|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 15:08:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

****- za tvoje "domače" zgodbe" pa  si vzamem čas...user posted image  Hvala ker  me držiš pri računalniku, ko bi lahko na primer likala? user posted image ne res , ful rada bere tvoje poste o življenju v egiptu.user posted image

Aha, pol bom pa jaz kriva k ne bo speglano...user posted image user posted image user posted image  Drugace pa se zelo malo napisem... ker tole tuki je.... najveckrat adijo pamet.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.10.2008 15:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella tudi jaz vem kaj moram narediti, da bom shujšala, ampak nekako ne zberem poguma in nimam volje. Še vedno se nekako tolažim, da ne hujšam zaradi dojenja user posted image . Estrella pol nama je oproščeno, ker priznava user posted image .

Tudi jaz priznam. Se mi kaj oprosti?user posted image user posted image

Glede čokolade imam en recept kako je ne jesti: nimam doma nič čokoladnega user posted image , na mizi imam polno skledo suhega sadja (marelice, slive, fige, rozine in datelje) in ko mi zapaše sladko raje jem suho sadje in me želja po čokoladi mine.

Ne maram suhega sadja...user posted image Kaka druga resitev? user posted image

Moje mnenje glede cigaret, pa upam da mi ne bo katera zamerila je, da ni gršega kot mamica z malim otrokom in cigaretom v rokah. user posted image

PODPISEM. Pol pa se doji po moznosti... eh 100 ljudi 100 cudi.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.10.2008 15:14:03   
Estrella*
No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spiuser posted image

Ko bi bil vsak dan takuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.10.2008 15:17:49   
katy82
Estrella a v eš da sem hotla tud jst glih našo pohvalt je tud zjutri spila mleko pa mislim da ji ga bom zdle tud lahko uturila,ponoč jo pa samo dvignem pa odpira ustka in čaka da ji dam flašo.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.10.2008 15:18:10   
katy82
user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna Alja

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.10.2008 15:18:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spiuser posted image

Bravo ALJA.user posted image user posted image

Kako juho ji das?  A lahko dam cisto govejo al kaj??

Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.10.2008 15:20:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella a v eš da sem hotla tud jst glih našo pohvalt je tud zjutri spila mleko pa mislim da ji ga bom zdle tud lahko uturila,ponoč jo pa samo dvignem pa odpira ustka in čaka da ji dam flašo.

Pridna Lara.user posted image Veš naša pa ponoči spiuser posted image  Sedaj je par dni kar od 21-7h, to je 10h v kosu. Edino to je novo, da po dojenju ne zaspi več nazajuser posted image in mora mami malo čez 7h aufsteheatuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.10.2008 15:23:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Bravo ALJA.user posted image user posted image

Kako juho ji das?  A lahko dam cisto govejo al kaj??

Naša afna ni hotla jest samo zelenjave in riža(je ogabno, priznam) in sem ji dodala malo čiste domače juhe(goveja, kurja), ko jo skuham jo malo dam v hladilnik, poberem maščobo in zalijem, da ima vsaj hrana okus. Juhice se začno dajat po 6m, ko začneš lahko z meskom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.10.2008 15:26:02   
Estrella*
A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako že nekatere ptravijo"ste me spregledale in se grem mulit"

Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.10.2008 15:29:35   
Estrella*
Anitka: Stanje 07/+43, 06/+72user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.10.2008 15:30:19   
sesil

Nehite s čokolado in to takoj drugač si jo grem kar kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte raje povedat kaj bomo pa jutr papcale?A bomo kake tortice?Se bom mal šparala donsuser posted image

če jaz pridem , bom izključno na brezkofeinski kavi in vodi. dej, ne sračkaj s torticami, zgleduj se po meniuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.10.2008 15:31:56   
Estrella*
Na še malo statistike; v 10 dneh, 100straniuser posted image Vidim, da ni nobene čveke, grem mal pospravit, pa se pridem kasneje počekiratuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.10.2008 15:37:05   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ufuser posted image , ma ve ste pa res naspidirane s pisanjem, komaj vas sledim. Ma res ste super. No, mi smo mel dns krst in je Vid bil zelo priden, nč ni jokal, sam vse je blo zanimivo,osebej ko ga je župnik polival z vodo se je kr nazaj oziral, po moje si je mislil:" U, spet se grem kopat."user posted image No, ja, najbolj je bila zanjimiva torta. Njami, je bla okusna.

