|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
27.10.2008 11:00:16   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Dobro jutro.
Naša noč je bila taka, da upam da se ne bo več ponovilauser posted image . Spet smo vstajali na eno uro. Ne vem več kaj mu je.....Pa upam, da niso spet zobki, ker potem bo imel vse zobe pri enem letuuser posted image user posted image Pa še grist je spet začeluser posted image Če bo tako nadaljeval, bomo zizo kmalu zamenjali za zrezekuser posted image No upam, da se situacija umiri in da bomo še nekaj časa uporabljali joškomat......je tok fino, ker je skoz hrana na zalogiuser posted image

Misa, a čva se mi2 zment, pa vsaka eno noč dežura... Lana, Miha in Kaja bodo očitno pravi žurerji in ponočnjaki... to bo super trio... Trio adijouser posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.10.2008 11:33:22   
sasy20
Ketrin, Misa79, Tasyo in ostale user posted image  da se bojo noči čim prej popravile.....Upam da se bojo mali škrati odločili in pustili mamice spati....jst močno upam da se je pri nas obdobje zbujanja končalo...drugače pa...kako že...evo eno za vse user posted image user posted image user posted image

Danes sem se prijavila na FT ( zame ) sem dobila datum za UZ šele decembra...no eno terapijo pa imam že 3.11. upam da bo kaj pomagalo, ker lekadoli mi čisto nič ne pomagajo in lajšajo bolečine.

Naš meni:
Z: mleko - dojenje
M: hruška in banana
K: puranček z rižkom
M: kašica
V: mleko - dojenje

Vmes seveda dojenje in čaj cca. 200 ml. Koliko pa za obrok poje pa težko rečem...malica cca 100 ml...kosilo mogoče 50 ml...večerja 60 ml....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.10.2008 12:06:26   
tasyo
Ketrin, tele kašice so dobre s sadjem in brez vsega... Naša ima najraje alete, pa tut milupine ji niso zanič. Riževi kosmički imajo nekateri noter vanilijo za okus, če pa so sadne, pol so pa itak mmmm... Po moje ne boš zgrešila, ne glede na to, kaj ji kupiš.

Kam je pa srečka poniknila???  A je cele dneve na masažah? Kakorkoli, upam da si ok, punca!!!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.10.2008 13:23:07   
Katja 271
Hej hoj!

Madoniš, kakšne dobrodošlice sva bile deležni z Darjo... se počutim kot kraljica Elizabeta :D. Hvala, hvala! No, zdej pa res moram kej več čvekat z vami. Verjetno pa bom rabila malo časa, da spet not padem.

Posadka, tega Facebook-a pa sploh ne dojamem... enkrat sem se prijavla, toliko da je vsem iz yahoo imenika poslalo vabila za prijateljstva, pa vidim da je res kr neki... Ja, OBVEZNO se moramo dobit, sploh če smo že tri (jupi)... katera pa je še podgurka :)? Ta teden imate počitnice, drugi teden bi blo pa res fino spoznat tvojega Tomažka.

Motorika - a vaši škratki pa že kar kobacajo? Nik je šele zdej pogruntal, da ima kolenčka, tako da je začel ritko u luft dvigovat. Pri plazenju pa smo osvojili le rikverc in krožni manever, naprej nam še ne gre. Sedi pa samo par sekund, potem pa pade kot pijanc.

Hranjenje - jst sem vidim kar dolgo vztrajala z dojenjem, saj niti enega obroka GH še nismo osvojili. Ampak sem vsepovsod prebirala, da se uvaja šele po 6 mesecu. A ve ste že prej začele, ko vidim, da imate že po tri obroke GH? Drugače pa poje kakšnih 80 ml, potem pa obvezno še k Joškotu na kakšen deci :)

Spanje in uspavanje - pri nas od vseh metod najbolj užge fen. Sploh zvečer po kopanju, ko se ves razdivja v banji, ga ropot lepo umiri. Je pa tako, da prvo rundo do dojenja zaspi v svoji posteljici, potem pa spi do jutra v taveliki postelji med nama (BTW, tako je naš otrok hkrati tudi naša kontracepcija :P)... jah, mami je komot in se ji ne da vstajat.

Kašice - ja Milupa ima vse sorte... samo Ketrin, bodi pozorna na tiste, ki vsebujejo gluten. Jst sem se zadnjič prenglila in sem kupila tisto 7 žit, doma pa ugotovila, da je not pšenica, oves,... čuk jst. Drugače pa za riževo kašico skuham kar navaden riž (v Tušu sem kupila nekega BIO) med zelenjavo in vse skupaj zmiksam s paličnim mešalnikom...

