|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 12:02:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Auroraa, nam je P menda tudi pozno povedala, da moramo. Je pa tak, da se mnenja razlikujejo pri tem, eni pravijo, da moramo, drugi, da ne. Jaz mu še vedno in že od malega, samo res rahlo in previdno. Lavita*, grozna zgodba. Samo, da so zobki celi in da se je srček hitro potolažil. Držite se! Glede cuclja, sem ga šele prej dala prvič gor, pa ni hotela jest. Samo ni bil razlog v cuclju, ker tudi iz št. 1 ni hotela jest, tak da očitno ni bila lačna. Res pa ful teče, tudi če na eno črtico obrnem. Bom videla potem. Fajn zrihtajta danes pri P in ne pozabi potem novih mer javit. Majuska, sem se nasmejala, poleg črpanja prebrati Angele in demone, marička, boš lahko počasi odprla mlekarno in začela mleko izvažat. Fajn predlog bi bil trenutno na Kitajsko, da bi ubogi otročki imeli kaj jesti, ko imajo zastrupljeno mleko. Tinky, ti pa se mi res smiliš, kak zgodaj vi vstajate. Kaj pa, če bi ga zvečer kasneje spravila spat? Ne bi šlo? Ker meni še zadrema med 19 in 20 za pol ure, pa je ravno dovolj, da vzdrži potem do 21, ko zaspi nočno spanje. Pa čestitke za selitev!!!! Končno, ne? Čeprav men se zdi, da je ta vaša hiška bila fertig en dva tri. Kaj pa bosta zdaj z omarami naredila? Sta že kupila nove? Lunica, imaš tehtnico prav za otroka stehtat? Ker jaz imam samo elektronsko za odrasle in se tehtam najprej s Tejo v naročju, potem pa sama in sploh ne kaže prav, je pa na eno decimalko. Sem jo stehtala en večer pred P, pa je imela 600g manj kot drugi dan. Neboglasnica, Sara ti že previje in preobleče otroka???? Vauuuu, saj ne morem verjet! Marička, počasi se boš morala začet na poroko pripravljat, otroci ti že gredo od hiše, tak so samostojni. Kolk je ona zdaj stara? Flower, še vedno boste kdaj kje letovali, pa boste mogoče v apartmaju ali hotelski sobi imeli kad, tak da boste lahko tam uživali. Ni se za sekirat okol tega. Kaj pa mi??? Imamo veliko kotno bano, pa se skoraj nikoli ne kopamo, ker se nam ne da vode točit za to, pa vse pripravljat. Se veliko hitreje stuširamo. Če me prehitiš z igralno podlogo, mi prosim, poročaj, kje in po kaki ceni si jo dobila. Jaz imam zaenkrat samo stojalo z igračami, ki ga dam nad ležalnik ali nad njo postavim, ko leži v stajici. Samo bi rada tudi to podlogo imela. Lahko pokažem stojalo na slikci, ko je bil še Nejc majhen, Teje še nisem uspela slikat. Si že naredila test? Jeeeeeeeeeeeeeeee, zdaj si me spomnila, da bi lahko od doma naročila. Mater sem butec, jaz pa deda stalno teram po trgovinah. No, podlogo bi si rada v živo pogledala, samo ostale stvari pa bi lahko tako naročala. A ve katera, kdo dostavlja hrano - špecerijo na dom, katere trgovine imajo spletni nakup?? Metuljcek, hvala, ful je pasala čokolada. Ja, glede mlekca skozi nos. Tak je goltal, da je preveč potegnil in mu je ruknilo skozi nos ven. Ga je ravno mož hranil in ko sem vidla njegovo faco, sem vedela, da nekaj ne štima. Ga je hitro dvignil gor in ga potolkel, da je začel kašljat in se davit. Ti kar srce zastane, ja. Jaz mleko segrevam v mikrovalovki. Sicer nimam tega Aptamila, o čemer govorite, pač pa segrevam, ko ne poje vsega in shranim v hladilnik do naslednjega hranjenja. Liju, kaj si se ti preselila v LJ? Ker pri meni sonček sije. Upam, da se boš kmalu bolje počutila. Jaz imam še vedno ful močno M, teče iz mene kot iz škafa. Mojcek, pa res imata tvoja dva možeka enake očke. Samo Keanu je že bolj star, se mu ful gubice vidijo. Bolje, da se ti tvojega držiš, bo bolj dolgo v formi. Škoda, da nisi one slikice iz bane objavila.
|
|
|