Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:20:10
|
|
|
|
tjasshyy
|
Punce najprej vsem en lep pozdrav!!Me tako dolgo ni bilo in vidim da je bilo ogromno veselih in lepih novic v tem času...Jaz sem vmes že čisto obupala saj več nič ne vem..Maja sem bila na postopku ICSI, vendar ni uspelo. Problem pa je v tem da od takrat naprej nisem več dobila menstruacije (samo eno in konec). Do sedaj sem imela vsa leta zelo lepo urejen ciklus, nikoli nobenih težav. Zdaj sem dobila Cyclo Progynovo za kao ureditev ciklusa, saj prej sploh ne moremo nič probavat z kako umetno. Vprašala bi pa vas ali je imela kera kakšno podobno izkušnjo ali za koga ve??? Jaz kar mislim da je to vse posledica hormonskega neravnovesja, ki pa ga je sprožil postopek, čeprav mi ginekologinja zatrjuje da ni zaradi tega?? Najhuje je to ker se mi sanja ne kaj se dogaja in sem počasi že obupala nad vsem skupaj!!! Hvala in držim pesti za vse vas!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:33:07
|
|
|
|
anci banci
|
bravo lučka 25 lepo število... tudi jaz sem jih imela 5 in so 4 oplodile sedaj pa čakamo pošto da vidimo ali bosta 2 tako dobri, da gresta mal na mraz počivat IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:35:57
|
|
|
|
zarja1
|
tjasshyy pa ti je G delala kake preiskave? Mislim, da je to ziher za pregledat vse možno in da ti postopek ne bi mogel tako dolgotrajno vplivati na cikluse..... Prosi za pregled v ambulanti za neplodnost ( tu so G malo več podkovani glede naših problemov) in zahtevaj vse možne preiskave.......
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:37:11
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina lara sem misnla pocakat vsaj do cetrtka, ampak me tko zivcki dajejo, pa od stopke je ze 14 dni, tko da lazno poz. nemore biti, pa ful mam bolecine okol ledvic, med rebri itd, in me je malo strah HSja. Moji prijateljici, ki je isto imela ET 5 dan, se je ze 7 dan pokazala lepa crtica. Tko da sm v dvomih Kalini...a ne boš mene počakala ?? Saj men že sedaj srece divja ob misli na test....še dobro da ga nimam doma....mene prov češplja ščimi .....za pop*!! netka....počasi se daleč pride!!! Saj bojo....ne se sekirat....lepo jih še mal zali!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:46:42
|
|
|
|
Kalina
|
jazzzika pejdi po test, pa greve lulat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:57:54
|
|
|
|
zarja1
|
JA pejta lulat.......jaz sem dans sanjala
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:05:34
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina jazzzika pejdi po test, pa greve lulat kaj praviš na četrtek? Moram bit uvidevna do mojega , da se ga bo lahko nakoktal ....je že naznanil, da se bo poveselil (jaz pravil, lhko njemu). ti imaš drugače tri dni za mano test ane? A misliš, da ti bo v četrtek že pokazal? zarja...sem mal prej lulala ....joj...še dobro da ste me spomnile...je treba pit...nisem danes še nič!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:06:26
|
|
|
|
Kalina
|
Sm ze lulala...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:06:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 zarja...sem mal prej lulala ....joj...še dobro da ste me spomnile...je treba pit...nisem danes še nič! ha ha ha.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:07:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Sm ze lulala... in?????????????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:08:15
|
|
|
|
Kalina
|
jazzika seveda da bo, in to . Pusenjak itak prav, da je hormon zaznan v urinu 3 dni po vgnezditvi.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:09:17
|
|
|
|
Kalina
|
huhuhuhuhu
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:09:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina huhuhuhuhu hahaha... ČESTITKEEEE!!!!!!!!!! Šibam delat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:10:23
|
|
|
|
DaisyE
|
Mam pa tajming
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:11:06
|
|
|
|
Kalina
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:12:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina huhuhuhuhu Kalina, a ti to resno. Bravo punca
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:14:10
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina huhuhuhuhu Kalina, toooooooooooooooooooo!! Jes jes jes!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:14:15
|
|
|
|
sonček33
|
Evo moj trebuh 26 teden, zdej smo že en teden dlje... Pa ne se vtikat v to, kaj je na kavču .... a ne miška73?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:20:12
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo moj trebuh 26 teden, zdej smo že en teden dlje... Pa ne se vtikat v to, kaj je na kavču .... a ne miška73? Uaaaaaaaaaaau, sonček ku si lepa!!!! Boža boža v mojem imenu!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:21:56
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina huhuhuhuhu Kalina a hecaš...lulala si in je ??????????????????
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:22:11
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala Netka, še malo pa boš ti tudi taka. Ti privoščim sto na uro.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:23:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina huhuhuhuhu Bravo, no pa imamo novo nosečko. JUPI samo še, da se Wp javi, pa bom takoj naredila nov seznam
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:23:45
|
|
|
|
sonček33
|
Kalina bravo, madona sem spregledala!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:24:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo moj trebuh 26 teden, zdej smo že en teden dlje... Pa ne se vtikat v to, kaj je na kavču .... a ne miška73? sonček, lep buši. tisto z kavčem je pa tricky, namreč če ne napišeš, sploh noben ne bi porajtal, tako smo pa vse gledale, kaj za boga je na kavču
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 13:27:26
|
|
|
|
Kalina
|
Smrtno resno. Nemorem verjet, da se je ze tako zgodaj pokazala kar mocna crtica. sm delala test Viola iz Mullerja. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hvala punce!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?