![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:00:48
|
|
|
|
dašabina
|
Čer, jaz sem pa pol ure zelo hitro hodila in sem zelo ponosna nase, jutri podaljšam na 40min Naš Miha že ene dva tedna pije po slamici, pa očitno niste opazile, ko sem napisala sem ravno videla v katalogu od BC Nubyev lonček na slamico, pa mu ga bom kar šla iskat.... Klepetka in Martinca, moja kuhinja je Gorenjeva - Mina - vanilija, češnja, pobrani zaobljeni robovi, zelo fina za čistit , postavitev pa je narisal in skup dal en ki prodaja pohištvo v NM, se piše Baša, imajo tud salon.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:17:59
|
|
|
|
lutiropan
|
Dašabina imaš zs
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:20:25
|
|
|
|
lutiropan
|
moja kuhinja je Gorenjeva - Mina - vanilija, češnja, pobrani zaobljeni robovi, zelo fina za čistit To kuhinjo sem jaz hotla imet, pa me je potem ceneje prišla ta, ki nama jo je naredil mizar. Tudi mi sedaj dobro služi...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:21:25
|
|
|
|
sani1
|
mml- no lepo, da si naročila avtosedeže. Mi smo ga ravno v soboto montirali in je naša gospodična prvo veselo pela po parih metrih pa zaspala ko top v njem.. klepetka- pošlji mi tudi ti naslov, da ti pošljem bon za Optiko Clarus za okulističen pregled. No zdej grem pa še malo tv pogledat pol pa v deželo sanj... nočko...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:21:55
|
|
|
|
vaney
|
čer. jaz pa imam danes že od jutra slab dan in je do večera postal prav zanič, tako da ne bom nič komentirala in grem raje spat in mogoče bo jutri boljši dan...upam nočka vsem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:28:57
|
|
|
|
sani1
|
vaney- jutri bo nov dan in bo sigurno boljši od današnjega. piškamiška- imaš ZS Zdej pa res nočka...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:31:55
|
|
|
|
lutiropan
|
dašabina imaš zs
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:32:28
|
|
|
|
dašabina
|
vaney lutiropan, imaš ZS
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 21:38:16
|
|
|
|
lutiropan
|
dašabina hvala sem si takoj prepisala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 27.10.2008 22:13:49
|
|
|
|
nana35
|
Sunny m.sem ti napisala naslov na ZS,tako da te lepo prosim za uspavanke. Res ti najlepša hvala. Meni je zdaj tako čudno,ko se je ura prestavila,ker popoldan ne moreva biti dolgo zunaj s Klemnom,ker je takoj tema .Danes sem bila v službi,prišla domov,skuhala...pa sem hotela s Klemnom ven,no,saj sem tudi šla,ampak se je kmalu začelo temniti. triš, za pobarvan hodnik,res si pridna. anita,jaz samo občasno hodim pomagat dokler se mi porodniška ne izteče,ker je zdaj pred prazniki gužva in sem obljubila,pa potem še ena gre na dopust,tako da bo to to. No,ko pa končam porodniško (mislim,da je to 12.12.) pa začnem resno hoditi na delo.Bom še en mesec verjetno uživala doma z mojim sončkom,potem pa konec lušnega.Klemna čuvata babici,ker sta že obe v penziji in gre,pa tudi to leto še ne bo treba v vrtec oz.jasli.Ga bom vpisala drugo leto. mala pikica, za uspešne razgovore za službo.Glavno da bo in bodo dinarčki za malega Gašperja. klepetka,nisem še brala mailov,tako da ko bom,ti odgovorim.Zdaj me čaka še kupček likanja,sem malo pavze naredila vmes,potem pa tuš in ajat,ker jutri začnem delat ob 8h. vaney Lahko noč.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 5:13:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
