Katja 271
|
Hej hoj! Madoniš, kakšne dobrodošlice sva bile deležni z Darjo... se počutim kot kraljica Elizabeta :D. Hvala, hvala! No, zdej pa res moram kej več čvekat z vami. Verjetno pa bom rabila malo časa, da spet not padem. Posadka, tega Facebook-a pa sploh ne dojamem... enkrat sem se prijavla, toliko da je vsem iz yahoo imenika poslalo vabila za prijateljstva, pa vidim da je res kr neki... Ja, OBVEZNO se moramo dobit, sploh če smo že tri (jupi)... katera pa je še podgurka :)? Ta teden imate počitnice, drugi teden bi blo pa res fino spoznat tvojega Tomažka. Motorika - a vaši škratki pa že kar kobacajo? Nik je šele zdej pogruntal, da ima kolenčka, tako da je začel ritko u luft dvigovat. Pri plazenju pa smo osvojili le rikverc in krožni manever, naprej nam še ne gre. Sedi pa samo par sekund, potem pa pade kot pijanc. Hranjenje - jst sem vidim kar dolgo vztrajala z dojenjem, saj niti enega obroka GH še nismo osvojili. Ampak sem vsepovsod prebirala, da se uvaja šele po 6 mesecu. A ve ste že prej začele, ko vidim, da imate že po tri obroke GH? Drugače pa poje kakšnih 80 ml, potem pa obvezno še k Joškotu na kakšen deci :) Spanje in uspavanje - pri nas od vseh metod najbolj užge fen. Sploh zvečer po kopanju, ko se ves razdivja v banji, ga ropot lepo umiri. Je pa tako, da prvo rundo do dojenja zaspi v svoji posteljici, potem pa spi do jutra v taveliki postelji med nama (BTW, tako je naš otrok hkrati tudi naša kontracepcija :P)... jah, mami je komot in se ji ne da vstajat. Kašice - ja Milupa ima vse sorte... samo Ketrin, bodi pozorna na tiste, ki vsebujejo gluten. Jst sem se zadnjič prenglila in sem kupila tisto 7 žit, doma pa ugotovila, da je not pšenica, oves,... čuk jst. Drugače pa za riževo kašico skuham kar navaden riž (v Tušu sem kupila nekega BIO) med zelenjavo in vse skupaj zmiksam s paličnim mešalnikom... No, sej se mi zdi, da sem se že kar ulaufala v tole čvekanje, kajne? ;) Upam da ga nisem kej preveč biksala s tem svojim klofanjem. Fajn bodite!!!
|