No, sej se mi zdi, da sem se že kar ulaufala v tole čvekanje, kajne? ;) Upam da ga nisem kej preveč biksala s tem svojim klofanjem. Fajn bodite!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.10.2008 14:02:02   
Jo@n
Ketrin, jaz imam riževo kašico od Alnature (kupila v DM), tudi proso je brez glutena in je ok. Vmešam jo povsod, kjer se mi zdi da je obrok preredek, imel jo je pa tudi z AM za večerjo. Mu je ok. Pa od Milupe koruzno, je pa kar malo sladka in mleko ima že notri. Tako lepo diši, da bi jo še jaz zmazala poln krožnik.

Katja, pri nas je šla GH zelo hitro, sem pa začela uvajat pri 5,5M, in je v 2 tednih nadomestil dopoldansko malico, v naslednjih 2 popoldansko, sedaj sva pa začela počasi še s  kosilom. Bo pa verjetno dlje trajalo, ker ga dojim da mi zaspi, po navadi traja do onemoglosti...

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.10.2008 14:09:53   
resnično srečna
eto mene...

ja ja s terapije...sam tole mi bo sive lase naredilo...prav res...danes me je peljala kolegica...pa pazila vmes Izo...

zadeva je trajala 1 uro...in imela sem dve različni mučenji (uživanciji)...pri prvi so uporabili bolj srednjeveške metode...najprej so me stisnil v en steznik tko zlo, da so se joške s podbradkom srečale...dihat se valda ni dal...pa mel mi je tebra zategovalo...ampak tko baje mora bit...pol mi je pa z riti dol en hakelc visel...in za tistega me je mašina vlekla in tako nategovala hrbtenico...je pasal prvih 15 minut, naslednjih 10 je bilo vzdržnih...zadnjih 5 sem pa zobke stiskala...ampak kar se mora nije teško...

naslednja zadeva so bli pa mrvaljinčki na križu...he he pasalo pasalo...že dolg nisem tko predla...še mal bi me pustili pa bi smrčat začela...

ampak veste kaj je hudič...da pol uro in pol ne morem moje pupe dvignit...ok...ta teden so krompirjeve počitnice...pa mi bo Matevž pomagal...ampak kaj bom pa naslednji teden?...mater...to je vrag ko nimaš nobene babice al pa tetke v Ljubljani...

delajo pa samo od 6.30 do 13.30...

sem pa vesela...tole vse skupaj bi me prišlo cca 500 ojrotov...pa sem na srečo dobila na napotnico...

Iza...jah je svojega denarja vredna...se o vsem kar se tiče smapna podpišem pod Posadko...natanko tko je pri nas...čez dan mora obvezno na uro ali 2 spat...in to znese ene 3 spanja po urico ali dve...zvečer pade v posteljo kot mrtva...včeraj sem se bala da mi zaspi v čebru...takoooo utrujena je že bila...in ko se je še najdela je bila morto...

ob polnoči se pepelka zbudi...pa joška...pa potem ako naprej na dve uri...bolj ko se pa bliža jutro bolj skrajšuje...in ob 5.30 je ona že v akciji s petjem...pa kričanjem...pa zavijanjem...se sama igra...samo vrag k jest ob teh njenih koncertih ne morem spat...

Motorika...smo v fazi valjanja iz vseh smeri in iz vseh položajev...jo bom SCTju ponudla za avtoceste...se vsaj ne bom bala da mi s postelje pade (tam se valja pod budnim maminim očesom) al pa da nam psa in pohištva ne zbije...je prava akrobatka...pa najnovejša zabava na jogiju: zibanje v kolenih potem pa en močan zib nazaj pa sunkovit zib naprej v ribo s pikiranjem na glavo...ne ne jokamo...se smejimo čeprav pristanemo na nosu...posledično je njen nos kot pri kakem klovnu rdeč...naš Bozo ni kaj

Futer...200ml...ja pa jade...mi vzhajamo...lička velika...bedra nabita...meča okrogla...trebuh kot žoga...podbradek do tal...jemo pa mamino zizo...ja sej pojemo kašico s sadjem pa zelenjavo...sam to je predjed...mamina ziza je pa vse ostalo...tko da očitno bom do njenega maturantskega plesa dojila...

Tedenske dejavnosti...jah zarad mene lahko...sam bomo pol ure zamudili...pa ine bo zraven...se je lep, mlad pa fajn...pa nej vas ne bo sram...ravno tok najstniški da sam gledaaaaaa....pa je čist tih...

