Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 14:04:44
|
|
|
|
ledenka
|
žiži ti lepo počivaj, otroc pa se naj lepo oplodijo in potem delijo! super za pridelek, navijam za dva sveža in enega eskimčka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 15:18:20
|
|
|
|
~Biba~
|
bravisimo žiži le tako pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 21:30:18
|
|
|
|
daisy23
|
pozdravljene vse punce, ne vem če se vam lahko pridružim na tej temi,....sva v prvem poskusu OBMP in pravkar zaključujem s hormonsko stimulacijo, jutri stop injekcija in v torek zjutraj punkcija v Postojni. UZ ni pokazal kakih dobrih odzivov, menda samo en folikel?!,......ker vem da ste vi edine, ki mi lahko kaj iz prve roke in vaših izkušenj svetujete predvsem glede punkcije, vas naprošam za kako spodbudo in vašo izkušnjo ali nasvet. Najlepša vam hvala in srečno vsem ki ste v borbi za .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.10.2008 21:40:06
|
|
|
|
miska73
|
Daisy23, na napačno temo si šla. Pofočkaj se na temi "Oktober IVF/ICSI II.del" Drgač pa v Postojni baje ne dajejo protibolečinskih tablet ali inekcij pred punkcijo, tako da ti toplo priporočam, da sama zjutraj vzameš kak ketonal ali nalgesin.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 7:28:37
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro! Prva sem!!!Jupi. Kkašno butsato vreme. Tukaj bo pomoje deževalo. Bi še tako spala, pa me boli grlo, dete me je celo noč v rebra brcalo, bolijo me kolki... Tako da sem se rajš kr iz postlje vrgla in zdej kle čepim ob računalniku. Kakšni so plani za danes? kam jo mahnete?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 9:51:27
|
|
|
|
sonček85
|
ledenka:danes sta dopolnila 12t žiži:
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 10:04:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro nedeljska kavica za naše princeske sončece - sploh še ne vem, ziher jesenski sprehod s pesjanoma, pa naša Bibita (najina mačura) nujno rabi kopanje, ker sumim, da je imela srečanje z nečim smrdečim , pa kosilo pri starših in obisk babice... jao, pa že man skoraj cel dan splaniram ... Lepo nedeljo vam želim! ps: še malo pa pride tudi MOJ november!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 10:14:01
|
|
|
|
spps
|
ojla! še je kateri danes tako tečno kot meni?vreme je obupno. sicer dežuje še ne,ampak ni ničkaj prijetno.... kaj boste počele danes?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 10:53:56
|
|
|
|
miska73
|
Jutro pupe... no ja v bistvi je že dan... če pa traja da se sem gor priguncam... Se* hvala za kavico. Zdaj mi je pa jasno zakaj Pikica čez vikend ne tala plavih... zato ker nje ni nič sem gor.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 11:43:36
|
|
|
|
spelka12
|
žižika čestitam za 3 odlične celice. Naj bogato obrodijo .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 12:26:07
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, 12 tednov je za mano samo še 28, kolko se to sliši sem bila včeraj na obletnici valete, pa je bilo prav fino sicer sem šla med prvimi, ampak me je čakala vožnja do LJ in nisem hotela bit preveč utrujena na poti - poleg tega je folk ob 10h zvečer še kolikor toliko trezen no, najmočnejše, kar sem spila, je bil kozarec radenske drugače pa navadna voda. mi pa cote smrdijo po cvrtju, je bila ena taka bolj dunajski zrezek gostilna - čisto ok je bilo pa fino videt sošolce, pa se malo pomenit z njimi, pa videt, kaj je ratalo iz njih večina ima že otročke, no, bila sem edina noseča brez so eni, ki jih ni bilo na srečanju. nas je bilo pa skoraj 20
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 13:14:48
|
|
|
|
sonček85
|
tudi sama sem bila včeraj na srečanju 5 obletnice maturanca ,a bila nisem edina nosečka-ena ima rok 8.12 in ima tako velikega in lepega bušija.Bilo je super in tudi sama nisem pila nič drugega kot jabi z vodo ,no pa ko smo nazdravili 0,001 dcl refoška,tolk da sem jezik namočla lp
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 14:56:26
|
|
|
|
pikicao.
