|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
27.10.2008 10:35:39   
jazzz27
Bravo lučka, navijam, da se bojo vajini "prispevki" lepo oplodili in da te lepo počakajo in še nekaj za v skrinjo!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za lepo številko!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
27.10.2008 10:37:35   
lara light
Gigi, ti kar počivaj, kepica moja rozasta, vedno nasmejana....samo da vemo, da si boljeuser posted image

Zarji, hb da si bolje, vem kako zgledauser posted image ...jaz sem bila na istem.... in je človek kot nov ko mineuser posted image sem vesela, zdaj pa v formo čimprej in po pingvinčke! Veš, kakšno srečo imaš, da te čakajo...to je super!user posted image  Ne skrbi zame, bo minilo, zdaj lahko vsak hodim po celem stoplau in sem very happy, ker prej sem šepala in ni glih...delaš?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.10.2008 10:55:27   
mala81
lučka user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa se še pripravi na njegov/njun prihod.

Kaj pa ostale današnje akterke?

Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.10.2008 10:58:39   
DaisyE
Se švercam na brzaka. Seveda tule na šihtu ne delam nič od planiranega, se mi tako upira, ampak samo nekaj prestavljam papirje, klamfam skupaj ene druge papirje, u glavnem, težko intelektualno delo. user posted image user posted image user posted image

Lučka super! Pridna pupa si! Zdaj naj se pa samo še lepo oplodijo, pa bo kot nalašč!

Mlinčka, ti si tud pridna pupa. Meni je od tvojih všeč picerija golobček, čeprav zjutraj ni pametno takih slik gledat, sem kar lačna postala... Slovan je, mislim da direkt na avtobusni in ni fensi šmensi, za net so ga mallo retuširali.

Rukni gor vabilo z Golobčkom, če bomo po 23. uri še za akcijo, lahko gremo pa še vedno v lunco al pa v sedmico.

Res si pridna.

Pozdravček vsem. Zdaj grem pa na malico. Držte pesti, da bo dobra.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.10.2008 11:03:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, hb da si bolje, vem kako zgledauser posted image ...jaz sem bila na istem.... in je človek kot nov ko mineuser posted image sem vesela, zdaj pa v formo čimprej in po pingvinčke! Veš, kakšno srečo imaš, da te čakajo...to je super!user posted image  Ne skrbi zame, bo minilo, zdaj lahko vsak hodim po celem stoplau in sem very happy, ker prej sem šepala in ni glih...delaš?

ja delam srce, s polno paro. Saj vem, HB da mam pingvinčke, ker sem slišala, da se za drug ICSI čaka 9 mesecev v Mb. Bi se mi zdaj zmešalo od čakanja. Tak pa upam, da tokrat le bo vsaj eden osrečil mami.....user posted image . Super, da si bolje. Veliko počivaj. Saj si doma, a ne? 

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.10.2008 11:15:12   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji.

Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET.
Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki.

Hvala za lepe misli in navijanje.user posted image

Bravo Lučka, to je upanje zame, če sedaj ne uspe, bo v drugo rudno z večjo municijo zdravil sigurno!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.10.2008 11:23:04   
netka34
Daaaan!!

Jp Pija, ma ne samo polavtomatsko do LJ, danes je šla moja hondica kar avtomatsko. Na parih odsekih sploh nism vedla, kje sm!!user posted image Te nočne ure za vstajanje me bodo še umrle!user posted image
Lučka, braaaavo!! Počivaj in v četrtek lepa in nasmejana po otročičke!!user posted image user posted image user posted image

OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava....user posted image user posted image user posted image

Raport današnjega dne....

V sredo mam s5 UZ!user posted image Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo??  Sej jim bo še poteku rok trajanja!!!user posted image Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.10.2008 11:25:19   
pika.po
Evo mene! Pršla domov z novo municijo user posted image
Dobila Gonal; doza 2,5 ampule.
Sem mela pa "srečo" k je glih pred mojim nosom zmanjkalo Gonala, tak da ga moram it v četrtek iskat še preostanek. Nas je blo dons ko Rusov, pardon Rusinj user posted image , pa menda je mela vsaka taprva Gonal za dobit user posted image

UZ mam pa 5.11.

Lučka superca za današnji pridelek. Naj se jih vseh 5 lepo oplodi, da te bo še kakšen pingvinček pričakal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.10.2008 11:30:32   
zarja1
Netka kateri dan cikla si dans?

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.10.2008 11:33:39   
n74
V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?!

Netka, sej bo, počas pa sigurno, uglavnem da jih je veliko in s tem več možnosti za celice! Bo treba pa še pirčkat, pa jajčkat maluser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.10.2008 11:34:49   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jah, sej še sama ne vem... !.dan M je bil 5.10. To verjetno pomeni, d 22dan? Zakaj prašaš?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.10.2008 11:36:02   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: n74

V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?!

Netka, sej bo, počas pa sigurno, uglavnem da jih je veliko in s tem več možnosti za celice! Bo treba pa še pirčkat, pa jajčkat maluser posted image

Ma hvala za spodbudo, Ma dam glavo stran, d ta kombinacija pr meni ne pali!! Mogoče bi pa morla NEHAT pivo pit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.10.2008 11:38:55   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

V sredo mam s5 UZ!user posted image Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo??  Sej jim bo še poteku rok trajanja!!!user posted image Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?!

Ma ne bo jim poteku rok trajanja, nč bat. Se grejo bl na počas pa zihr. Je.ba je samo v tem, k me nismo naštelane na počas pa zihr user posted image . Maš vsaj izgovor, da lahk še kak pir spiješ, ne? Mal heca. Ne se dat user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.10.2008 11:42:41   
Kalina
Oj punce!

netka ne se sikirat,meni so tako pocasi rastli v 1 postopku, ampak so bli pa tok bolj "kvalitetni", tko da glavo gor in optimisticno razmisljatuser posted image

Punce, po kolkem casu od stopke je tisti hormon se v urinu? 10 dni a ne?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.10.2008 11:44:52   
sonček33
Konina - vse smo s tabo! Dejmo punca.

