|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 22:41:57   
jana81
no estrella zdej pa grem...

nočko vsem....

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
27.10.2008 22:42:14   
sesil
nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
27.10.2008 22:48:14   
špelin@
Nočko še od mene user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
28.10.2008 6:49:02   
Naty*
Dobro jutro!

Babnce pa ve ste čist nore, kolk naklofate zvečer user posted image ! Dejte mal bl u izi, ker ma moj otrok sam omejen cajt dobre volje, ko se sam igra user posted image .
Skratka za vse tiste, ki se vam otroci še niso na zimski cajt naštimal (kot men) kuham eno veliko user posted image . Sej zvečer ni panike kasnej zaspat, ampak dons sva spet vstala ob 5.30 user posted image ... vsaj pol ure kasnej kot včeri.
Pa vsaj ni blo krčev ponoči user posted image . Sicer se ne upam preveč veselit, ampak mogoče bo pa ta dieta le zalegla user posted image user posted image user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Lubice zlate, jaz vas očitno več ne dohajam user posted image  Toliko načvekate v času moje odsotnosti, da potem več ne vem, kaj naj sploh komentiram, da ne bom česa izpustila, časa pa nimam dovolj user posted image

Mislim, da jih kr redkokera še dohaja user posted image user posted image . Tud js ne morem komentirat, sm pa pridna pa vse preberem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jana , Sesil user posted image user posted image user posted image  za športne aktivnosti. Jest že dolg časa ne vem kaj je to, nimam čist nč kondicije,sm lena k f.u.k.s. Še dobr da se zdej vsaj z vozičkom sprehajam k prej bi šla še na wc z avtom če bi se daluser posted image

Ja res si zaslužta user posted image user posted image . Js sm pa včasih zvečer laufala, čez dan rolala... zdej pa HB za voziček, drugač bi mi bla edina rekreacija pucanje stanovanja, pa še tuki nimam kazga posebnega veselja user posted image .

Ja, sem vam pozabila povedat, da držte pestke, da se bo mali v slabih 2 mesecih malo naglihal, kar se noči tiče, ker bi midva z user posted image  rada šla s kolegi na prednovoletno večerjo in konkreten čvek, ampak nočno-deročega Gregija ne upam navesiti moji mami user posted image

Držim pesti, ampak js upam, da se bojo že vsi do takrat po tavečem porihtal, kar se noči tiče user posted image user posted image user posted image . Večni optimist user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.10.2008 7:18:15   
Soncnica Sandra ***
Samo da vas na hitro podtavim in sporočim, da je moja pikica zbolela user posted image user posted image user posted image
Že včeraj je ful kihala in kašljala, zvečer pa se ji je ful nosek zamašil, tako da je komaj papala.user posted image user posted image user posted image
Tudi ponoči se je zbujala zaradi zamašenega noseka.user posted image user posted image user posted image

Vsakršnji predlog dobrodošel, kako ji lahko pomagam

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
28.10.2008 7:39:14   
Svojeglava
dobro jutro!

jutri mogoče prideva tudi midve. kje v BTC oz. cuty parku ste pa zmenjene?

lps

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
28.10.2008 7:40:09   
valentina2006
DOBRO JUTRO

Naty*
: Hvala za user posted image . Maš prav ja, zvečer ni problem iz 1 uro kasnej spat... zjutri je pa zloooooo težko vstat user posted image .

Soncnica Sandra ***: Upam, da se Manca čimprej poštima user posted image user posted image user posted image ... Če je nosek zamašen - čiščenje s fiziološko (men je dr. rekla,da lahko v vsako nosnico kr po 2 ml fizjološke), mal pustiš in z aspiratorjem vn povlečeš, če ga nimaš bo kihnla in bo kej vn pršlo. Dost nej pije (sej to Manca že itak, če se prav spomnem). Mal naj ima dvignjeno vzglavje, neki ji podložta pod jogi... zadost vlažen zrak, najbolj kr v kopalnco it z njo in nardit fajn vlage not, vrela voda + eterična olja (timijan...). Pol ji pa lahko tud polikaš oz. na nek način segreješ tetra pleničko in ji daš na prsa. Upam, da sem ti vsaj kaj pomagala...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.10.2008 7:49:59   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Samo da vas na hitro podtavim in sporočim, da je moja pikica zbolela user posted image user posted image user posted image
Že včeraj je ful kihala in kašljala, zvečer pa se ji je ful nosek zamašil, tako da je komaj papala.user posted image user posted image user posted image
Tudi ponoči se je zbujala zaradi zamašenega noseka.user posted image user posted image user posted image

Se kr strinjam z valentino, kej drugega se pa ne spomnim. user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi user posted image .

svojeglava nimamo še lokacije, ker ma baje edina dons nalogo, da jo določi user posted image .

valentina sej sm razmišljala, da so bogi ti otročki, kr naenkrat jim čist ritem pokvarimo user posted image . Upam vsaj, da se bojo kmal našlihtali. Naslednjič, ko se bo zamenjala ura, bojo pa že itak fuuuul veliki user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2308
28.10.2008 7:56:10   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

valentina sej sm razmišljala, da so bogi ti otročki, kr naenkrat jim čist ritem pokvarimo user posted image . Upam vsaj, da se bojo kmal našlihtali. Naslednjič, ko se bo zamenjala ura, bojo pa že itak fuuuul veliki user posted image !

