|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
24.10.2008 15:26:14   
mklks
oj!

razgovor je šel ful v redu....so skori sami študentje...torej zelo mlad kolektiv, imajo pa še en razgovor tko da mi sporočijo, je bil pa ta fant, s katerim sem se pogovarjala ful optimističen glede mene tko da upam na najbolšuser posted image

tok da vam sporočim, se morm nekomu pohvaltuser posted image

ajdi...še uro in pol delam pol pa k svoji čmrli da izkoristiva dan na poln šususer posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.10.2008 15:26:36   
mklks
ooo...prva na novi straniuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.10.2008 15:46:04   
Dajica
mklks-user posted image za razgovor
soni-lusna cmrleka imas user posted image user posted image
ninocka-nas muc je bil vcasih full divji, pa potepal se je, tepel...in tako je dobil enkrat veliko rano, da ga je mogel veterinar operirati in takrat smo ga dali se kastrirat. Od takrat je skoz doma, priden, skoz bi jedel pa spaluser posted image A ti mas 2 mucauser posted image Lusna sta na slikcah

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.10.2008 16:01:55   
naraščaj
Hoj, hoj

Sem bla pa dopoldne pri kozmetičarki (nisem bla od začetka nosečnosti pri njej) in je mela ful dela, tko, da sem zdej rdeča ko purman user posted image . Sam to traja kak dan pol pa je OK.
Popoldne pa se dobim z ene par sošolkami iz faxa. Komi čakam. Opažam, da zdej pred samim začetkom službe letam na polno okol. user posted image  Mi je kr mal žal, da nisem prej bolj izkoristla babico servis, čepraj po pravic povem, mi je blo prov fajn s T. Zdej, ko je najbolj posrečena pa mormo it delat.
Včer, ga je zvečer spet sračkala (ati dal spat, se po pol urce zbudla in drla) pa sva jo kr pusla, je zaspala pa se je okol 12-1  zbudla pa je šel moj asistirat, ker sem bla jaz ko ena cunja, mi je tok tekl z nosa. in pol je celo spala do pol7user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alex28

Danes pa tudi midva s  Stašem častiva mini torctico za 11. mesecev user posted image . Čestitke tudi Taji za 11. mesecev in pa Žani za 1. leto.user posted image user posted image user posted image

Uh, kako veliki so že naši sončki.

Hala, hvala, včer ni znesl se pol javt. in vse naj naju tut od naju.

Sem prej tole pozabla odposlat.

T spi, jaz pa se grem počas zrihtat za CE. Nč, fajn bote pa se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.10.2008 17:26:05   
nicolina
Ojla, se par dni nisem javila, ker enostavno nisem utegnila, tako da mi ni ratalo niti prit do LJ, saj sem bla brez avta user posted image user posted image . Sva bla sama doma, ker mojga ni bilo.  Ampak saj bo še prilike. user posted image

ČESTITKE VSEM SLAVLJENČKOM, VSEM NOVIM ZOBKOM IN NOVIM PODVIGOM, POSEBEJ ZA TISTE, KI SO SHODILI... user posted image user posted image

BARIKA VSE NAJBOLŠE....user posted image user posted image user posted image

Debeluška, ajtak, user posted image user posted image user posted image user posted image

Mklks, držim pestke, da bo služba tvoja. user posted image

Pri nas je vse po starem, nimamo nobenega novega zobka, hodimo tud še ne...user posted image user posted image
Mogoče gremo tud mi drug teden na lepše...

Zdej pa grem, se javim še kaj zvečer...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.10.2008 17:31:44   
tabi
danuser posted image

evo mene

Prvo moram povedat eno zlo dobro novico,ki sem jo dobila pred pol ure.Nika je sprejeta v vrtec v Lj.jeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ne morem povedat kolk sem vesela

Drugač pa je z Niko že ok no dop je imela še mal driske zdej pa je okuser posted image user posted image

Mklks za razgovoruser posted image user posted image user posted image

Vse najboljše vsem praznujočim malim in velikimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naraščaj user posted image user posted image user posted image user posted image za razvajanjeuser posted image

Bolančki čim prej s pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč tolk za enkrat se grem naprej veselituser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.10.2008 18:29:36   
mama11
Mklks user posted image  za razgovor. Bom držala pesti, da se dobro izteče.