mml za Matica ,ker lepo pije po slamici . mala pikica za službico Anita veš da bom dala slikico ampak mi mora dragi našraufat nazaj obešalnike.Sem bila že zjutraj jezna,ker sem mislila da je to zvečer naredil limma očitno je Neža pravi borec samo ne vem kako bo v vrtcu dašabina bravoooooooooo si bila pa pridna s hojo vaney upam da si danes bolje Danes pa pride domov naš sinek .Joj kako je grdo če samo eden manjka.Jutri bo doma v sredo pa gre z ministranti v Atlantis in tako bo počitnic konec .Mi pa gremo z Lano in Žanom v toplice,čeprav nekaj smrka
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.10.2008 5:15:22 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 6:22:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro! No na tole bi vas rada opozorila, če koga zanima. V ponedeljek v hoferju bodo imeli tole link Piškamiška Sani kako ti pa to rata, da lahko spiš več kot Manja Limma kar se pitja s slamico tiče, sama potegni tekočino v slamico, potem pa jo zgoraj zapri s prstom, kot pipeto. Potem pa spusti tekočino v njena usta, da bo dojela, da nekaj pride iz nje. Tako se je Pina naučila takoj. Luka smo sicer tudi že učili, samo je takrat posrkal v usta, ni pa znal popit in tako mu je vse teklo iz ust. Mala pikica za službo. Klemen in Neža vse naj naj. MML kateri sedež si pa naročila? Miha in Matic . Anita jaz delam 2x na teden, ker bom potem dobila službo. Trenutno je pa še honorarno.
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.10.2008 10:08:15 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 6:23:16
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro Triš, ti si pa danes še bolj zgodnja kot jaz.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 6:47:46
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Jaz sem do konca novembra doma, samo kakšen dan na teden grem v laboratorij Mi smo se danes naspali, ker sva šla z dragim že ob devetih spat Kot vse kaže Gašperja vseeno ta ura malo jezi. Je bil 3.20 buden kot sredi belega dneva in je zaspal šele 4.45 Saj pravim, na srečo smo zvečer šli prej spat. Zdaj pa ga je babi odnesla, mami pa se vrže v pisanje diplome vaney upam, da bo danes že boljše Ko sem pogledala na Hoferjevo stran, me je kar stisnilo, same zimske stvari. To pomeni, da je zima pred vrati Se nič kaj ne veselim.... Se še oglasim kaj dopoldan, bom zelo blizu RR-a
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 28.10.2008 6:48:03 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 6:49:21
|
|
|
|
lutiropan
|
Jutro. Pri nas pa že dežuje, smo včeraj res ta pravi dan izkoristili in jo mahnili z otroci in taščo k mojimi. Ati pa je dinarčke služil, to je pa ,če delaš v kamnoseštvu in je pred 1.nov. norišnica.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 6:58:42
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Ko sem pogledala na Hoferjevo stran, me je kar stisnilo, same zimske stvari. To pomeni, da je zima pred vrati Se nič kaj ne veselim.... Pa rojstni dnevi, pa Božič in novo leto , bom počas spet not padla.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:01:40
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina jaz sem pa pol ure zelo hitro hodila in sem zelo ponosna nase, jutri podaljšam na 40min Jaz sem včeraj tudi šla teč. Zdaj bo 3 dni dež in sem spet na "suhem". mala pikica za službo. mml za naročene avtosedeže. vaney IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Meni je zdaj tako čudno,ko se je ura prestavila,ker popoldan ne moreva biti dolgo zunaj s Klemnom,ker je takoj tema .Danes sem bila v službi,prišla domov,skuhala...pa sem hotela s Klemnom ven,no,saj sem tudi šla,ampak se je kmalu začelo temniti. Enako...meni je katastrofa. Vreme je pa za kozlat. Bova spet dolgcajt zganjali.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:04:13
|
|
|
|
dašabina
|
