|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:40:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:48:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
27.10.2008 10:50:10   
Tinky
Jaz mu tudi že kar nekaj časa dajem dol kožico na lulčku, mi je pa P pokazala, kako se to dela.

Prej sem šla v zoo shop nabavit hrano za mačko in psa in sem ugotovila, da me staneta več Mini in Lana, kot hrana za Teota s plenicami vred user posted image .

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.10.2008 10:51:16   
maja24
Dobr dan,sm prej bla na čvekanju in sm našla eno zanimivo zadevo
http://www.lodger.com/products/shelter/ mal si poglejteuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:52:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:54:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:55:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1182
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 10:59:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.10.2008 11:05:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mojcek - ja, je pač pravi dec. Jaz upam, da je to normalno, ker našga res samo pogledaš in evo ga opet. Oči je pa hudo ponosenuser posted image

V to ne dvomim. user posted image

Jaz sem pa jezna - spet. Bila pri zdravnici, kjer sper moja krasta ni šla dol, pa me je nadrla, da to zato, ker ne počivam. Ma kje je videla žensko s tremi otroci, no štirimi, če štejem še moža, počivat cele dneve????? Pa sploh, po vsem tem času bi moralo biti ok. Torej, če v sredo ne bo šlo dol, bom morala nazaj na polikliniko ponovno rezat. Mi pa v četrtek na dopust?? Najrajši bi v sredo zjutraj preden grem, že sama odvila doma in poskusila s fiziološko očistit. Meni s eje zdelo, da se je sama krasta zmanjšala, kaj pa vem. Zdaj pa ne bom več sitnarila s tem, ampak vam povem šele takrat, ko bom ok (če sploh kdaj bom). Hudo mi je, ker z malim v tem soncu ne moreva ven.

almera: jutri me žal ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.10.2008 11:07:58   
Blacky30
Dobro jutro!

Lepo smo spali, do 6h, ko je bila prva runda hranjenja in potem dokončno vstajanje ob 8.30. Nejc ni nič kašljal, mi pa že od včeraj popoldne jamra, da ga ful trebušček boli. Pojma nimam. Včeraj je potem šel dvakrat kakat, pa je bilo malo bolj tekoče, ampak zakaj ga je ponoči bolelo, ne vem. Zato ga danes nisem poslala v vrtec. Bomo videli, kaj bo tekom dneva. Danes moram tudi poklicat P, ker je že prišel izvid njegovega blata.

Aha, torej bom verjetno največjo izbiro igralnih podlog dobila ravno v BC? Ker sem bila v soboto v tistem malem BC v Mercatorju na Tržaški, ki je zdaj namesto Ariel trgovine, pa so imeli samo eno, pa še ta mi ni bila všeč. Moram si čas vzet in it v ta velikega.

Neboglasnica, vse najboljše za tvoj god!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki imate več otrok, kdaj ste prvič otročka peljale v kino, da je vzdržal cel film ali risanko?

Neposredna povezava do sporočila: 1185
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 11:08:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.10.2008 11:10:48   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Neboglasnica, vse najboljše za tvoj god!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki imate več otrok, kdaj ste prvič otročka peljale v kino, da je vzdržal cel film ali risanko?

Še dobro, da sedim, tako zelo si me presenetila s čestitko. Kako pa to veš?? Hvala, hvala, kar solzna sem postala. In danes mineva eno leto, kar je bila krščena tudi moja ta velika.

kino? Tam okoli četrtega leta. Težava je samo v glasnosti. Sicer pa odvisno od otroka: če že doma ne zmore pogledati ene dajše risanke, potem nikakor še ni zrel za v kino.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 11:12:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.10.2008 11:14:15   
Anonimen
almera,tut lukcu NONSTOP salutira korenjak, pri njemu je celo tak, da ko ga obrišem, med menjavo pleničke, zavzdihne in se ful blaženo nasmeji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.10.2008 11:16:27   
nanka
Blacky, mislim, da sem jih peljala okoli 5 leta, da sta zdržala skoraj celo risanko. Vmes mo morali lulat. Drugače je pa Zoja prejšnji vikend 4 dni driskala, ta vikend pa zakuhala na 39, danes pa že kašlja in je veliko bolje. Ji pa dam inhalacije in je veliko boljša. Izgleda da je staknila en virus, ki se kar paca in vleče po njej.

Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.10.2008 11:17:58   
nanka
Almera tale fotka je pa originalna, bravo Bor.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 11:18:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 11:18:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.10.2008 11:19:34   
Anonimen
nanka, vam pa zdravje res ni naklonjeno... skoz nekajuser posted image dejte se pozdravit.

HD, a je tamala kakala? zdej bi pa že bil cajt.

ostale, danes dobim slikce za knjigico, če bi katera želela pogledat, pa povedat če so ji všeč naj mi plis piše na ZS. mojcek1 tebi pa pošljem, ker si iz foha user posted image sej vem, da že težim, sam so taki dnarji tle notr vključeni, da ne upam kr nekaj poknit ven, ampak je fajn, da prej več mamic pove, če je to sploh za v javnost. tak da, tista ki bo res ISKRENO povedala, če so slikce privlačne, naj se prosim javi na zs. hvala

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.10.2008 11:22:28   
neboglasnica
nanka: tudi kolegičina punčica, ki je star toliko kot Ana že cel vikend bruha in ima visoko vročino... ZA Zojo ti pošiljam user posted image .

almera: sonce si nam odpoklicala stran, ti ti

Sem klicala v vrtce, da pride Sara po Ano in je vzgojiteljica rekla, da je Ana to danes že povedala. Pa mačka sploh ne ve tega, to naj bi bilo presenečenje. Očitno je čutila na vodi user posted image .

alarm

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.10.2008 11:23:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nanka, vam pa zdravje res ni naklonjeno... skoz nekajuser posted image dejte se pozdravit.

HD, a je tamala kakala? zdej bi pa že bil cajt.

ostale, danes dobim slikce za knjigico, če bi katera želela pogledat, pa povedat če so ji všeč naj mi plis piše na ZS. mojcek1 tebi pa pošljem, ker si iz foha user posted image sej vem, da že težim, sam so taki dnarji tle notr vključeni, da ne upam kr nekaj poknit ven, ampak je fajn, da prej več mamic pove, če je to sploh za v javnost. tak da, tista ki bo res ISKRENO povedala, če so slikce privlačne, naj se prosim javi na zs. hvala

Ti kar pošlji, bom Saro in Ano vprašala, pa ti bo ciljno občinstvo samo povedalo kako in kaj. Ti pošljem mail.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.10.2008 11:23:26   
netki
auroraa....kožico na lulčku je treba dol vlečt...jaz sem obupala ker ni in ni šlo, na silo pa nisem upala in ko smo imeli sistematskega mu je P dol potegnila, malo na silo user posted image  ampak je rekla da je bilo zelo razaščeno in na srečo ne bo treba na poseg user posted image  tako da to je treba, če ne moreš pa ga k P pelji in prosi naj to stori, ker oni že znajo...

ko je imel žiga pri treh letih sistemastkega mu je tud lulčka pogledala in je kožica še vedno malo skup zlepljena user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 11:27:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.10.2008 11:32:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še dobro, da sedim, tako zelo si me presenetila s čestitko. Kako pa to veš?? Hvala, hvala, kar solzna sem postala. In danes mineva eno leto, kar je bila krščena tudi moja ta velika.

Blacky ve vse!user posted image  Sem vesela, da sem te presenetila in razveselila. user posted image user posted image user posted image  Lepo praznuj!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.10.2008 11:37:07   
neboglasnica

Blacky ve vse!user posted image  

Temu čedalje bolj verjamem...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!