klepetka
|
Dober dan vsem, evo me tukaj spet po nekajdnevnem mrku.PAr dni smo imeli obiske od dlje, včeraj smo šli pa na FNZ , zvečer pa se mi ni dalo sem.MI smo po starem, ura nas ni nič kaj zmedla.. no, se mi zdi, da sem imela samo jaz včeraj zjutraj malo težav glede tega KLEMEN, MALI VELIKI KROMPIRČEK, VSE LEPO TI LANA ŽELI(NO PA JAZ TUDI, SEVEDA) ZA TVOJIH 10 MESECEV. IN PA ŠE NEJC IN GAŠPER, ČEPRAV Z ZAMUDO , PA VSEENO IZ SRCA, TUDI VAMA VSE NAJ NAJ MARTINCA "Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, ta svet je lep, če nekoga rad imaš, če roko stisneš komu, ki ga kaj boli, ta svet je lep, če si človek do ljudi." VSE NAJBOLJŠE piškamiška, zate , drugače pa maraton. limma, z veseljem se bomo enkrat nalašč oglasili. KEr bi bilo lepo, da bi se po nekaj mesecih spet videli. SE še dogovoriva.SE že veselim. DRugače sem te pa že velikorat pozabila vprašat; tam na vaš konec je od junija letos preseljena-poročena moja sovaščanka; njen mož je učitelj al (pa vaditelj, ne vem kako se prav reče)tenisa. NEjc je njegovo ime. Ti je kaj poznano ? nana, vidim, da je že slika zraven na skypu, zato predvidevam da imaš tole že vse v tamalem prstu . Ti napišem kako in kaj na mail kasneje, ok.?Drugače pa prijetno preživi dan v službi. triš, suepr da je Lana bolje in že doma .SEm se kar nekajkrat spomnila na njo tekom vikenda. VSi bolančki, upam da čimprej ozdravite, zato vam namenjam en kup NAj bo to zaenkart dovolj, ekr če bom začela pisat "po moje", potem bo cela stran moja Aja, samo še to; mml in sani, se mi zdi , da sta se vidve zadnjič pogovarjali o okulistih in Clarusu.Včeraj ko smo bili na FNZ, smo zavili še v Clarus na testiranje vida. IN gospa je ugotovila pri meni drastično poslabšanje, kar sem sicer opazila že sama.IN me je takoj naročila drug teden k zdravnici na pregled. KAr se mi zdi zelo hitro, glede na to,da je čakalna doba vse povsod, kamor sem klicala, 2 in več mesecev. SIcer sem že naročena za drugo polovico decembra v Rožno dolino(po priporočilu optika) , zdaj pa ne vem , ali ve kaj veste (al pa kakšna druga) , je tale Clarus vredu izbira, al naj bi šla rajš v KIrurški senatorij decembra?KEr zdaj sem naročena na dveh koncih, pa se moram na enmu odjavit. EVo, spet sem bila daljša. LEp dan želim prav vsem
< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.10.2008 15:16:42 >