![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:01:31
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, ta Malček-navodila za uporabo, je pol naslednja. Je res ja, da je napisana tako, da je bolj za "tatkote", glede na to, da namesto dojenček ves čas piše model , ampak je full not napisanega, v bistvu vse, kar me zanima, k nimam treh čistih...Ne kratko povedano, POJMA NIMAM! Pa tudi draga ni bla. Sem pa vidla, da imajo tudi "modrost rojevanja" pa v MK je bla se mi zdi da 15 evrov. V knjižnici je baje totalno zasesdena. Not so pa večinoma porodne zgodbe, vsaj jst sem zasledila sam to.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:06:27
|
|
|
|
rebeka84
|
claud kaj bosta pa vidva dobila? fantka ali punčko? glčedala sem tvoj trebušček in ga primerjala z mojim...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:11:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 claud kaj bosta pa vidva dobila? fantka ali punčko? glčedala sem tvoj trebušček in ga primerjala z mojim... Mi2 bova mela punčko!! in kaj si ugotovila ko si primerjala najina trebuščka!!??
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:12:30
|
|
|
|
rebeka84
|
da sta drugačna, čeprav sta približno enako velika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:16:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, ta Malček-navodila za uporabo, je pol naslednja. Je res ja, da je napisana tako, da je bolj za "tatkote", glede na to, da namesto dojenček ves čas piše model , ampak je full not napisanega, v bistvu vse, kar me zanima, k nimam treh čistih...Ne kratko povedano, POJMA NIMAM! Pa tudi draga ni bla. Sem pa vidla, da imajo tudi "modrost rojevanja" pa v MK je bla se mi zdi da 15 evrov. V knjižnici je baje totalno zasesdena. Not so pa večinoma porodne zgodbe, vsaj jst sem zasledila sam to. Ja sam mojmu se itak ne da nč brat- če ni ravno kaj o avtih-no mogoče ga pa ta navodila le mal premamijo. Pol morm pa jst brat pa obnovo povedat... Ja pr nas pa vedno vidim tole modrost rojevanja pa ne vem če želim tok porodnih zgodb slišat k me je že zdj kr mal strah tko da o tem rajš ne razmišljam .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:21:15
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 da sta drugačna, čeprav sta približno enako velika jah,kaj pa vem......kako drugačen? men se edin zdi da ti bl visok nosiš.....kaj boste pa vi mel?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:23:17
|
|
|
|
sunny24
|
A misliš, da sm to knjigo za njega kupla? To bom jst prebrala... Moj ni za knjige brat, mu je brezveze, jst jih pa kar požiram! Sem DaVincijevo šifro v manj kot 3 dneh prebrala, pa Belo masajko v enem popoldnevu se mi zdi... Ma jst se pa glede poroda sploh nič ne sekiram, včasih tu na RR kako porodno zgodbo preberem, ma me nič kaj ne gane, da bi me strah ratalo. Pač sm jst en tak flegmatik...Jst se prepustim, pol pa bo kar bo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:25:23
|
|
|
|
rebeka84
|
fantka bova dobila, nimam pojma kak nosim, brca me full nizko.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:35:09
|
|
|
|
claud
|
sunny24- ja sj "Hura, očka bom" sm tud jst prebrala namest njega... Glede poroda pa se jst tud prepuščam-kokr bo pač bo-sam k so mi ženske tko govorile: ja sj pol boš pa mislla da boš umrla pol bo pa konc-hvala lepa tega ne rabm poslušat. rebeka84- men je rekla G da bl zadi nosm, prca pa boksa me pa čist po celem trebuhu-od mehurja pa skor do reber-če bi jih že dosegla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 15:59:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Danes ob pol desetih dopoldan je umrčkov naš zajček
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 16:28:54
|
|
|
|
sunny24
|
Joj Avjy, bošček...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 16:44:11
|
|
|
|
claud
|
se od mene....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:00:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Ostale bom pokomentirala kasneje. Se pa vključim od debato od knjig. Hura, očka bom je res carska. Jaz sem jo že prebrala in zdaj jo moj bere. Ta Navodila za uporabo so že na mojem listku za naslednjič za prebrat. Imam pa zdej v pregledu še Nega matere in otroka. In mi je všeč. Modrost rojevanja pa sem že prebrala in govori o naravnem porodu. Kar pomeni, da so v polovici knjige zgodbe o rojevanju doma in v babiškem centru, brez pomoči analgetikov. Drugi del pa je napad na ameriško zdravstvo, ki je babice skorajda odpravilo in daje prednost porodničarjem skupaj z EA in carskimi rezi. Je pa notri tudi en kup odličnih nasvetov, kako lažje roditi (na primer zatemnjena svetloba v prostoru, zasebnost, ponavljanje pozitivnih stavkov, menjavanje položajev, in nasvet, da je porod erotičen in da zelo pomaga, če te mož ljubkuje ali poljublja med tem ko rojevaš,..), vendar so zelo težko izvedljivi v neki bolnici oz. porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:37:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A