|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
27.10.2008 21:00:48   
dašabina
Čer, jaz sem pa pol ure zelo hitro hodila in sem zelo ponosna nase, jutri podaljšam na 40minuser posted image user posted image
Naš Miha že ene dva tedna pije po slamici, pa očitno niste opazile, ko sem napisalauser posted image  sem ravno videla v katalogu od BC Nubyev lonček na slamico, pa mu ga bom kar šla iskat....
Klepetka in Martinca, moja kuhinja je Gorenjeva - Mina - vanilija, češnja, pobrani zaobljeni robovi, zelo fina za čistituser posted image , postavitev pa je narisal in skup dal en ki prodaja pohištvo v NM, se piše Baša, imajo tud salon.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.10.2008 21:17:59   
lutiropan
Dašabina imaš zs

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.10.2008 21:20:25   
lutiropan
moja kuhinja je Gorenjeva - Mina - vanilija, češnja, pobrani zaobljeni robovi, zelo fina za čistit

To kuhinjo sem jaz hotla imet, pa me je potem ceneje prišla ta, ki nama jo je naredil mizar. Tudi mi sedaj dobro služi...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.10.2008 21:21:25   
sani1
mml- no lepo, da si naročila avtosedeže. Mi smo ga ravno v soboto montirali in je naša gospodična prvo veselo pela po parih metrih pa zaspala ko top v njem..user posted image

klepetka- pošlji mi tudi ti naslov, da ti pošljem bon za Optiko Clarus za okulističen pregled.

No zdej grem pa še malo tv pogledat pol pa v deželo sanj...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
27.10.2008 21:21:55   
vaney
čer.

jaz pa imam danes že od jutra slab dan in je do večera postal prav zanič, tako da ne bom nič komentirala in grem raje spat in mogoče bo jutri boljši dan...upam

nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3455
27.10.2008 21:28:57   
sani1
vaney- jutri bo nov dan in bo sigurno boljši od današnjega. user posted image user posted image user posted image

piškamiška- imaš ZS

Zdej pa res   nočka...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
27.10.2008 21:31:55   
lutiropan
dašabina imaš zs

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
27.10.2008 21:32:28   
dašabina
vaneyuser posted image user posted image  
lutiropan, imaš ZS

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
27.10.2008 21:38:16   
lutiropan
dašabina hvala sem si takoj prepisala user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
27.10.2008 22:13:49   
nana35
Sunny m.sem ti napisala naslov na ZS,tako da te lepo prosim za uspavanke. Res ti najlepša hvala.user posted image

Meni je zdaj tako čudno,ko se je ura prestavila,ker popoldan ne moreva biti dolgo zunaj s Klemnom,ker je takoj temauser posted image .Danes sem bila v službi,prišla domov,skuhala...pa sem hotela s Klemnom ven,no,saj sem tudi šla,ampak se je kmalu začelo temniti.

triš,user posted image za pobarvan hodnik,res si pridna.

anita,jaz samo občasno hodim pomagat dokler se mi porodniška ne izteče,ker je zdaj pred prazniki gužva in sem obljubila,pa potem še ena gre na dopust,tako da bo to to. No,ko pa končam porodniško (mislim,da je to 12.12.) pa začnem resno hoditi na delo.Bom še en mesec verjetno uživala doma z mojim sončkom,potem pa konec lušnega.Klemna čuvata babici,ker sta že obe v penziji in gre,pa tudi to leto še ne bo treba v vrtec oz.jasli.Ga bom vpisala drugo leto.

mala pikica,user posted image za uspešne razgovore za službo.Glavno da bo in bodo dinarčki za malega Gašperja.

klepetka,nisem še brala mailov,tako da ko bom,ti odgovorim.Zdaj me čaka še kupček likanja,sem malo pavze naredila vmes,potem pa tuš in ajat,ker jutri začnem delat ob 8h.

vaneyuser posted image

Lahko noč.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
28.10.2008 5:13:37   
TRIŠ
mml user posted image user posted image user posted image user posted image za Matica ,ker lepo pije po slamiciuser posted image .

mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image za službico

Anita veš da bom dala slikico ampak mi mora dragi našraufat nazaj obešalnike.Sem bila že zjutraj jezna,ker sem mislila da je to zvečer narediluser posted image

limma očitno je Neža pravi borec samo ne vem kako bo v vrtcuuser posted image

dašabina bravoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si bila pa pridna s hojo

vaney upam da si danes boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa pride domov naš sinekuser posted image .Joj kako je grdo če samo eden manjka.Jutri bo doma v sredo pa gre z ministranti v Atlantis in tako bo počitnic konecuser posted image .Mi pa gremo z Lano in Žanom v toplice,čeprav nekaj smrkauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 28.10.2008 5:15:22 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
28.10.2008 6:22:40   
Lunca1
Jutro!

