|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
26.10.2008 9:28:59   
san
NEJC IN NEVA, SERGEJ, ZALA, NATAŠA IN NEJA VSE NAJBOLJŠE VSEM SKUPAJ!!! nekaterim z zamuda, pa vseeno iz srce, da boste vedno prekipevali od zdravja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.10.2008 9:32:26   
san
zofy, čstitke juliji, za plazenjeuser posted image , dej še tuki vrž link, da pogledamo, če lahko... naš urban se neki ritensko okol plaziuser posted image , na vse štiri po kolenih sploh noče, ampak se kar dvigne kot bi sklece delal in hoče tko naokol hodit - po dlaneh in stopalihuser posted image . skoz ga te noge matrajo, bi kar hodu, če bi lahko. user posted image user posted image

pa za še en zobek tudiuser posted image . mene zdej moj grizli že grize - pa se zobk komaj kaj vidiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.10.2008 9:34:20   
san
zapestje men ne boli več, zdej sm že vajena od prej, k sm že tok nakvihtala in se mi urban zdi lahek kot perešček. sploh če izidorja dvignemuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.10.2008 9:35:23   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Prejle ste se pogovarjale katere so pogrešane...pa sem vas hotl apomnit katera nas je zapustila.. NASY!! Med nosečnostjo je bila med taglavnimi čvekami, zdaj jo pa na kakem drugem RR forumu tu pa tam zasledi. Z nami ne čveka večuser posted image .

ja, jaz sem to že ugotovila, verjetno zato ker je maška tok starejša, pa ona je že prej po forumu z drugimi klepetala

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.10.2008 9:38:07   
san
Elma, dobrodošla med namiuser posted image . sem te pa že včlasih zgoraj zasledila, da nas spremljašuser posted image

mene pa za nčk res mal skrbi, oz. mi je res čudno, da se takoooo dolgo ne javiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.10.2008 9:41:07   
san
Evo mi smo uspešno prestali Lumpi tek. Je Tilen pridno tekel in dobil medaljo. Je tok vesel. In to se sedaj hvali da ima že tretjo . No naj ima veselje. In da bo vsako leto tekel. Smo pa srečali tudi San. San a ste potem našli humanitarni tek?

lona, bravo tilenuser posted image

letos pa humanitarnega teka ni bilo, kot zanalašč, no in pol ni blo nič z našim tekom. mamo pa mi tud že ene 5 medalij doma od obeh tavelkih, pa majčk tut - teh sta še bolj vesela kot medaljuser posted image . no, smo pa tekli do doma čez grad, pa je blo tut ok - smo si svoj maraton nardiluser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.10.2008 9:48:21   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Lona76, kolikor je meni znano hruška požene.

Dobra izjava Tilna user posted image user posted image user posted image ma ful so pametni te otroc user posted image user posted image user posted image pa vse povejo kar se spomnijo brez cenzure user posted image .

pa slikice sem pogledala, ful ste bili luštni, pa mami kaka noge....opa user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da se mi zdi, da poznam tvojega moža na videz, a je on iz mojega bivšega konca?

joj, kolk sem se razčvekala...
ampak mi je takooooo pasalo, sem prav vesela, da ste bile on line user posted image

Aja, sem klicala danes zjutraj za izvide in je oboje BP, tako kri kot voda user posted image

Zdej pa grem, preden se Tit zbudi potem pa greva v trgovino.

Uživajte!

Hvala za pohvale, drugače pa ja moj sin je zelo neposreden. Danes sem začela hujšat!! Sem se tuširala in je prišel v kopalnico in rekel Taji (ki je vedno z mano v kopalnici) ane Taja da je mami debela user posted image user posted image user posted image . In danes že ni bilo večerje. Jutri grem pa tečt pa če bo ne vem kaj.

user posted image user posted image Ti, ti Tilen....lona76, meni se pa ti res čist nič ne zdiš debela user posted image , sej sem te videla tudi že v živo. To pa verjamem, da si bila žalostna po teh besedah. Moja bivša soseda (sedaj soseda od moje mami) je tudi resno začela hujšati šele ko ji je sin enkrat rekel, da je debela. Pravi, da se je nobene besede niso tako dotaknile kot njegove. No, ampak ona je bila čist neki drugega kot ti. danes je pa prava mačka user posted image user posted image . No, ti vsekakor ne boš imela toliko dela. Verjamem, da si mu kljb temu najlepša mamica user posted image .

