|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
25.10.2008 23:55:13   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DANES PA MOJ SONČEK PRAZNUJE 1. ROJSTNI DAN sine hvala ti ker si me izbral za mamo-iz srca te imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Happy birthday in eno veliiiikoooo torto z veliiiiiiiko darili.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.10.2008 0:11:39   
kanarka
Sem kr od zadaj začela brat.

Barika...ja Vse najboljše. Zdej bolj počasi stopaj, da ti ravnotežje zaradi starosti ne zataji. Uf, kakšna torta. Jst bi tut mela recept za "naredi svojo torto".

Mklks...super za razgovor. A iščeš novo službouser posted image

Scuba...mene je moj ozdravu moje trme, ker me je takrat totalno ignoriral. In pol sem ugotovila, da se ne splača trmarit, ker sem jaz na slabšemuser posted image . Pa sej nisem bla zelo trmasta, sam če me je kej razp***, sem se zaprla v sebe in čakala, da bo začel lest v meneuser posted image . In jok brate, do tega nikoli ni prišlo, pa sem mogla jaz zlest iz sebe, da so se stvari normalizirale. Čez neki časa sem ugotovila, da se to ne splača. No, takrat sem še bla mlada pa neumna. Ampak nikol ni prepozno. Sej je res, da to sploh ni potrebno, ampak včasih je treba bit diplomat, da nekomu pomagaš prit k sebi. Torej...moj nasvet je, da počakaš, da se on začne nazaj odpirat in ne ti popiz**vat, če ne bo govoril. Ta molk bo vedno krajši, dokler enkrat enostavno ne bo izginu.

Sonchek...sem zdejle probala CD, pa mi na CD-ju ne dela. Morem še na DVD.
Mkslk...se ti opravičujem, če si ga ti tut poslala...ampak do mene še ni prišu, pa zato nič ne rečem.

Dost za dans. Grem spat. Zdej mam računalnik spet doma, pa bom lahko vsaj par dni mal na tekočem. Nočko.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.10.2008 8:32:07   
nicolina
Dobro jutro, eno veliko in orng user posted image .
Smo pa že od 6 po ta novi uri pokonc user posted image user posted image , je ful slabo spal ponoči,skos se je neki zbujal in zjutraj se je zbudil z zamašenim nososm, verjetno ga je to uboščka matralo. Babyvac že laufa. user posted image  Men se pa tolk spi...

Kanarka, res smo te pogrešale... user posted image user posted image  za Saro...

Scuba, ma ti desci, sem ti že na FB napisala, ja kaj pa če bi res šla kam danes.... po moje bi se hitro nehal trmarit...user posted image

Joj, kakšen zoprn dan spet danes, mi bomo šli k tašči na kosilo, potem gre moj na tekmo in bova spet sama popoldan... user posted image user posted image  oh ti desci

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.10.2008 8:48:28   
scubadiver
tkole babe, grem si še oprat lase, pomijem po tleh, potem pa se odpravim na izlet. Še vedno ne vem kam, ampak sej imam še nekaj časa za razmislek. Rada bi šla na morje, pa se mal bojim vseh zastojev o katerih dnevno poročajo.
No ja, sej ni važno. Bom pa vzela kopalke in se šla mogoče kam kopat.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Scuba...mene je moj ozdravu moje trme, ker me je takrat totalno ignoriral. In pol sem ugotovila, da se ne splača trmarit, ker sem jaz na slabšem . Pa sej nisem bla zelo trmasta, sam če me je kej razp***, sem se zaprla v sebe in čakala, da bo začel lest v mene . In jok brate, do tega nikoli ni prišlo, pa sem mogla jaz zlest iz sebe, da so se stvari normalizirale. Čez neki časa sem ugotovila, da se to ne splača. No, takrat sem še bla mlada pa neumna. Ampak nikol ni prepozno. Sej je res, da to sploh ni potrebno, ampak včasih je treba bit diplomat, da nekomu pomagaš prit k sebi. Torej...moj nasvet je, da počakaš, da se on začne nazaj odpirat in ne ti popiz**vat, če ne bo govoril. Ta molk bo vedno krajši, dokler enkrat enostavno ne bo izginu.

