|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.10.2008 12:48:13   
Anonimen
Halo punce! user posted image

Vreme se že neki kisa... user posted image user posted image ... Ja nič, jesen je tu in prav kmal bo kak minus in zima, in kamlu marec. user posted image

spps - A že imaš net ali "vedriš" pri tašči? Sej bo luštno imeti kuhinjo, ampak doker vas tašča razvaja pa tud ni kr tako. user posted image

trezika
- Upam, da ste lepo proslavljali in da je torta uspela.

Naja30
in mihaela01 - Naš fant je bil tud zvečer in ponoči najbolj aktiven in je to svojo navado prinesel s seboj na svet - je zamenjal dan in noč. Mami je bila pa k da bi jo vlak povozu. Sva se ponoči z možem menjala - na vsake 3 ure, ko sem ga dojila ponoči je bil z njim en od naju, ta drug pa spal. Tako da, tole brcanej tko pozno... no, ampak do konca se ji/mu bo ritem spanja tudi še spremenil.

helimaša
- Otoci drugje res bolje spijo, ker po mojem vedo, da če se sredi noči zbudijo, da jih ne bo noben hodu gledat, lupčkat, popravljat dudo,...

vaganje
- Jaz se vagam ponavadi zvečer user posted image , pa še to 1-2krat na teden. Mi pa itak doma in pri G pokaže kakšno kilo razlike (seveda imam pri G zmeri +1kg). Pa še hecno mi je, k te vaga oblečeno in pbuto, pa na začetku nosečnosti sem bila itak poleti in je bilo bolj malo obleke, pozimi, pa vsi zadekani tako da pokaže še kakšno kilo več.

hrana - Meni je na začetku smrdelo vse sladko, sedaj pa se mi ta apetit po sladkem vrača (no, edin sladoleda pa res ne prebavlajm še vedno). Je bilo pa tudi v 1. nosečnosti tako, zato sem do 20t prvič pridobila le 1,5kg, do konca pa +16kh... sem skoz mlela kaj sladkega...

Lolita23
- Na tist negativizem, ki g aslišiš ti moram reči le to, da imamo zato dve ušesi - skoz enega notr, skoz drugega ven. Drugače pa tudi mene špika, v spodnjem delu trebuha.

buksi - Pri vas bo pa drugo leto res pestro! user posted image Je pa lepo, ker boš v hiši imela družbo za na sprehod z vozičkom, pa bosta kakšno rekli o vajinih tamalih, pa še skup bodo gor zrastli. To je prav fino!

tasa_m
- Jaz če gor položim roko jih čutim, moj pa ne, pa se mi zdi da na to kolk močno brcne, da bi jih že mogel čutiti. Edin prejšnji teden je celo čutil eno brciko. Po mojem je tudi odvisno kako je pikica notri postavljena in kam brca.

peugeot - Dobrodošla! user posted image

SRCCEK - Vse najbokjše! user posted image user posted image user posted image

an_angel - Si tudi ti marčevka09 (no, če imaš morfo v sredo, potem že) - dobrodošla! user posted image Še kakšne podatke nam zaupaj, da te bomo dodale na naš seznam - PDP, tvoja leta (če želiš user posted image ), je to tvoja prva user posted image , koliko user posted image že imaš, kje boš rodila, kaj pričakujete (če vseta)... no, to bi bilo pa tud vse. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
27.10.2008 12:53:41   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Ej punce, tako sem ratala pozabljiva. Skoz razmišljam, kaj vse vas moram vprašat, ko sem pa na forumu, mi pa čisto zablokira. user posted image  In kar naprej pozabljam, res. Prav zapisat bi si morala vsako stvar. Ko hočem kej mojemu povedat in če isti trenutek ne odprem usta in začnem govorit, čez minuto pojma nimam, kaj sem hotla. Kot da imam prazno glavo. user posted image

Ehhh... ne govori meni... js baje kakšno stvar tudi po dvakrat v minuti povem mojemu... in šele ko se začne režat ko pečen maček mi je jasno, da sem mu to že povedala user posted image  samo se ne sekiram... vemo vsi zakaj smo take user posted image

Hotla sem vas vprašat, če in kdaj se doma tehtate? Jaz se zjutraj npr. in po zajtrku imam že skoraj kilo več. No, če se bo kateri dal odgovorit, ker me res zanima. Čeprav je kr neki. user posted image

Ma js se vagam na vsake tolko... kadar sm lih firbčna, grem malo pogledat... in več kil kot mam, bolj sm zadovoljna, ker vem, da prvič v življenju verjetno prav jemuser posted image  sm se zredila že za 6 kil, pa me niti malo ne motiuser posted image  važno, da je pikica zdrava in da ma kej jest...

jjasna85, sem te vidla v sobotnem žurnalu. Lepo, lepo! user posted image

sm slišala, da naj bi bla not ja... ma js ga nism vidla user posted image  sm zatežila sodelavki, da mi ga jutri prinese tako da upam, da bom vidla kaj so kej pisali user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Punce nekaj mi povejte prosim-kdaj ste začutle take močne brcike, da jih je lahko začutil tudi partner?

