Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ojla majske mamice ! Evo ugotovila nam je alergijo na: pšenico!!!!, mleko, jajca, svinjino, orehe, arašide, kivi, beli sladkor, cvetni prah, hišni prah, pike insektov, konzervanse, barvila, detergente, kovine, mraz, sonce, mačjo dlako. Nima pa alergije na jogurte, jabolka, korenček, banane, krompir, riž, gluten, paradižnik, papriko, sojo, pasjo dlako in ostalo. Je rekla, da na mleko ne kaže več tolk kot pšenico, verjetno zato, ker sem se držala diete. Tko da je čist normalno, da je mel krče tud po korenčku in jabolku, ker sem seveda js skoz jedla kruh . No sej, zaenkrat ne morem rečt, kolk to velja, bom pa videla po tednu diete. Včeri sem ga spet začela dojit in kljub temu, da sem cela dva dni normalno jedla, ni mel krčev . Pila sem kavo z mlekom, jedla sirov burek, pire krompir z mlekom, čufte in bananin šejk. Mogoče je alergija na mleko že mal v izginevanju, ker sem se skoz ful pridno držala diete. Aja je pa rekla, da alergije na gljivico kandido nima, mam pa js. Ne alergije, ampak preveč kandide, tko da bi mogla met dieto in terapije. Ampak dokler ni panike za otroka, se ne bom še s tem zaj.... Je pa Žanu naredila še dva programa terapije, samo za celo testiranja, tko da za zdravnico. da ste končno ugotovili, kaj je malemu Žankotu!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|