Čestitamo in pozdravljamo...vse k so na celo cifro meseca prišli...pa vsem mamam k so nazaj na čvek prijadrale...Dominika je pa res ogromna...hmmm tale mlek mora bit res turbo...pa bejba tud...he he...ma mere za 1 leto he he

Vikend dogajanje...najdražji je bil priden...kuhal, pral, pospravljal, montiral...ma ni da ni....mami je bla kavč potatoe...ležala in se z Izo crkljala...a ni enim fletno?

še kej...

danes veliko otrok dobi ohrovtovo musako...mali otrok pa tandard zelenjavo z dodatkom ohrovta...

a sem še kej hotela...tud če sem sem pozabila...

mejte se...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.10.2008 14:17:09   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

No, ljubljančanke in okoličanke in seveda vse ostale...kdaj se dobimo? Jutri? Ob 11? V City parku, Merkatorju? Krista, Malamalinca, Roberta...dolgo vas že nisem videla...

Jaz sem za, samo domačinke povejte lokacijo, kjer so vozičekfrendli.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.10.2008 14:17:32   
Majček28
bljak kakšen dan je zunaj user posted image , sva šli do trgovine z vozičkom ob 12h pa je še vedno iz megle mal mržil......haloooo a ni megla zjutraj user posted image

Za kosilo sva med bučke še mal piščančka zakuhale pa mal cvetače....hm, kaj naj rečem, ja neki je šlo v gobček prov velik pa ne...ah, če bi bla lačna bi že jedla, a ne? Ne vem kako naj ji tekočino dam, po slamci bolj mal popije iz flaške pa ne zna...sploh ne ve kaj bi z njo delala...če ji dam pa po žlički se ji pa tko smešen zdi, da se zraven reži potem ji pa vse ven steče....buča mala user posted image
A ima kakšna idejo, kje bi dobila lonček, ki ima mehko slamico, iz gume in ne tredo iz plastike, pa da se lahko zapre da ne pušča?
Sem ga vidla pri eni mamici pa se mi je OK zdel.

Dons mi pa spet ni treba kuhat, jupi jupi, bo tast naredil segedin še za naju, njami njami user posted image user posted image ....zato pa lahko zdej na rr visim user posted image

Srečanje, jaz sem za in lahko jutri, kjerkoli. Sej vozičkal se ne bomo a ne...jaz namreč peljem danes voziček na servis in ga jutri dobim, pa ne vem kdaj.

Ketrin, joj tale tvoja žurerka....kaj bo šele med puberteto user posted image user posted image user posted image  Ah veš kaj, najbolj da začneta ponoč skupi ven hodt pa bo...pa še očka se bo lahko naspal user posted image  Zakaj pa očka ne bi čuval Kaje, ko boš ti na obletnici ?

Kje je res srečka, a jo je popihala na morčija ? Pa Nile tud pogrešam....a ja počitnice so in ima verjetno polne roke otrok user posted image  A rabiš pomoč user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.10.2008 14:18:12   
Majček28
evo F5 pa pride srečka user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.10.2008 14:41:59   
Isabellabina
Zdravo babnice

Ma ste ble kar pridne med vikendom in mi ni treba preveč vas prebratuser posted image

Vikend ,minil brez posebnosti,le tale ura je nas tudi pošteno zaj...auser posted image zdej tud pr nas tko kmal ustajamo jaoooo,pa sej bo upam da ga naštimam na drugačn sistem

Ja jutr pa mogoč tud jaz prletim u Btc da vas mal vidm.....Majček----če boš tam lahko prevzamem moj paketek,sam povej kolk naj sabo prnesem eeeeeeurčkovuser posted image user posted image

Mam pa tud jaz otročke doma ,samo so pridni in se kar učijo saj naslednji teden pišeta oba tavečja dva kar po tri teste v tednu in je kar pestro

Evo tolk zaenkrat zdej me pa g.likalnik vabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.10.2008 15:26:16   
Isabellabina
Majček-----ta lonček imajo tudi v Baby centru ,preverjeno jaz sem jih kar nekaj kupila ,samo imajo eno slabo lastnost in sicer to da se ful težko čistijo.Moram tudi jaz pogledat če se dobi kakšna krtačka ki doseže notranjost slamice in tam okrog nje.,sicer zdajle nimam pojma od katerega proizvajalca je lonček a semi zdi da je od Nubya--jao sej ne vem če sem prov zapisala.user posted image

Drugače pa srečanje-----sej vem da spet velik prosim ampak a bi se lahko dobile v sredo in ne jutri ,ker bi naša tavelka pupa šla zraven ,jutri ima pa spet vaje s pevskim zborom ,ker gredo na državno tekmovanje.Sej če ne gre ni problema ,bo itak u šoli sam mi je že nos vihalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.10.2008 15:29:51   
darja33
Madona ste velik napisale. Js sem pa ob 12 iz šihta, tamalo nafutrala, pelala na sprehod zdej pa že spi, od 2 do 5 (ponavadi).