Moj je prow prave brce začutu šele v 20. oz. 21. tednu... pa tudi js nism kej dosti prej.. une metuljčke o katerih so vse tako veselo govorile, sm js začutla samo enkrat... pol pa je začel brcat.

Šele zdej, ko sm v 23. tednu vem kaj pomeni zares prava brcauser posted image user posted image  mali šopa 100/huser posted image  včeraj se je tudi z mojo sestro igral in je bla takooo vesela... js sm se pa režala ko blesava zraven, ker sta se prow igrala... ona ga je s prstom ''ruknila'', on pa njo 3x nazaj (kao ''kaj boš ti mene''??)... ej nism mogla verjet...
prow ffffuuuulll lepoooouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
27.10.2008 12:55:56   
Infinity1
PERSIDA - hehehe, katera stvar ti še dela probleme, pa ti je mal user posted image  user posted image user posted image user posted image

pikapoka12345 - jaz bom šla v materinsko šolo v januarju - nekje dva meseca pred PDP, lahko pa greš že zdaj, če te skrbi, da bo pohitel/a user posted image Saj ni vrag da boš pozabila do poroda user posted image

Peugeot - dobrodošla med nami user posted image

SRCCEK - vse najboljšeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Brcike tudi mi ne čutimo še čisto dobro, oziroma jih ne znamo definirat, mogoče so pa sploh ne vemo :(

(odgovor članu an_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
27.10.2008 13:00:37   
jjasna85
Peugeot dobrodošla!!user posted image
Iz tedna v teden nas je več... kakšna se bo šele januarja opogumla user posted image

Srccek tebi pa vse najboljše in najlepše!!

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
27.10.2008 13:05:34   
helimaša
jst pa od danes naprej ful intenzivno čutim brcike.....upam da ne bo tko k v prvi nosečnosti....me je skor raznesl....Maša je pa še sedaj tok aktivna k v trebuščku....mi smo dans spet slabo spali.....se je spet zbudila in težila za risanke gledat....sam nism ustala....pol je moj ustal in jo vzel s sabo v kuhinjo da ji je mlek pogrel....no in potem je končno zaspala....groza.....sej sm zjutri pol nadomestla in šla še mal nazaj spat....ko je šla Maša v vrtec.....mi je pa dans spet neki slabo....pa ne vem zakaj.....mogoče me mal vreme daje....sploh ni nbenga sončka vidt.....pa ful je mraz......
me pa zanima neki.....ena je zadnjič pisala za ortopeda......me zanima kje je bla.....jst sm naročena v sredo v Ljubljani.....
jjasna85 ma sm te tud jst vidla.....prov fletkana si bla.

vse nove dobrodošle user posted image user posted image

SSRCEK tebi pa vse najboljše......

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
27.10.2008 13:10:55   
peugeot
SPPS IN PUPA7 hvala za dobrodošlico

Mi je zanimovo, ker si že obleke kupujete - jaz sem se le zredila na začetku cca. 5 kg (apetit za znoret, pa še slabo mi ni bilo kadar sem jedla), sedaj pa stagniram ampak trebuha pa niti nimam toliko.

Brca pa moj malček/malčica še ne - vsaj jaz nwe čutim ali pa le ne vemuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
27.10.2008 13:13:14   
peugeot
oooooo, spregledalauser posted image
jasna, infinity, jjasna 85, helimaša - tudi vam hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
27.10.2008 13:26:01   
Anonimen
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 11.11.,
LJ, user posted image +3kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +3,5 kg, 98cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ? user posted image +5kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.,

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 58 presenečenj

Trentno je 73 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil =jasna= -- 27.10.2008 13:28:04 >

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
27.10.2008 13:41:49   
Grahec

Se par dni nisem oglasila, ampak vidim, da ste skoraj vse vikend izkoristile za kaj drugega, kot za pisanje na RR.
Jaz pa sem počela traparije in zdaj občutim posledice.

