|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
27.10.2008 9:59:56   
brkn83
RECEPT: ROGLJIČKI

Sestavine: 1/2 kg moke, nekaj tekočine (pol mleka, in pol vode), 3 dag kvasa, 2 žlici sladkorja, kavna žlica soli, sok in naribana lupinica 1 limone, 1 jajce, 2 rumenjaka, 15 dag masla ali margarine.
Nadev: po želji (orehov, skutni, čokoladni, marmeladni,......)

Priprava: kvas raztopimo v sladkani mlačni vodi. Vse sestavine za testo zgnetemo v gladko maso. Pokrita naj vzhaja od 30-40 minut. Maso razdelimo na 4 dele. vsak del razvaljamo v krog premera 25 cm. krog razdelimo na 16 delov. Na vsak košček damo kepico nadeva in zvijemo v rogljiček. Zložimo v pekač, premažemo z jajcem in pečemo pri 180 stopinjah približno 15 minut.

Ohlajene rogljičke posujemo z mletim sladkorjem. Kvašeno testo bo lepše uspelo, če ima moka 30stopinj in delamo v toplem prostoru.

DOBER TEK!!!user posted image

Obilo uspehov, pri peki.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
27.10.2008 10:04:22   
Čebel@
petrap.......veš kok bo hiter minil teh 36 dni........mim grede boš na porodniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn.....jutro........hvala za recept........bom jaz tudi probala sem kar dobila voljo za pečt ker mi je učerej ratal od claud receptuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
27.10.2008 10:10:26   
brkn83
majchy - me veseli, da ti je včeraj uspelo user posted image user posted image user posted image . No sej nisem dvomila vate. Verjamem, pa da boš sedaj še raje pekla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
27.10.2008 10:10:56   
petrap
brkn - mogoče še jaz probam tole speč, pol ko bom doma...sem hotla tud jaz narest un recept od claud, pa mi ni uspelo...ko bom doma, bo zagotovo več časa...

majchy - si imela kakšne probleme pri peki?...da vem na kaj morm pazit user posted image ..sem bolj anti...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
27.10.2008 10:13:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Obilo uspehov, pri peki.
tole pa res rabiš uspeh.....po moje malo preveč težko zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
27.10.2008 10:15:08   
Čebel@
petrap......prevelik pekač semimela in spodaj ni bilo skoraj nič biskvitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak je bilo vseeno ........so glih tko vse pomazaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
27.10.2008 10:20:48   
Katjusa
jutro, nisem vas nič brala sam oglasim se vam malo da ne boste misle da sem pozabla na vas.....

mal mi primanjkuje časa, ko ga pa mam sem pa ponavad čist zbita....

Ful mi je začelo dol tiščat tak da mal težko hodim in dolgo ne morem stat niti sedet ker me ful boliuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa srečna da sme prilezla do 25 tedna brez teh težav ker v 1. nos so se te težave začele že v 15 tednu.....

tak da bo treba mal več počivat in mal manj hodit sploh pa sedet na stolu ker pol k se vstanem je katastrofa....

pošiljam vam malo vitaminčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image tole sma včeraj z dragim jedla ob TV-juuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

vidla sem da se pogovarjate o porodu.... prvič se nisem nič bala prav veselila sem se ga in porod je potekal super ni blo hudo tud bolečina je bla v mejah normale, vzdušje v porodni sobi je blo skos odlično tak da smo se skos nekaj smejali in hecali, tud dragi je bil odlična družbe in če bi mogla it brez njega bi se zdej bala.... šivanje je pa bolelo k hudič..... v drugo se poroda ne bojim, upam in molim da ne bo treba šivat še bolj pa molim da nebi imela kakega CR - tega se pa bojim k hudič križauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
27.10.2008 10:27:41   
petrap
majchy - aha...prevelik pekač torej...user posted image user posted image ...kok velikega pa imaš...pekač mislim user posted image user posted image user posted image user posted image

katjusa - upam, da je to sam prehodno "tiščanje dol"...pa upam, da ne bo šivanja...user posted image ..mene pa čedalje bolj boli križ...user posted image ..vsak dan se ful bojim kaj bo ponoči, če bom kaj spala, ker če ne spim tko k je treba, bi pol težko preživela v službi cel dan...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
27.10.2008 10:32:48   
Ajvy
Ravno sem se napokala z zajtrkom.....user posted image

Pregled...hvala za lepe želje...bo pa vsekakor zanimivo, ker ni moje in moram iti na Metelkovo in sicer k moškemu G...še nisem bila nikoliuser posted image

Majchy...naš je bil tudi pritlikavi kunec...faconar res....hvala za podporo...
Super za kino...jst nisme bla že sto let...pa najbrž še sto ne user posted image user posted image
Škoda za Celovec......no, gresta pa lahko v sredo...
Ampak tale tvoj ima pa čist isto metodo kot moj....on se tudi takle prešverca na dopust...pol pa gledam vanjga kot tele v nova vratauser posted image user posted image