dobro jutro, smo lepo spali, kar pomeni, da se vstanemo 2x danes pa peljem ob 10. moje punce na delavnice v Dolenjski muzej, z Mihatom pa bova šla malo do babice pa v šoping.... Mala pikica, bravo za službo Lutiropan, pri nas še ne dežuje, bo pa vsak čas
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:06:22
|
|
|
|
nussy
|
Jutro! Tut pri nas je tak čuden deževno meglen dan. Bomo vidl, če se bo kaj skadil. Baje bo kr cel teden bolj tak smotan. Dons ponoč je Monia 'samo' 3x hotla jest. Sem si včeraj pripravila čajček, pa jo nisem mogla shecat. Je tok odrinla flaško, da je joj. Hoče mene. Neki si bom morala zmislt. Punce, neki me zanima, čisto spotoma. Ali morda katera ve za kakšno ugodno stanovanje, ki se oddaja? Midva mava čist krizo in iščeva vsepovsod. Doma imamo samo garsonjerco in to je zdej za našo piško premal. Pa še rada bi šla mal na svoje. Sem gledala cene stanovanj za kupit in so čist nore. Itak ne dobiš tolk kredita več. Čist mimogrede, če bo katera slišala za kaj ugodnega.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:14:27
|
|
|
|
lutiropan
|
danes pa peljem ob 10. moje punce na delavnice v Dolenjski muzej, Pri nas so pa jutri popoldne, gremo samo čez cesto so v dvorani doma krajanov. So bili fantje že lani in so uživali in nardili prekrasne stvari.Pri nas imajo vsi ustvarjalo žilico, sploh ta mala dva bi skoz neki izrezovala, lepila, dober, da dedi dela v taki fabrki v Krškem , da nas zalaga z vsem možnim papirjem....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:18:25
|
|
|
|
lutiropan
|
Punce, neki me zanima, čisto spotoma. Ali morda katera ve za kakšno ugodno stanovanje, ki se oddaja? Midva mava čist krizo in iščeva vsepovsod. Doma imamo samo garsonjerco in to je zdej za našo piško premal. Pa še rada bi šla mal na svoje. Sem gledala cene stanovanj za kupit in so čist nore. Itak ne dobiš tolk kredita več. Čist mimogrede, če bo katera slišala za kaj ugodnega. Kateri kraj pa?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:18:31
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Moje dete je čisto naspidirano, že kako uro, čeprav je včeraj pozno zaspal . Čist ga je ta ura zmešala. mala pikica za dobro opravljene razgovore. Pa fino, da ti nebo treba več pogosto v laboratorij. limma, ja Alex še vedno grize, čeprav do krvi me še hvala bogu ni! Je malo znižal intenziteto, zaradi mojih krikov, (malo dramatiziram v upanju da bo dojel da to ni fajn) ni pa znižal kvantitete. Triš, , da se ne boš preveč jezila na dragega. nana, naj ti dan v službi hitro mine. mml za naročene sedeže. Tudi v MB že dežuje .- Lunca hvala za link, bom šla pofirbcat.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 7:59:21
|
|
|
|
Anchikaa
|
Jutro. Mi2 pa sva sami po 3tedenskem bolniškem staležu atija,in je čisti bed.Mala pa kot bi vedla,danes ni spala kot bi mogla.Najprej je mela poln nos,smo ga spucali,pol pa gospodična ne zaspat.Jo jezijo zgornji zobki in res komaj čakam da prilezejo ven.Trenutno še spi.Me pa kar depresija prime,ko pogledam skozi okno,ker dežuje.Upam da boma lahko šle kaj ven ker drugače boma obe fasali živčnega. Mala pikica super za službo. Neži vse naj naj za včerajšnjo obmesečnico.Se pardoniram da nisem včeraj čestitala. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 8:06:46
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Triš, , da se ne boš preveč jezila na dragega. kolikor jo poznam se bo malo jezila na možeka, potem pa sama našraufala punce , sprememba, mi imamo sonce Lutiropan, naše so tud rekle, da bodo že kar novoletne voščilnice naredile , mamo pa tud vezo za papir /pa ne v Krškem/, drugač bi cel Muller izropala
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 28.10.2008 8:23:08
|
|
|
|
Lunca1
|
pri nas je tudi sonce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.