Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:21:53
|
|
|
|
womanpolice
|
hahahhahahhahah ZARJA1 Hvala ti za lepe želje.... Kopalnica, pridi k meni...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:22:48
|
|
|
|
womanpolice
|
No, zdaj pa grem v ilegalo........ nočko.... Rada vas imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:23:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes krucefix, glej ga majstra all in one! ti tule nasvete ponujaš? no, povej kje naj dobim all in one mojstra da mi renovira vse u nulo do prihoda mojih otrok? drgač bomo morali v šotoru kampirat! Kak to misleš? Kaj pa imaš? Od kje pa si?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:25:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Ponedeljek, 27.10. pika.po - UZ netka34 - UZ mateja_goljev - punkcija Lučka 25 - punkcija womanpolice - ET Pupe držte se jutri! Pika.po in netka vama želim veliko frnikulc, mateja in Lučka, kot vedno, naj bo čim manj boleče in čimveč lepih celic, WP, ti pa lepo sprejmi svoje otroke, pa naj lepilo fajn prime. Čez 9 mesecev pa še malo ju pa na kako srečanje pripelji, da si ju ogledamo. Držte se vse!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:27:12
|
|
|
|
mlinčka
|
Dejzi, čist offtopic - a si ti tud ta teden slučajno frej, al so te zaposlil? Tok, da mal vem te kej ponucat za takšne ali drugačne situacije .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:28:04
|
|
|
|
DaisyE
|
Kruce, mogoče se mu pa tolk dopadeta, pa vama ni hotel kasirat in vaju je čez 4 mesece naročil, ker bo mel takrat spet koncesijske postopke. Pri nama je tud neki mutil, sva mogla kar midva vztrajat, naj naju da samoplačniško. On bi bil po moje kar za januar. Druga runda bo mogoče boljša. Držim pesti. Potolaži svojo pupo.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:30:02
|
|
|
|
mlinčka
|
Jaz pa odhajam na . Da se mal nastimuliram...no, sej navijala bom pa tud mal . Vso srečo mojim puncam jutri in njihovim fantičem seveda tudi!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:32:59
|
|
|
|
zarja1
|
WP si rešla zadevo z mucami? Evo ene rešitve pucanja...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:35:33
|
|
|
|
Nikita***
|
Čer, samo da vas malo pozdravim . Lučka in Mateja, jutri vama želim povsem neboleče punkcije (če to ne gre, pa vsaj znosne) in WP čim bolj ET. Zgoraj je ena napisala, da bosta jedla pico. No, tudi midva se pridružujeva, moj nekaj skače po kuhinji in že ful diši .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:36:02
|
|
|
|
zarja1
|
Bodite pridne, akterke za vas prav posebaj držim pesti-jutri opravite max dobro. Jaz grem še malo . Nočko vsem skupaj....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:38:54
|
|
|
|
mala81
|
Ponedeljek, 27.10. pika.po - UZ netka34 - UZ mateja_goljev - punkcija Lučka 25 - punkcija womanpolice - ET Jutri pa ful dogaja. mateja_goljev in lučka25 čimmanj bolečo punkcijo vama želim WP a si že pripravljena na prihod otročičkov? Verjamem da bo najlepši
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:49:46
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek na prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem ob 19.00 uri. Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj) O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Zrakomlat Brusilnik 4. nokes 5. tassi 6. lubenicožer 7. kajši 8. bambi Pa pojdimo nazaj na Vransko, da bomo res štajerski konec obdelali. Ampak rabim pomoč. Če bar lunca ni ok, sem našla še nek pub sedmico, ampak prenavljajo spletno stran, tako da nimam pojma, kako je tam. Prosim lokalci, če pomagate!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:49:59
|
|
|
|
Pija76
|
Nikita midva sva jo že snedla - odlična je bila
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:52:49
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy katera je pa zrakomlat brusilnik
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:52:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, čist offtopic - a si ti tud ta teden slučajno frej, al so te zaposlil? Tok, da mal vem te kej ponucat za takšne ali drugačne situacije . Žal ne, cel teden delam kot ponavadi. Daj, ko boš glih bolj fraj, malo koordiniraj tole srečanje in raznorazne bare, porfavor.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:53:52
