Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:16:33
|
|
|
|
pikicao.
|
pikicaOO...sem brala, da imaš OOO....ja go girl!!! A ste šli v Zagreb? Imam en dober občutek, da ti bo s tem klomifenom ratalo...jaz ga nisem čutila ama ništa!!!! pomoje ne bo ratal, k mam sluznico v pippppppppppppp se more sluznica prej mal normalizirat in odebelit, tko d je ta mesec sam se en trening vec ja pol ste pa ti jazzi in miska lih za tja v Hefnerjevo palaco..bosta novi zajcici..k ma on rd zizike kot lizike
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:24:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Že, že piki...jaz to verjamem, da ima on to rad...sam me zanima čez nekaj mesecev, ko bi bile okrogle in špehaste? Kje pa so vse naše pupike? Mislim, da boš morala seznamček prpoat gor!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:31:21
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba soncek33 ziva biba soncek85 ledenka gigi do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:32:26
|
|
|
|
pikicao.
|
Že, že piki...jaz to verjamem, da ima on to rad...sam me zanima čez nekaj mesecev, ko bi bile okrogle in špehaste? ah kje, to je pol se boljs.. ma saj kej za prjet
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:53:18
|
|
|
|
gigi1
|
Uuuups. Piki ne mi dat plavega pliiiiiz Evo me spet na bojnem položaju. Sem kar dobro. Počas se mi tista krvavitev puca. Upam, da bom do ET dobra . Joškarci Miska in Jazzy kako je pri vas? Jazzika brojiš sitno dane Pikicao dej raj uber drugo smer. Tale Zagreb je res nekam čudn zadnje čase . Jaz pa vseeno upam, da vama porata že v tem krogu Kako ste ostale? lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:59:06
|
|
|
|
pikicao.
|
gigi mi2 hodva zdej raj na Dunaj ja te bom zbrisala upam d se cimprej spuca tista tvoja krvavitev... a pol se strinjas z mano gigi d sta miska pa jazzi lih za v heffnerjevo palaco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:13:16
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* is heeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Zdaj pa grem na zajtrk. Plavega pa koj izbrišite *huggies* za vse moje prinčipese!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:13:47
|
|
|
|
sonček85
|
evo mene s potepanja ,sem se šla že danes malo potepat .Sem vas že zjutraj brala a nisem nič napisala ,saj bi bila prva danes -7.30 ko ni bilo še nobene na spregled
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:16:41
|
|
|
|
Erin
|
Lejte našega zajčka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:17:27
|
|
|
|
ledenka
|
hello borkice smo v 13. tednu lepo se imejte, šibam na sestanek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:18:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lejte našega zajčka kaki cukr!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:20:38
|
|
|
|
pikicao.
|
erin kkok je pa luskan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:21:45
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba soncek33 ziva biba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:30:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Vooouu, naše čveke so gor pršle.... Se*....kako si? Kaj se dogaja pri vas? žiži...ja brojim dane...me je strah kot cucka . Sploh ne vem več....vsa špikanja so izginila, razen joški me še bolijo, to pa vem zakaj....no kar bo bo....in ti? Nisi napisala, kdaj imaš transfer...sem te dala kar za torek....predvidevam da bo tretji dan. ajsika...poboži bušija!! Kako si? A že v elementu? Konc dopusta? pikicaO...jah me veseli, da ste se obrnili v drugo stran, ker tale Zagreb je bil že čist poseksan Komaj čakam, da bomo šle v Rim!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:34:33
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:34:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lejte našega zajčka kak mali srček ,čuvaj nanj in lepo ga pozdravljajo nosečke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:34:49
|
|
|
|
pikicao.
|
pikicaO...jah me veseli, da ste se obrnili v drugo stran, ker tale Zagreb je bil že čist poseksan Komaj čakam, da bomo šle v Rim!!! a zrd unih sexy navijacev
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:37:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. pikicaO...jah me veseli, da ste se obrnili v drugo stran, ker tale Zagreb je bil že čist poseksan Komaj čakam, da bomo šle v Rim!!! a zrd unih sexy navijacev po vsej verjetnosti, če mi bodo pomagali rodit Biba...bučka...helou!! Kako smo na ta prelepi ponedeljek? Kaj kaže s službo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:38:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Erin...tvoj mali je pravi pozerček ....še mala Ela manjka, pa imamo parček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:39:08
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija murkica Fargesia spps neza polaris skustrana suzi se* beyba soncek33 ziva do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:40:45
|
|
|
|
pikicao.
|
beyba vidmo teeee ;) javi seeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:41:05
|
|
|
|
jazzz27
|
sem videla vito80...pridi poročat punca...kako je s tabo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:41:56
|
|
|
|
jazzz27
|
piki a me danes pa sam žrtve iščeva? ajde babe....dajmo se prfočkat!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 10:43:48
|
|
|
|
jazzz27
|
pikio a si kaj našo aquico klicala? Kako je z njo, jo kar mal pogrešam???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 11:07:16
|
|
|
|
pikicao.
|
pikio a si kaj našo aquico klicala? Kako je z njo, jo kar mal pogrešam??? ja nasa aqui zdaj uziva s sincekom krompirjeve pocitnice, dobila je M tko da jo trebuh boli (bogica)... drugace vas pa vseeeeee pogresa, pa komi caka d bo spet racunalnik zagnala pa vas spet mal brala/pisala..tko d drzimo pesti d bo to cim prej od nase aquice
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 27.10.2008 11:10:07 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?