|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
26.10.2008 15:42:01   
Anonimen
mojcek.. o to je pa moj ljubimec. nisem vedla, da je tvoj možuser posted image
ampak ok, sej ga je dost za obe, če si ti za user posted image

mina dobrodošla. uf tole je pa res eno sranje no. al ti mleka primanjkuje al pa ma punči hud poskok v rasti, kakorkoli, mislim da imaš trenutno premalo mleka zanjo. ampaaaak, če gre za posksok v rasti, bo minlo in ta čas ti žal ne preostane drugega kot da jo pogosto pristavljaš in dojiš, dojiš in še enkrat dojiš... bo težko, ampak ko mine, bosta normalno nadaljevali.
če pa gre za to, da imaš premalo mleka ali da so njene potrebe po mleku res tako narasle, da jih tvoje prsi ne morejo zadovoljiti, pa je seveda flaška edini način. samo kako pa to dosežt mi je pa žal znastvena fantastika. je pa takole... nekateri otroci se flaške branijo in ne bojo pili iz nje, ampak verjemi, ko je lakota prehuda, bo vsak otrok začel pit tudi iz flaške, to je naravni proces preživetja, ampak bodo lačni magari en teden, preden bojo začel pit. tak da dokler imaš mleko pri prsih, uf bo težka ja, ker nikoli ne bo ful lačna. sej ti sploh nisem nič pametnega povedala, kot da poskusi mu dajat flaško pa ponudi večkrat, mogoče daš notri tudi kakšen čaj ali vodo, da ni mleko, pa tako začneta. ali pa namažeš cucelj s kakimi vetrovnimi kapljicami, ker so sladke.

blacky, luka ne poje veliko... no meni se zdi, da ne... res je, v enem obroku lahko gladko zmaže tudi 180-200, ampak jaz mu toliko ne dam. čez dan mu striktno dajam 120 in potem res zdrži samo 2 uri in pol in tako pogosteje je, ampak se mi zdi boljše večkrat po malem, da mu ne raztegnem želodčka. zvečer in ponoči pa res poje več, večerni obrok je 150, prednočni do 200 in ko se prvič zbudi 160.

sem pa danes prvič pustila, da se joka in se je jokal zihr ene 5 minut skupaj. zakaj? ker se NONSTOP, celo jahano noč obrača iz boka oz hrbta na trebušček in je pol neki časa veselje, ko pase kravice, potem pa hud jok, ki traja dokler ga ne obrnem na bok. zapre oči, vidno olajšan, "spi" 2 minuti in se spet butne na trebuh. in tako je delal od 3-7, dokler nisem mela dovolj in sem lepo prižgala lučko, pa sva mela dan. in sem ga vmes 15 minut držala in božala na boku, da bi tako ostal, pa se mu je strgalo od ihte, ker je hotel na trebušček.. potem sem mu na trebuščku glavico dol tiščala 15 minut, pa je skoz gor butal... ko sem dala roke stran, spet pasit kravice... pol sem ga pustila, da se je zjokal na trebuščku, da bi videl, da to ni kul.. sem ga obrnila na hrbet, juppi spet takoj na trebuh. ma meni se meša, nobeno podlaganje ne pomaga, sesuje vse je kot električna žica pod napetostjo, ki se je utrgala...

skratka že en teden nisem spala. pa še fant je zbolel in sva z lukcem sama za vse.

sem pa ponoči prišla notri in je spal čisto na moji strani, tako da sem potem ležala na robu in gledala v luft do pol enih, ko se je zbudil, da sem ga nahranla...

prosim, naj mi nobena ne reče, zakaj spi v moji postelji, ker verjemte, da smo poskusli, pa ko vstaneš tristotič na eno noč, pustiš vse skupaj, pa otroka vzameš k sebi.

prav bojim se noči no... ko vem kaj me čaka... je pa fora, prvo rundo spanca, se pa vedno obrne na trebuh in lepo tam spi. nimam pojma, kaj bi rad.

aja pa vse bi še šlo, če mi ne bi na trebuhu obvezno bruhal, ne enkrat, ampak petkrat in pol je to eno samo sranje no.

ampak dans pa bo spal. sem se odločla! user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 15:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
26.10.2008 15:47:19   
Blacky30
3jeMi, super, da ste se imeli fajn na morju. Vam kar malo zavidam. Jesti na obali....joj, kdo si tega ne bi želel....user posted image user posted image
Naša pa tuli v jajčki samo takrat, ko jo kupček jezi, sicer pa je kar pridna.

Populis, welcome back!! Smo te prav pogrešale!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vse najboljše možeku za rd!!user posted image user posted image

Flower, ta boljša slikica s pivičkom.user posted image user posted image user posted image

Netki, mi imamo nekje enako stopinj in enako oblečeno pupo.

