|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 13:53:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

**** koliko stopinj je kaj pri vas v marcu in aprilu?

Morje ali zrak? Pa kje te zanima Sharem, Hurghada al Kairo?

Morje in zrak, zanima me pa za Sharem in Hurghado.

Hurghada

Sharm el sheik

Pri nas pa zdajle 27 stopinj soncno.user posted image

Hvala tiuser posted image user posted image , sem ti pa kar malo favš za 27 stopinj. Pri nas pa imamo oblačno vreme pri le 11-ih stopinjahuser posted image user posted image .

Hijenca user posted image user posted image user posted image za pridnega papavčka. In kaj sta papcala?

Katy hvalauser posted image user posted image user posted image .

Tilči  taki komentarji pa so ja za zjokat. Mislim halo!!user posted image user posted image Pa kaj je temu folku???

Uff SS ti si imela pa tudi grozljivo izkušnjo. Še sreča, da je bil predal odprt.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A ve popoldne tudi dajete kaj sadje? Ali raje zelenjavo?

Ja, pri nas ni važna ura. Je pač tisto kar ji paše.
In če sem zaradi tega slaba mama, j.e*** ga

Še dobro, da nas je več slabih mamuser posted image user posted image user posted image

Ej Bobika to je tisto z avatarjem kar sem pred časom spraševala. Pa kako si to uspela narediti??? Sicer pa maš res super avataruser posted image user posted image user posted image .

Jaz imam tudi "težave" z uspavanjem Gala, ki mi zaspi le pri zizah ali, če ga nosim. Ne vem kako ga bom odvadila od tega, ko bo čas za touser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
27.10.2008 13:56:24   
katy82
Hej babnce čist tko informativno kolk nas pa pride v sredo na čvek?Mya moramo tudi sporočit sem čist pozablauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.10.2008 14:03:06   
Anonimen
Kak grd deževen danuser posted image

Z miško sve spale sve od 11-13:30huser posted image user posted image , zdaj pa bi šla malo ven, samo kam ko pa dež pada.

Grem pogledat, kaj sem zamudilauser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.10.2008 14:07:18   
bobika
Anitka: Ja, se spomnim, saj si mi ti takrat naredila lušte, da bi si naredila novega user posted image
Bom poskusila razložit kako do takega avatarja, čeprav ne vem, če mi bo ratalo, ker sem se kar nekaj časa jajčkala s tem.
Najprej moraš slikice, ki jih želiš imeti obdelati na primerno velikost (73x73 pikslov). Jaz sem si iz neta potegnila program za animacije delati  "Easy GIF Animator" . Ko je inštaliran pa samo slikice vstaviš in nastaviš koliko sekund je med slikicami in vrstni red. Shraniš in je to to. Pri avatarju pa potem vstavljaš enako kot običajno slikico. Saj ni tako težko, samo preden sem jaz vse to najdla in obdelala je trajalo celo večnost user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
27.10.2008 14:07:38   
katy82
Evo Myi sem poslala ZS,zdej pa akcija!!!!

Katere pridemo:
-Valda jstuser posted image ,me bo moj prpelu sam mi je dal vedet,da bo šel po svoje,da tolkih ženskic malih in velikih na kupu ne bo prenesel,naju ima doma dostuser posted image
-Jana z enourno zamudouser posted image
-Estrellauser posted image
-Edinaosuser posted image
-Naty,da vidmo korenjaka in kolk je večji od naše ki dobre pol kile zaostaja za njimuser posted image
-Mya upam da bo prebrala ZS in prišla
-Špelina ,upam da prideš,če pa ne boš mogla zarad Gregija te bomo pa vse zastopleuser posted image
-še katera ?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
27.10.2008 14:10:19   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Katere pridemo:
-Valda jstuser posted image ,me bo moj prpelu sam mi je dal vedet,da bo šel po svoje,da tolkih ženskic malih in velikih na kupu ne bo prenesel,naju ima doma dostuser posted image
-Naty,da vidmo korenjaka in kolk je večji od naše ki dobre pol kile zaostaja za njimuser posted image
-Špelina ,upam da prideš,če pa ne boš mogla zarad Gregija te bomo pa vse zastopleuser posted image
-še katera ?