misliš, da sm to knjigo za njega kupla? To bom jst prebrala... Moj ni za knjige brat, mu je brezveze, jst jih pa kar požiram! Sem DaVincijevo šifro v manj kot 3 dneh prebrala, pa Belo masajko v enem popoldnevu se mi zdi... Ma jst se pa glede poroda sploh nič ne sekiram, včasih tu na RR kako porodno zgodbo preberem, ma me nič kaj ne gane, da bi me strah ratalo. Pač sm jst en tak flegmatik...Jst se prepustim, pol pa bo kar bo. Oh davincijeva v treh dneh je men počasno branje Jst sem jo v eni noči prebrala in to tko da sem vmes mela Neli na joški in jo brala do petih zjutri. Ne povem pa kakšna sem bla tist dan Aja, ne, digitalno trdnjavo sem takrat brala, davincijevo pa enkrat prej isto celo noč. Pa spet ne povem kakšna sem bila pol v šoli. Jst za dobro knjigo reskiram celo noč ali cel dan. Sej vem, mal sem neumna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:40:31
|
|
|
|
birdy
|
Glede poroda se pa jst mal tolažim da menda ne more bit huje kot prvič. Mislm, 10ur v porodni, vakum, porodna poškodba od Neli, nabrekla možganska opna pri Neli,... Jst upam da bo šlo tokrat kot po maslu.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:43:47
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, . Sem se mogla samo enkrat borit z izgubo kužike pa vem kako je hudo. Pa smo mel tisto kužo od mojga tretjega leta, praktično se življenja brez psa sploh nisem spominjala. Sej se bosta nek v živalskih nebesih z mojo Megico lovile pa igrale
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:45:35
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Claud, nisva več sokrajanke. Grem pa še vedno vsaj enkrat tedensko v Domžale tko da se lahko kdaj dobimo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:50:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, Claud, nisva več sokrajanke. Grem pa še vedno vsaj enkrat tedensko v Domžale tko da se lahko kdaj dobimo no sj jst sm zdj tud pr mojmu v LJ, tko da tud jst domov (v domžale) sam še na obisk hodim Sicer grem zelo rada v tiste konce, tud jutr grem-sam ne s prevelikim veseljem) ker mam pregled za sladkorno....pa se mal bojim da bo kj preveč pokazal ker mamo v familiji precej sladkorne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 18:51:50
|
|
|
|
claud
|
aja drugač se pa komot kj dobimo kdaj na kakšni kavici tm v domžalah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 19:09:06
|
|
|
|
sunny24
|
Birdy, ja no, sem mal smotano napisala...sem ene 3 dni jo brala tko po 2 uri skupi...Tko, da si lahko kar roko damo... Pa sej sm ista, če je knjiga dobra, bom tudi cel dan jo brala... Kaj uno "Svojega otroka ne dam" ste brale? Meni je bla full dobra, jo že študiram še enkrat brat, k je minilo že full let od kar sem jo prebrala... maksi, a ta knjiga "hura, očka bom" je v knjižnici? Bom mogla it še mal tja prečekirat.... claud, držim pesti, da bo test za cukr OK!!!! Kaj kej počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 19:37:33
|
|
|
|
|
Danes sem bila ponovno pridna...kuhala pospravljala se napapcala šli na dolgi sprehod ko smo imeli obisk poskusila pecivo ko sem spekla ampak vsi ki so ga probali so rekli da je dobro dobro pol je že ...kk pridno nekatere berete jaz niti ne no mogoče kaj pokukam ampak nč ne berem preveč ampak me je tale knjiga ko ste jo omenile me je poritegnala bo treba it v izposojo... Ajvy Vsi so navdušeni nad našim vozičkom ker pa imamo modrega so vsi prepričani da bomo imeli fantka in da jim nočemo povedat ...kk je fajn ko so tk radovedni jaz pa še veliko bolje Glede poroda me je pa ponovno strah kot prvič ko sem zanosila Lauro me je bilo strah sedaj pa ni nč bolje pa sej vem da rodit morem in je potem vse poplačano ko dobim pikico v roke se strinjam ampak kljub temu imam nek strah...pač sem strahopetnik ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 19:39:51
|
|
|
|
claud
|
Ja ta Hura očka bom je tud u knjižnjici. Jst si večinoma vse knjige v knjižnjici sposodm, ker mi je itak sam 1x zanimiva za prebrat. birdy- lepo zaoblen trebušček....zdj se nam pa res že lepo pozna, se nas ne da zgrešit.... a so ti strije na trebuhu ratale od 1. nosečnosti? Kolegici je trebuh čist poču in je rekla da jo je grozn srbel....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 26.10.2008 19:43:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja ta Hura očka bom je tud u knjižnjici. Jst si večinoma vse knjige v knjižnjici sposodm, ker mi je itak sam 1x zanimiva za prebrat. birdy- lepo zaoblen trebušček....zdj se nam pa res že lepo pozna, se nas ne da zgrešit.... a so ti strije na trebuhu ratale od 1. nosečnosti? Kolegici je trebuh čist poču in je rekla da jo je grozn srbel.... Ja, strije so od prvič. Sem mela tako velik trebuh pa tako hitro mi je rasu da sem jih res ful dobila. Zdej nove mislm da nimam nobene več, hmmmmmmm al pa se samo ne opazijo k jih mam že od prvič tok
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.