Jaz sem pa dobila nov katalog od Pikapolonice, oni polletni, ko je tak bolj debel. Ste ga dobile? No, tam notri je ena taka lepa igralna podloga in bi jo rada kupila. Kolko ste kaj dale za svoje podloge in če imate kake slikice? Bi malo primerjala, da vidim, katero se najbolj splača kupit.

HD, poskusi s toplomerom v ritko, namazanim ful na debelo s kremico. Ja, al pa biba palčko, kot pravi flower. Berem sproti...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 15:48:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 15:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.10.2008 15:55:34   
Anonimen
blacky jaz mam super igralno podlogo. je tudi tiny love, je pa ful barvna, tak otok je gor in živali, ima eno malo hupico, ki jo lahko otroček pritisne, pa ogledalo, pa ušeska, ki jih ospreš, spodaj se pa skrivajo stvari, pa različni dodatki za otip ( šumeč papir, nežna ovčja volnica), zraven je blazinca na kateri lahko otrok ima oporo, ima 4 igračke, ena je za zobke grizalo, ena je velika opica, ki je tudi samostojna igrača, ima tri melodije in še lučke, potem je ropotuljica, ki vibrira ob potegu in še ena trda ropotuljica, skratka men je super podloga, pa vse lahko premikaš in prestavljaš.

mojcek, jap tako je. hvala ti. če bi bil luki v svoji posteljici, bi tri, štiri ure stala ob njej ponoči, tak pa vse vsaj leže delam, pa ni treba lučke prižigat nonstop.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 16:03:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.10.2008 16:09:08   
Anonimen
VPRAŠANJE      mal heca more bit user posted image user posted image

a se kateri sanja, zakaj ta mali ne more, noče zaspat na trebuščku, ko se obrne tja? ker zgleda takole, se obrne takoj na trebušček, potem se mu vidi, da bi res res rad zaspal, po 5 minutah, je tako zaspan, očke so že ful motne, glavica mu kar na nos dol pada, ful se trudi moj mišek, da bi zapanču, pa ne gre in ne gre.. pa sej veste, da je praktično od rojstva spal na trebuščku in to zihr en dober mesec... takrat je tudi prespal po 9 ur na noč, sigurno pa je mel samo eno hranjenje. ko sva pojedla, sem ga kr sirekt na trebuh dala, parkrat obrnil glavico in zaspal. zato se men zdej zdi, da bi fantek rad spal na trenuščku, ker mu to ful paše, ampak ne razumem zakaj glavice noče dat dol, tudi ko je že za crknit utrujen in raje joka...? če katera ma kej pojma, prosim, nama boste ful pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 1083
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 16:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 16:45:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.10.2008 16:47:21   
Anonimen
blacky, kaj se štuliš na to stran, tole sva midve z mojcek zakupili user posted image user posted image user posted image

mojcek, u hvala, bom z veseljem prebrala, vsaka informacija pride prav. zelene knjige.. zanimivo, kdo bi si mislil. le kaj je vzrok?

levinja, tebi pa pošljem zasebno sporočilo ob priliki, zdej še ne vem kaj lahko nardim okol knjige za dislektike... ta teden mam sestanke s tiskarji.

Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.10.2008 16:58:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

prosim, naj mi nobena ne reče, zakaj spi v moji postelji, ker verjemte, da smo poskusli, pa ko vstaneš tristotič na eno noč, pustiš vse skupaj, pa otroka vzameš k sebi.

Se podpišem pod tole. Ko sem pri prvi morala za službo vstati že ob pol petih, sem jo tudi k sebi vzela, ko sem morala vstajati neštetokrat na noč. Zato vedno pravim, da bodo do pubertete že ušli iz moje postelje. user posted image In še prav luštno je, ko se k tebi stiska majceno bitje, namesto bolj ali manj kosmatega deda.

blacky30: igralno podlogo sem jaz kupila v Muellerju za borih 13 € (populis mi jo je priporočila).

mojcek1: nekaj strani nazaj je almera prilepila slikico igralne podloge v škodi

lunica24: sorry, ker se tudi jaz štulim tu gor

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 26.10.2008 17:00:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.10.2008 17:10:38   
neboglasnica
Kje ste vse tekačice???