kanarka, saj ga vedno ignoriram. Ampak moj je sposoben furat tole trmo do nezavesti in ga v bistvu nič ne izuči da je to brez veze. Mah na živce mi gre, ker jaz sem pa čist drugačna. Popizdim, povem kar mu gre, razčistim in čez 10 minut je zame kot da ni nič. On pa vedno - ne glede na to, a je za prepir kriv on al jaz al oba, trmari z molkom. Na začetku sem še jokala zarad tega, zdej me spravlja samo še v bes in lepo trmarim z njim. Neverjertno kako se lahko človek tega priuči user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.10.2008 9:12:56   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: barika
ninočka, brez zamere, sam men se zdi, da ti z vrtcem malo pretiravaš. Če se ti obnašaš tak, da ti je ful hudo, otrok čuti in je še njemu. Sej pa ni nič takega, če gre v vrtec.

Ob tole se bom pa spotaknila - jst napisem vam, da mi je hudo in sem zalostna, ko sem sama doma. Ko sem z njim, pa mu tega ne pokazem. Po drugi strani imam pa VSO pravico bit tecna, zalostan, razjarjena, besna na cel svet in se sprasevat, zakaj nisem s svojim otrokom. In to pravico mi daje to, da sem MAMA. In ker je to MOJ otrok, ki sem ga 9 mesecev nosila v trebuhu, trepetala zanj, ga bozala cez trebuseck, se veselila vsakega giba, kolcanja, brcanja...To je MOJ otrok, za katerega skrbim ze skoraj 1 leto in ga previjam, dojim, crkljam,  se sekiram, ko je bolan, vstajam ponoci, ko se zbudi...in kaj zdaj? Po enem letu ga pustim popolnim neznancem, o katerih v bistvu nic ne vem, jih ne poznam, ne vem kaksen odnos imajo do otrok, a ga bodo potolazli, ko bo jokal ali jim bo odvec in ga bodo pustili, a so prijazni in imajo otroke radi ali so v sluzbi zarad sluzbe same...Jaz pa odhajam v sluzbo, kjer delajo ljudje, ki mi v bistvu ne pomenijo nic. In povrhu vsega MOJ otrok se joka, ko gre v vrtec. Hmm, in potem naj se vprasam, zakaj ne skacem od veselja? In mislim, da ima tudi otrok PRAVICO cutiti in vedeti, da ti je kot mami hudo, ko ga zapsucas. Da ti ni vseeno in da ga imas rada. Zato tudi ne maram tistega - kr pejt na skrivaj, da  te ne vidi, pa ne bo jokal. Mogoce ne tisto sekundo, ampak bo, ko bo ugotovil, da te ni. Jst se od mojih dveh vedno poslovim in jima dam lupcka in povem kam grem.
Tudi pri Evanu, pa so ga prve tri mesece cuvale babice in je potem sel v vrtec brez problema - pa mi je blo vseen hudo, pa je bil na zacetku v domacem varstvu in z ljudmi, ki ga imajo radi.
In a  mislis, da za otroka pa ni stresno? Da se samo zato, ker je se majhen, ne zaveda, da bo od zdaj naprej vse drugace. Da ne bo vec pri mamici, da namesto 10 ur, jo bo videl samo 3 ure? In a mislis, da se to pri otroku nikjer ne odraza? Ko je Evan zacel hodit v vrtec in ko sva se zaradi moje sluzbe vidla samo zjutraj, ko sem ga oblekla, se je zacel zbujat ponoci in je jokal, dokler ga nisem vzela v narocje. Zaspal mi je samo v narocju, ce sem ga odlozila v posteljico, se je zbudil in spet jokal. In to je trajalo tud po 3 ure na noc, vsako noc med 2 in 5 ponoci.

Nikjer nisem napisala, da je vrtec slab - vsak otrok pride v fazo, ko mu starsi sami po sebi niso dovolj, niti jim nismo vec zmozni nuditi tistega, kar potrebujejo za svoj razvoj. Takrat potrebujejo vrtec - zaenkrat imam pri Evanu same pozitivne izkusnje - tam veliko rise, se uci pesmic, igrajo se zunaj na zraku, naucil sije obut copatke, ceveljcke, ima druzbo sovrstnikov, spoznava, kaj je to imeti prijatelja...Ker mi se doma igramo drugace in z drugimi stvarmi. Tako, da sama vtrec pozdravljam z navdusenjemuser posted image user posted image user posted image , se mi pa zdijo otroci pri 11 mesecih cist premajhni za tja. Idelano se mi zdi med 15-18 mesecem, ko jih vecina ze hodi, se ze sami locijo od mame in je potem vse lazje...