Tanci...super za praznovanje....ah ubogi Erik....ga je kar zmanjkalo user posted image ..to pomeni da se je imel superuser posted image user posted image

Balonchy....a res...meni pa kava tolk smrdi zdejle v user posted image ...sem pa drugače tudi zaprisežen kofetkar....samo kaj čem....mi samo čaj preostaneuser posted image
Mi je pa fino, ko prilepiš slikice..k pol po spominu uživamuser posted image user posted image

Petrap...super ste bili pridni..pa da sta tako lepo pomagala tast in tašča..to pa je pohvalnouser posted image user posted image user posted image
Samo še 36 dni...odštevamo s teboj!!!
Mene tudi boli križ...včasih že prav težko vstanem....nimaš kej user posted image

Brkn...za lep vikend user posted image user posted image in nakupe user posted image user posted image

KAtjuša...upam, da bolečine čimprej ponehajo

Tako, zdej grem pa počivčkat....sem slabo spala ponoči...pa še te bizarne sanje....jst res ne vem od kje se vzamejo....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
27.10.2008 10:35:57   
petrap
ajvy - ti morš pol na pregled k mojemu bivšemu ginekologu user posted image ..po moje no...saj je prijazen...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
27.10.2008 10:38:50   
Maksi1
Dobro jutro, čvekice!

Kako st kaj spale? Danes imamo tudi na Goriškem oblačen in zaspan dan.

Brkn - hvala lepa za recept. Bom sporočila, ko ga bom sprobala.

Petrap - 36 delovnih dni ..... naj ti čim prej minejo. Verjetno ti je že zoprno, meni bi bilo.

Katjuša - žal mi je za tvoje težave. Popazi nase in čim več počivaj.

Majchy - držim peti, da vama čim prej rata it v Celovec.

Tanci - super za lepo praznovanje rojstnega dne.

Vsem skupaj želim, da bi danes imele čas za lenobno počivanje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
27.10.2008 10:39:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ajvy - ti morš pol na pregled k mojemu bivšemu ginekologu user posted image ..po moje no...saj je prijazen...

zakaj..ne razumem....a ga poznaš...??

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
27.10.2008 10:41:35   
petrap
maksi1 - mal mi je pa res že odveč...sam ker nimam kakšnih problemou z nosečnostjo, ni tako hudo...najhujša je vožnja v lj, ker je gužva na vseh cestah...no ta teden se takoj pozna, ker so počitnice in ni tako hudo...drugače je pa prou pestro danes...sem oddala oglas za študentsko delo, da najdem zamenjavo, pa se ful javljajo..tako da mi je takoj lažje, ker vsaj vem,da sedaj je pa res blizu zakluček mojega dela, ker iščemo mojo zamenjavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
27.10.2008 10:47:59   
petrap
ajvy - ja jaz sem prej hodila na metelkovo k enmu ginekologu...mogoče, da jih je več...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
27.10.2008 10:51:54   
brkn83
katjuša - upam, da se boš kmalu bolje počutila.user posted image user posted image user posted image

petrap -  verjamem da komaj čakaš, da bo onec službe in da boš lahko mal doma uživala še pred porodom.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
27.10.2008 10:53:02   
sunny24
Jutro!
Danes pa nimamo sončka...bomo pa bolj lenarli...user posted image   Me je naša miss zbudila ob 10h...Še malo in ne bom rabla več budilke štimat, ko ima vsak dan iste ure!user posted image   Sam je pa že ugotovila, kdaj da tatko roko na bušija, k takoj začne brcat. Tudi ko je pršu ponoči spat, je reku, "Dej, da se stisnem malo h mojim babam", je dau roko na bušija in žurkaaaa!user posted image user posted image user posted image

No, vas malo pokomentiram...

balonchy, hvala za kafe! Meni tudi zdej ko sem noseča ne paše pit kave, ampak mi pa še zmiri full diši ko jo mojmu kuham...S pomočjo tvojih slikic mi kar skomine pridejo....user posted image

majchy, fajn to, da si je tvoj dopust vzel, lahko bi te še v Celovc pelu v šoping. Poskusi s tehniko horoskop...user posted image

Ajvy, lepo opravi pregled! Meni tudi ni neki fajn it h G če je moški....user posted image

tanci, na žurki ste se meli pa prov fajn! Super to!!! user posted image user posted image user posted image

brkn, bravo za šoping! JE pa res, da so stvari za user posted image  v ITA dražje, ampak vozički so pa bolj poceni. Kje pa sta bla?

