|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
25.10.2008 14:04:44   
ledenka
žiži user posted image user posted image user posted image  ti lepo počivaj, otroc pa se naj lepo oplodijo in potem delijo! super za pridelek, navijam za dva sveža in enega eskimčka user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.10.2008 15:18:20   
~Biba~
bravisimo žižiuser posted image user posted image le tako pogumno naprej!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.10.2008 21:30:18   
daisy23
pozdravljene vse punce,
ne vem če se vam lahko pridružim na tej temi,....sva v prvem poskusu OBMP in pravkar zaključujem s hormonsko stimulacijo, jutri stop injekcija in v torek zjutraj punkcija v Postojni. UZ ni pokazal kakih dobrih odzivov, menda samo en folikel?!,......ker vem da ste vi edine, ki mi lahko kaj iz prve roke in vaših izkušenj svetujete predvsem glede punkcije, vas naprošam za kako spodbudo in vašo izkušnjo ali nasvet. Najlepša vam hvala in srečno vsem ki ste v borbi za user posted image user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.10.2008 21:40:06   
miska73
Daisy23, na napačno temo si šla.
Pofočkaj se na temi "Oktober IVF/ICSI II.del"

Drgač pa v Postojni baje ne dajejo protibolečinskih tablet ali inekcij pred punkcijo,
tako da ti toplo priporočam, da sama zjutraj vzameš kak ketonal ali nalgesin.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
26.10.2008 7:28:37   
sonček33
Dobro jutro!
Prva sem!!!Jupi.

Kkašno butsato vreme. Tukaj bo pomoje deževalo.
Bi še tako spala, pa me boli grlo, dete me je celo noč v rebra brcalo, bolijo me kolki... Tako da sem se rajš kr iz postlje vrgla in zdej kle čepim ob računalniku.

Kakšni so plani za danes? kam jo mahnete?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.10.2008 9:51:27   
sonček85
ledenka:danes sta dopolnila 12t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žiži:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
26.10.2008 10:04:37   
Serendipity
Jutro

nedeljska kavica za naše princeske user posted image

sončece - sploh še ne vem, ziher jesenski sprehod s pesjanoma, pa naša Bibita (najina mačura) nujno rabi kopanje, ker sumim, da je imela srečanje z nečim smrdečim user posted image , pa kosilo pri starših in obisk babice... jao, pa že man skoraj cel dan splaniram ... user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim!

ps: še malo pa pride tudi  MOJ november! user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
26.10.2008 10:14:01   
spps
ojla!
še je kateri danes tako tečno kot meni?vreme je obupno.
sicer dežuje še ne,ampak ni ničkaj prijetno....
kaj boste počele danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
26.10.2008 10:53:56   
miska73
Jutro pupe... no ja v bistvi je že dan... če pa traja da se sem gor priguncam...
Se* hvala za kavico.
Zdaj mi je pa jasno zakaj Pikica čez vikend ne tala plavih... zato ker nje ni nič sem gor.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
26.10.2008 11:43:36   
spelka12
žižika čestitam za 3 odlične celice. user posted image user posted image user posted image   Naj bogato obrodijouser posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
26.10.2008 12:26:07   
ledenka
jeeee, 12 tednov je za mano user posted image  samo še 28, kolko se to sliši user posted image  

sem bila včeraj na obletnici valete, pa je bilo prav fino user posted image  sicer sem šla med prvimi, ampak me je čakala vožnja do LJ in nisem hotela bit preveč utrujena na poti - poleg tega je folk ob 10h zvečer še kolikor toliko trezen user posted image  no, najmočnejše, kar sem spila, je bil kozarec radenske user posted image  drugače pa navadna voda. mi pa cote smrdijo po cvrtju, je bila ena taka bolj dunajski zrezek gostilna - čisto ok user posted image  je bilo pa fino videt sošolce, pa se malo pomenit z njimi, pa videt, kaj je ratalo iz njih user posted image  večina ima že otročke, no, bila sem edina noseča user posted image  brez so eni, ki jih ni bilo na srečanju. nas je bilo pa skoraj 20 user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
26.10.2008 13:14:48   
sonček85
tudi sama sem bila včeraj na srečanju 5 obletnice maturanca ,a bila nisem edina nosečka-ena ima rok 8.12 in ima tako velikega in lepega bušija.Bilo je super in tudi sama nisem pila nič drugega kot jabi z vodo ,no pa ko smo nazdravili 0,001 dcl refoška,tolk da sem jezik namočlauser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
26.10.2008 14:56:26   
pikicao.
Zdaj mi je pa jasno zakaj Pikica čez vikend ne tala plavih... zato ker nje ni nič sem gor