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, to bo. Tako nov sestanek na prednoč čarovnic (30.10.2008) na Vranskem ob 19.00 uri. Vabljene vse, ki ste v postopkih, tiste, ki čakate na postopek, tiste, ki ste nosečke in tiste, ki niste nič od naštetega in ste samo čarovnice. Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji. (spontani prevod iz slo v ruščino in nazaj) O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Zrakomlat Brusilnik 4. nokes 5. tassi 6. lubenicožer 7. kajši 8. bambi Pa pojdimo nazaj na Vransko, da bomo res štajerski konec obdelali. Ampak rabim pomoč. Če bar lunca ni ok, sem našla še nek pub sedmico, ampak prenavljajo spletno stran, tako da nimam pojma, kako je tam. Prosim lokalci, če pomagate!!!! A primork ne bo? A nista nekaj obljubljali da naslednjič pa res prideta? Sej od Netke avto mora že pol avtomatsko do LJ
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:54:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy katera je pa zrakomlat brusilnik Mlinčka helikopter sanders brusilnik. Simultani prevod v ruščino in nazaj na gugl translejterju.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:55:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A primork ne bo? A nista nekaj obljubljali da naslednjič pa res prideta? Sej od Netke avto mora že pol avtomatsko do LJ Modro molčijo. So pa pozvane, da organizirajo srečanje na njihovem koncu.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:55:47
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy katera je pa zrakomlat brusilnik Mlinčka helikopter sanders brusilnik. Simultani prevod v ruščino in nazaj na gugl translejterju. AJA! Thx za osvetlitev
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 19:56:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Meni so v bani vodo priklopli. Grem se kopat na gradbišče. Nočka pupe.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 20:06:53
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy kako da se Mismis ne pofočka za srečanje????
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 20:07:49
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy fejst se okopaj . Ja nedelja je , se je treba očedt! Pupe a vse spite že?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 20:09:41
|
|
|
|
Pija76
|
Da ne sekam monologov vam zaželim nočko! Lepo spite in dobr začetek tedna vam želim
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 20:14:45
|
|
|
|
n74
|
Kruce, mogoče se mu pa tolk dopadeta, pa vama ni hotel kasirat in vaju je čez 4 mesece naročil, ker bo mel takrat spet koncesijske postopke. Pri nama je tud neki mutil, sva mogla kar midva vztrajat, naj naju da samoplačniško. On bi bil po moje kar za januar. Kruce pri nama je bilo isto, maja šla prvič na razgovor in je dal klomifen in nič omenjal postopka. Sem si mislila, ajd saj so itak vmes počitnice in bo mogoče kaj učinka. Konec avgusta šla spet k njemu na tisti test če spermije najde 18 ur po odnosu (ni jih našel). Pa na vsakem obisku je poudarjal, da se pri moškemu takoj vidi če je ploden (spermiogram), pri ženski pač ne, ker ne ve ali so folikli prazni ali ne. In je predlagal še 4 mesece klomifena. Pa sem takoj rekla, da sva v bistvu prišla k njemu zato, ker bi rada šla v postopek, čeprav samoplačniško. In je bil takoj za. Če vama ni težko rizkirat cca 1.000 eur, potem probajta, tako bosta vsaj vedela pri čem sta. Ker potem če ne uspe, je nasledji postopek zastonj in če imaš srečo (ali nesrečo če ne rata) je mogoče tudi tretji zastonj. Jaz sedaj vem, da sem imela v naravnem ciklusu vedno en folikel, pri jemanju 1/2 klomifena tudi eden, pri najmanjši dozi injekcij samo tri, od tega eno celico. In v naslednjem postopku vem, da se bom morala držati vseh možnih navodil od punc, da bo več foliklov in več celic.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 26.10.2008 20:18:21
|
|
|
|
n74
|
Ponedeljek, 27.10. pika.po - UZ netka34 - UZ mateja_goljev - punkcija Lučka 25 - punkcija womanpolice - ET Se pridružujem navijanju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?