Hrana, moja pupa je res velka, sam sem do zdej dajala le mleko (dojila), 1krat dnevno pa dobi sadno kašo.
Kako to da ste že vse na mesu?! ja KDAJ ste pa začele??!.
Meni so rekli po 6 mescu, ona bo pa zdej 6 mescov stara-ta teden, torej sem kaih 14 dni prej začela.
A vam pa niso zabičali, da do 6 mesca nič?! Al ste pač ignorirale?

Tak da do mesa še ne boma prišli tak hiter. Poje 150 do 200ml kaše, oz. 200 ml mleka. Rqste pa kot buča, kot da ji devam kake steroide....

Očitno ste tudi za pripravljanje kašic vse bolj pridne kot jaz... Doma ji kdaj kaj zmiksam, sicer kupujem Alete ali Hipp. Pa tudi kuham nič. Hodim po kosilo, pa varuška je obenem  čistilka. Tak pač je.

Ja, ko vas berem sem pa res še bolj vesela, da je moja tak pridna, in se predvsem zavedam kaj imam. Res veliko spi (zato pa raste?!), pa to brez težav zakinka v vozičku ali pa ko jo položim v postlco...

A mislite da so kaki razlogi zakaj se zbujajo oz stokajo?! Al je to kr tako, karakterno?
Edino ko je bla 3 dni prehlajena se je res 1krat ponoči zbudila in jokala. Sem jo s čajem pomirila, sem bla pa čist panična ker nisem vedela kaj nekaj bi bilo narobe...
Napište še kak jedilnik (otroški), da bom dobla ideje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.10.2008 15:36:47   
Isabellabina
Ketrin-----veš kaj midve bi se pa loh za nočno srečanje zmenle,ko te berem je isto ,kt bi sebe brala.Pr nas je isti problem,že tud fuuuul dolg pa nič ne pomaga ne flaša ne kaša ne čaj ,ne voda u glavnem on je buden in bi se noskov ,če pa ga položim na tla se pa dere kot vragec,tko da so naše noči že dolgo posračkene ,imam pa še četrtorojenega ,ki pa se tudi v spanju zbuja in imam dvojno delo ah sej ko bodo odrasli bom pa obujala spomine njim kako sta ga srala vse nočiuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.10.2008 15:41:03   
Isabellabina
Darja----jaz sem začela z mesom---piščančkom ---pustim belim mesom --pri recimo petih mesecih,majhen košček  skupaj z ostalo zelenjavo in zmiksala in je bilo njami.Sicer je naš jedec in pol in poje velik,dojiva se pa ne več ,ker se je enostavno sam odstavuuser posted image Sem pa zdaj poskusila z navadnim mlekom pol vode pol mleka ,pa se še ne obnese ,saj mi meče ven in pol smrdi ko user posted image tko da bom še nekaj časa dajala Milumil.

Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.10.2008 15:50:52   
Jo@n
Darja, meni je P že na pregledu pri 4,5 rekel, naj začnem uvajat, ker je user posted image  začel štrajkati pri teži, oz. se ni redil po jusu. Smo pa ravno takrat prišli z morja, kjer je bilo toplo in se je dojil skoraj na uro, tako da res ni mogel priti do kaloričnega mleka. Pa sem P takrat malo preslišala, se mi je vseeno zdelo prekmalu  in vztrajala do 5,5 ko sva pričela z uvajanjem. Edino riževo kašico je dobival zvečer, ker se je drugače zbujal. Sedaj je dober mesec kar sva začela z GH in je priden jedec, tako da je včeraj prvič poskusil tudi meso (6,5M). Nam je pa P na pregledu pri pol leta rekel, da sedaj pa lahko počasi že je vse, razen medu in arašidovuser posted image . Tako da sem ta teden počasi začela s piščančkom, kasneje bo še kakšna skuta + sadje ali jogurt s sadjem, čez kakšen teden ali dva pa bom poskusila še gluten. Do sedaj je vso hrano sprejel BP in ima žlico raje kot joškomat. Le za uspavanje je ta zakon.

