Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 7:29:46
|
|
|
|
nokes
|
vanja, welcome!! za suprefact boš morala na kakšno reševo dekle počakat! evo babike, kaj je včeraj na dvojčkih sporočila konina: Dober večer. Jaz sem spakirana, skopana, pripravljena na jutrišnji odhod v Rim. Strah me je kot vrag. Še najbolj pa tega, da bodo kaj novega pogruntali in rekli, da bomo še počakali. Meni pa zmanjkuje prostora v moji notranjosti. Za novičke poglejte k novemberkam, tam se bom javila z sms. KAsneje pa, ko bom lahko, poročam kako in kaj je bilo. Pazite na svoje trebuščke in zaklade, ki jih tam skrivate. Lp, Nina mislim, da je dogovorjena za jutri, torej jutri dihamo za 2!!!! Konina, drži se, IVFjevke mislimo nate!!!
< Sporočilo je popravil nokes -- 27.10.2008 7:31:25 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 7:54:10
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice.... Konina me dihamo s tabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babe hvala za podporo...dans sem ko nova!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 8:19:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Morgen punčke Sam da se pofočkam, pa zaželim današnjim akterkam vse tko k mora bit, pa Konini, da bo en dva tri mimo Lep dan
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 8:45:00
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis ja ti smolca no!!! Dobr zrihtaj te neprestavljive obveznosti, pa pol naslednjič, a prav?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:10:43
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Mi smo se že prav veselo zagrebli za današnje delovne obveznosti z velikim upanjem, da bo službenega časa čimprej konec. Kako ste mi ve? A je že kaj novičk današnjih bork?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:16:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja44 Punce dobro jutro, tudi jaz sem se ponovno prifočkala v postopek in pravkar prihajam od Reša... moja menstruacija namreč ta mesec zelo štrajka in že kar nekaj dni zamuja s tem, da bi se zares vlilo. skrbi me, da mi bo do konca zmanjkalo suprefacta, saj ga jemljem že 10 dan pa še nisem začela z menogonom. je morda kateri ostalo kaj v steklenički (tiste, ki ste že zaključile s terapijo) in bi mi lahko dala? reš mi je sicer rekel naj nadaljujem kar z 2x na dan ampak me vseeno skrbi, da mi zmanjka... ne bi rada bila še pod dodatnim pritiskom... sem iz NM; ojla...evo ena dolenjka se javi k tebi.... tudi meni je M zamujala, ko sem jemala Suprefact....a si nardila test? (7dni) Sicer mi ga je na koncu že zmanjkalo, pa mi je Reš rekel, da nič zato, da ga pač ne bom snifala.... ....saj boš šla šeenkrat k njem drugi dan cikla, pa mu pojamraj, da ti ga primanjkuje....pa ti bo že on povedal...kaj in kako! Jaz ga zadnje tri dni nisem imela več pred punkcijo. Uspešen postopek ti želim!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:24:03
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Od mene tudi!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:30:03
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Daj, ko boš glih bolj fraj, malo koordiniraj tole srečanje in raznorazne bare, porfavor. Ker te cenim in priznavam tvojo avtoriteto, se odzivam, kolikor hitro sem se lahko . Izbrskala sem nekaj potencialnih lokacij: Pri tej se mi dopade, da je odprta do 23h pa po fotkah sodeč, premorejo zunanje kapacitete. Tale je odprta celo do 24h, ampak deluje mal bolj fensi šmensi (premore celo matični urad ). Zunanje kapacitete ? Tale je pa mal izven Vranskega, odprta samo do 22h, bojda imajo zunanji vrt. No, potem je pa še un Pub sedmica, kjer prenavljajo spletno stran, to je pa to.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:31:53
|
|
|
|
mlinčka
|
Aha, pa seveda dober dan vsem skupaj !
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:53:01
|
|
|
|
lara light
|
Tudi jaz voščim vsem en lep dan! Konina, smo s tabo! Naj mine hitro! Netka in ostale, navijam! Zarjica, kako si? Gigi? Fajn se imejte!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:54:11
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe hvala za podporo...dans sem ko nova!!!!!! O, zdej sem vidla, super
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 9:56:08
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupike. Sem kar boljša hvala vam vsem Konina dihamo s tabo in ti pošiljamo same tople misli. naj bo vse hitro mimo in vse dobro Larica lupčka Kje so današnje akterke? Sorry mal sem lena za tipkat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:13:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes evo babike, kaj je včeraj na dvojčkih sporočila konina: Dober večer. Jaz sem spakirana, skopana, pripravljena na jutrišnji odhod v Rim. Strah me je kot vrag. Še najbolj pa tega, da bodo kaj novega pogruntali in rekli, da bomo še počakali. Meni pa zmanjkuje prostora v moji notranjosti. Za novičke poglejte k novemberkam, tam se bom javila z sms. KAsneje pa, ko bom lahko, poročam kako in kaj je bilo. Pazite na svoje trebuščke in zaklade, ki jih tam skrivate. Lp, Nina mislim, da je dogovorjena za jutri, torej jutri dihamo za 2!!!! Konina, drži se, IVFjevke mislimo nate!!! DAJMO KONINA, DAJMO KONINA, navijamo zate in za tvoja pobča
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:19:20
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:19:40
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja44 Punce dobro jutro, tudi jaz sem se ponovno prifočkala v postopek in pravkar prihajam od Reša... moja menstruacija namreč ta mesec zelo štrajka in že kar nekaj dni zamuja s tem, da bi se zares vlilo. skrbi me, da mi bo do konca zmanjkalo suprefacta, saj ga jemljem že 10 dan pa še nisem začela z menogonom. je morda kateri ostalo kaj v steklenički (tiste, ki ste že zaključile s terapijo) in bi mi lahko dala? reš mi je sicer rekel naj nadaljujem kar z 2x na dan ampak me vseeno skrbi, da mi zmanjka... ne bi rada bila še pod dodatnim pritiskom... sem iz NM; vanja44 jaz imam še nekaj spreya suprefact če ga še nisi dobila se mi javi po 22 zvečer na ZS da se dogovoriva ker me prej ne bo doma lp
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:20:19
|
|
|
|
zarja1
|
Larči jaz sem že ok. Tebe pa vidim še nogice bolijo. Bošček, upam, da tudi to čimprej mine. Lubčka.....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:21:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. bravo Lučka!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:22:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje. suuuuuupeeeeeer
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:25:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje. to mi delaj, skoz mi to delaj. Bravo Lučka, stvari napredujejo tudi pri tebi, ma ni vrag, da vama tokrat ne bo uspelo
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:25:57
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. bravo Lučka!!!!!!!! Se bom kar k zarji prštulila bravo Lučka
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:29:17
|
|
|
|
mlinčka
|
Lučka rulz ! Srečno še naprej!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:31:55
|
|
|
|
Zvezdica
|
Lučka Zdaj pa naj se vse lepo oplodijo. Počivaj
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:33:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje. bravo draga. Si pa že skor kokoška . Važno, da je za tabo. Zdaj pa naj plavalčki opravijo svoje in naj te pričakate 2 lepa zarodka in še kakšen naj gre v frižider
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:33:34
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje. Lučka, ne morem verjet, čudovit pridelek, bravo, pridna! Naj zdaj lepo zaplešejo...in v četrtek naj te čakajo lepi zarodki! Odpočij si, da boš v čet tip top!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?