Ninočka, ob tem sem se pa zdejle dobesedno zjokala. In strinjam se, da so pri teh mesecih otročki še premajhni za v vrtec. Za naju sem vesela, da jo bom lahko stiskala še toliko časa, kolikor ga bo rabila, pa čeprav bi mi velikokrat prav prišlo, da bi bila v vrtcu. V naslednjem življenju te bom izbrala za svojo mamouser posted image

fulll dobr si tole napisala user posted image user posted image user posted image

jaz vem da bo men tud fulll hudo, k mi je že zdej...pa kaj čem..sej sem sam človk in krvava pod kožo..in mamica s čustvi...
že k sam pomislim na to..user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.10.2008 9:44:44   
Oranža
Dan,

Mi smo bli dons že ob 5.30 pokonc(po tanovi uriuser posted image user posted image ), no zdej pa spi.......

Danes pa moj user posted image  praznuje in sem mu spekla tortico(saharco).......vse najboljše ljubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barika krasna tortica........user posted image user posted image user posted image ....kako se ti dopadfe delat s tičino maso?

Kanarka WBuser posted image user posted image user posted image , pa za Saro user posted image

Scuba......hotelov za kopat je dost, priporočam pa ti da greš v naravo...da se mal nadihaš in nafilaš baterije.........kje višje bo ziher sonce, na obali pa nisem prepričana da je....user posted image ...v glavnem fajn boduser posted image

Zdej pa grem, delava z Enejem abecedo......
Čao....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.10.2008 10:09:29   
Ilije
Ojla!

barika... ful luštna tortauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
jaz sem spet čist slabe volje. Moj je do konca zmontiral kuhinjo, tko da lahko nehamo taboriti, sam kaj ko se spet kuja. Matr tale njegova trma, popizdila bom. Zarad totalne bedarije me ignorira že od včeri. Tko da namesto da bi se veselila novega stanovanja in nove kuhinje, bi ga najrajš premlatla.

Pri nas je bilo včeraj podobno. Je bil celo popoldne užaljen, ker sem delala (no mal sem vmes kofetkala pri mami) in je moral obe sam pazit od enajstih do štirih. 
Ti držim pesti, datvoj današnji izlet uspe user posted image user posted image user posted image

kanarka dobrodošla nazaj in upam, da boste kmalu zdravi.

Imam še eno vprašanje. Ali je možen vpis v vrtec sredi šolskega leta??? Iris me že cel teden gnjavi, kdaj bo pa ona šla v vrtec... Tko da mislim, da je čas, da res greuser posted image

Uživajte v nedelji, še posebno tintin, ki jutri odhaja znova v službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.10.2008 10:41:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
Ilije, seveda je možen vpis v vrtec sredi šol leta. Samo prosto mesto morajo imeti, drugače te dajo pa čakalno listo.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.10.2008 10:42:12   
sonchek

dan...evo na hitrco,...

Sonchek...sem zdejle probala CD, pa mi na CD-ju ne dela. Morem še na DVD.

verjetno da res ne..ker je  mp3...
pa srečno user posted image

Scuba...jaaaa..o tem bi se še dalo razglabljat...user posted image user posted image user posted image
...pa srečno pot..kamor koli te že odnese...user posted image

Aja..mi pa danes praznujemo obmesečnico...že 11-mesecev...user posted image ..kam gre ta čas...sploh ne morm verjet...
..kok bo šlo pa zdej šele hitro..
Evo eno tortico za po kosilu...

user posted image
Erna..tudi tebi..vse naj naj....

user posted image

pa lep dan vsemmmmmmmmmm..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.10.2008 10:47:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža 
Mi smo bli dons že ob 5.30 pokonc(po tanovi uriuser posted image user posted image ), no zdej pa spi.......

Danes pa moj user posted image  praznuje in sem mu spekla tortico(saharco).......vse najboljše ljubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

VSE NAJBOLJŠE...tudi tvojemu dragemu user posted image user posted image user posted image

user posted image

sara..čim prej se pozdravi...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.10.2008 12:12:46   
rozika12
T I M O N  vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Bravooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninocka, si sploh ne upam prebrati tvojega prispevka, ker enkako predvidevam, da se lahko še zjokam, pa mi ni do tega, ker gre naša Neža čez en teden v vrtec k čudoviti vzgojiteljici. In si želim čimlažji vstop. In razumem vse. In si spet samo to želim, da bo vse dobro. In bo.