a veš da men moj sine tud pravi, da imam velik trebuh, ker prej ga ni blo čisto nič, zdej pa je ostal. izabela pa me sprašuje kako to, da imam sedaj celorituser posted image (celulit) - er ta mi je tud ostal - sicer ga ni veliko, je pa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.10.2008 10:10:21   
Dinki

Dinki kaj si kaj pametnega nabavila v Ikei? Sem pa videla da ima Tit podlogo za igranje isto kot Tilen.

najprej čestitke Tilnu za medaljo user posted image user posted image user posted image
in čestitke Taji za plazenje user posted image , še malo pa bo že ona tekla z bratcem na Lumpijevem teku user posted image

ma nabavila sva spet ful stvari. Veliko za Tita. Je bil ful priden....res greš lahko povsod z njim user posted image . sem mu vzela, slinčke, nekaj igrač, pa tale košek za igrače
user posted image
pa tole mi je bilo simpatično, bom imela za umazano perilo (se obesi na steno)
user posted image
No, za naju pa ene zavese, pa preobleke za povšte na kavču, pa posteljnino,....aja, pa kupila sem neke rože, ki se nalepijo na steno kot neke vrsta tapete in sem jih že napopala v dnevno nad kavč, ful dobr je prišlo, sem čist navdušena user posted image .

Tista podloga je pa meni ful fajn, meni osebno bolj kot tista pena, ker jo lahko komot stresem čez balkon pa še operem jo v stroju vsake toliko časa na 40. Pol ko bo malo večji mu bo pa zanimivo zaradi ceste in se bo gor igral z avtomobilčki.

oooo, pa na smučanje greste, super! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.10.2008 10:13:54   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Danes pa je pravo zatišje tle gor. Mojuser posted image kopa Julijo, jaz pa ravno video od Julije na Youtube uploadam, da bojo moji starši vidli, kako se kobaca po vseh 4-ih in kako se ji naš Odi dopadeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Čestitke Juliji za plazenje! Sem jo videla na Youtube user posted image

Uuu, ma si hitra user posted image . Sem mislila sicer dat, da bi bil video zaseben, pa ne znam pol mojih povabituser posted image Pa sem kar public dala...

Si nisem mogla pomagat ne da bi jo šla pogledat tudi jaz user posted image .
Zofy, pa ta tvoja Julči je pa res super dojenček user posted image user posted image user posted image , kako ona že puza po vseh štirih user posted image user posted image user posted image , ti moram povedati, da je mnogo, mnogo pred mojim Titom glede tega user posted image . Tit je tudi mobilen, ampak se premika kot neka gosenica, medtem ko je Julija že prava popotnica user posted image . Pa Odi je tudi tak fejst velik mačkon user posted image user posted image .
Pa čestitke seveda tudi za že 2. zobek user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.10.2008 10:42:38   
Dinki
No, zdej vas pa še pozdravim malo.
mi smo vsi OK, le noč je bila bolj slaba. Se je Tit zbudil že ob 2h (po ta novi uri) in pol kar ne in ne zaspat user posted image . Zbujeni smo bili vsi že ob 7.30, tko da smo tudi mi gledali Živ Žav. Tit ful rad gleda risanke in najprej sem neki probavala, da mu ne bom pustila, sedaj pa nič več ne kompliciram. sej smo mi tudi vsi gledali TV pa nam nič ne manjka user posted image .

Zapestje....ma moram potrkati, mene čisto nič ne boli. Hvala bogu, vsaj nekaj je šlo mimo mene glede na to, da imam tako težkega sinka.

Elma, dobrodošla tudi med nami marčevkami user posted image .

Miska32, tudi jaz pošiljam v vaš dom en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej spet vsi zdravi!

San, a humanitarnega teka pa letos kar ni bilo user posted image , pa to je bila pa res najbolj pametna zadeva, da je šel denarček tja kamor ga rabijo user posted image .

Še to....včeraj sem dala titu za jesti namočene ržene polnozrnate kosmiče. Sem jih naredila s slivami, jabolkom in rozinami in je vse zmazal, tako da so mu všeč user posted image .

No, zdej bo pa počas dovolj, grem tudi jaz opravljat naprej gospodinjska dela kot so pranje oblek, likanje, pospravljanje,....user posted image  user posted image ...skratka dolgčas, ampak kar se mora, se mora.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.10.2008 10:44:07   
Zofy

Zofy kje si kupila purančka? A v uni mesnici pod arkadami?

Ja, Eko mesnine ali nekaj takega.

