špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Mene pa dons glava boli, včeri zvečer me je že grlo bolelo in mal sem prehlajena, midva bova mende oba zbolela ... IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? To zna biti super, moraš pa obvezno poskrbeti za ustrezno močno napo nad otokom! Ni dovolj "kr neki" - kolegica se je nasračkala in potem metala denar skozi okno, ker je bilo treba kupit drugo napo, da je res vlekla vse vonjave od kuhe, drugače ji je cela bajta smrdela. ****, tale je za tvojega ! A ga ni izučilo?! IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Srečanje :jst sem tud bolj za kolosej,je večji plac.A katera ve ,če se da mim McDonaldsa pridt po klančini in noter do dvigala,jst mislm da lahko nisem pa ziher Isto vprašanje še od mene IZVIRNO SPOROČILO: **** Men se zdi da je ob cetrtkih zvecer tam vec folka kot je vseh slovencev... Sej sem rekla ce pride kera obvezno tja na shoping... Hudooooooooooo IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ in Katy : Hvala za ponujeno pomoc. Ko sta se obe javili, da mi intimno milo posljeta kar po posti. No intimno milo sem dobila in sicer od AVONA , pa sem kupila kar 4 komade in to bi moglo bit pa za celo leto... Tudi AVENTOVO trgovinico sem nasla in nabavila cuclje in vse kar mi je manjkalo. Super, sem res vesela, da si zdaj preskrbljena z vsem tem Je pa noro tole z vašo pošto... A veš, da si sploh ne predstavljam... No, če boš kdaj kaj nujno rabila, samo reci, bo pač Fedex barbaw, zdaj bo vedno lažje, naši se bodo vedno bolj zamotili. Sem danes dobila kar solzne učke, ko sem videla, kako se moji trije igrajo skupaj. Velika pika je vzela Gregija in ga dala sedet na tla, kjer sta se z malo igrali z barbikami, potem pa je mali sedel pri njej med nogami in žvečil konja od barbike edinaos, glede teže sta ti že **** in Estrella* prav napisali, ne tehtaj se zvečer!!!!!!! Okrog čikov pa takole: zdajle si imela krasno priliko, da nehaš, pa si jo zafrknila. No, vsak ob svojem času, saj sem tudi jaz prej kadila, da ne bom bolj papeška od papeža... Ampak je fino, če nehaš, ker zanosiš, in si potem tudi po porodu "clean", krasna priložnost. nina7 nima kaj z valjarjem hodit, jo imam rada tako kot je, tako kot edinoos Samo povem pač. katy82, tudi meni trebuh štrli, adijo, pamet Edini recept, ki ga poznam, so trebušnjaki, da se vse toliko utrdi, da špeh ne sili ven, ampak jaz jih zdajle spet že cel mesec ne delam... Čmrlika, brez zamere, ampak jaz sem se skoraj pos.c.ala, ko sem brala o tistih verižicah Ima pa vsak pravico do svojega pogleda na stvari, itak. Čeprav bi rada videla mamice s temi verižicami okrog svojega vratu za lajšanje bolečin, po mojem ne bo farmacevtska industrije tako kmalu bankrotirala... katy82, za jutri: se mi zdi, da imajo tam tortice, ja IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz moram pa danes Aljo pohvalit, ker tako pridno papa. Ob 7h je pozizala, 8.45 h 120AM. 10h kaki, pol je šla spat do 1h pojedla riž z grahom zalit z juhico in sedaj 15h popila 110AM, pozizala in spi Ko bi bil vsak dan tak Pridna bejba! IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella a v eš da sem hotla tud jst glih našo pohvalt je tud zjutri spila mleko pa mislim da ji ga bom zdle tud lahko uturila,ponoč jo pa samo dvignem pa odpira ustka in čaka da ji dam flašo. Še ena pridna bejba Aja, katy82, prej sem ti pisala sms-e, ker je bil rač. zaseden, zdaj pa sem ta veliko končno lahko spodila dol... Res, hvala ti Uf, komaj sem se preglodala skozi vse poste, bravo zame
|