Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:35:39
|
|
|
|
jazzz27
|
Bravo lučka, navijam, da se bojo vajini "prispevki" lepo oplodili in da te lepo počakajo in še nekaj za v skrinjo!! Bravo za lepo številko!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:37:35
|
|
|
|
lara light
|
Gigi, ti kar počivaj, kepica moja rozasta, vedno nasmejana....samo da vemo, da si bolje Zarji, hb da si bolje, vem kako zgleda ...jaz sem bila na istem.... in je človek kot nov ko mine sem vesela, zdaj pa v formo čimprej in po pingvinčke! Veš, kakšno srečo imaš, da te čakajo...to je super! Ne skrbi zame, bo minilo, zdaj lahko vsak hodim po celem stoplau in sem very happy, ker prej sem šepala in ni glih...delaš?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:55:27
|
|
|
|
mala81
|
lučka . Zdaj pa se še pripravi na njegov/njun prihod. Kaj pa ostale današnje akterke?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 10:58:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Se švercam na brzaka. Seveda tule na šihtu ne delam nič od planiranega, se mi tako upira, ampak samo nekaj prestavljam papirje, klamfam skupaj ene druge papirje, u glavnem, težko intelektualno delo. Lučka super! Pridna pupa si! Zdaj naj se pa samo še lepo oplodijo, pa bo kot nalašč! Mlinčka, ti si tud pridna pupa. Meni je od tvojih všeč picerija golobček, čeprav zjutraj ni pametno takih slik gledat, sem kar lačna postala... Slovan je, mislim da direkt na avtobusni in ni fensi šmensi, za net so ga mallo retuširali. Rukni gor vabilo z Golobčkom, če bomo po 23. uri še za akcijo, lahko gremo pa še vedno v lunco al pa v sedmico. Res si pridna. Pozdravček vsem. Zdaj grem pa na malico. Držte pesti, da bo dobra.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:03:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, hb da si bolje, vem kako zgleda ...jaz sem bila na istem.... in je človek kot nov ko mine sem vesela, zdaj pa v formo čimprej in po pingvinčke! Veš, kakšno srečo imaš, da te čakajo...to je super! Ne skrbi zame, bo minilo, zdaj lahko vsak hodim po celem stoplau in sem very happy, ker prej sem šepala in ni glih...delaš? ja delam srce, s polno paro. Saj vem, HB da mam pingvinčke, ker sem slišala, da se za drug ICSI čaka 9 mesecev v Mb. Bi se mi zdaj zmešalo od čakanja. Tak pa upam, da tokrat le bo vsaj eden osrečil mami..... . Super, da si bolje. Veliko počivaj. Saj si doma, a ne?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:15:12
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, toliko da poročam kako je šlo n punkciji. Bolelo je bolj kot zadnjič, ampak je bil pa zato večji uspeh. Pridelal sem 5 celic, v četrtek (30.10.) pa imam ET. Zdaj pa držite pesti, da se vse celice lepo oplodijo in me bodo v četrtek čakali otročki. Hvala za lepe misli in navijanje. Bravo Lučka, to je upanje zame, če sedaj ne uspe, bo v drugo rudno z večjo municijo zdravil sigurno!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:23:04
|
|
|
|
netka34
|
Daaaan!! Jp Pija, ma ne samo polavtomatsko do LJ, danes je šla moja hondica kar avtomatsko. Na parih odsekih sploh nism vedla, kje sm!! Te nočne ure za vstajanje me bodo še umrle! Lučka, braaaavo!! Počivaj in v četrtek lepa in nasmejana po otročičke!! OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava.... Raport današnjega dne.... V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:25:19
|
|
|
|
pika.po
|
Evo mene! Pršla domov z novo municijo Dobila Gonal; doza 2,5 ampule. Sem mela pa "srečo" k je glih pred mojim nosom zmanjkalo Gonala, tak da ga moram it v četrtek iskat še preostanek. Nas je blo dons ko Rusov, pardon Rusinj , pa menda je mela vsaka taprva Gonal za dobit UZ mam pa 5.11. Lučka superca za današnji pridelek. Naj se jih vseh 5 lepo oplodi, da te bo še kakšen pingvinček pričakal