Glede receptov za user posted image  smo se dogovorile, da pišemo jedilnike gor, da lahko malo preplonkamo druga od druge. Recepte najdeš tudi v knnjigi ali pa reviji paparica, ali pa tukaj: http://www.brixie.com/page3a.html

Pa obilo užitkov s tvojo sončico!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.10.2008 15:51:17   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

A vam pa niso zabičali, da do 6 mesca nič?! Al ste pač ignorirale?

Tu je pa tako če se striktno držiš navodil pediatra potem naj otrok nebi jedel marsikatere stvari kar do enega leta,!Nevem jaz se ravnam po instinktu in mojih izkušnjah ,ki jih pa nimam ravno malo in ne kompliciram čisto nič pri prehrani.Manj kompliciraš bolje je ,ker drugače lahko doktoriraš iz priprave hrane.Se naj pa vsaka mamica ravno po sebi in vsaka sama najbolje ve kaj dati svojmu otročkuuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.10.2008 15:53:26   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Ketrin-----veš kaj midve bi se pa loh za nočno srečanje zmenle,ko te berem je isto ,kt bi sebe brala.Pr nas je isti problem,že tud fuuuul dolg pa nič ne pomaga ne flaša ne kaša ne čaj ,ne voda u glavnem on je buden in bi se noskov ,če pa ga položim na tla se pa dere kot vragec,tko da so naše noči že dolgo posračkene ,imam pa še četrtorojenega ,ki pa se tudi v spanju zbuja in imam dvojno delo ah sej ko bodo odrasli bom pa obujala spomine njim kako sta ga srala vse nočiuser posted image

Mislim, da se vama z Lano lahko komot pridruživa, se zbujava tudi po 12x na noč user posted image .
Sem že tak zombi, da še zaspat ne morem več, tudi, ko bi lahko.
Kje se že dobimo na žuru?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.10.2008 16:16:26   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

A ima kakšna idejo, kje bi dobila lonček, ki ima mehko slamico, iz gume in ne tredo iz plastike, pa da se lahko zapre da ne pušča?

Muller...firma Nuby...ga imamo...ju3 ga lahko prinesem pa probaš z Brino če bo znala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.10.2008 16:41:05   
Isabellabina
Oj ma prej grem v vrtec po tamičkenga in kaj izvem ,, v skupini sta se pojavila dva primera slinavke.

No fajn ,naš ,ki je dovzeten za vse bolezni ji sigurno ne uide,tko da bom zdaj samo čakala kdaj se začne temperatura višat in smo za praznike dobriuser posted image Spet je treba umivat roke še bolj pa vse igrače sprot ,da ne prenesmo slučajno kakšne  stvari Jerneju--upamm da se bomo izognili tej nadlogi

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.10.2008 16:54:41   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
No, ljubljančanke in okoličanke in seveda vse ostale...kdaj se dobimo? Jutri? Ob 11? V City parku, Merkatorju? Krista, Malamalinca, Roberta...dolgo vas že nisem videla...

Jst sem za...a gremo kar v CP, ker imam jaz neki za zamenjat? Tud ob 11h mi je ok.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.10.2008 17:05:34   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Drugače pa srečanje-----sej vem da spet velik prosim ampak a bi se lahko dobile v sredo in ne jutri ,ker bi naša tavelka pupa šla zraven ,jutri ima pa spet vaje s pevskim zborom ,ker gredo na državno tekmovanje.Sej če ne gre ni problema ,bo itak u šoli sam mi je že nos vihalauser posted image user posted image user posted image

Punce, Bigmama prosi za srečanje v sredo, a jo uslišimo?

Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.10.2008 17:07:48   
Krista28
Big mamma, lahko tudi v sredo...ni blema...Jaz predlagam pa CP, so bol vozičekfrendly...user posted image ..no pa še uredim lahko...v Mercatorju so jih zgoraj baje enkrat spodili, ker naj bi imeli malice tam...user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 27.10.2008 17:08:59 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.10.2008 17:54:13   
clericv6
No, koooooončno malo čtiva! user posted image  Sem že mislila, da so vas družine okupirale....

GH: mi smo začeli tudi pri 5,5 mesecih. P nam je rekla, naj počakamo do 6. meseca oz. da lahko malo prej. Jaz osebno uvajam počasi, eno živilo dajem 3 dni. Sicer se ne držim pravila žličk- najprej 2, potem 3 itd.- ampak vseeno pazim zaradi morebitnih alergičnih reakcij. Sicer se najbrž večini zdi, da kompliciram, ampak jaz vseeno vztrajam pri svojem user posted image .

