|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 26.10.2008 15:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcek.. o to je pa moj ljubimec. nisem vedla, da je tvoj mož ampak ok, sej ga je dost za obe, če si ti za mina dobrodošla. uf tole je pa res eno sranje no. al ti mleka primanjkuje al pa ma punči hud poskok v rasti, kakorkoli, mislim da imaš trenutno premalo mleka zanjo. ampaaaak, če gre za posksok v rasti, bo minlo in ta čas ti žal ne preostane drugega kot da jo pogosto pristavljaš in dojiš, dojiš in še enkrat dojiš... bo težko, ampak ko mine, bosta normalno nadaljevali. če pa gre za to, da imaš premalo mleka ali da so njene potrebe po mleku res tako narasle, da jih tvoje prsi ne morejo zadovoljiti, pa je seveda flaška edini način. samo kako pa to dosežt mi je pa žal znastvena fantastika. je pa takole... nekateri otroci se flaške branijo in ne bojo pili iz nje, ampak verjemi, ko je lakota prehuda, bo vsak otrok začel pit tudi iz flaške, to je naravni proces preživetja, ampak bodo lačni magari en teden, preden bojo začel pit. tak da dokler imaš mleko pri prsih, uf bo težka ja, ker nikoli ne bo ful lačna. sej ti sploh nisem nič pametnega povedala, kot da poskusi mu dajat flaško pa ponudi večkrat, mogoče daš notri tudi kakšen čaj ali vodo, da ni mleko, pa tako začneta. ali pa namažeš cucelj s kakimi vetrovnimi kapljicami, ker so sladke. blacky, luka ne poje veliko... no meni se zdi, da ne... res je, v enem obroku lahko gladko zmaže tudi 180-200, ampak jaz mu toliko ne dam. čez dan mu striktno dajam 120 in potem res zdrži samo 2 uri in pol in tako pogosteje je, ampak se mi zdi boljše večkrat po malem, da mu ne raztegnem želodčka. zvečer in ponoči pa res poje več, večerni obrok je 150, prednočni do 200 in ko se prvič zbudi 160. sem pa danes prvič pustila, da se joka in se je jokal zihr ene 5 minut skupaj. zakaj? ker se NONSTOP, celo jahano noč obrača iz boka oz hrbta na trebušček in je pol neki časa veselje, ko pase kravice, potem pa hud jok, ki traja dokler ga ne obrnem na bok. zapre oči, vidno olajšan, "spi" 2 minuti in se spet butne na trebuh. in tako je delal od 3-7, dokler nisem mela dovolj in sem lepo prižgala lučko, pa sva mela dan. in sem ga vmes 15 minut držala in božala na boku, da bi tako ostal, pa se mu je strgalo od ihte, ker je hotel na trebušček.. potem sem mu na trebuščku glavico dol tiščala 15 minut, pa je skoz gor butal... ko sem dala roke stran, spet pasit kravice... pol sem ga pustila, da se je zjokal na trebuščku, da bi videl, da to ni kul.. sem ga obrnila na hrbet, juppi spet takoj na trebuh. ma meni se meša, nobeno podlaganje ne pomaga, sesuje vse je kot električna žica pod napetostjo, ki se je utrgala... skratka že en teden nisem spala. pa še fant je zbolel in sva z lukcem sama za vse. sem pa ponoči prišla notri in je spal čisto na moji strani, tako da sem potem ležala na robu in gledala v luft do pol enih, ko se je zbudil, da sem ga nahranla... prosim, naj mi nobena ne reče, zakaj spi v moji postelji, ker verjemte, da smo poskusli, pa ko vstaneš tristotič na eno noč, pustiš vse skupaj, pa otroka vzameš k sebi. prav bojim se noči no... ko vem kaj me čaka... je pa fora, prvo rundo spanca, se pa vedno obrne na trebuh in lepo tam spi. nimam pojma, kaj bi rad. aja pa vse bi še šlo, če mi ne bi na trebuhu obvezno bruhal, ne enkrat, ampak petkrat in pol je to eno samo sranje no. ampak dans pa bo spal. sem se odločla!
|
|
|