O krst se imeliuser posted image  A si pofotkala torto, da b se še nam sline cedile???

Ahoj!
Evo, kako okusno torto smo mel za našga Vidka za krst poglej v album.

Kako smo? Dns je slab dan, pr nas smo mel zlo mal sončka ampak zlo malo. Tud z Vidkom nism mogla it vn.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.10.2008 15:39:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Mene pa dons glava boli, včeri zvečer me je že grlo bolelo in mal sem prehlajena, midva bova mende oba zbolela user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)???

To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela.

****, tale user posted image  je za tvojega user posted image ! A ga ni izučilo?!

Srečanje :jst sem tud bolj za kolosej,je večji plac.A katera ve ,če se da mim McDonaldsa pridt po klančini in noter do dvigala,jst mislm da lahko nisem pa ziher

Isto vprašanje še od mene user posted image

Men se zdi da je ob cetrtkih zvecer tam vec folka kot je vseh slovencev...user posted image user posted image  

Sej sem rekla ce pride kera obvezno tja na shoping...

Hudooooooooooo user posted image

Spelin@ in Katy :

Hvala za ponujeno pomoc. Ko sta se obe javili, da mi intimno milo posljeta kar po posti.
No intimno milo sem dobila in sicer od AVONA , pa sem kupila kar 4 komade in to bi moglo bit pa za celo leto...user posted image

Tudi AVENTOVO trgovinico sem nasla in nabavila cuclje in vse kar mi je manjkalo.

Super, sem res vesela, da si zdaj preskrbljena z vsem tem user posted image user posted image  Je pa noro tole z vašo pošto... A veš, da si sploh ne predstavljam... No, če boš kdaj kaj nujno rabila, samo reci, bo pač Fedex user posted image

barbaw, zdaj bo vedno lažje, naši user posted image  se bodo vedno bolj zamotili. Sem danes dobila kar solzne učke, ko sem videla, kako se moji trije igrajo skupaj. Velika pika je vzela Gregija in ga dala sedet na tla, kjer sta se z malo igrali z barbikami, potem pa je mali sedel pri njej med nogami in žvečil konja od barbike user posted image

edinaos, glede teže sta ti že **** in Estrella* prav napisali, ne tehtaj se zvečer!!!!!!! Okrog čikov pa takole: zdajle si imela krasno priliko, da nehaš, pa si jo zafrknila. No, vsak ob svojem času, saj sem tudi jaz prej kadila, da ne bom bolj papeška od papeža... Ampak je fino, če nehaš, ker zanosiš, in si potem tudi po porodu "clean", krasna priložnost. nina7 nima kaj z valjarjem hodit, jo imam rada tako kot je, tako kot edinoos user posted image  Samo povem pač.

katy82, tudi meni trebuh štrli, adijo, pamet user posted image  Edini recept, ki ga poznam, so trebušnjaki, da se vse toliko utrdi, da špeh ne sili ven, ampak jaz jih zdajle spet že cel mesec ne delam... user posted image

Čmrlika, brez zamere, ampak jaz sem se skoraj pos.c.ala, ko sem brala o tistih verižicah user posted image  Ima pa vsak pravico do svojega pogleda na stvari, itak. Čeprav bi rada videla mamice s temi verižicami okrog svojega vratu za lajšanje bolečin, po mojem ne bo farmacevtska industrije tako kmalu bankrotirala... user posted image

katy82, za jutri: se mi zdi, da imajo tam tortice, ja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pridna bejba!