Nokes - hvala za novičko o odhodu Konine v Rim

Vanja - dobrodošla v klubu najboljših

Lučka - bravo. Pet jih je čist dovolj. Zdaj pa počitek in pripravi se na sprejem svojih otrok!

Netka . samo brez panike, je reku Švejk!Počasi pa za zihrco. V sredo bodo pa super duper pa bo zvečer padla stopka!

WP- kuku?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.10.2008 11:46:30   
Darja*
Živjo punce,

Netka ne sekiraj se, nisi edina, jaz imam danes 12. dan ciklusa,..pa so moji foliklčki veliki nekje 13-14-15 pa še to samo na vsaki strani 2, zlo majhen pridelek, ampak včeri sem dobila citrocit inekcijo, da ti vodilni folikli ne bi popokali,..da še damo možnost zrasti tistim mahnjim,....
Punkcija naj bi bila tam nekje v petek ali soboto, bom jutri videla na UZ-ju. Mogoče pa nam tokrat rata.
Ampak sem se odločila da tistih 14 dni, gretja user posted image  ne bom doma. V službi nimam težkega dela, imam sedeče,....sodelavke pazijo name,...tak da ni vrag da bi mi to škodilo. Preveč mi živčki delajo doma. Bom že potem popoldan ajala in počivala.

Lepo se imejte,...stiskam pesti za vse nas.

Darja

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.10.2008 11:49:22   
lara light

Daaaan!!

Jp Pija, ma ne samo polavtomatsko do LJ, danes je šla moja hondica kar avtomatsko. Na parih odsekih sploh nism vedla, kje sm!!user posted image Te nočne ure za vstajanje me bodo še umrle!user posted image
Lučka, braaaavo!! Počivaj in v četrtek lepa in nasmejana po otročičke!!user posted image user posted image user posted image

OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava....user posted image user posted image user posted image

Raport današnjega dne....

Netkič, v sredo s5 praviš, ma 19 je kar ok...upam, da bodo tudi uni drugi pohiteli in ujeli merila...dej sej veš, optimistično naprej, borba, pojej tudi kakšno meso  in zdržiuser posted image user posted image user posted image ... bom še govorila z angelčkom!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.10.2008 11:51:40   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

ja delam srce, s polno paro. Saj vem, HB da mam pingvinčke, ker sem slišala, da se za drug ICSI čaka 9 mesecev v Mb. Bi se mi zdaj zmešalo od čakanja. Tak pa upam, da tokrat le bo vsaj eden osrečil mami.....user posted image . Super, da si bolje. Veliko počivaj. Saj si doma, a ne? 

Malo delam, ni hudgauser posted image user posted image ...hvala za vso skrb, topel objemček v MBuser posted image

Kalina, kdaj boš lulala?

Darja, navijam!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.10.2008 11:53:48   
Kalina
lara sem misnla pocakat vsaj do cetrtka, ampak me tko zivcki dajejo, pa od stopke je ze 14 dni, tko da lazno poz. nemore biti, pa ful mam bolecine okol ledvic, med rebri itd, in me je malo strah HSja. Moji prijateljici, ki je isto imela ET 5 dan, se je ze 7 dan pokazala lepa crtica. Tko da sm v dvomihuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.10.2008 11:54:05   
pika.po

Visoka, suha, rdečelasa kratkolaska sem te mela na sumu user posted image user posted image user posted image

Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila user posted image

Če se ti je zdel da te kera neki čudno gleda, sem bla to jest k sem čekirala katera bi lahk bla user posted image  Moram drugič bolj 6 čut poslušat...

Naslednjič mam pa UZ šele 5.11.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.10.2008 12:00:40   
zarja1

Jah, sej še sama ne vem... !.dan M je bil 5.10. To verjetno pomeni, d 22dan? Zakaj prašaš?user posted image

ker so meni zadnje dni rastli tud po 3-4 mm.....na dan punkcije so bli skor vsi že 26. Nič bat, saj bojo.

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.10.2008 12:01:40   
netka34
No, če pa ni varjante, d jim poteče rok trajanja, pol pa hakuna matata!! Bom pa itak d ruknla še danes 2 pa ju3 2, zej mam izgovor, da lahko!!user posted image user posted image
Pol pa ni hudič, d bojo taboljše!!! Pa tut pikarja za zvečer mam fajn, ta bot nism nič plava. Lepo pazi name!!user posted image user posted image

Lupčka vsem, zej grem pa mal fotostimulirat po albumu!!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.10.2008 12:02:18   
sonček33
Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila

Sej čudn da ga ni Netka, ona je Primorka in itak primorci so glasniuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.10.2008 12:05:10   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Visoka, suha, rdečelasa kratkolaska sem te mela na sumu user posted image user posted image user posted image

Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila user posted image

Če se ti je zdel da te kera neki čudno gleda, sem bla to jest k sem čekirala katera bi lahk bla user posted image  Moram drugič bolj 6 čut poslušat...

Naslednjič mam pa UZ šele 5.11.

Ja, pol si pa že tadruga, k ma dobr 6čut, pa d ni jezika za neki dobrega uporabla!!
Madona, škoda, res!! Sej koneckoncev, če bo šlop r meni tko izi, me boš lah še pozdravit prišla, k bom mela punkcijo oz upam d že et, no!!user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.10.2008 12:06:21   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila

Sej čudn da ga ni Netka, ona je Primorka in itak primorci so glasniuser posted image

Sonček že ve!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?