|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 12:50:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Nina tvojega je videla in ti pokomentirala....Estrella je mislila na tisto o rokavicah, da ji je zmanjkalo besed....

Al pa rokavice dol daja in sedaj prihaja ta hujse...user posted image user posted image user posted image

Aha sm šla pogledat pa mi je jasno o kakšnih rokavicah je govorauser posted image .

Sam je full fora kok je res hitra tale Volga,sm šla takoj popravlat predn sm sploh vidla da je kej napisala. Na preži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.10.2008 12:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image user posted image  za Vidka, vse je pojedel, pa je le mama danes dobro skuhala, je zmazal do zadnje žlice. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Videk.

Jest grem tud zdej mal kuhat, če mi bo Gaja pustila, k je tečna na fertik,zato pa mam tko kratke posteuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.10.2008 12:57:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

**** koliko stopinj je kaj pri vas v marcu in aprilu?

Morje ali zrak? Pa kje te zanima Sharem, Hurghada al Kairo?

Morje in zrak, zanima me pa za Sharem in Hurghado.

Hurghada

Sharm el sheik

Pri nas pa zdajle 27 stopinj soncno.user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.10.2008 12:57:58   
katy82
Hijenca priden Videkuser posted image user posted image user posted image

Anitka a veš da ne vem kako se reče hotelu,grem pogledat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.10.2008 12:59:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ojla majske mamice user posted image !

Evo ugotovila nam je alergijo na: pšenico!!!!, mleko, jajca, svinjino, orehe, arašide, kivi, beli sladkor, cvetni prah, hišni prah, pike insektov, konzervanse, barvila, detergente, kovine, mraz, sonce, mačjo dlako.

Nima pa alergije na jogurte, jabolka, korenček, banane, krompir, riž, gluten, paradižnik, papriko, sojo, pasjo dlako in ostalo. Je rekla, da na mleko ne kaže več tolk kot pšenico, verjetno zato, ker sem se držala diete.

Tko da je čist normalno, da je mel krče tud po korenčku in jabolku, ker sem seveda js skoz jedla kruh user posted image . No sej, zaenkrat ne morem rečt, kolk to velja, bom pa videla po tednu diete. Včeri sem ga spet začela dojit in kljub temu, da sem cela dva dni normalno jedla, ni mel krčev user posted image . Pila sem kavo z mlekom, jedla sirov burek, pire krompir z mlekom, čufte in bananin šejk. Mogoče je alergija na mleko že mal v izginevanju, ker sem se skoz ful pridno držala diete.

Aja je pa rekla, da alergije na gljivico kandido nima, mam pa js. Ne alergije, ampak preveč kandide, tko da bi mogla met dieto in terapije. Ampak dokler ni panike za otroka, se ne bom še s tem zaj.... Je pa Žanu naredila še dva programa terapije, samo za celo testiranja, tko da user posted image  za zdravnico.

user posted image user posted image user posted image  da ste končno ugotovili, kaj je malemu Žankotu!!! user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.10.2008 13:00:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Lep pozdrav....

Mi smo šli pa danes na obisk k 10 dni stari punčki. Sem že pozabila, kako so majhni novorojenčki. Tilen je proti njej že pravi velikan.user posted image Kako se to spremeni v 5. mesecih.

Se mi je pa najbolj neumno zdelo, pridemo na obisk, bratranec od user posted image  je pobral darila, potem pa ves čas visel zunaj na cigaretu. Kot da nas ne bi bilo tamuser posted image .Dojenčka pa smo tudi bolj malo videli.
Potem pa so prišli na obisk še njegova bodoča tast in tašča.In izjava tedna: je ženska izjavila, kako je fino, ko ima punčka oblečeno hlačke in ne žabic ali pajacka, da je tako vsaj podobna človeku in ne user posted image .user posted image Ali 10 dni star user posted image  mogoče ni user posted image ?user posted image

Brez komentarja, ker lahko spet napišem kaj neprimernega za na ta forum. user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.10.2008 13:00:39   
katy82
http://www.terme-catez.si/si/catez/namestitev/hotel_toplice/

Anitka mislim da je ta

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.10.2008 13:02:27   
Soncnica Sandra ***

Naš je šel spat ob 19. tako kot vsak dan, razen če ga kakšen dan prej ne zvije. Nimamo nobenih problemov s prestavljeno uro, zjutraj je celo eno uro dalj spal, tako da smo na istem, kot ne bi sploh prestavljali ure. Tudi jedel in počival čez dan je ob istih urah kot do sedajuser posted image

Oh in ah, to spanje.
Zjutraj tako ali tako vstaja po novem eno uro prej-beri 5.15.
Čez dan pa zadnji teden spi tako različno da nikoli ne vem kdaj bo čas za spanje. Včasih samo po pol ure, danes prvo rundo 1,5ure in zdele spi 1uro in še "žaga" naprej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.10.2008 13:03:01   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tete moram vam povedat, da je naša mala ponorela. Se je prijela za stol in vstala. Čisto sama. user posted image  Kaj šele bo? 