Še ena pridna bejba user posted image user posted image user posted image

Aja, katy82, prej sem ti pisala sms-e, ker je bil rač. zaseden, zdaj pa sem ta veliko končno lahko spodila dol... user posted image  Res, hvala ti user posted image

Uf, komaj sem se preglodala skozi vse poste, bravo zame user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.10.2008 15:40:28   
sesil
a sem se pozabla pohvalit. mi smo imeli  po doooollllggggeeemmmmmm času to noč malo bolj znosno. se je zbudila ob 3h, popapcala, se zbudila ob 6h popapcala in potem auf.

Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.10.2008 15:42:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
a sem se pozabla pohvalit. mi smo imeli  po doooollllggggeeemmmmmm času to noč malo bolj znosno. se je zbudila ob 3h, popapcala, se zbudila ob 6h popapcala in potem auf.

user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, lepa torta user posted image , mali Vid je pa res en lepotec user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.10.2008 15:45:17   
špelin@
Na še malo statistike; v 10 dneh, 100straniuser posted image

Krščenmatiček user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram spet dol, mi nekdo diha za ovratnik............. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.10.2008 15:45:20   
Anonimen

Naša afna ni hotla jest samo zelenjave in riža(je ogabno, priznam) in sem ji dodala malo čiste domače juhe(goveja, kurja), ko jo skuham jo malo dam v hladilnik, poberem maščobo in zalijem, da ima vsaj hrana okus. Juhice se začno dajat po 6m, ko začneš lahko z meskom.

Aha. no se mi je zdelo da cista juhica pa mascoba pobrana...bom tud jaz tko probala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.10.2008 15:49:39   
hijenca
Mene je pa začela tako glava bolet, da bom znorela, pa mali se mi že pol ure skupaj joče. Pa je sit, previt, ga nosim, ležim poleg njega, on se dere. Nimam pojma kaj mu je.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.10.2008 15:52:32   
Anonimen

A ni nobena opazila, da imam nov oz. ta star avtaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si se pa mulila glih 3 minute pa pol...user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy: Tvoja Lara je tud pridna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.10.2008 15:52:51   
Estrella*

Ufuser posted image , ma ve ste pa res naspidirane s pisanjem, komaj vas sledim. Ma res ste super. No, mi smo mel dns krst in je Vid bil zelo priden, nč ni jokal, sam vse je blo zanimivo,osebej ko ga je župnik polival z vodo se je kr nazaj oziral, po moje si je mislil:" U, spet se grem kopat."user posted image No, ja, najbolj je bila zanjimiva torta. Njami, je bla okusna.

O krst se imeliuser posted image  A si pofotkala torto, da b se še nam sline cedile???

Ahoj!
Evo, kako okusno torto smo mel za našga Vidka za krst poglej v album.

Kako smo? Dns je slab dan, pr nas smo mel zlo mal sončka ampak zlo malo. Tud z Vidkom nism mogla it vn.

Ni nobene torteuser posted image user posted image user posted image Kam si jo skrila???
srčekgirl, a ti si notranjka, iz katerega konca pa si?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.10.2008 15:54:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mene je pa začela tako glava bolet, da bom znorela, pa mali se mi že pol ure skupaj joče. Pa je sit, previt, ga nosim, ležim poleg njega, on se dere. Nimam pojma kaj mu je.

Hijenca ti se umiri lepo..morda cuti tvojo nervozo. sej prov vesela pa res ne mores bit ce te glava boli...

Vzemi kako tableto in se umiri pa bo tud Videk bolj miren.

Govorim iz lastnih izkusenj..user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.10.2008 15:56:50   
Anonimen

Tko priblizno pri nas sedaj zgleda ko smo zaceli z GH. Vmes pa seveda se 100x dudo popravit...pa kapljice za krce, pa tako naprej...user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.10.2008 16:01:06   
Estrella*

Si se pa mulila glih 3 minute pa pol...user posted image user posted image user posted image user posted image

No, nekaj pa je user posted image  Veš, nisem zamerljiv človek po naraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.10.2008 16:02:02   
Estrella*

Tko priblizno pri nas sedaj zgleda ko smo zaceli z GH. Vmes pa seveda se 100x dudo popravit...pa kapljice za krce, pa tako naprej...user posted image user posted image

No a pol morab bit zadovoljna, da moja nima dudeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?