Naty*
|
Dobro jutro! Babnce pa ve ste čist nore, kolk naklofate zvečer ! Dejte mal bl u izi, ker ma moj otrok sam omejen cajt dobre volje, ko se sam igra . Skratka za vse tiste, ki se vam otroci še niso na zimski cajt naštimal (kot men) kuham eno veliko . Sej zvečer ni panike kasnej zaspat, ampak dons sva spet vstala ob 5.30 ... vsaj pol ure kasnej kot včeri. Pa vsaj ni blo krčev ponoči . Sicer se ne upam preveč veselit, ampak mogoče bo pa ta dieta le zalegla !!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lubice zlate, jaz vas očitno več ne dohajam Toliko načvekate v času moje odsotnosti, da potem več ne vem, kaj naj sploh komentiram, da ne bom česa izpustila, časa pa nimam dovolj Mislim, da jih kr redkokera še dohaja . Tud js ne morem komentirat, sm pa pridna pa vse preberem . IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana , Sesil za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se dal Ja res si zaslužta . Js sm pa včasih zvečer laufala, čez dan rolala... zdej pa HB za voziček, drugač bi mi bla edina rekreacija pucanje stanovanja, pa še tuki nimam kazga posebnega veselja . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, sem vam pozabila povedat, da držte pestke, da se bo mali v slabih 2 mesecih malo naglihal, kar se noči tiče, ker bi midva z rada šla s kolegi na prednovoletno večerjo in konkreten čvek, ampak nočno-deročega Gregija ne upam navesiti moji mami Držim pesti, ampak js upam, da se bojo že vsi do takrat po tavečem porihtal, kar se noči tiče . Večni optimist !