KAJ????
A ti to resno?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.10.2008 13:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Lep pozdrav....

Mi smo šli pa danes na obisk k 10 dni stari punčki. Sem že pozabila, kako so majhni novorojenčki. Tilen je proti njej že pravi velikan.user posted image Kako se to spremeni v 5. mesecih.

Se mi je pa najbolj neumno zdelo, pridemo na obisk, bratranec od user posted image  je pobral darila, potem pa ves čas visel zunaj na cigaretu. Kot da nas ne bi bilo tamuser posted image .Dojenčka pa smo tudi bolj malo videli.
Potem pa so prišli na obisk še njegova bodoča tast in tašča.In izjava tedna: je ženska izjavila, kako je fino, ko ima punčka oblečeno hlačke in ne žabic ali pajacka, da je tako vsaj podobna človeku in ne user posted image .user posted image Ali 10 dni star user posted image  mogoče ni user posted image ?user posted image

Brez komentarja, ker lahko spet napišem kaj neprimernega za na ta forum. user posted image

Ej, tega od Tilci pa sploh nisem videla...

Ma ta folk je prtegnjen res no...user posted image user posted image  Pa sem mislila, da so sam tle pr nas taki bedaki pa videm da v Sloveniji ni nic boljs...user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.10.2008 13:05:32   
Soncnica Sandra ***

jana glede tistega padca zadnjič s previjalne, sem rekla, da se nam bo to zdej dogajalo, ko so že tolk veliki in kaj se je men zgodilo en dan kasneje... Žan mi je padel s kavča user posted image ... Igrala sva se na kavču pa sem stopla tri korake stran po pleničko, mela sem ga pa založenega s povštrom. In mi je s povštrom vred padel dol in z glavco direkt na laminat. Ful je jokal ene dve minute in na ličnici ma čist mejčkeno modrico. Drugač se je pa kmal spet smejal tko da sm vidla, da je vredu. U glavnem še pol ure sm se ful tresla tolk sm se ustrašla user posted image .

No, meni je tudi Manca nekaj časa nazaj dodobra pognala strah v kosti. Jo imam na previjalni (ki je mimogrede višja od klasične, glede na to, da sem sama precej visoka) in se samo obrnem stran da odložim pleničko, pa se mi obrne iz hrbta na trebuh, se zrita nazaj in mi pade v predal od previjalne, ki je bil k sreči odprt.
Rajši ne pomislim, kaj bi lahko bilo.
Pa jo vsa prestrašena pogledam, ona pa tisti njeni nagajivi pogled, kot bi hotla reči: glej mami kaj znam?!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.10.2008 13:06:26   
Soncnica Sandra ***

V albumu so slikce Žana in Eme od moje sestrične user posted image . aurora teb je verjetno znana ane?user posted image user posted image  U glavnem, Žan je čist navdušen user posted image !

Tvoj Žan je res pravi pozer, maneken user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.10.2008 13:08:29   
Soncnica Sandra ***

A ve popoldne tudi dajete kaj sadje? Ali raje zelenjavo?

Ja, pri nas ni važna ura. Je pač tisto kar ji paše.
In če sem zaradi tega slaba mama, j.e*** ga user posted image

Aja, niste mi nič napisale v kateri hotel v Čatežu je najbolje iti sedaj v novembru.

Mi smo bili vedno v firmskih hiškah, tako da to ti pa ne znam povedat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.10.2008 13:09:14   
Soncnica Sandra ***

Ej, tega od Tilci pa sploh nisem videla...

Ma ta folk je prtegnjen res no...user posted image user posted image  Pa sem mislila, da so sam tle pr nas taki bedaki pa videm da v Sloveniji ni nic boljs...user posted image

O so so!!!
Verjemi, jih kar nekaj poznam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.10.2008 13:09:39   
Anonimen
Aja Estrella nism čist razumela zakaj si ti razočarala, al k sm mojga napizdila al zato k sm zbrisala tist post?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.10.2008 13:11:47   
Soncnica Sandra ***
Sem hotela že nekaj časa nazaj napisat, kaj sem doživela v Lj na polikliniki, takrat ko sem peljala mami k ortopedu.