Tabi user posted image  za vrtec.

Naša je pa danes ful čudna. Ima ful napeto dlesen pri zgornji trojki, tako da mislim, da je to. Ves čas spi, ko ne spi, je na robu joka in stoka. Še vedno mi spi popoldansko spanje (je spala do 10:20 zjutraj, pa uro in pol od 13h, potem sem jo morala malo pred 17h spet dat spat, ker je bila čisto fertik). Ubogica mala. Pa se še sploh nič belega ne vidi, samo ornk bula je na dlesni... jaz sem pa mislila, da pridejo štirice pred trojkami.

Moram izkoristiti tale "zadnji vikend" (v bistvu predzadnji, ampak naslednji vikend je zame najbolj zamorjen praznik leta), bomo verjetno šli v nedeljo v toplice user posted image . Komaj čakam, malo namakanja mi bo ful sedlo.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.10.2008 19:11:13   
Laubica
DANES PA MOJ SONČEK PRAZNUJE 1. ROJSTNI DAN sine hvala ti ker si me izbral za mamo-iz srca te imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.10.2008 21:09:41   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DANES PA MOJ SONČEK PRAZNUJE 1. ROJSTNI DAN sine hvala ti ker si me izbral za mamo-iz srca te imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše...user posted image user posted image user posted image
pa to si res fullll lepo napisalauser posted image user posted image user posted image

Tudi vsem drugim ki so praznovali..vse naj,naj...

Meni fulll primankuje časa..in se zato res malokrat javim...hmmmm bomo videli kaj bo šele pol ko grem v službo...user posted image

lep večer...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.10.2008 21:17:07   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

vse najboljše...user posted image user posted image user posted image
pa to si res fullll lepo napisalauser posted image user posted image user posted image

Tudi vsem drugim ki so praznovali..vse naj,naj...

Meni fulll primankuje časa..in se zato res malokrat javim...hmmmm bomo videli kaj bo šele pol ko grem v službo...user posted image

lep večer...
HVALA SONČEK-ker tudi jaz nimam nič več kaj časa se bolj poredko javim -za branje pa sploh ni časa-vsi se lepo imejte in lepo praznujte

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.10.2008 22:42:07   
tintin
Čestitke Timonu!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.10.2008 8:21:45   
potepinka
Jutro

Najprej ena user posted image sem jo potrebna ,ker je bila noč katastrofa.Mark že včeraj ni hotel nič jesti razen zjutraj ob 5.30 120 ml mleka in zvečer.Popoldan je odreagiral z drisko ki se je nadaljevala tudi ponoči in danes zjutraj,komaj sem preslačila posteljo,ker je prišlo vse skozi.Zdaj se mu mleka sploh ne upam dati,pije šipkov čaj pojedel pa je pol prestane banane,pa tak sploh nima apetita.Dopoldan še počakam da vidim kako bo.če ne bo boljše ga peljem k zdravniku,ker me je strah dehidracija kar se pri tako malih otrocih zelo rado zgodi.
No se javim še kasneje

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.10.2008 9:17:45   
nicolina
Dobro jutro,
potepinka hvala za kavico in user posted image user posted image user posted image Marka.

Mi smo pa danes imeli super noč, samo enkrat se je zbudil za dudo in potem sva spala do 8. user posted image user posted image  sine moj.

Danes je tak turoben doma, bomo kar bolj doma, sicer bomo šli pol vsi skupaj v trgovino in na kavico.

