 DEjte mi povedat po kolkem času ste zamenjale en obrok? Pa kakšno količino se potem da? Kaj pa vem, po kakih 14 dneh Mi smo kar hitro, ker ni mleka hotel. Kok pa pol daš to količinsko, da je pol ene 3,4 ure mer? jst dam recimo dva krompirčka, al pa 2 žlici riža...al pa en sadež, sam od tega ni sit, se še dojiva pol.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?