Kuham, pišem, poslušam ..... he he he, kmalu bom dodala službujem .....

Sem prelistala knjigo V kletki ljubezni. Zanimiva. Kako lahko zaradi preveč ljubezni in egoizma zadušimo svoje otroke. Zdaj se res že kar pripravljam na službo. Tam bom imela spet kar nekaj otrok, ki imajo veliko težav. Mame, veliko lahko naredimo dobrega, a žal tudi slabega, zato je vredno si vzeti čas in voljo in se zavoljo otrok vzeti v roke in iti po pravi poti....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.10.2008 12:33:38   
nicolina
ERNA IN NELI VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV user posted image user posted image

Rozika, ja kmalu bova imele še več otrok na skrbi user posted image , a ti poučuješ viškj razrede?
Meni se zdi, da dkar sem postala mamica, bom bila še bolj mehka in čustvena tudi v službi, sej bom poskušala bit malo stroga, pa ne preveč, ampak pravil,ki se jih dogovorimo, se pa morajo držati, a ne?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.10.2008 13:47:14   
Dajica
Neli in Erna, vse najboljse za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa hvala za tortico Neli!

Barika-super za torto, lepa

Scuba-user posted image user posted image

Nasa Kaji se je povecal besedni zaklad. Zdej govori: dodl dodl dadl dodl user posted image user posted image user posted image
Full je posrecena. Pa z jezickom tko dela kot kaca, jezicek ven pa not,
pa ven pa not. Zdej odkar kobaca, samo se nogice vidim za ovinkom, tko
siba. Full se iz dneva v dan pozna, da se kaj nauci, kolk se razvija.
Pa dviguje se, sam ne se na nogice , ampak tko na kolena, pa brska in
razmetava. user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.10.2008 13:49:14   
mklks
čau!

kanarka....cd sem ti poslala šele pred kratkim tko da....sem rabla fuuuul dolgo a ne?upam da ne zameriš prevečuser posted image

vse najboljše erni in neliuser posted image user posted image user posted image

moja user posted image že panča, popoldne pa na sončka ker je danes tkooo lepo pri nasuser posted image

aja, kanarka...jst delam prej študenta in ne da menjam službo ampa tle ko sem ful malo delam, tko da si moram najdet še nekaj za zraven...da bom mela dosti evrčkovuser posted image user posted image

ajdi šibam, čau

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.10.2008 15:25:33   
potepinka
Dan

No Mark je boljše včeraj po kosilu ni nič več imel drisko,danes še pa kakal ni no upam da ga zdaj ne zapre.
Kanarka-Za Sariko user posted image user posted image user posted image user posted image
Scubadiver-upam da se z tvojim čimprej vse porihta,je pa zoprno če je trma pri hiši.Jaz hvalabogu nimam teh problemov,ni nobeden od naju trmast,tak da tihih dnevov ni.Upam da si danes napolniš baterije
Ilije-Jaz mislim da je vpis v vrtec mogoč če imajo še prosta mesta
Neli, čestitke za 11 mesecev in hvala za tortico
Erna tudi tebi vse naj naj

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.10.2008 15:40:27   
barika
Dan.
punce, mene tolk jajčniki bolijo za znoret,,,pričakujem M.user posted image , ampak me punce na sosednjem forumu prepričujejo nej nardim testuser posted image user posted image .

Oranža, tičina masa je super, nisem vedla, da je to tolk enostavno, edino malo prenatanko sem jo razvalala, ker se mi je na dveh koncih strgala.
aja, Oranža, a ti imaš enega ali 2 škorpijončka doma?user posted image  (moj se včasih kr križauser posted image user posted image )

Vsem, ki praznujete, vse najboljše!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.10.2008 17:05:01   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

aja, Oranža, a ti imaš enega ali 2 škorpijončka doma?user posted image  (moj se včasih kr križauser posted image user posted image )

user posted image user posted image  a veš kako je:user posted image  je škorpijon, T je strelec, E je user posted image , fotr je škorpijon, pa očim je škorpjon tko da........user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.10.2008 21:17:05   
naraščaj
Čer
sam na hitr se javim.

VB, upam, da se kmal pocajtate.

