|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
27.10.2008 12:25:39   
Čebel@
jaz sem tukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.10.2008 12:35:39   
brkn83
majchy - se mi je zdelo, da bi morala biti nekje. Sam namreč nič ne napišeš, to pomeni, da sam mal forum bereš, al ka?
No men je mal dolgčas, ker iščem na netu literaturo za eno seminarsko nalogo, pa se mi kej preveč ne da.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.10.2008 12:41:36   
Čebel@
jaz imam večino časaa odprto ampak nisem na računalniku,vsake tok časa pridem prebrat.......ja prej se nisem utikala v flaške to pač ne poznam šeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.10.2008 12:51:11   
brkn83
no sej tudi js nimam pojma o flaškah, ampak je pa fajn če kira kej napiše, se bom potem lažje odločila katero bi kupila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.10.2008 13:03:02   
boma2
...

evo mene tudi tukaj...

flaške morate pa boste same sprobale.. Ampak nekaj sem se odločila vzela bom spet avnte, ker imam že njihov sterilizaotr... če bo pa puščal bom pa reklamirala.. in potem spet....

Sami se morate odločiti katere vam bodo najbolj odgovarjale... Je pa res kar je rekla mislim da Katjuša, ki je rekla, da merice za pripravo mleka gredo pa najbolj v aventove stekleničke... :)

Važn je da dojenček ni lačn... pa vseeno iz katere flaške.. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.10.2008 13:04:01   
boma2
maychy23...

kako si kaj?? a si še v službi?? Ali si doma.. že na bolniški??

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.10.2008 13:06:03   
boma2
brkn83.........
jaz tudi tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.10.2008 13:06:47   
boma2
deja...

živjo!!!

kako kaj?...user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.10.2008 13:07:59   
Čebel@
boma jaz sem že od začetka na  bolniški

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.10.2008 13:15:23   
Čebel@
no lede flašk......jaz bom naročila od aperverja flaško ki sgleda k da je gumijasta ,cucek za pit je treba pa tko stisnit kot bradavico da se user posted image  ne poleni.......samo to flaško bom mela pol od ene 4m dalje.......aja pa če okol obrneš niš ne teče.......za začetek pa še ne vem kero firmo bom uzela....kolegica mi je priporočala od MAM
no sej to imam se še cajt odločituser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.10.2008 13:18:27   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

boma jaz sem že od začetka na  bolniški

a resno al kaj??

ja pa moraš biti doma ali greš lahko kej ven v shoping.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.10.2008 13:19:33   
boma2

no lede flašk......jaz bom naročila od aperverja flaško ki sgleda k da je gumijasta ,cucek za pit je treba pa tko stisnit kot bradavico da se user posted image  ne poleni.......samo to flaško bom mela pol od ene 4m dalje.......aja pa če okol obrneš niš ne teče.......za začetek pa še ne vem kero firmo bom uzela....kolegica mi je priporočala od MAM

kje boš naročila aperverja  flaško?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.10.2008 13:29:12   
brkn83
js mislim, da se bom kr v trgovini odločila katero flaško bom kupila. Pač glede na izgled. Bom najprej le eno kupila, potem pa se itak kasneje še lahko kupijo. Enako bom tudi za dudo naredila.

Ej, a sterilizator za flaške - ni mogoče kakšnega univerzalnega, mislim, da pač enega kupiš ne glede na to kake flaške imaš?
Če mi npr. aventove flaške ne bi bile praktične in jih zamenjam za katere druge, potem moram tudi sterilizator nov kupit?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.10.2008 13:30:34   
Katjusa

teh flašk ne poznam tud mene zanima če lahko daš kak link kjer si lahko pogledamo za kaj gre....
od 4 meseca delje je vseeno če se poleni tak da potem takem bi mogla to v zečetku uporabljat, če slučajno dojenje ne steče takoj.... je pa tko k je otrok lačen vleče pa neglede na to je flaška al brdavica sam da je mleko..... jst k sem mu dajala na flaško in  sma se pred tem vedno poskusla dojit je tud po mesecu dni zelo vlekel brdavico tak da to da k enkrat vid flašo noče več zize ne vem če ravno drži vsaj pr nas ni na ni iz zize nič teklo par kapljic.....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.10.2008 13:32:03 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.10.2008 13:31:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

js mislim, da se bom kr v trgovini odločila katero flaško bom kupila. Pač glede na izgled. Bom najprej le eno kupila, potem pa se itak kasneje še lahko kupijo. Enako bom tudi za dudo naredila.

Ej, a sterilizator za flaške - ni mogoče kakšnega univerzalnega, mislim, da pač enega kupiš ne glede na to kake flaške imaš?
Če mi npr. aventove flaške ne bi bile praktične in jih zamenjam za katere druge, potem moram tudi sterilizator nov kupit?

ne ne sej je vseeno...... v večino sterilizatorjev pašejo tud druga flaške.... mi smo kupli zdej v avstriji nekega čist **** pa pašejo aventove čist komot notuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.10.2008 13:33:35   
Katjusa
aja kupli smo električnega ker mi je nekako ljubše od mikrovalovnega..... tle k vode zmanjka ugasne s emi zdi da je manj pregrevanja stekleničkuser posted image ne vem mam boljši občutek če je električni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.10.2008 13:35:09   
petrap
ojla....