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:30:32
|
|
|
|
zarja1
|
Netka kateri dan cikla si dans?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:33:39
|
|
|
|
n74
|
V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?! Netka, sej bo, počas pa sigurno, uglavnem da jih je veliko in s tem več možnosti za celice! Bo treba pa še pirčkat, pa jajčkat mal
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:34:49
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Netka kateri dan cikla si dans? Jah, sej še sama ne vem... !.dan M je bil 5.10. To verjetno pomeni, d 22dan? Zakaj prašaš?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:36:02
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?! Netka, sej bo, počas pa sigurno, uglavnem da jih je veliko in s tem več možnosti za celice! Bo treba pa še pirčkat, pa jajčkat mal Ma hvala za spodbudo, Ma dam glavo stran, d ta kombinacija pr meni ne pali!! Mogoče bi pa morla NEHAT pivo pit!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:38:55
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?! Ma ne bo jim poteku rok trajanja, nč bat. Se grejo bl na počas pa zihr. Je.ba je samo v tem, k me nismo naštelane na počas pa zihr . Maš vsaj izgovor, da lahk še kak pir spiješ, ne? Mal heca. Ne se dat !
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:42:41
|
|
|
|
Kalina
|
Oj punce! netka ne se sikirat,meni so tako pocasi rastli v 1 postopku, ampak so bli pa tok bolj "kvalitetni", tko da glavo gor in optimisticno razmisljat Punce, po kolkem casu od stopke je tisti hormon se v urinu? 10 dni a ne?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:44:52
|
|
|
|
sonček33
|
Konina - vse smo s tabo! Dejmo punca. Nokes - hvala za novičko o odhodu Konine v Rim Vanja - dobrodošla v klubu najboljših Lučka - bravo. Pet jih je čist dovolj. Zdaj pa počitek in pripravi se na sprejem svojih otrok! Netka . samo brez panike, je reku Švejk!Počasi pa za zihrco. V sredo bodo pa super duper pa bo zvečer padla stopka! WP- kuku?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:46:30
|
|
|
|
Darja*
|
Živjo punce, Netka ne sekiraj se, nisi edina, jaz imam danes 12. dan ciklusa,..pa so moji foliklčki veliki nekje 13-14-15 pa še to samo na vsaki strani 2, zlo majhen pridelek, ampak včeri sem dobila citrocit inekcijo, da ti vodilni folikli ne bi popokali,..da še damo možnost zrasti tistim mahnjim,.... Punkcija naj bi bila tam nekje v petek ali soboto, bom jutri videla na UZ-ju. Mogoče pa nam tokrat rata. Ampak sem se odločila da tistih 14 dni, gretja ne bom doma. V službi nimam težkega dela, imam sedeče,....sodelavke pazijo name,...tak da ni vrag da bi mi to škodilo. Preveč mi živčki delajo doma. Bom že potem popoldan ajala in počivala. Lepo se imejte,...stiskam pesti za vse nas. Darja
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:49:22
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Daaaan!! Jp Pija, ma ne samo polavtomatsko do LJ, danes je šla moja hondica kar avtomatsko. Na parih odsekih sploh nism vedla, kje sm!! Te nočne ure za vstajanje me bodo še umrle! Lučka, braaaavo!! Počivaj in v četrtek lepa in nasmejana po otročičke!! OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava.... Raport današnjega dne.... V sredo mam s5 UZ! Ma zakaaaaaj tko počasi ratejo?? Sej jim bo še poteku rok trajanja!!! Največji je bil 19, pol pa sam dol do 14!!Kva?!?! Netkič, v sredo s5 praviš, ma 19 je kar ok...upam, da bodo tudi uni drugi pohiteli in ujeli merila...dej sej veš, optimistično naprej, borba, pojej tudi kakšno meso in zdrži ... bom še govorila z angelčkom!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:51:40