nakupovanje - Sva šla v soboto po trgovinah in seveda je v trgovinah norih 25 stopinj (vse trgovke so bile v kratkih majicah, zunaj pa 10. Pa ven pa not... in s tem, da že tako ali tako pijem antibiotike zaradi vnetih sinusov... Včeraj sem bila čisto zanič, danes pa sem za spoznanje bolje (sem v službi). No v soboto sva za user posted image  zapravila čisto preveč, ampak imamo pa voziček, lupinico in košaro že doma - rdeč Jane Slalom pro formula strata. No upava, da bo vozek služil še kakšnemu otročičku kasneje, sicer pa sva nad vozičkom ozioma celotnim sistemom kar navdušena, čeprav je kak drugi tudi še boljši recimo quinny-freestyle 3xl comfort, ampak nama žal ne gre v prtljažnik avta, ta najin se pa res na malo zloži.  Nisem pa tudi vedela, da voziček lahko kar spokaš v avto in greš iz trgovine, ko ga plačaš- sem mislila, da ga naročijo in ga potem par tednov čakaš, pa ni bilo tako... Kupila sem še dva bodija na preklop, ki pa upam, da bosta user posted image  sploh prav, sta namreč številka 50-56 pa se mi zdita taka micena, da upam, da vsaj za prve dni bosta ok, več tako malih pa itak ne mislim kupovat.
Drugače pa zdaj nekaj časa (vsaj dober mesec) ne bova kupovala nič, ker bo treba za Miklavža kupit kar nekaj daril..., tako, da bodo naslednji nakupi za user posted image prišli na vrsto šele za tem.

Na šolo za starše misliva it oba in to v januarju.

tehtanje - jaz se stehtam, kadar se mi zazdi. Nimam nekega pravila, da bi se vedno zjutraj ali zvečer, prav tako pa je tudi pogostost tehtanja čisto različna.

brcike - sama jih čutim, mož pa če položi roko še ne. Sicer pa tudi jaz ne vem čisto točno, ali jih jaz čutim, ko dam roko na trebuh tudi z roko ali pa se mi samo zdi in jih v bistvu čutim od znotraj user posted image . Včasih pa čutim tudi prav nekakšne premike, kot bi se nekaj zakotalilo not.

kašljanje in mehur - mene le občasno kdaj kaj za hipec uščipne v trebuhu... imam pa drug problemček, če zakašlam mi rado ujide par kapljic vode in mi je res smotan občutek to. Se mi pa zdi, da je ob kašljanju tudi user posted image  bolj aktiven. Ima še katera podoben problemček?

AS pa nimam namena kupovat, zdaj ko user posted image  že čutim pa sploh ne. Se mi zdi, da če bi že kaj kupila bi raje Angel care, da me ne bi skrbelo ponoči ali user posted image   še diha, ko bo že rojen, pa še za to bomo videli kako bom čez par mesecev razmišljala.
SRCCEK vse najboljše!user posted image

an_angel je pa že na seznamu, ne jo terjat toliko za podatke -jasna- ti, ti ti user posted image

peugeot dobrodošla! user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 3859
27.10.2008 13:48:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

an_angel je pa že na seznamu, ne jo terjat toliko za podatke -jasna- ti, ti ti user posted image

Ups... Ampak je imela zraven šele prvo objavo, pa sem mislila, da je pri nas na novo... pa res vidim, da je že na seznamu. user posted image

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
27.10.2008 13:51:26   
petrcaK
Dobrodošle vse nove!

Dali, še za seznamček: 99,5 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
27.10.2008 14:05:47   
Infinity1
Grahec tudi jaz bi raje imela angelcare - vseen lahko user posted image pomagaš če neha dihat v postlci, če mu pa srček neha bit v trebuščku pa žal ni pomoči user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
27.10.2008 14:34:17   
mediuhec
pozdravljene punce!

zdaj se je pa začelo mrzlo vreme, kaj (sem se glih še natlačila v jakno, upam da mi ne bo knofe razgnalo od spred user posted image ). vsaj megla je šla stran do zdaj...

jaz AS ne bom kupila, ker bi bila po mojem prevečkrat gor (potem pa delala paniko če ga ne bi slišala takoj).

brce: hm, ne bi rekla brce, samo zdaj pa že čutim nekakšno klokotanje.

tehtanje: nimam doma (morda še boljeuser posted image ). samo potem malo cvikam pri G, da le ni preveč kilc gor šlo.