|
Zdaj mi je pa jasno zakaj Pikica čez vikend ne tala plavih... zato ker nje ni nič sem gor hehehe.. dala sm vam pavzo cez vikend..d se lahko crkljate pa pocivateeeee ti miska ma d pocivas, pa se pridno bozi po trebuscku, d bos kmal mamicaaa p.s. drgac pa ni panike.. lhk hitr seznam gor vrzem aja pa ziiiiivvvvvvvvvjjooooooooo vsem skupaj..zdej pa spet sibam
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 26.10.2008 14:59:09 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 26.10.2008 16:25:57
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike. Hvala vsem za navijanje. Upam, da se lepo oplodijo. Danes sem malo boljša, vendar še nisem za na maraton Ledenkica čestitke za 12 tednov in udeležbe na obletnici Sonček85 tudi tebi čestotke za visoko ( ) obletnico. Jaz raje ne povem katero bomo imeli Pikicao hvala, da nas ne talaš taplavih lupčke vsem in lep preostanek nedelje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:23:36
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooooooo dejmo mal akcije, kaj je zdej to. kje ste piske moje? nikjer vas ni, aaaaaaaaaaaa dobro jutrcka vsem skpi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:25:01
|
|
|
|
miska73
|
Jutro pikica in vse ostale zaspanke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:25:42
|
|
|
|
pikicao.
|
miska moja, kako si?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:27:56
|
|
|
|
miska73
|
Imam že mal dost tega poležavanja in zabušavanja... Pa ti kak si?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:36:14
|
|
|
|
pikicao.
|
miska sej ti verjamem d ti je ze bedn lezat, sam vedi d mas neki v seb k mors mirkat ma jz kako sm? hmm.. brez pritozb, vceri sm cutla ovulacijo pa me je bolel k P..... predvidevam d je to zrd klomifena... sem pa tud Dabroston zacela jest, sam sm se ustela in sm ga zcela jesti 17-27 (mogla bi pa 16-26 dan)..a je to kej narobe?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:41:13
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Kako ste danes čvekice moje? Evo mi odštevamo do testka...še štiri dni!!! Bomo videli kako so se naši otročki prijeli. gigi....žiži....bravo za tri lepe celice, naj se vse tri oplodijo, dve sveži štručki + en eskimček ...navijam...a mi lahko prosim poveš kdaj imaš transfer, da te dam na seznamčka za navijanje!!!! Ajsika...superca za 12 tednov....še mal pa bo NS! A mi lahko poveš koliko časa že reš ne dela na GK v Lj? daisy23...wlcome....komot ostaneš tudi tukaj....ti bom poslala ZS kako je blo na punkciji v postojni....sam jaz sem imela kar nekaj foliklov in celic....vso srečo in čim manj bolečine ti želim jutri...in seveda čim večji pridelek!!! miska....a so že kaki znakci? Špikanje, šraufanje,.... ? Vse moje pupike.....lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:45:15
|
|
|
|
miska73
|
Piki, ja to je od Klomifena. Upam da sta bila pridna včeraj. Se spomnem kolk je včasih mene bolel da smo komaj ... pa iskanje položajev, da čimmanj boli... Po moje ni panike če si začela 17. dan in ne 16. Samo ko boš štela tele dneve do konca... Tabletke jemlji 10 dni kar je od 16.-25. dne oziroma od 17.-26. dne. G ti reče od 16.-26. dne, kar pa je v resnici 11 dni.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:48:42
|
|
|
|
miska73
|
O jazzzi kje si se pa ti potepala? Al si bla samo malo v ilegali čez vikend? Pust znake... Ne dam čist nič na njih. Drgač pa ima ultrogestan take lepe "stranske" učinke. So se mi joškice tak lepo popolnile... sicer malo bolijo ampak so tolk luštne... A tabe pa že prsti srbijo počasi za testek?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 8:55:40
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sm si napisala na koledar..zjutri/zvecer sej ves sm blond pa morm vse posat, drgac pozabm ja miska a pol bos ze novi modrcek rabila? jazziii kako siiiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.10.2008 9:07:51
|
|
|
|
jazzz27
|
miska...mah kaki...ne srbijo čist nič, ker me je strah ko zajca... ....je ta tudi meni všeč učinek Prometriuma...so res joške tako lepe...polne....kaj še bo . Pa ti...kako krotiš čas? a počivaš? Še s pošto se ubijam, kdaj bo prišla, pa če so se naši otročki dali pomrznit in take bedarije pikicaOO...sem brala, da imaš OOO....ja go girl!!! A ste šli v Zagreb? Imam en dober občutek, da ti bo s tem klomifenom ratalo...jaz ga nisem čutila ama ništa!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?