Lep dan, pa pa

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.10.2008 12:13:36   
tabi
dan
hvala za kavicouser posted image

user posted image user posted image za Marka.
Potepinka če je Mark dosti razpoložen pa nima vročine je še ok,če pa dobi povišano tem. in da ni razpoložen,da sam leži pa kr pot pod noge,tako so men dal navodila.Piti pa jesti mu dajaj po žličkah pa bo počasi šlo na bolje pač zdaj ful razsajajo te viroziceuser posted image
Pri nas je bil nejc dober v dnevu Nika pa je bila včeraj prvi dan dobra(trajalo 3dni)prvi dan sam kozlala naslednji dan pa driskala,danes je pa že kakala ko zajčekuser posted image
Od zdravnika dobila navodila da lahk je Prežganka,krompir+korenček,riž vse sam kuhano,albert piškote,bobi palčke,banana,za pit pa borovničev in kuminov čaj nič sladkan.

Mi smo bili pa zdej 2 uri zunaj,zdej pa kuham juhico za tamalčka medva bova pa pizzo papalauser posted image

Ta vikend mormo še maximalno izkoristit ker sem frej pol pa delam ta teden pol pa vzamem teden dni dopusta da Niko uvajam v vrtecuser posted image

Nč šibam me kličetauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.10.2008 12:16:41   
naraščaj
Hoj,

sem včer prišla domov iz CE (iz babjega čveka) okol 8 in sta moja dva že bla čist spedenana za spanje, pol smo se pa še mal pocrklal in je ob pol9 spala, sam kaj ko pa pol spet ni spala user posted image  oz se je nonstop zbujala

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
mklks-user posted image za razgovor
soni-lusna cmrleka imas user posted image user posted image
Se podpišem

Vsem prazujočim pa vse naj naj, vsem bolančkom hitro okrevanje
Timon user posted image za 1. svečko user posted image

Tabi,user posted image user posted image  za vrtec,
Potepinka, upam, da bo z Mrkom vse OK

Nč grem kej narest, čeprav se mi nč ne da

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.10.2008 12:35:36   
Oranža
Dan,

Mklks user posted image  za razgovor , pa držimo pestke da rata!

Markuser posted image user posted image user posted image

Tabi user posted image user posted image user posted image  za vrtec. BTW dons bom spekla tvojo saharco za moža k ima ju3 rd:)

No jst sem bla dons že pridna, sem vse pospravila, pa en stroj oprala in obesla, zdej pa čakam moža da pride in gremo na kosilo....tašča častiuser posted image user posted image user posted image .....tavlik se igra, tamal pa spi.......

Včerej sem pa tud bla pridna.....sm pol kupila za Timona bundico(uno zeleno, k smo jo gledale v idexo).......v hm pa ca pa niso nč pametnega imel......kar mi je blo pa všeč, mu je blo pa prevelko al pa premajhno al pa glih za glih.......sem ugotovila da je ful problem kupit za njega, je bolj drobcen, ampak po velikosti pa ni majhen....tko dauser posted image ....ampak smo rešli.......

Nč fajn bodte pa se še kej beremo......

Čao

P.S.

Barika vse naj naj naj naj............vztrajno greš za namiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.10.2008 19:38:00   
barika
mmaaa ste načvekaleuser posted image

Oranža, sej počasi vas pa res dohitim.

evo mojo torto user posted image , sma jo mi2 sama naredla, jaz vse, moj jo je pa samo pobaval.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.10.2008 19:49:26   
tintin
Oj babe,

Oranža - super za bundico, tista je bla res luštna!!!
Meni se vztrajno približuje ponedeljek:) služba vabi...
Ugotavljam, da je Vasja odkar je v vrtcu, čez vikend ful sitenuser posted image
Čez 14 dni imamo rojstni dan! Juhu, a ima kaka kak dober predlog za torto...? Tabi, vem da si ti enkrat en fajn recept pisala (za pikapolonico al pa ježka...)?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.10.2008 19:53:28   
tintin
Barika, lepa torta.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.10.2008 21:15:58   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Barika, lepa torta.
Jp, res je.
Jaz niti pomislim ne, da bi jo šla sama pečt, ker peka ni moja vrlina user posted image user posted image user posted image

Smo se popoldne potepal pri tašči & co. Jaz pa sem vmes letela še po plenice v Mullerja. Sem ko en švercer, ker vsakič prvlečem celga hudiča (zame in za sosedo)

Mislim, da jo bom kr spat mahnla, sem čist zlamana.

nočko vsem.