konec tedna greva z mojim v šoping. komaj čakam! pa tem malim cunjam se je tako težko upreti, so tko fletne. tašča pa mi bo naredila blazino za dojit - mi je že prinesla blago, da si lahko vzorec izberem.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3863
27.10.2008 14:47:42   
SRCCEK
HVALA LEPA VSEM ZA LEPE ŽELJE user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče tehtanja, se jaz načeloma doma ne tehtam.......razen ko naš mali najde tehtnico, pa pravi, da se moram tudi jaz stehtat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in pol je mami slabe volje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
27.10.2008 14:50:37   
dana
tehtanje - jaz se tehtam tam enkrat na teden, da mal vidim koliko gre kaj gor. Pri G pa ne bom govorila tiste teže ki mi jo tam pokaže, ampak tisto kar mi pokaže doma. Pri G se tehtam obuta in oblečena; pozimi zna to nanesti tud 2 kg več. Ne vem v čem je smisel takega tehtanja.
Sem pa ravno zadnjič gledala koliko sem se v istem času zredila v 1. nosečnosti - 10 kg. No zdaj imam pa v 20. tednu 4 kg več. Se mi kar fino zdi. Je pa res da sem v prvo tudi že tako zgodaj začela zatekati, in mi je dosti kilogramov prineslo ravno to zatekanje.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
27.10.2008 15:08:29   
tasa_m
srccek- vse naj, naj.. user posted image

angel sounds- jaz sem imela prvo ful željo da bi ga imela, pa so me vsi prepričevali, da škoda denarja itd,.da lahko kupim kaj bolj pametnega. njim je lahko ko imajo že vsi otroke. Pol sem pa izjavla, da če mi ga ne pustijo da ga kupim, mi ga lahko oni za roj.dan amoak sem si čez teden dni premislila, da ga res nebom imela ker sem začela brce čutit kar pogosto. Verjamem pa da je fajn stvarca tale AS.

nakupovanje- jaz se tudi težko uprem in stalno ko pridem iz mesta imam za user posted image nekaj novega. Več ali manj sem itak že dobila, nekaj še dobim ampak za svojo dušo pa si moram tud nekaj privoščit, sem pol tak pomirjena. user posted image Je pa res da kupujem št. 62, ker ko se pogovarjamo z kolegicami, katere imajo že tamale, mi vse govorijo naj ne pretiravam z št. 54 ker možno da mu nebo niti prav. Tak da ko bomo pa tak daleč pa bomo poslali atija da bo šel mal po nakupih, če bo naše sončece bolj malo..

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
27.10.2008 16:11:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

spps - A že imaš net ali "vedriš" pri tašči? Sej bo luštno imeti kuhinjo, ampak doker vas tašča razvaja pa tud ni kr tako. user posted image

Jasna,uporabili smo začasno rešitev-prek wlana kradem net taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes,kr nekaj glodam,neki se mi lušta,pa ne vem kaj....Lačna nisem,sam napihjena ko žaba,ampak bi še kr neki.....user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete danes?Men je tak beden dan,pa ne vem zakaj...

Mogoč mi je pritisk dvignilo to,ko sem se pozanimala kdaj bi lahk šla k ortopedu(zarad križa in noge),ker sem prek napotnice pod nujno dobila datum 9.12.če grem pa samoplačniško pa ni čakalne dobeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
27.10.2008 16:57:00   
janaja
Zdravo babuške moje....

Jest sem res vsa iz sebe, včeraj popoldne sem močno momentalno zakrvavela, z mojim sva se takoj odpravila v porodnišnico Kr.
Pregledal me je full prijazen gin DR. Trampuž in ena super babica.
No gin je rekel da nima pojma zakaj ker naj bi bilo vse vredu in da naj ta teden počivam.

Mene je res groza da ne bi bilo kaj narobe, klicala sem še svojo gin pa je odstotna, tako da imam pregled  4.11
Hvala ker lahko delim skrbi z vami

janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
27.10.2008 18:24:24   
Naja30
Meni gre tudi nekam tole vreme... pol dneva sonce, pol dneva kislina. In ob petih že temno! user posted image

jjasna, tudi Tija je bila prve mesece bolj nočni oz. večerni tip, je pa tudi v trebuščku bila aktivna zvečer. Ma smo jo spreobrnili in je kmalu dojela, da je dan čas za žur. user posted image

janaja, čim več počivaj in vse dobro vama želim s pikico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
27.10.2008 18:25:35   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Jasna,uporabili smo začasno rešitev-prek wlana kradem net taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes,kr nekaj glodam,neki se mi lušta,pa ne vem kaj....Lačna nisem,sam napihjena ko žaba,ampak bi še kr neki.....user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete danes?Men je tak beden dan,pa ne vem zakaj...