No, na posvetovalnici pri skoraj 7 mesecih je P rekla, da lahko začnemo z glutenom in da naj kar uvedem meso. Za mlečne izdelke, kot sta jogurt in skuta, pa naj počakamo do 8. meseca in ji takrat damo polnomastno oz. ne light varianto.

Aja, pa tudi nam je rekla, da omejitev glede hrane ni, da pa naj počakamo do enega leta z medom, kravjim mlekom, oreški, svinjino in beljakom.

Darja: z mesom lahko komot začneš, če sta že uvedli sadje in zelenjavo. Začneš pa vedno s piščancem ali puranom, lahko pa kasneje tudi zajca. Kasneje sledi govedina (ne vem, pri katerem mesecu, mogoče 9.?), po 1 letu pa svinjina.

Ketrin: jaz ji dajem Milupine kašice, če jih ne delam sama. Ampak res pazi na gluten, če ga še niste uvedli. Je pa riževa v rumeni škatli taaakoooo dobra, da bi jo mami tudi...

Na, pa spet delam seminarsko o GH user posted image !

Ljubljanske čvekice se lepo imejte jutri ali v sredo in dežja, ki ga boste "pridelale" nikar ne pošljite k nam user posted image

Katja: user posted image  za fen! Sem se spomnila punčke (ki zdaj to več ni) od kolegov, ko jo je moral oči vsak večer peljati en krog okrog Celja z avtom, da je zaspala. Še dobro, da imate fen user posted image .

No gotovo sem 3/4 stvari pozabila, ampak vse pride še na vrsto...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.10.2008 18:34:31   
katka28
Čer!

No, da se vam javim po dolgem casu. Za nazaj si sploh ne upam brati sem na hitro preletela zadeve.
Kar se izpita tiče vam morem povedati, da sem izpit naredila z 4 (ocene so od 1-5) tako, da ne bom diplomirala ampak koncala se eno 5 stopnjo user posted image .

Ketrin: user posted image user posted image user posted image bravo za diplomo...se pa moram pohvaliti, da v cetrtek ima tudi moj moz zagovor diplome tako, da bo on koncal solanje mami bo pa je zacela user posted image .

Srecka: nekaj sem brala, da si zelo bogica...upam,da se je do sedaj stanje umirilo

zdaj pa res ne vem kaj vam se naj napisem...bom lepo sproti se kaj dodala...

Cestitke za vse mesecnice (sigurno je kaksna)....user posted image user posted image

opazila sem nekaj novih cvekic, ki jih tudi lepo pozdravljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.10.2008 18:39:34   
katka28
Pa se nakaj vicev jih ze dolgo nisem delila z vami user posted image ...

Noge
Mamica pošlje sina k mesarju da pogleda če ima telečje noge. Ko se sinko vrne ji poroča:
"Mami, sklonil sem se in pogledal pod pult, toda ni se videlo, ker je imel obute čevlje."

Pujs mašina
Pride g. minister v mesarijo in naroči krvavice.
Mesar postavi prašičje stegno na stroj in ven pridejo klobase.
G. minister se nato pošali na mesarjev račun in reče: -Škoda, da vi nimate takšnega stroja, da daš na stroj klobaso, ven pa pride pujs-.
Mesar ga strogo pogleda in mu odvrne zbadljivo: -Ne, takšnega je imel pa vaš oče! -

TEHNICNA PODPORA   Imel sem tezave s svojim racunalnikom, zato sem poklical svojega 11-letnega soseda, Romana, cigar soba je se najbolj podobna raketnemu kontrolnemu centru, in ga prosil, da pride pomagat. Roman je pritisnil na par gumbov in takoj resil problem.  Ko je ze odhajal, sem zaklical za njim, 'Kaj pa je bilo narobe?'  Prekanjeno me je pogledal:  "Napaka ID deset T."  Nisem hotel, da me ima za trapastega, ampak sem vseeno vprasal: "ID deset T? Kaj pa je to? Ce bi slucajno moral to se kdaj popravljati, seveda.." "Kaj se nikdar niste slisali za ID deset T napako?   "Ne," sem naivno odgovoril  "Natipkajte, pa boste videli."   Tako sem napisal:    I D 1 0 T     Svoje case mi je bil ta zagaman mulc se simpaticen. .  . 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?