tejkaz
|
Jaša je že zaspal, Gregor in Eva sta šla pa v trgovino. Jaz pa na RR. Sem imela kar precej za prebrat. Se vidi da je bilo bolj slabo vreme. Zaradi goda se obremenjujem zato, ker smo kot otroci praznali god, rojstni dan pa ne. Ne vem zakaj, tako pač je bilo. In vedno mi je god pomenil več kot rojstni dan. Mož se pa še vedno ni spomnil. Carol11, dobrodošla. RA minila. Ne morem prehvaliti Jaša kako je bil priden. Sodeloval je kot en večji otrok. Je rekla, da je res precej trd, z vajami bomo to poboljšali. Na fizioterapijo nam ne bo treba hodit. Kontrolo imamo konec januarja. Je pa rekla da je naš fantič izredno komunikativen in priden. Na koncu je bil že malo utrujen, samo zaprl je oči in zaspal. Sem ga pa po Anitinem receptu preden sva šla v ordinacijo podojila in je bil mogoče zato še bolj priden. Pa še dobro da sem ga, ker je pregled trajal uro in 15 minut. Tudi stehtali in izmerili smo ga - 5360 g in 60 cm, obseg glavice 40. Matejchi, lahko daš kar to na seznam, ker imamo naslednji pregled šele pri 4 mesecih, zdaj je pa tako star že skoraj 3 mesece. Po končanem pregledu sva mu šla kupit avtosedež (dobila sva zadnjega v Ljubljani) in imamo darilo za božička AndrejaBoris, mi povijamo samo v Mullerjeve Beauty Baby plenice. Kontrolo kolkov imamo pa januarja, čeprav sta bila oba 1A. Majči, AndrejaBoris, Betty, Erin, KRysia,... lepe slikice Kombenizon - mi ga imamo od 3-6 mesecev in je zelo velik. Bundico imamo pa 68, ker se mi je zdela 74 zelo velika. Zoja Miša, fino za sprehod v kengurujčku. Mi ga imamo še vedno v Medvodah, ga bom morala kmalu sem pripeljati. Tinka14, za dojenje v javnosti. Tatly, kremca je mustela, stane malo manj kot 10E, kupi se jo v lekarni. Carol11, za slikco sledi navodilom na www.shrani.si Ne pozabi s kljukico slikico pomanjšati na 320. PABLO, jaz Jaša ponavadi namažem z mustelino kremico preden greva ven. Se mi zdi, da če ga ne namažem ima tako suho in bogo kožo. Tatly, verjetno si res najmlajša. Bravo IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Mi smo tut likali... kavč, sva gledala en film. sem mislila da sem edina, ki še gleda filme in nadaljevanke. Prison Breaka in Jericha ne zamudim, tu pa tam pa pogledam še kakšen film. Majči22, to je obdobje, ko potrebuje samo očija in mamico. Pri nas potrebuje samo mene, ker je zelo malo z očijem. To mine, pa spet pride in spet mine. Prvo leto je sestavljeno iz raznih obdobij, ki vse lepo minejo. Anita, čestitke Zoji za super podvig. Jaz sem danes na RA-ju doživela eno brco, ko sem se pohvalila da se obrne iz trebuha na hrbet. So mi rekli, da to ne naredi zaradi znanja,ampak zato ker je zakrčen. Jaz sem pa mislila kako dober je Naty, nič se nisem sprehajala danes. V največjem nalivu sem brez dežnika montirala lupinico v avto. Sem imela cel hrbet in rit mokro. Zoja Miša, samo za info - danes mi je na RA-ju zelo spljuvala našo lupinco. Otrok naj bi bil notri v preveč sedečem položaju. Za dobro sapnika in hrbteničke, mi je v njo dala nekaj tetra plenic in eno kvadratno brisačo, in sedaj Jaša lepo izgleda notri. Nič, naša zapravljivca sta doma. Se še kaj javim