Drugače pa sem hotela tudi jaz pokomentirat tvoje noge na slikicah iz krsta. Souser posted image user posted image user posted image . Ko bi jaz imela take, bi bila vedno v kikli. In prav nič debela nisi!!! Tej otroci imajo včasih bujno domišljijo user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.10.2008 10:51:28   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Danes pa je pravo zatišje tle gor. Mojuser posted image kopa Julijo, jaz pa ravno video od Julije na Youtube uploadam, da bojo moji starši vidli, kako se kobaca po vseh 4-ih in kako se ji naš Odi dopadeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Čestitke Juliji za plazenje! Sem jo videla na Youtube user posted image

Uuu, ma si hitra user posted image . Sem mislila sicer dat, da bi bil video zaseben, pa ne znam pol mojih povabituser posted image Pa sem kar public dala...

Si nisem mogla pomagat ne da bi jo šla pogledat tudi jaz user posted image .
Zofy, pa ta tvoja Julči je pa res super dojenček user posted image user posted image user posted image , kako ona že puza po vseh štirih user posted image user posted image user posted image , ti moram povedati, da je mnogo, mnogo pred mojim Titom glede tega user posted image . Tit je tudi mobilen, ampak se premika kot neka gosenica, medtem ko je Julija že prava popotnica user posted image . Pa Odi je tudi tak fejst velik mačkon user posted image user posted image .
Pa čestitke seveda tudi za že 2. zobek user posted image .

Hvala za čestitke za zobek. Danes sem že prav naglas zavreščala, ko me je Julija ugriznila. Ja, eni puzajo prej, eni kasneje. Eni pa baje sploh en puzajo ampak kar hodit začnejouser posted image

San
, evo tlele linke:
Tu je Julija na stolčku in Odi:http://www.youtube.com/watch?v=Om2NbZ03O-Q
Tle pa se kobaca: http://www.youtube.com/watch?v=IMlQBG88UtQ
in tle tudi: http://www.youtube.com/watch?v=GpNV4oUPd6w

Ma je ful beden fotoaparat, ker lahko samo 30 sekund snemam filma, pa čeprav imam 2GB karticouser posted image . S kamero pa se mi ne da, ker je pol cel projekt to na računalnik spravit...

Pa terida čestitke eriki ra zikverc plazenjeuser posted image . Naša Julija je tudi tako začela in se jezila, ker je hotla prit kigrački in bolj ko se je trudila, dlje je bila od njeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.10.2008 11:32:49   
Lona76

Zofy kje si kupila purančka? A v uni mesnici pod arkadami?

Ja, Eko mesnine ali nekaj takega.

Drugače pa sem hotela tudi jaz pokomentirat tvoje noge na slikicah iz krsta. Souser posted image user posted image user posted image . Ko bi jaz imela take, bi bila vedno v kikli. In prav nič debela nisi!!! Tej otroci imajo včasih bujno domišljijo user posted image .

Joj sem slišala da je drago. To mesnico je naša firma odprla sedaj ko sem jaz na porodniški. Priprave pa so itak potekale 1 leto. In ko sem slišala kok je kg purana sem rekla hvala lepa sem me pa naute zvabil user posted image . Edin če mi dajo za božičnico bone user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.10.2008 11:34:11   
Lona76
Aja pa hvala za pohvalo nog user posted image

Julija pa tko lepo že šiba. Komaj čakam da Taja začne tko ker so mi tok lušni k se plazijo.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.10.2008 11:36:14   
Lona76
Dinki super da je bil Tit priden. Tak je bil naš Tilen. Ko je bil star 9 mesecev sem cel dan z njim v vozičku po Trstu hodila pa kupovala on je pa gledal, pa mal zaspal umes. Joj je bil tak cuker, zdej pa če se le da ga doma pustim k je user posted image . Očitno ma neki v tisti svoji ritki da noče zraven mene hodit in bit pri miru. Ja podlogo pa smo mi Tilnu zaradi avtočkov kupil user posted image . In pol je mogla mami tekmovati.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.10.2008 11:37:58   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: san

Lona76, kolikor je meni znano hruška požene.

Dobra izjava Tilna user posted image user posted image user posted image ma ful so pametni te otroc user posted image user posted image user posted image pa vse povejo kar se spomnijo brez cenzure user posted image .

pa slikice sem pogledala, ful ste bili luštni, pa mami kaka noge....opa user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da se mi zdi, da poznam tvojega moža na videz, a je on iz mojega bivšega konca?

joj, kolk sem se razčvekala...
ampak mi je takooooo pasalo, sem prav vesela, da ste bile on line user posted image

Aja, sem klicala danes zjutraj za izvide in je oboje BP, tako kri kot voda user posted image

Zdej pa grem, preden se Tit zbudi potem pa greva v trgovino.