Ajtak, upam, da je predstavitev uspelauser posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.10.2008 22:52:40   
scubadiver
Ojla čveke,

jaz sem spet čist slabe volje. Moj je do konca zmontiral kuhinjo, tko da lahko nehamo taboriti, sam kaj ko se spet kuja. Matr tale njegova trma, popizdila bom. Zarad totalne bedarije me ignorira že od včeri. Tko da namesto da bi se veselila novega stanovanja in nove kuhinje, bi ga najrajš premlatla.
Sva danes še ful delala, ker prideta jutri na obisk dva para njegovih prijateljev z otroki. Skupaj jih bo 9. sem se pa odločila, da bom kam šla. Sicer še nimam pojma kam, sam ne da se mi špilat neke nasmejane gostiteljice za ljudi ki sem jih vidla dvakrat v življenju, če se pa desc kuja. Tko da bo jutri sam, mora it pa še v štacuno kaj nakupit ( če jim misli kaj postrežt) pa v staro stanovanje po tavelik servis (sva preselila enega, kjer že ful stvari manjka, tko da mava samo 4 krožnike. Bo mel kr neki letanja in dela da bo vse spedenal. Hkrati pa seveda še cel dan skrbel za Lano.

A ma katera kakšno idejo kam naj pobegnem?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.10.2008 22:53:43   
scubadiver
Držim pestke za vse bolančke, seveda pa tudi vsem vse najboljše za RD-je in obmesečnice. KAr ne morem verjeti, da je leto že naokoli in da že mnogi otročki praznujejo prve rojstne dneve... 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.10.2008 23:18:26   
barika
Scuba, na Obalo, v hribe, na Šmarno goro..nekam kjer lahko sama uživaš z Lanouser posted image , na Zbilje ...
Dedc se pa nej sam znajde..mater sam tile naši junaki včasih nič ne študirajouser posted image  (jih imam tud jaz nekaj na zalogi).

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.10.2008 23:36:44   
kanarka
Ola ola...

Sem še med živimi in seveda se zopet lahko javim...zakaj že??? Ker je bubica bolančekuser posted image . Sva bili prej na urgenci, ker mi je na med.over.netu dohterca napisala, da lahko gre za neko vnetje, ki se lahko zelo zaplete. In še prav je imela. Torej smo zdaj na antibiotikih. Je pa tak bošček. Samo bog ne daj, da jo kak zdravnik pregleda. Kriči in se zvija na vse pretege. 2 je nisva mogla obvladati.

Zdaj bom vsaj v miru lahko pregledala malo za nazaj. Nekaj mi je že uspelo, ampak vsega pa še ne.

Naša še tudi ne hodi, ampak zna pa plesati ob "štangi". Se že sprašujemo, če je bila v prejšnjem življenju striptizeta...ali kakšna Madammeuser posted image .
Nič, grem brat naprej.

Uvajanje...pr nas ga zaenkrat ne bo. Jo bova na izmene malo pazila. Drugač pa sočustvujem z mamicami in malčki. Prva prelomnica, ki se ji ne moremo izogniti. Glavno, da se imamo radi.

Sem vas pa pogrešala.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.10.2008 23:50:23   
kanarka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: barika
ninočka, brez zamere, sam men se zdi, da ti z vrtcem malo pretiravaš. Če se ti obnašaš tak, da ti je ful hudo, otrok čuti in je še njemu. Sej pa ni nič takega, če gre v vrtec.