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarji, hb da si bolje, vem kako zgleda ...jaz sem bila na istem.... in je človek kot nov ko mine sem vesela, zdaj pa v formo čimprej in po pingvinčke! Veš, kakšno srečo imaš, da te čakajo...to je super! Ne skrbi zame, bo minilo, zdaj lahko vsak hodim po celem stoplau in sem very happy, ker prej sem šepala in ni glih...delaš? ja delam srce, s polno paro. Saj vem, HB da mam pingvinčke, ker sem slišala, da se za drug ICSI čaka 9 mesecev v Mb. Bi se mi zdaj zmešalo od čakanja. Tak pa upam, da tokrat le bo vsaj eden osrečil mami..... . Super, da si bolje. Veliko počivaj. Saj si doma, a ne? Malo delam, ni hudga ...hvala za vso skrb, topel objemček v MB Kalina, kdaj boš lulala? Darja, navijam!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:53:48
|
|
|
|
Kalina
|
lara sem misnla pocakat vsaj do cetrtka, ampak me tko zivcki dajejo, pa od stopke je ze 14 dni, tko da lazno poz. nemore biti, pa ful mam bolecine okol ledvic, med rebri itd, in me je malo strah HSja. Moji prijateljici, ki je isto imela ET 5 dan, se je ze 7 dan pokazala lepa crtica. Tko da sm v dvomih
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 11:54:05
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava.... Visoka, suha, rdečelasa kratkolaska sem te mela na sumu Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila Če se ti je zdel da te kera neki čudno gleda, sem bla to jest k sem čekirala katera bi lahk bla Moram drugič bolj 6 čut poslušat... Naslednjič mam pa UZ šele 5.11.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:00:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Netka kateri dan cikla si dans? Jah, sej še sama ne vem... !.dan M je bil 5.10. To verjetno pomeni, d 22dan? Zakaj prašaš? ker so meni zadnje dni rastli tud po 3-4 mm.....na dan punkcije so bli skor vsi že 26. Nič bat, saj bojo.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:01:40
|
|
|
|
netka34
|
No, če pa ni varjante, d jim poteče rok trajanja, pol pa hakuna matata!! Bom pa itak d ruknla še danes 2 pa ju3 2, zej mam izgovor, da lahko!! Pol pa ni hudič, d bojo taboljše!!! Pa tut pikarja za zvečer mam fajn, ta bot nism nič plava. Lepo pazi name!! Lupčka vsem, zej grem pa mal fotostimulirat po albumu!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:02:18
|
|
|
|
sonček33
|
Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila Sej čudn da ga ni Netka, ona je Primorka in itak primorci so glasni
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:05:10
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: netka34 OOOO, Pika.po, sm sfalila tvoj post včeraj....Škoda, pa tko bi mi pasala kavica v družbi....Kdaj greš naslednjič? Me pa ni problema prepoznat....najbl tardeča glava.... Visoka, suha, rdečelasa kratkolaska sem te mela na sumu Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila Če se ti je zdel da te kera neki čudno gleda, sem bla to jest k sem čekirala katera bi lahk bla Moram drugič bolj 6 čut poslušat... Naslednjič mam pa UZ šele 5.11. Ja, pol si pa že tadruga, k ma dobr 6čut, pa d ni jezika za neki dobrega uporabla!! Madona, škoda, res!! Sej koneckoncev, če bo šlop r meni tko izi, me boš lah še pozdravit prišla, k bom mela punkcijo oz upam d že et, no!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 27.10.2008 12:06:21
|
|
|
|
netka34
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zdej mi je pa prav žal da nisem jezika stegnila Sej čudn da ga ni Netka, ona je Primorka in itak primorci so glasni Sonček že ve!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?