Uživajte!

Hvala za pohvale, drugače pa ja moj sin je zelo neposreden. Danes sem začela hujšat!! Sem se tuširala in je prišel v kopalnico in rekel Taji (ki je vedno z mano v kopalnici) ane Taja da je mami debela user posted image user posted image user posted image . In danes že ni bilo večerje. Jutri grem pa tečt pa če bo ne vem kaj.

user posted image user posted image Ti, ti Tilen....lona76, meni se pa ti res čist nič ne zdiš debela user posted image , sej sem te videla tudi že v živo. To pa verjamem, da si bila žalostna po teh besedah. Moja bivša soseda (sedaj soseda od moje mami) je tudi resno začela hujšati šele ko ji je sin enkrat rekel, da je debela. Pravi, da se je nobene besede niso tako dotaknile kot njegove. No, ampak ona je bila čist neki drugega kot ti. danes je pa prava mačka user posted image user posted image . No, ti vsekakor ne boš imela toliko dela. Verjamem, da si mu kljb temu najlepša mamica user posted image .

a veš da men moj sine tud pravi, da imam velik trebuh, ker prej ga ni blo čisto nič, zdej pa je ostal. izabela pa me sprašuje kako to, da imam sedaj celorituser posted image (celulit) - er ta mi je tud ostal - sicer ga ni veliko, je pa.

user posted image user posted image  men je tut celorit ostal, sam Tilen hvala bogu še ne ve kaj je to. Ja za debelost pa iz istega razloga govori kot pri tebi. Prej trebuha ni bilo sedaj pa je. Mi je pa rekel enkrat ko me je gledal mislim da še v porodnišnici. Mami mislim da boš rodila še enega dojenčka user posted image . No zdej saj dojenčkov ne omenja. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.10.2008 11:40:02   
Lona76
Sem lena dons. Dragi je že posesal men se pa ne da pomit, pa moram, ker Taja zdej okrog nori. Pa likanje me čaka user posted image . Ah bom zvečer likala ko bom Zrneca pa Bizovičarja gledala. Pomit bom pa mogla ko bo Taja spala. Ma pa ven bi šla pa ni in ni tega sončka. Pomoje bomo šli kar v takem. Pa skuhal bomo danes zelje pa pečenice. Madonca me že prav ornk matrajo.user posted image
Sam čvekam dons. Res bolš da začnem še kaj bolj pametnega delat user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.10.2008 14:37:03   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Se par dni nisem javila in ste toliko načvekale, da sploh ne vem kje sem ostala. user posted image
No, mi smo bili v četrtek cepljeni in pohvaljeni... Tai je demonstriral kako se vsede in je zdravnica rekla, da je zelo hiter. user posted image  Potem, ko ga je hotela sestra cepit, se je pa hotel obrnit in je tako napel mišico na nogici, da mu ni mogla cepiva noter spustit... in se je full dolgo matrala in probavala - GROZA! Ampak, jokal pa spet ni! user posted image
Zdaj se že tudi malo bolj plazi, s tem, da gre dva "koraka" nazaj in enega naprej, user posted image  ampak ga to ne jezi več tako kot prej.
No, trenutno počiva in jaz bom izkoristila čas, da probam prebrati kaj se dogaja pri vas...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.10.2008 15:10:02   
lucalu
no, mi smo imeli včeraj 2. cepljenje in je bilo vse OK. Poleg tega nam je sestra tam naštimala vrečko če bi se slučajno polulal v tiste pol ure kolikor moramo še tam počakati. Pa šli smo dat tudi kri....tako da smo vse opravili - bili cepljeni, dali kri in vodo user posted image . Tit je bil pa takooooo priden, sem bila prav ponosna nanj user posted image . Veliki smo 75,5 cm in težki 11660 g. Obseg glavice ime 46,5 cm in obseg prsnega koša 49 cm. spet je bil seveda cela atrakcija.