Ob tole se bom pa spotaknila - jst napisem vam, da mi je hudo in sem zalostna, ko sem sama doma. Ko sem z njim, pa mu tega ne pokazem. Po drugi strani imam pa VSO pravico bit tecna, zalostan, razjarjena, besna na cel svet in se sprasevat, zakaj nisem s svojim otrokom. In to pravico mi daje to, da sem MAMA. In ker je to MOJ otrok, ki sem ga 9 mesecev nosila v trebuhu, trepetala zanj, ga bozala cez trebuseck, se veselila vsakega giba, kolcanja, brcanja...To je MOJ otrok, za katerega skrbim ze skoraj 1 leto in ga previjam, dojim, crkljam,  se sekiram, ko je bolan, vstajam ponoci, ko se zbudi...in kaj zdaj? Po enem letu ga pustim popolnim neznancem, o katerih v bistvu nic ne vem, jih ne poznam, ne vem kaksen odnos imajo do otrok, a ga bodo potolazli, ko bo jokal ali jim bo odvec in ga bodo pustili, a so prijazni in imajo otroke radi ali so v sluzbi zarad sluzbe same...Jaz pa odhajam v sluzbo, kjer delajo ljudje, ki mi v bistvu ne pomenijo nic. In povrhu vsega MOJ otrok se joka, ko gre v vrtec. Hmm, in potem naj se vprasam, zakaj ne skacem od veselja? In mislim, da ima tudi otrok PRAVICO cutiti in vedeti, da ti je kot mami hudo, ko ga zapsucas. Da ti ni vseeno in da ga imas rada. Zato tudi ne maram tistega - kr pejt na skrivaj, da  te ne vidi, pa ne bo jokal. Mogoce ne tisto sekundo, ampak bo, ko bo ugotovil, da te ni. Jst se od mojih dveh vedno poslovim in jima dam lupcka in povem kam grem.
Tudi pri Evanu, pa so ga prve tri mesece cuvale babice in je potem sel v vrtec brez problema - pa mi je blo vseen hudo, pa je bil na zacetku v domacem varstvu in z ljudmi, ki ga imajo radi.
In a  mislis, da za otroka pa ni stresno? Da se samo zato, ker je se majhen, ne zaveda, da bo od zdaj naprej vse drugace. Da ne bo vec pri mamici, da namesto 10 ur, jo bo videl samo 3 ure? In a mislis, da se to pri otroku nikjer ne odraza? Ko je Evan zacel hodit v vrtec in ko sva se zaradi moje sluzbe vidla samo zjutraj, ko sem ga oblekla, se je zacel zbujat ponoci in je jokal, dokler ga nisem vzela v narocje. Zaspal mi je samo v narocju, ce sem ga odlozila v posteljico, se je zbudil in spet jokal. In to je trajalo tud po 3 ure na noc, vsako noc med 2 in 5 ponoci.

Nikjer nisem napisala, da je vrtec slab - vsak otrok pride v fazo, ko mu starsi sami po sebi niso dovolj, niti jim nismo vec zmozni nuditi tistega, kar potrebujejo za svoj razvoj. Takrat potrebujejo vrtec - zaenkrat imam pri Evanu same pozitivne izkusnje - tam veliko rise, se uci pesmic, igrajo se zunaj na zraku, naucil sije obut copatke, ceveljcke, ima druzbo sovrstnikov, spoznava, kaj je to imeti prijatelja...Ker mi se doma igramo drugace in z drugimi stvarmi. Tako, da sama vtrec pozdravljam z navdusenjemuser posted image user posted image user posted image , se mi pa zdijo otroci pri 11 mesecih cist premajhni za tja. Idelano se mi zdi med 15-18 mesecem, ko jih vecina ze hodi, se ze sami locijo od mame in je potem vse lazje...

Ninočka, ob tem sem se pa zdejle dobesedno zjokala. In strinjam se, da so pri teh mesecih otročki še premajhni za v vrtec. Za naju sem vesela, da jo bom lahko stiskala še toliko časa, kolikor ga bo rabila, pa čeprav bi mi velikokrat prav prišlo, da bi bila v vrtcu. V naslednjem življenju te bom izbrala za svojo mamouser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.