Aja, lex, danes sem sanjala, da je tvoj mož (pa pojma nimam kako izgleda, samo tebe sem videla na tribuni) sodeloval pri Vzemi ali pusti. Ti si ga z otroki spodbujala s tribune. Nekaj ste odnesli domov. Kolikone vem, ker nisem gledala oddaje.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.10.2008 17:27:59   
Anonimen
lunica24: sorry, ker se tudi jaz štulim tu gor

nej ti bo user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja, sem vesela, da me katera razume, ker si v bistvu ne upam nikol povedat, da spiva z lukijem v isti postelji. sej vem, da me bo to še teplo, sam trenutno mi je tak najlžaje in ja res je, do pubertete bo že spal sam (no takrat mu bo pa ktera druga bejbi delala družbo user posted image ) ...no..upam, da bo bejbi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 17:32:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 17:35:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.10.2008 18:06:58   
neboglasnica
Prijeten nedeljski večer vam želim in mirno nočko!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.10.2008 18:19:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

majuska, kake lepe očke ma tvoj otroček. iiiiiiiiiiiiiiii, kjut kjut.

Hvala, prejle sem ga tudi jaz gledala, k je bil tko dobrovoljen in se je crkljal ...

Danes bolj na kratko tule, smo si dopoldne privoščili malo več spanca. Kadar nisem dojila, sem pospravljala, pa obiske smo imeli, je prišel možev brat pogledat malega. Mož je spekel odličen borovničev štrudl, tako da se zdajle malce sladkam ... user posted image

Aja ko je ravno toliko govora o dojenju ... sem zadnjič iz fore naredila fotko:

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.10.2008 18:46:19   
Netta
dober večer...hja kot sem predvidevala je naša mala pričela z večernim spancem eno uro prej (ob 18huser posted image user posted image ), kar pomeni da bomo s kurami vstale..jojmene

lunica, kako pa luka spi čez dan. isto na trebuščku v posteljici? morda bi mogla čez dan ko maš več energije poskusit ga "navadit" na nov spalni položaj. kaj jaz vem, le ugibam..ker tale tvoj primer je res enkraten.

ana spi v svoji posteljici ponoči, le za dojenje jo vzamem k sebi in pa včasih zjutraj, da se mal crkljamo kakšno uro. ful mi je lepo da spite z otročki, to mi je najlepše da je to malo bitje stisne k tebi in sladko zaspiš. tudi jaz bi tako delala. a kaj ko jo imam ob sebi ne morem zaspat. sem probala parkrat pa ni šlo...sem gledala v zrak par ur.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.10.2008 19:27:24   
Blacky30
Joj, zdaj ste me spomnile, da moram cucelj menjat na flaški. Jaz imam Aventove flaške in cuclje, zdaj bom prešaltala iz št. 1 na tiste pretočnega, ko ima 1, 2 in 3 kapljice narisane, pa kak obrneš cucelj, tolko teče ven. Je pa samo ena luknjica na cuclju. Fajn stvar.

Mojcek, to pa nisem vedela, da imamo ljudje tako različne temperature in posledično temu različno prenašamo vročino. Zanimivo....potem je to tudi zagotovo razlog pri lex. Lex, upam, da se boljše počutiš.

Lunica, pravo sr.... ti dela Lukec s tem prevračanjem. Maričkaaaa, moraš bit neprespana, revica. Upam, da bo kmalu skapiral red.

Igralna podloga - Lunica in Mojcek, mislita tole:

user posted image

Jaz pa sem hotela kupit tole od Fehn:

user posted image
Samo se mi zdi, da nima toliko aktivnosti ali ima?? Ve poglejte, ko veste, kaj imajo vaše igralne podloge.

Neposredna povezava do sporočila: 1095
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:59:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 20:02:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 20:03:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 20:23:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.10.2008 20:29:07   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

VPRAŠANJE      mal heca more bit user posted image user posted image

a se kateri sanja, zakaj ta mali ne more, noče zaspat na trebuščku, ko se obrne tja? ker zgleda takole, se obrne takoj na trebušček, potem se mu vidi, da bi res res rad zaspal, po 5 minutah, je tako zaspan, očke so že ful motne, glavica mu kar na nos dol pada, ful se trudi moj mišek, da bi zapanču, pa ne gre in ne gre.. pa sej veste, da je praktično od rojstva spal na trebuščku in to zihr en dober mesec... takrat je tudi prespal po 9 ur na noč, sigurno pa je mel samo eno hranjenje. ko sva pojedla, sem ga kr sirekt na trebuh dala, parkrat obrnil glavico in zaspal. zato se men zdej zdi, da bi fantek rad spal na trenuščku, ker mu to ful paše, ampak ne razumem zakaj glavice noče dat dol, tudi ko je že za crknit utrujen in raje joka...? če katera ma kej pojma, prosim, nama boste ful pomagale.

Naša ni še nikol spala na trebuščku, tak da nimam pojma, kak ti pomagat. Je pa res, da ko pase kravice, glavice nikoli ne položi dol, da bi počivala. Se raje dret začne, da jo moram obrnit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?