hehehe.. dala sm vam pavzo cez vikend..d se lahko crkljate pa pocivateeeee user posted image user posted image user posted image
ti miska ma d pocivas, pa se pridno bozi po trebuscku, d bos kmal mamicaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. drgac pa ni panike.. lhk hitr seznam gor vrzem user posted image user posted image user posted image

aja pa ziiiiivvvvvvvvvjjooooooooo vsem skupaj..zdej pa spet sibamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 26.10.2008 14:59:09 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
26.10.2008 16:25:57   
gigi1
Oj pupike. Hvala vsem za navijanje. Upam, da se lepo oplodijo. Danes sem malo boljša, vendar še nisem za na maraton user posted image

Ledenkica čestitke za 12 tednov user posted image  in udeležbe na obletnici user posted image

Sonček85 tudi tebi čestotke za visoko (user posted image ) obletnico. Jaz raje ne povem katero bomo imeli user posted image

Pikicao hvala, da nas ne talaš taplavih user posted image

lupčke vsem in lep preostanek nedelje user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
27.10.2008 8:23:36   
pikicao.
user posted image

jutroooooooo
dejmo mal akcije, kaj je zdej to. kje ste piske moje? nikjer vas ni, aaaaaaaaaaaa user posted image user posted image
dobro jutrcka vsem skpiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
27.10.2008 8:25:01   
miska73
Jutro pikica in vse ostale zaspanke

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
27.10.2008 8:25:42   
pikicao.
miska moja, kako si?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
27.10.2008 8:27:56   
miska73
Imam že mal dost tega poležavanja in zabušavanja... Pa ti kak si?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
27.10.2008 8:36:14   
pikicao.
miska sej ti verjamem d ti je ze bedn lezat, sam vedi d mas neki v seb k mors mirkat user posted image user posted image user posted image
ma jz kako sm? hmm.. brez pritozb, vceri sm cutla ovulacijo pa me je bolel k P..... predvidevam d je to zrd klomifena...
sem pa tud Dabroston zacela jest, sam sm se ustela in sm ga zcela jesti 17-27 (mogla bi pa 16-26 dan)..a je to kej narobe?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
27.10.2008 8:41:13   
jazzz27
Jutro!!!

Kako ste danes čvekice moje? Evo mi odštevamo do testka...še štiri dni!!! Bomo videli kako so se naši otročki prijeli.

gigi....žiži....bravo za tri lepe celice, naj se vse tri oplodijo, dve sveži štručki + en eskimčekuser posted image user posted image ...navijam...a mi lahko prosim poveš kdaj imaš transfer, da te dam na seznamčka za navijanje!!!!

Ajsika...superca za 12 tednov....še mal pa bo NS! A mi lahko poveš koliko časa že reš ne dela na GK v Lj?

daisy23...wlcome....komot ostaneš tudi tukaj....ti bom poslala ZS kako je blo na punkciji v postojni....sam jaz sem imela kar nekaj foliklov in celic....vso srečo in čim manj bolečine ti želim jutri...in seveda čim večji pridelek!!!

miska....a so že kaki znakci? Špikanje, šraufanje,....user posted image ?