kar tolaži se.user posted image Našega triletnika čisto zbega tale ura, že ob 6.30 noriuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
28.10.2008 7:59:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ko še nisem imela aspiratorja in kreme od Justa materino dušico, sem za Nejca potenstala kamilice na malo olja, zavila v krpo in mu dala na prsa. Samo pazit moraš, da toliko zaviješ, da se ne opeče.To je še staro zdravilo, je mami uporabljala še pri meni in moji sestri

Neposredna povezava do sporočila: 2310
28.10.2008 8:11:09   
aurora28
Mi pa gremo čofat v bazen user posted image user posted image user posted image

SS user posted image user posted image user posted image za Manco, probaj ji nos čimveč z fiziološko spirat, da ne bo prešlo na ušesa.
Velika  user posted image za srečo.

No pa se končno kaže tudi pri nas sonček. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
28.10.2008 8:12:29   
jana81
hojla

jst se čis fuč, Nejc se je od 23 naprej zbujal na uro in pol,sploh ne štekam kaj mu je blo...
v glavnem zdej gremo plavat, pišem potem...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
28.10.2008 8:13:18   
mya26
Babe pa vi ste noreuser posted image , tolk naklofate da ni šans da vas preberem. Hvala Katy za obvestilo a srečanje. Sem se z lubijem zmenla da mam spet avto in pridem. Sem ga že včeri nažicala, ker sem se dobila z dvema sošolkama iz SŠ, ki imata 10 in 12 mesečni deklici. Smo se imeli super, Maj je bil endin fant, ampak je komaj prišel do besede pri 5 babah in tko mamo zdej dež user posted image

Jaz sem zastopla, da se jutri dobimo ob 10h pri tisti slaščičarni zraven igralnice, a ne?

Naty, mi smo tud na istem kar se tiče spanja. Poleg tega da je tud zvečer mal težav, pa še ponoči se je začel zbujat. Spat je šel ob poldevetih (je že prej pol ure spal okol polosmih, ker je bila to včasih njegova ura), se zbudil ob 00, poltreh in ob polšestih. Jaz sem čistuser posted image user posted image . In tako smo se tudi včeraj odločili, da začnemo z uvajnjem GH. Včeraj je dopolnil 5mescev in dobil je ene 30ml riževe kašice. Ker pa je možno da je alergik, sem kupila Sinlac kašo ki je za alergike in je zmešana s formulo. Ko sem približala žličko je kar usta odipral, enkrat me je celo za roko zgrabu in jo dal proti ustom. Sicer pa se še dojiva. Sem mislila še mal čakat, ampak glede na to da je prej pridobival okol 1,3 do 0,9kg zadnji mesec pa le 300g. Saj ne da je slabo,a mpak manj precej manj kot prej, polg tega se je začel ponoči zbujat in tudi ko smo mi jedli in je sedel v naročju je bi kar v krožnik skočil, pa ko si dal vilco v usta te je tko proseče in z zanimanjem gledal,... no in smo se odločil. Sej mislim, da sva bila kar pridna da sva se 5 mescev samo dojila.

Špelin@: A prideš? A je gregi bolš?

SS: user posted image user posted image user posted image za manco, da se čim prej pozdravi.

Moje hujšanje: V slabih treh mescih sem zgubila dobre 3kg. Počasi se daleč prideuser posted image

No se vidimo jutri.

SS

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
28.10.2008 8:21:51   
mya26
SS: pomaga tudi če naliješ vrelo vodo v bano in zapreš vrata kopalnice, tko da napraviš kot eno savno. To jim malo olajša dihanje. Sicer pa spiranje s fiziološko raztopino.