Mi smo se danes potepal pri kolegici, ki ma rok čez dobre 3t. Komi čakam, da vidim kako malo štručko spet. Pa tak lep trebušček ma, sem se kr spomnla kakšna sem bla sama leto dni nazaj.

Scuba, upam, da si uživala in da je tvoj skapiru za kaj se gre user posted image
quote]IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
ERNA IN NELI VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV user posted image user posted image  
 [/quote] Tut od naju

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.10.2008 21:27:02   
ajtak
Hej,

malo vas na hitrco pozdravim medtem ko gledam tv3 in tiste modrce user posted image

Tjas je mel danes vrocino 38,6 ampak samo od cca 2h-7h vmes se je mal cartal pa spat je sel za eno urco in je blo boljs... verjetno so zobki ker drugace je pa zivahen in tudi apetit ma...

A mate ostale k mate fantke tud taak problem dobit zimski komplet kapo in rokavice?? Al j samo v ce tko slaba izbira...

Vsem zelim lep zacetek tedna in naj se jutri ne vlece kot ponedeljek user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.10.2008 21:38:16   
gruška
Čeer,

cel vikend leteči, še cel teden bomo.... otroc imajo počitnice, pa bom imela vse 3 cel teden doma... jutr morva s Tajo v laboratorij, ker imava v torek pediatra... v sredo gremo v Mb - na pokopališče, pa k sorodnikom, v četrtek pa ima Taja RD user posted image  ... v petek greva na žurko, od sestrčne mož ima 40 ... spet bo pestro ... 

Timon in Žana - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE vsem za obmesečnice in za vse dosežke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Rozika, ja kmalu bova imele še več otrok na skrbi user posted image , a ti poučuješ viškj razrede?

Rozika uči v srednji šoli user posted image

Scuba, kje si pristala? user posted image

Taja se je naučila dat lubčka user posted image  ... pa ne tko, da ga pošlje, to je že znala, ampak cmokne - kot ena ribica našobi usteca in cmokne user posted image  ... cukr mali ....

Mi imamo tud 2 škorpjončka doma (Pika in Taja) ... Tevž je pa bik - uf, kakšna bo to puberteta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.10.2008 21:42:41   
gruška
Aja, Oranža in Tintin, hvala za kofičvek v petek user posted image

Tintin, pa srečno jutri user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.10.2008 22:10:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz grem pa jutri v službo user posted image . Bi morala iti spat, pa kar ne morem. Me malo daje psiha user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.10.2008 22:14:03   
tintin
Evo, jutri veselo na delo.
Nemrak, good luck!
Vsem hvala za dobre želje ob odhodu v službo.

Obljubim, da vas bom brala in kaj napisala. Glede na to, da sem v službi cel cajt za compom, si vzamem kdaj pa kdaj tudi čas za RR.user posted image

Nočko.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.10.2008 22:22:54   
scubadiver
Ojla čveke,

evo moj izlet je neslavno propadel. Moj se je namreč odločil prekiniti molk... Sem se sicer jaz še nekaj časa kujalain vztrajala da grem od doma, potem pa sem popustila. K**c če bi jaz vztrajala naprej, bi se moj spet skujal in tihi dnevi bi se nadaljevali.
Sva se pol še mal spičla in mal razčistila, pa je blo potem popoldne prav luštno z obiski. Sem bla pa čist paf. Sabo so imeli 5 otrok - med 2 leti in 8 let. Ves popoldne so se igrali po stanovanju in ko so odšli je bilo samo tolk štale kokr jo je lana nardila - raztrgala je en cajtng, ostali otročki pa čisto nič. Res so bli pridni. S tem da so kr solidno noreli.
Sem pa ful vesela, da imam tle lahko vsaj obiske user posted image

Vsem ki jutri začenjate službo želim uspešen povratek. Pa ne bit preveč žalostne, vaši srčki se imajo lepo!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.10.2008 22:55:40   
barika
Vsem ki jutri začenjate službo želim uspešen povratek. Pa ne bit preveč žalostne, vaši srčki se imajo lepo!

se 100% podpišem!!

Ajtak, jaz sem mu kapo in rokavice kupila v hm-ju ...komplet...samo kape ni šans da ima na glaviuser posted image user posted image  (čist po men)

Gruška, pa se ja v eno garsonjero preseliš, sej ni razlike..tak al tak te ni nič doma in samo žuraš (upam, da razumeš, da je hecuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.