petrap, teh 36 dni bo šlo full hitro mimo! Odštevamo s tabo!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
27.10.2008 10:53:08   
Čebel@
katjuša.....počivej....me ne gremo nikamor in te bomo čist razumele da ne moreš sedet za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
petrap......nevem koliko je premer pekača......sem uzela okroglega in je približno tolk velik kot tavelika pizzauser posted image user posted image user posted image
ajvy.......jaz tud svojga gledam prov čuden.....po sem  pa še študerala da se nisem zmotila in da je nedeljauser posted image user posted image user posted image user posted image  v celovec bova šla pa zgleda šele novembra ali pa decembra......mogoče še boljš ker bojo tačas še ikeo odprliuser posted image user posted image user posted image
maksi..........tud pri nas je čudno vreme.....pa še mraz je.......zdele sem šla do lekarne pa sem kar bundo nataknila nase(zapnem jo itak nič več)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
27.10.2008 10:53:46   
Ajvy

ajvy - ja jaz sem prej hodila na metelkovo k enmu ginekologu...mogoče, da jih je več...

aha...no upam, da je res vsaj malo prijazen...drugače bo pač zanimivo...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
27.10.2008 10:55:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, fajn to, da si je tvoj dopust vzel, lahko bi te še v Celovc pelu v šoping. Poskusi s tehniko horoskop...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jutro sunny..........s tehniko horoskopa bom probala kej druzga isilit-se moram kej fajnga spomnituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
27.10.2008 10:57:43   
brkn83
aja sem prej kr pozabla napisat, da tudi mene ful križ boli zadnje dni. Pa danes ponoči so me krči v noge zagrabli,................... bo treba iti kupit magnezijeve tablete.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
27.10.2008 10:58:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

aha...no upam, da je res vsaj malo prijazen...drugače bo pač zanimivo...user posted image
si te kar predstavljam k tepeš ginekologauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men dela domišlija na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne bo hudo  boš vidla-samo ne glej ga.....no če bo simpatičen pa si kar učke spočij na njemuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
27.10.2008 11:03:15   
boma2
živjo user posted image ..:)

Upam, da ste vse ok... in  da vas sonček lepo greje... :)

No jaz iz bolniške v službo...

No zanima me, če si na bolniški dva meseca pred porodniško a moraš biti doma??

Katjuša... Bravoo.. dober nakup in hvala za odgovor...

Balonchy... ja res moramo vse pospravljati...:) tko pač je ni mi hudo... ampak sem že 3 tedne na metli... :) Ker prah se še vedno vidi od brušenja... :(

AVENT... flaške... nevem točno katera je napisala... ampak moram povedati... Da so vse flaške od aventa puščale ob navojih ne glede kako si zategnil flaško... in sem bila full besna.... :( Samo čist ta majhne so bile dobre... :)

No v glavnem vsem želim lep dan... :) in zdaj hitro na 105 stran, da vidim kaj ste kej napisale... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
27.10.2008 11:18:11   
Katjusa
Punce hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image ja počasi se začenjajo nosečniške težave....

IZVIRNO SPOROČILO: boma2
AVENT... flaške... nevem točno katera je napisala... ampak moram povedati... Da so vse flaške od aventa puščale ob navojih ne glede kako si zategnil flaško... in sem bila full besna.... :( Samo čist ta majhne so bile dobre... :)

Čudno men so pa ravno te ble najboljše smo mel še neke druge.... sej se ne spomnim več katere pa se je vakum delal čeprav je pisal da ima to za zrak..... Nuk je mela pa soseda in je blo tak osko zgoraj da je komaj tiste merice mleka not dala tak da mi je blo totalno nevšeč pa še cuclj je tak čudenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da mi prisegamo na avent..... upam da bodo vredu.... je pa res da ko sme poskusla pol kasneje s tistim ustnikom (ko privajaš na kozarec) je pa teklo tak da mi smo mu  kr kmal dal kozarec okol enega leta če je bla sila je znal že tud kozarec dvignt pa spituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
27.10.2008 11:27:01   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image ja počasi se začenjajo nosečniške težave....

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Čudno men so pa ravno te ble najboljše smo mel še neke druge.... sej se ne spomnim več katere pa se je vakum delal čeprav je pisal da ima to za zrak..... Nuk je mela pa soseda in je blo tak osko zgoraj da je komaj tiste merice mleka not dala tak da mi je blo totalno nevšeč pa še cuclj je tak čudenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da mi prisegamo na avent..... upam da bodo vredu.... je pa res da ko sme poskusla pol kasneje s tistim ustnikom (ko privajaš na kozarec) je pa teklo tak da mi smo mu  kr kmal dal kozarec okol enega leta če je bla sila je znal že tud kozarec dvignt pa spituser posted image user posted image user posted image

.....
ja nevem pa zakaj so men vse aventove flaške puščale pri navoju... :) čeprav sem jih vseeno imela... potem sem pa za čaj imela ene flaške iz leclerca... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
27.10.2008 12:18:57   
brkn83
ka zdej ni nobene nikjer??????user posted image

no takrat ko imam js čas, ni nobene tle gor.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.