O a mamo srečanje?user posted image  Js sploh nič ne vem, ker sem dons čist zaposlena, bom pol mal za nazaj prebrala. Seveda sem za, ampak morm preverit kje, zarad prevoza??!! user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
27.10.2008 14:12:26   
Estrella*

Katere pridemo:
-še katera ?

Nina7, verjetno kasso, katini bom pa sms poslala

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
27.10.2008 14:14:19   
Anonimen

Katere pridemo:
-še katera ?

Ja pa mene si pozabila.

EStrella a se da v Paint-u slikce skupi pomanjšat al morš vsako posebej?

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
27.10.2008 14:14:58   
Anonimen
Estrella: kako vreme imate v Godoviču?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
27.10.2008 14:16:26   
Anonimen
Nina kje imaš slike z Krka? Jaz jih ne najdemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
27.10.2008 14:17:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Katere pridemo:
-še katera ?

Ja pa mene si pozabila.

EStrella a se da v Paint-u slikce skupi pomanjšat al morš vsako posebej?

vsako posebej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
27.10.2008 14:19:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: kako vreme imate v Godoviču?

user posted image user posted image user posted image megleno, deževno, katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
27.10.2008 14:19:03   
katy82

Katere pridemo:
-Nina 7user posted image
-Kassouser posted image
-Katina mogoče?
-še katera ?
Se opravičujem niste mi vse naenkrat na misel prišle kar pa ne pomeni da komi ne čakam,da vas spoznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2063
27.10.2008 14:19:34   
katy82
Nina jst tud ne vidim tvojih slikicuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
27.10.2008 14:19:55   
katy82
Kaj pa narava?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
27.10.2008 14:21:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Nina kje imaš slike z Krka? Jaz jih ne najdemuser posted image

Sm vam poslala zs z linkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
27.10.2008 14:21:46   
Estrella*

Zanimivo, jaz jih vidim KRK 2008 je naslov

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
27.10.2008 14:22:50   
Estrella*
Katy, mogoče pride Tana7, če bo Brina OKuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
27.10.2008 14:35:40   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Sem hotela že nekaj časa nazaj napisat, kaj sem doživela v Lj na polikliniki, takrat ko sem peljala mami k ortopedu.

So reševalci pripeljali enega fantka, starega cca.3-4mesece na UZ kolkov, pa mi ni bilo jasno kako, ko so reševalci rekli, da so ga pripeljali iz sirotišnice

Ali katera od vas ve, da v Sloveniji še obstaja sirotišnica?

Res??? Pa sem videla po Tv da ni otrok za posvojit da jih iz Rusije in Ukrajine sedaj posvajajo...

No vidiš, ravno to men ni jasno user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
27.10.2008 14:36:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Zanimivo, jaz jih vidim KRK 2008 je naslov

jst tud vidim...

aurora greš zraven čvekat?
kaj pa catja?

< Sporočilo je popravil jana81 -- 27.10.2008 14:37:25 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2070
27.10.2008 14:39:29   
kodrana
Naty sem vesela,da ste ugotovila na kaj je Žan alergičen. je, pa kar dolg spisek.

naša mala že hoče lepo papat po žlički. če jemo mi, je kar živčna, ker bi ona tuduser posted image . pa če pijem iz kozarca.. ji dam prazen kozarec, pa kar hoče pit. tako da pije kar iz flaške mleko. nič po cuclju. po cuclju samo ponoči.
sedaj sva kupila ustekleničeno vodo in se nama zdi, da je malček bolje.

kuhinjo dobiva 20.11. user posted image , 21.11 pridejo montiratuser posted image . komaj komaj čakam.

nič, moram it..pečem piskote, da se ne bodo zažgaliuser posted image , kot azdnjič Naty picauser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
27.10.2008 14:56:05   
aurora28
Kaj ste ve zmešane, pa kolk ste naklofale. Ja nimam kaj reči kot bravo, še malo in bomo v 4. delu. user posted image user posted image user posted image