No na tole bi vas rada opozorila, če koga zanima. V ponedeljek v hoferju bodo imeli tole link

Piškamiška user posted image user posted image user posted image

Sani kako ti pa to rata, da lahko spiš več kot Manja user posted image user posted image

Limma kar se pitja s slamico tiče, sama potegni tekočino v slamico, potem pa jo zgoraj zapri s prstom, kot pipeto. Potem pa spusti tekočino v njena usta, da bo dojela, da nekaj pride iz nje. Tako se je Pina naučila takoj. Luka smo sicer tudi že učili, samo je takrat posrkal v usta, ni pa znal popit in tako mu je vse teklo iz ust.user posted image

Mala pikica user posted image  za službo.

Klemen in Neža vse naj naj. user posted image user posted image

MML kateri sedež si pa naročila?

Miha in Matic user posted image .

Anita jaz delam 2x na teden, ker bom potem dobila službo. Trenutno je pa še honorarno.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.10.2008 10:08:15 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
28.10.2008 6:23:16   
Lunca1
Jutro Triš, ti si pa danes še bolj zgodnja kot jaz.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
28.10.2008 6:47:46   
mala pikica
Jutro!

Jaz sem do konca novembra doma, samo kakšen dan na teden grem v laboratorij user posted image

Mi smo se danes naspali, ker sva šla z dragim že ob devetih spat user posted image Kot vse kaže Gašperja vseeno ta ura malo jezi. Je bil 3.20 buden kot sredi belega dneva in je zaspal šele 4.45 user posted image Saj pravim, na srečo smo zvečer šli prej spat. Zdaj pa ga je babi odnesla, mami pa se vrže v pisanje diplome user posted image

vaney upam, da bo danes že boljše user posted image user posted image user posted image

Ko sem pogledala na Hoferjevo stran, me je kar stisnilo, same zimske stvari. To pomeni, da je zima pred vrati user posted image Se nič kaj ne veselim....

Se še oglasim kaj dopoldan, bom zelo blizu RR-a user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 28.10.2008 6:48:03 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
28.10.2008 6:49:21   
lutiropan
Jutro.
Pri nas pa že dežuje, smo včeraj res ta pravi dan izkoristili in jo mahnili z otroci in taščo k mojimi. Ati pa je dinarčke služil, to je pa ,če delaš v kamnoseštvu in je pred 1.nov. norišnica.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
28.10.2008 6:58:42   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ko sem pogledala na Hoferjevo stran, me je kar stisnilo, same zimske stvari. To pomeni, da je zima pred vrati user posted image Se nič kaj ne veselim....

Pa rojstni dnevi, pa Božič in novo leto user posted image , bom počas spet not padla. user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
28.10.2008 7:01:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
jaz sem pa pol ure zelo hitro hodila in sem zelo ponosna nase, jutri podaljšam na 40minuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem včeraj tudi šla teč. Zdaj bo 3 dni dež in sem spet na "suhem". user posted image

mala pikica user posted image za službo.

mml user posted image za naročene avtosedeže.

vaney user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Meni je zdaj tako čudno,ko se je ura prestavila,ker popoldan ne moreva biti dolgo zunaj s Klemnom,ker je takoj temauser posted image .Danes sem bila v službi,prišla domov,skuhala...pa sem hotela s Klemnom ven,no,saj sem tudi šla,ampak se je kmalu začelo temniti.

Enako...meni je katastrofa.

Vreme je pa za kozlat. Bova spet dolgcajt zganjali.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
28.10.2008 7:04:13   
dašabina
dobro jutro, smo lepo spali, kar pomeni, da se vstanemo 2xuser posted image
danes pa peljem ob 10. moje punce na delavnice v Dolenjski muzej, z Mihatom pa bova šla malo do babice pa v šoping....
Mala pikica, bravo za službouser posted image
Lutiropan, pri nas še ne dežuje, bo pa vsak časuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
28.10.2008 7:06:22   
nussy
Jutro!