So reševalci pripeljali enega fantka, starega cca.3-4mesece na UZ kolkov, pa mi ni bilo jasno kako, ko so reševalci rekli, da so ga pripeljali iz sirotišnice

Ali katera od vas ve, da v Sloveniji še obstaja sirotišnica?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.10.2008 13:21:44   
Anonimen

Sem hotela že nekaj časa nazaj napisat, kaj sem doživela v Lj na polikliniki, takrat ko sem peljala mami k ortopedu.

So reševalci pripeljali enega fantka, starega cca.3-4mesece na UZ kolkov, pa mi ni bilo jasno kako, ko so reševalci rekli, da so ga pripeljali iz sirotišnice

Res??? Pa sem videla po Tv da ni otrok za posvojit da jih iz Rusije in Ukrajine sedaj posvajajo...

Neposredna povezava do sporočila: 2042
27.10.2008 13:23:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja Estrella nism čist razumela zakaj si ti razočarala, al k sm mojga napizdila al zato k sm zbrisala tist post?

Ne eno ne drugouser posted image Zato, ker sem mislila, da je bila kaka hot temauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
27.10.2008 13:25:06   
bobika
Dan čveke!
Se moram malo pohvaliti z novim avatarjem user posted image . Po 2 letih mi ga je uspelo spremeniti. Pa ne vprašajte kak sem se namatrala zravenuser posted image

Nekaj malega sem preletela kaj pišete.
Naty: joj bošek mali Žan, toliko alargij. Upam, da čimprej izvenijo. Kaj zdaj se dojita naprej in imaš ti še dieto dalje? Boga, jaz ne vem kako bi uspela.user posted image user posted image

Anže pridno je in mu je vedno premalo goste hrane. Sedaj je poskusil že jabolko, korenček, banano in danes hruško.
Na teden uvedem le dve različni hrani. Kaj to se dela pri vseh živilih tako, ali samo na začetku. Sem že malo pozabila kako je bilo.

V kolikem času od uvajanja ste zamenjali en obrok mleka z gosto hrano?

Imamo pa probleme z uspavanjem. Joj, kakšna muka ga je spraviti spat. Zaspan, a on tik preden zaspi se začne jokati, brcati in upirati. Če ga položim v poslico pa je kr buden. To potem izvajamo v nedogled, da mogoče enkrat končno zaspi.

Pa kako se on igra. Z igračo se krega na vso moč. Kriči in vrešči, kot bi jokal. Če mu jo hočeš vzeti ali pa njega pa se začne užaljeno jokati. Zgleda kot, da ga puščamo samega in se ne zmenimo zanj, ko tako vrešči user posted image .

Lepo se imejte

Aja, sem kar nekaj vaših albumov in slikic pogledala. Vsi so full lepi in zanimivi user posted image user posted image user posted image . Ne bom vsakega posebe komentirala -  so si vredni vseh pohval.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2044
27.10.2008 13:26:02   
Estrella*

Res??? Pa sem videla po Tv da ni otrok za posvojit da jih iz Rusije in Ukrajine sedaj posvajajo...

Nimam pojma, samo nekam je treba dat zapuščene otroke????Al jih pri nas ni, kar močno dvomimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
27.10.2008 13:26:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne eno ne drugouser posted image Zato, ker sem mislila, da je bila kaka hot temauser posted image

Enako!! Sem mislila, da bo kak babji fajtuser posted image ... da bo kar perje letelouser posted image .... pa nic.user posted image

Eh, danes mi je dolgcajt...user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
27.10.2008 13:27:12   
Estrella*
Anitka: ja user posted image  za +33, ampak ne smemo spati na lovorikah, ker se rado maščujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
27.10.2008 13:30:35   
Anonimen

Nimam pojma, samo nekam je treba dat zapuščene otroke????Al jih pri nas ni, kar močno dvomimuser posted image

Jaz sem imela skoz nekako na umu da jih ni ( sirotisnic namrec), da gredo zapusceni otroci v rejnistvo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
27.10.2008 13:38:30   
Anonimen

Aja to. no sej če hočeš lahko eno odprem sam mi predlagi kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
27.10.2008 13:42:02   
Anonimen
Joj sploh mi ne rata začet kuhat , ne vem kaj je to dons z Gajo,nč ji ni všečuser posted image . Pa še od Naty slikce morm pogledat,bom mal kasnej al pa zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?