Tole vam pa moram povedati, me Gal vsak dan nekaj novega nauči in sicer kot veste je pred kratkim začel piti iz flaše in še vedno pije, ampak samo čaj. Danes sem delala čistko in naletim na dudki in ju za hec še enkrat prekuham, sem si mislila, mogoče pa kdaj prav pridejo in ju prekuham in dam eno Galu in ta jo ZAGRABI IN VESELO VLEČE user posted image user posted image user posted image . Tale moj mulc mi bo dal vetra, že zdaj vidim, da ko mislim, da nekaj ne drži zanj, me kar hitro preseneti. user posted image No in hec je ta, da on vleče dudko zaradi zobkov, ker mu paše in ko mu ven pade se ful reži. Prava pojava je. In še nekaj, očitno pri Galu prihajata ven še oba prva podočnika, ker ima na obeh straneh bunke in sam čakam, kdaj bosta predrla. Prav vidi se zametek zobka, da je spodaj, medtem ko se drugi še ne vidijo. Aja pa še to včeraj smo prvič imeli drisko in nismo spali celo noč, ker je Gal kot veste zaspal ob 17. uri, se zbudil ob 20.30, nato smo vsi bedeli do 22. in spet zaspali do 1. zjutraj in ob 2. uri se zbudili in bili pokonci, od takrat pa je bila fešta. Dvakrat kakanje, previjanje, guncanje, zizanje, pogovarjanje...vse drugo, sam spali nismo.user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
27.10.2008 15:15:33   
hijenca
Evo, midva sma s sprehoda. Sma bila sedaj skoraj dve uri na potepu in vidim, da sma prišla ravno prav domov, ker bo vsak čas dež. Malega je sveži zrak tako zmatral, da je zaspal in sedaj kar v veliki postli aja.

SS HB, da si imela odprt predal. Jaz imam tudi zelo visoko previjalno, me je kar groza. Res, da se še mali ne obrača, ampak bojim se, da se bo ravno takrat obrnil, ko bom jaz za sekundo vstran pogledala al pa vstran stopla. Tega me je groza. Jaz imam poleg previjalne kinderpet in ga kar tja dam, pa če nagega in pokakanega, samega ne pustim, niti za sekundo, še obrnt se prav ne upam.

Aurora tvoj Gal je pravi navihanček. Vidku pa še nič ne kaže, da bo  kak zobek. Edino slini se, ostalo pa je vse mirno, mu vsak dan gledam v ustauser posted image . Radovednica.user posted image

Anitka papala sma korenček in cvetačo, je mama dobro skuhala, sem vse popapal. Čeprav zadnje dni nima rad zelenjave, ampak danes mu je pasalo.

Zdaj pa gre še mama nekaj pojest, še nisem mela kosila.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
27.10.2008 15:16:30   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Naty sem vesela,da ste ugotovila na kaj je Žan alergičen. je, pa kar dolg spisek.

naša mala že hoče lepo papat po žlički. če jemo mi, je kar živčna, ker bi ona tuduser posted image . pa če pijem iz kozarca.. ji dam prazen kozarec, pa kar hoče pit. tako da pije kar iz flaške mleko. nič po cuclju. po cuclju samo ponoči.
sedaj sva kupila ustekleničeno vodo in se nama zdi, da je malček bolje.

kuhinjo dobiva 20.11. user posted image , 21.11 pridejo montiratuser posted image . komaj komaj čakam.

nič, moram it..pečem piskote, da se ne bodo zažgaliuser posted image , kot azdnjič Naty picauser posted image .

Ampak a veš, da sva jo vseen pojedla user posted image . Js sm bla itak kronično potrebna take hrane, tko da mi je blo čist vseen kaka je user posted image user posted image .

Ja spisek alergij je kr dolg, ampak sem pa HB zvedla tud za stvari na katere ni alergičen in jih bova lahko začela jest. Žan je tud čist navdušen, da bi jedel, kokr vid da midva jeva se mu čist zmeša. Prej mi je banano skor iz rok iztrgal, pol je bil pa čist navdušen, ko sm mu jo dala mal za obliznit. Je hotu kr vse pojest user posted image .

punce Žan ma dons drisko pa vročino 37,4. Slini se že dva dni nenormalno pa vse si v usta tlači (itak že skoz, ampak zdele dva dni pa noro). A mislite, da so zobki?

A lahko še enkrat napišete kje je srečanje, da ne bom iskala user posted image . Cel vikend smo bli v Zagorju in mam ful doma za naredit, zato sorči ker nič ne komentiram. edina a ti greš z avto, se lahko midva prištulvauser posted image ?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
27.10.2008 15:29:55   
Anonimen
Naty mislim da v Cityparku. Sam ne vem točn kje. Edina pa mislim, da je rekla da nima avta in gre z Estrello. Upam, da ti rata pridt.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?