barbaw:
Včeraj sem zasledila da si pisala o 'sirotišnicah'. Moja starša sta defektologa in delata v eni taki ustavnovi. Nekaj takih domov je po sloveniji tam pa so otroci, ki nimajo staršev oz. njihovi starši niso sposobni skrbeti zanje ali primerni za njihovo vzgojo (nr. alkoholiki, prostitucija, psihiatrični problemi, zloraba otrok,...). Problem je v tem da so ponavadi ti otroci vedenjsko problematični, žalujoči otrok pa rabi veliko topline in nežnosti. Žal pa so ti domovi le za šolske otroke, se pravi do 6 leta ni možnost namestitve. Je pa res precej problemov s posvojitvami.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
28.10.2008 8:34:01   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Mi smo spali presenetljivo ok, mogoče ima piškot kaj vmes user posted image  Spal je celo od 22h do 1:50 user posted image  Nato je pomagala duda in je samo kakšnih 15 minut težil. Zbudil se je potem ob 3:10 in jedel, potem takoj zaspal in se zbudil okrog 4h, ko je do 5h tečnaril, potem pa spal do 7:15 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Jaz sem zastopla, da se jutri dobimo ob 10h pri tisti slaščičarni zraven igralnice, a ne?
Upam, da bo tam dovolj prostora user posted image
Naty, mi smo tud na istem kar se tiče spanja. Poleg tega da je tud zvečer mal težav, pa še ponoči se je začel zbujat. Spat je šel ob poldevetih (je že prej pol ure spal okol polosmih, ker je bila to včasih njegova ura), se zbudil ob 00, poltreh in ob polšestih. Jaz sem čistuser posted image user posted image . In tako smo se tudi včeraj odločili, da začnemo z uvajnjem GH. Včeraj je dopolnil 5mescev in dobil je ene 30ml riževe kašice. Ker pa je možno da je alergik, sem kupila Sinlac kašo ki je za alergike in je zmešana s formulo. Ko sem približala žličko je kar usta odipral, enkrat me je celo za roko zgrabu in jo dal proti ustom. Sicer pa se še dojiva. Sem mislila še mal čakat, ampak glede na to da je prej pridobival okol 1,3 do 0,9kg zadnji mesec pa le 300g. Saj ne da je slabo,a mpak manj precej manj kot prej, polg tega se je začel ponoči zbujat in tudi ko smo mi jedli in je sedel v naročju je bi kar v krožnik skočil, pa ko si dal vilco v usta te je tko proseče in z zanimanjem gledal,... no in smo se odločil. Sej mislim, da sva bila kar pridna da sva se 5 mescev samo dojila.

Super sta, ne samo pridna user posted image

Špelin@: A prideš? A je gregi bolš?

Pridem user posted image  Gregi je boljši, ampak se ne upam hvalit, ker je že vmes 3x bil boljši, potem pa spet štala user posted image

Moje hujšanje: V slabih treh mescih sem zgubila dobre 3kg. Počasi se daleč prideuser posted image
Bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
28.10.2008 8:35:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
jst se čis fuč, Nejc se je od 23 naprej zbujal na uro in pol,sploh ne štekam kaj mu je blo...
v glavnem zdej gremo plavat, pišem potem...

Ti, ti, ti Nejc!!! user posted image  Fajn plavajta user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
28.10.2008 8:36:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Soncnica Sandra ***: Upam, da se Manca čimprej poštima user posted image user posted image user posted image ... Če je nosek zamašen - čiščenje s fiziološko (men je dr. rekla,da lahko v vsako nosnico kr po 2 ml fizjološke), mal pustiš in z aspiratorjem vn povlečeš, če ga nimaš bo kihnla in bo kej vn pršlo. Dost nej pije (sej to Manca že itak, če se prav spomnem). Mal naj ima dvignjeno vzglavje, neki ji podložta pod jogi... zadost vlažen zrak, najbolj kr v kopalnco it z njo in nardit fajn vlage not, vrela voda + eterična olja (timijan...). Pol ji pa lahko tud polikaš oz. na nek način segreješ tetra pleničko in ji daš na prsa. Upam, da sem ti vsaj kaj pomagala...

user posted image user posted image user posted image  za Manco!!! Moji ukrepi so zelo podobni kot od valentine2006, zato kaj več ne znam svetovat. Naj se mala sončica hitro pozdravi!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
28.10.2008 8:36:30   
tally
dobro jutro

Naty hvala za kavico jo že pijem.

SS user posted image boga Manca. Tako kot so ti ostale svetovale. Pa upam da ne bo kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya26 user posted image user posted image user posted image za izgubljene kg. A greš jutr mimo Mengša? Midve bi se prištulile, če lahko?
user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
28.10.2008 8:36:55   
špelin@
Punce, a se damo preštet za jutri?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
28.10.2008 8:40:35   
Estrella*

Punce, a se damo preštet za jutri?

1. Špelin@
2. edina
3. estrella
4. Naty
5. Kasso???
6: sesil???
7. mya26
8.Tally??
9.jana81
10. CatJa
11. Aurora
12.tana7?
13.darmar?
14.svojeglava?
15:

No še katera???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
28.10.2008 8:41:22   
špelin@
Pridemo:
1. Estrella* + user posted image  + počitnikar (?)
2. edinaos + user posted image
3. špelin@ + user posted image  + 2 počitnikarja
4. Naty* + user posted image
5. mya26 + user posted image
6. katy82 + user posted image
7. jana81 + user posted image
8. aurora28 + user posted image
9. kasso
10. svojeglava + user posted image
11. nina7 + user posted image

Dopišite se!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
28.10.2008 8:41:55   
špelin@
Estrella*, si me zaje**la user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
28.10.2008 8:44:59   
špelin@
****, opaaaaaaaaa, kakšen center user posted image user posted image  700 štacun?! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
28.10.2008 8:49:05   
tally
Jaz pridem če se bom lahko kateri prištulula (mya ali nina),drugač user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
28.10.2008 8:55:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jaz pridem če se bom lahko kateri prištulula (mya ali nina),drugač user posted image .

ena te bo že pobrala, tako da si inuser posted image

Mogoče pride tudi  tiana in eole, odvisno od njunihuser posted image user posted image

Špelin@: ja sem teuser posted image , samo posledica tega je, da je tvoj seznam bočj ličenuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?