evo mene spet tukaj...sem mogla mal delat user posted image user posted image user posted image ...čudno a ne, glede na to, da sem v službi...user posted image

jaz mam 2 steklenički od aventa...za začetek, aja pa eno dudiko od nuka...to bo za takoj...sem izkoristila bone od bc, pa sem kupila...glede sterilizatorja nimam pojma, sam jaz ga ne bom kupila že zdaj...bom dojila in ne bom rabila stekleničk...user posted image ..pozitvno je treba mislt...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.10.2008 13:39:14   
Katjusa
petrapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak sem jst misla in ko mi je v BC ponudla še stekleničko sme rekla ne hvala ne bom rabla bom dojila bomo to pol kupliuser posted image user posted image user posted image kaj je blo verjetno že veš k sme že nič kolikokrat napisala.... vsekakor pa ni smiselno kupovat sterilizatorja ampak kako flaško 2 pa le kupite, da ne boste čist nič pripravljane na kako drugo situacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.10.2008 13:44:10   
brkn83
katjuša - hvala za odgovor. Me je že bilo strah, da bi potem mogla vse zamenjati. No potem pa se mi ni treba bati.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.10.2008 13:52:13   
brkn83
js se bom pa zdej poslovila od vas. Grem namreč perilo zložiti, potem pa mal počivatuser posted image . No sej danes se moram še mal spočit, preden pride moj domov, ker potem boma začela pa mal delat. Morva počasi začeti rihtat sobo za user posted image . No sej je še nekaj časa ne bo - ker je še kr velik dela, ampak vseen.

Pridne bodite in lep dan vam želim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.10.2008 13:55:49   
claud

claud - ja midve imave že na začetku februarja...tko da bo treba res po novem letu počasi vse imeti pripravljeno...jaz bom probala nakupit že kar decembra več ali manj, ker imam januarja še izpit in se bo treba učit, pa še diplomo dokončat, kolkr mi ne bo zdaj uspelo...sem pa ugotovila, da bom mogla še kakšne hlačke, pa jopice kupit...bodijev se mi je zdaj kar nabralo, ker mi kar vsak kakega kupi...no pa še vse za higieno mi manka..te glavne, ta dražje stvari pa zdaj mamo... ...drobnarije pa imam nakupit še z unim dnarjem, ki ti ga da socialna...kdaj boš šla ti na CSD?...koliko prej?

ola punce!

Petrap-jst mam 3.11. pregled in pomoje da zdj enkrat počas dobim papirje za CSD-k itak mora dat zdravnica vse papirje od PDP pa tko naprej...baje da tm nekje pr 7 mescih da papirje da pol rihtaš naprej...

majchy23- fajn da ti je ratu biskvituser posted image user posted image user posted image upam da ste užival ko ste se sladkaluser posted image user posted image

JA drugač sm mela pa dons za cukr pregled, zdj pa čakam-če me jutr pokliče rezultat ni v redu, če me ne pokliče je pa QL. Tko da upam da ne bo jutr kj zvonil.

Kok fajn dan za spat donsuser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.10.2008 13:56:38   
Čebel@
boma.........ni nič narobe z mano ali z user posted image  ampak sem se pač odločila da bom doma
glede flaške.......sem vidla da sem se zatipkala........so od taperverja(isto kot posoda) in se jih menda full težko dobi.........kolegica je rekla da ji nej povem ko se bom odločila za to flaško da mi jo bo naročila

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.10.2008 13:58:23   
Čebel@
claud bom držala pestke da ti ne bo telefon zvonil........mal sem  si še prišparala peciva ampak me zgaga peče po jabolkahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.10.2008 14:07:55   
petrap
claud- hvala za odgovor...no saj jaz imam pa pregeld 17.11., upam da bom takrat dobila papirje, drugače bom pa kar vprašala...saj mamo eno tako prijazno sestro (no vsaj do sedaj je bila, morm potrkat), da vse z veseljem razloži, pa še kakšno reče zravn user posted image

brkn - kar lepo počivat ja...jaz sem ta vikend spet premalo in se takoj pozna...povečane bolečine v križu...zgleda pa tko, da ko  vstanem iz stola, sem k stara mama...user posted image ..mah tko težko počivam med vikendom, ker to so edini dnevi, ko lahko kaj naredim user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.10.2008 14:29:51   
Deja
Ojla. Jaz sem se pravkar vrnila iz sestanka na Uradu za delo. so se zopet do nas obnašali kot da nimamo treh razredov osnovne šole narjene... user posted image eni pač nismo sami krivi da renutno nimamo službe.... eh sej bo....

Pa pridem domov, pa me kliče zdravnica, da je v petek dobila odločbo, da mi ne bojo podaljšali bolniške - ginekologinja je napisala da je bolniška do nastopa porodniške - samo zato, ker sem do izdaje odločbe urada za delo, zavarovana po možu.... - po možu pa sem se zavarovala le zato, da lahko brez skrbi grem k zdravniku in ker se ne morem zavarovati ko občan....
Frdamana birokracija...user posted image
Joj sem zdaj zakomplicirala... v glavnem sem se lahko peljala nazaj 20km v eno smer da se je začelo reševat. Ampak konca še ni videt nikjer...

Prej ste imele debato o barvah vozičkov - mi imamo živo rdečega Baby boom-a, pa mislim da bomo imeli fantka -to je sicer samo moj občutek.

Glede Aventovih flašk pa sem slišala da puščajo, če jih preveč priviješ. Zgodi se da so moški včasih premočni za te zadeve.... in da ko enkrat navoj pretegneš, maš veliko šanso da bo potem skos puščalo....

Joj spet sem cele litanije napisla... Bolj poredko pišem, pa takrat bolj obširno..user posted image

< Sporočilo je popravil Deja -- 27.10.2008 14:32:53 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.