lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki no, mi smo imeli včeraj 2. cepljenje in je bilo vse OK. Poleg tega nam je sestra tam naštimala vrečko če bi se slučajno polulal v tiste pol ure kolikor moramo še tam počakati. Pa šli smo dat tudi kri....tako da smo vse opravili - bili cepljeni, dali kri in vodo . Tit je bil pa takooooo priden, sem bila prav ponosna nanj . Veliki smo 75,5 cm in težki 11660 g. Obseg glavice ime 46,5 cm in obseg prsnega koša 49 cm. spet je bil seveda cela atrakcija. Čestitke Tit... za napredek, kri in vodo!!! Pa za pikico, seveda!!! Korenjak si pa res... točno 4 kg težji od Taia! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Drugače bom pa v njeno knjigico pri 7 mesecih napisala, da samostojno sedi. Kako jo je luštno gledat. Malo se še maje kot mali pijanček, tako da moram bit zraven, ampak sedi pa, zdej tuki ni več heca. Bravo Julija!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 sam še na hitro, da povem, bila sma pri zdravnici in ušesek je ok Super, Lan, da je ušesek vredu!!! IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Ja, mojo Dašico ste pa čisto vse izpustile oz. pozabile... Dašica, oprosti, z nekajdnevno zamudo ti želim vse NAJ NAJ ob obmesečnici!!! IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Aja, imeli smo pregled, Job se je zdej malo umiril pri rasti, ima dobrih 10 kg pa 72 cm. Job, čestitke za napredek!!! tina50 full žalostno tole, s tvojo svakinjo! Upam, da čimprej spet zagledata in da bo takrat res vse BP!!! IZVIRNO SPOROČILO: aleži Jagoga čestitke za zobek Mi smo skoraj pri 8 m še brez (pa še Daša je brez pri teh mesecih in Lan). A so edini kateri nimajo zobkov? Ne, tudi Tai je še brez! No, tole mi je uspelo zaenkrat... imam SAMO še 6 strani za obdelat... Upam, da mi uspe še danes (vsaj nekaj od tega), če ne mi res ni jasno kdaj bom... Pridne bodite, se javim še kasneje!
|