Tut pri nas je tak čuden deževno meglen dan.user posted image  Bomo vidl, če se bo kaj skadil. Baje bo kr cel teden bolj tak smotan. Dons ponoč je Monia 'samo' 3x hotla jest. Sem si včeraj pripravila čajček, pa jo nisem mogla shecat. Je tok odrinla flaško, da je joj. Hoče mene.user posted image  Neki si bom morala zmislt.

Punce, neki me zanima, čisto spotoma. Ali morda katera ve za kakšno ugodno stanovanje, ki se oddaja? Midva mava čist krizo in iščeva vsepovsod. Doma imamo samo garsonjerco in to je zdej za našo piško premal. Pa še rada bi šla mal na svoje. Sem gledala cene stanovanj za kupit in so čist nore. Itak ne dobiš tolk kredita več. Čist mimogrede, če bo katera slišala za kaj ugodnega.

Neposredna povezava do sporočila: 3469
28.10.2008 7:14:27   
lutiropan
danes pa peljem ob 10. moje punce na delavnice v Dolenjski muzej,

Pri nas so pa jutri popoldne, gremo samo čez  cesto so v dvorani doma krajanov. So bili fantje  že lani in so uživali in nardili prekrasne stvari.Pri nas imajo vsi ustvarjalo žilico, sploh ta mala dva bi skoz neki izrezovala, lepila, dober, da dedi dela v taki fabrki v Krškem , da nas zalaga z vsem možnim papirjem....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
28.10.2008 7:18:25   
lutiropan
Punce, neki me zanima, čisto spotoma. Ali morda katera ve za kakšno ugodno stanovanje, ki se oddaja? Midva mava čist krizo in iščeva vsepovsod. Doma imamo samo garsonjerco in to je zdej za našo piško premal. Pa še rada bi šla mal na svoje. Sem gledala cene stanovanj za kupit in so čist nore. Itak ne dobiš tolk kredita več. Čist mimogrede, če bo katera slišala za kaj ugodnega.

Kateri kraj pa?

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
28.10.2008 7:18:31   
koala
Jutro!

Moje dete je čisto naspidirano, že kako uro, čeprav je včeraj pozno zaspaluser posted image . Čist ga je ta ura zmešala.

mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene razgovore. Pa fino, da ti nebo treba več pogosto v laboratorij.

limma, ja Alex še vedno grize, čeprav do krvi me še hvala bogu ni! Je malo znižal intenziteto, zaradi mojih krikov, (malo dramatiziram v upanju da bo dojel da to ni fajn) ni pa znižal kvantitete.

Triš, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ne boš preveč jezila na dragega.

nana, naj ti dan v službi hitro mine.

mml user posted image user posted image user posted image  za naročene sedeže.

Tudi v MB že dežuje user posted image user posted image .-

Lunca hvala za link, bom šla pofirbcat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
28.10.2008 7:59:21   
Anchikaa
Jutro.

Mi2 pa sva sami po 3tedenskem bolniškem staležu atija,in je čisti bed.Mala pa kot bi vedla,danes ni spala kot bi mogla.Najprej je mela poln nos,smo ga spucali,pol pa gospodična ne zaspat.Jo jezijo zgornji zobki in res komaj čakam da prilezejo ven.Trenutno še spi.Me pa kar depresija prime,ko pogledam skozi okno,ker dežuje.Upam da boma lahko šle kaj ven ker drugače boma obe fasali živčnega.

Mala pikica super za službo.

Neži vse naj naj za včerajšnjo obmesečnico.Se pardoniram da nisem včeraj čestitala.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
28.10.2008 8:06:46   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Triš, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ne boš preveč jezila na dragega.

kolikor jo poznam se bo malo jezila na možeka, potem pa sama našraufalauser posted image user posted image user posted image

punce , sprememba, mi imamo sonceuser posted image user posted image

Lutiropan, naše so tud rekle, da bodo že kar novoletne voščilnice naredileuser posted image , mamo pa tud vezo za papir /pa ne v Krškem/, drugač bi cel Muller izropalauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
28.10.2008 8:23:08   
Lunca1
pri nas je tudi sonce user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.