Vse moje pupike.....lep dan vam želim!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
27.10.2008 8:45:15   
miska73
Piki, ja to je od Klomifena. Upam da sta bila pridna včeraj.
Se spomnem kolk je včasih mene bolel da smo komaj user posted image ... pa iskanje položajev, da čimmanj boli...
Po moje ni panike če si začela 17. dan in ne 16.
Samo ko boš štela tele dneve do konca...
Tabletke jemlji 10 dni kar je od 16.-25. dne oziroma od 17.-26. dne.
G ti reče od 16.-26. dne, kar pa je v resnici 11 dni.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
27.10.2008 8:45:22   
jazzz27

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 3.IUI MB-  (RD 21.5.1980)-V nove boje
  • Jazzz27 - xx - 1.IVF/ICSI - greje user posted image user posted image , test 31.10.2008 
  • Murkica - LJ - 13.krog (RD 21.12.1984)user posted image
  • Spelka12 - user posted image user posted image gre v nove boje; pregled v GK LJ 17.11.2008
  • Fargesia čaka na IUI  (RD 14.7.1982) - 26.krog
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen  user posted image  
  • LuNa73 - CE/MB
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Serendipity - Prekmurje -pošta prispela; ČAKAMO AKCIJO!
  • aqua77- KP - pauzira  user posted image user posted image user posted image
  • ~Biba~ -15. krog -posvet pri G 1. 12. 2008
  • pikica36 - koroška- 2. krog
  • Živa25-Lj, 21 krog 
  • pikicao - papca Klomifen + Dabroston
  • gigi1  - IVF/ICSI - transfer....28.10.2008 
  • Sulfinija -user posted image user posted image gre v nove boje

• miska73 - CE - 1. IVF - greje user posted image user posted image , test 6.11.2008
  • lučka 25 - KR
  • skuštrana suzi
  • daisy23 - IVF/ICSI - 28.10.2008 punkcija POuser posted image
  • user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image                  

user posted image NAŠE SREČKE NOSEČKE:user posted image

Ledenka - srečka nosečka user posted image PDP 11.5.2008
    Sonček33 - srečka nosečka user posted image  PDP 27.1.2009 user posted image
    Hmm - srečka nosečka user posted image  PDP 17.1.2009
    Spps - srečka nosečka user posted image  PDP 7.3.2009
    Matt - srečka nosečka user posted image  PDP 11.4.2009
    Sonček85 - srečka nosečka user posted image  PDP 24.4.2009
    trinity - srečka nosečka user posted image  PDP14.3.2009
    nf - srečka nosečka user posted image  PDP
    Argojuhica - srečka nosečka user posted image  PDP

user posted image PONOSNE MAMICE:user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilnauser posted image
    user posted image Beyba - 23.6.2008 povila Elouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4047
    27.10.2008 8:48:42   
    miska73
    O jazzzi kje si se pa ti potepala? Al si bla samo malo v ilegali čez vikend?
    Pust znake... Ne dam čist nič na njih.
    Drgač pa ima ultrogestan take lepe "stranske" učinke. So se mi joškice tak lepo popolnile... sicer malo bolijo ampak so tolk luštne...

A tabe pa že prsti srbijo počasi za testek?

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 4048
    27.10.2008 8:55:40   
    pikicao.
    ja sm si napisala na koledar..zjutri/zvecer user posted image user posted image  sej ves sm blond pa morm vse posat, drgac pozabmuser posted image user posted image
    ja miska a pol bos ze novi modrcek rabila? user posted image user posted image user posted image
    jazziiiuser posted image user posted image user posted image  kako siiiiiiiii

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 4049
    27.10.2008 9:07:51   
    jazzz27
    miska...mah kaki...ne srbijo čist nič, ker me je strah ko zajca...user posted image user posted image user posted image ....je ta tudi meni všeč učinek Prometriuma...so res joške tako lepe...polne....kaj še bouser posted image user posted image user posted image . Pa ti...kako krotiš čas? a počivaš? Še s pošto se ubijam, kdaj bo prišla, pa če so se naši otročki dali pomrznit in take bedarijeuser posted image

pikicaOO...sem brala, da imaš OOO....ja go girl!!! A ste šli v Zagreb? Imam en dober občutek, da ti bo s tem klomifenom ratalo...jaz ga nisem čutila ama ništa!!!!

(odgovor članu pikicao.)
    Neposredna povezava do sporočila: 4050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?