Mogoč mi je pritisk dvignilo to,ko sem se pozanimala kdaj bi lahk šla k ortopedu(zarad križa in noge),ker sem prek napotnice pod nujno dobila datum 9.12.če grem pa samoplačniško pa ni čakalne dobeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

jst sm se pa glih dons naročila....na napotnico bi bla šele 5. januarja......samoplačnipko pa bom v sredo.....smešno a ne.....tud mene ful križ matra in mi je zdravnik dal napotnico....sam itak mi je reku da je bolš da plačam.....stane pa 50 ojru...drago.....za tistih par minut k me bo pregledu in na koncu reku da je vse ok in da je to zarad nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
27.10.2008 19:16:00   
mihaela01
Hej user posted image

Ravnokar sem prišla iz nosečniške telovadbe, je bilo kar luštno...

jasna- upam, da se našemu otročku ritem uravna do rojstva, da res ne bo treba ponoči non stop dežurat...sicer pa, če bo tako bomo tudi morali potrpeti:)

peugeot-dobrodošla med marčevkamiuser posted image

srccek-  vse naj naj...pa zaželi si kaj lepega:)user posted image

pikapoka 12345- poznam voziček bebe comfort in sicer ga imata dv moji kolegici in sta obe fullll zadovoljni. pravita, da če bi še enkrat izbirali bi izbrali prav ta voziček. je super za vsak teren in zelo dobro vozljiv. Glede materinske šole pri nas pa je tako, da moraš v zdarvstveni dom in se pri sestri  v gin. ambulanti prijaviš. sestra te glede na PDP določi kdaj imaš MŠ. Jaz jo imam januarja

pupa7: si mogoče kje videla kakšne nosečniške plaščke- športno elegantne. To je namreč problem, ki mi trenutno hodi po glavi, kaj bomo oblekle v zimskih dneh, ker namreč teliranih plaščkov sigurno ne bomo mogle nosit??!!

janaja- držim, da bo s tvojimi krvavitvami vse ok. ti kar počivaj

sedaj pa grem še  malo pred Tv počivat potem pa po moje kar spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
27.10.2008 20:32:14   
spps
janaja ti le pridno počivajuser posted image
helimaša- tako je to,pol se pa človek sprašuje zakaj se plačuje zdravstvo,ker itak nimaš nič od tega,ker če hočeš ,da te obravnavajo,še jim moraš plačat.

in babnice,že spite?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
27.10.2008 21:03:53   
Pupa7
mihaela01- nosečniških plaščkov nikjer, še majce sm komi dobla majo vse s kratkimi rokavi, drugače pa mamo srečo so moderni spet pončoti user posted image kar je super

naja30 - nimamo kej jesen je pol pa še zima, ko pa pride pomlad bomo pa po sončku vozičkale s našimi srčki

janaja - ti zdaj do pregleda resno počivaj! držim pesti da je vse ok in probaj se ne preveč sekirat, sej veš stres tud ni najbolj zdrav, pa en objemček da se boš počutla bolje.

tasa_m - jaz sem vse kupla številko 62 bomo pač malo zavihali ali pa kaj manjšega dokupli če bo nuja.

grahec - uhajanje vode svetujem ti po porodu Femina medenične uteži (drugače boš imela težave tudi kasneje, če te zanima se oglasi na ZS)! Super zadeva! Pri kašljanju pa tudi moj pobrca, saj ga s trebušnimi mišicami rahlo premakneš.

no tako zdaj pa gremo pančat (je bil spet en dolg naporen dan)

Lahko nočko in lepe sanje!!!

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
27.10.2008 21:52:28   
škratka
Živijo.
Janaja, tudi jaz sem krvavela v 14. tednu in tudi mene je na urgenci pregledal dr. Tramuž (Saša), samo ne vem če gre za istega gospoda, ker sem bila jaz na drugem koncu Slovenije. Isto niso našli nobenega razloga za krvavitev....
Danes sem imela UZ v 20. tednu in menda je vse O.K., oz. imamo ponovni UZ čez 14 dni.

L.p.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
27.10.2008 22:47:15   
helimaša
škratka.....a si mogoče iz Grosuplja......
spps.....jah a ni bedno da vse plačujemo.....mislim katastrofa.....ma sploh ne vem zakaj potem še dodatno zavarovanje plačujem....ker itak karkoli rabm....morm vse plačat.....

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!