Čestitke Tit... za napredek, kri in vodo!!! Pa za pikico, seveda!!! user posted image  Korenjak si pa res... točno 4 kg težji od Taia! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Drugače bom pa v njeno knjigico pri 7 mesecih napisala, da samostojno sedi. Kako jo je luštno gledat. Malo se še maje kot mali pijanček, tako da moram bit zraven, ampak sedi pa, zdej tuki ni več heca. user posted image

Bravo Julija!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
sam še na hitro, da povem, bila sma pri zdravnici in ušesek je okuser posted image

Super, Lan, da je ušesek vredu!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
Ja, mojo Dašico ste pa čisto vse izpustile oz. pozabile... user posted image

Dašica, oprosti, z nekajdnevno zamudo ti želim vse NAJ NAJ ob obmesečnici!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
Aja, imeli smo pregled, Job se je zdej malo umiril pri rasti, ima dobrih 10 kg pa 72 cm.

Job, čestitke za napredek!!! user posted image

tina50 full žalostno tole, s tvojo svakinjo! Upam, da čimprej spet zagledata user posted image  in da bo takrat res vse BP!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Jagoga čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image  Mi smo skoraj pri 8 m še brez (pa še Daša je brez pri teh mesecih in Lan). A so edini kateri nimajo zobkov?user posted image   

Ne, tudi Tai je še brez! user posted image  

No, tole mi je uspelo zaenkrat... imam SAMO še 6 strani za obdelat... user posted image  Upam, da mi uspe še danes (vsaj nekaj od tega), če ne mi res ni jasno kdaj bom...
Pridne bodite, se javim še kasneje!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.10.2008 15:17:45   
ELMA
Zofy user posted image user posted image user posted image  za Julijo, in plazenje user posted image

Kak so lušni user posted image  k se plazijo , naša je kr lena za plazanje , v hodalici pa šiba 100 na urouser posted image  se mi zdi da bo pre shodila user posted image .
terida naša  tudi ko leži na trebuščku se odriva tako da leze nazaj  user posted image .

san, kadar sem imela čas sem ta prvo pokukala na vaš forum , da vidim kak so vaši sončki , ker tukaj izvem vse ...user posted image Drgač sem bla redna spremljevalka Februarskih sončkov , tudi v nosečnosti sem čvekala z njimi , ker sem imela PDP 26.2 08 in sem šla čez rok .

Pomlad08  user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za KG , tvoj Job je tudi pravi korenjak  user posted image
Dinkiuser posted image user posted image user posted image za Tita in njegove kilograme in centimetre user posted image

Eno ?
Koliko vas je še brez zob , mislim na  vaše dojenčke , ne na vas user posted image
Naša jih še nima user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 26.10.2008 15:26:57 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.10.2008 15:25:33   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Jagoga čestitke za zobek Mi smo skoraj pri 8 m še brez (pa še Daša je brez pri teh mesecih in Lan). A so edini kateri nimajo zobkov?

Ne, tudi Tai je še brez!

Elma je tudi brez zob user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.10.2008 16:57:38   
Lona76
Tudi Taja še nima zob. Bojo že ven prišli, majo še čas.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.10.2008 17:06:28   
Lona76
No danes je Taja poskrbela za mamino rekreacijo user posted image . Je zaspala na sprehodu in je 2 uri spala, jaz pa sem mogla hodit okrog. Pridna punčka skrbi za kondicijo.user posted image
Kosilo je skuhal možek, prav tako je že pospravil posodo, spet ga bom mogla cel dan hvalit user posted image . Ne vem pa kako bom danes obdržala Tajo pokonci do sedmih oz. pol osmihuser posted image .
Imam še eno vprašanje. Kako vam rata da vaši user posted image  obdržijo na nogah svojo obutev. Taja ni važno a so nogavice, copati, čeveljčki vse dol zmeče. Če ne z roko pa tok časa brca da gre dol. Full ji pa usnjenih copatkov ne upam zategnt. Tko da lovimo tiste copate po poti na sprehodu. Doma jo pa nahecam, ker ji dam žabe gor, ker drugače nogavice ostanejo na nogah cca 2 minuti.

Dinki tak košek za igračke sam rdeč sem tudi Taji kupila so mi full lušni, un za na steno mi je bil pa vedno všeč pa nisem vedla kam naj ga utaknem user posted image . Ma Tilen že tko tok nabasano sobo da je joj.

No zdej se grem pa še mal z otroci igrat.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.10.2008 17:32:10   
lucalu
Aja pa končno mi je ratal dat slikce gor od krsta. Ja pa mal so pomešane user posted image

Lona76 čudovite slikice... full ste lušna družinica! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene ni izpodrinil otrok ampak fuzbal user posted image . Ma bo že bolš. Sej bo kmal prestar user posted image

S tem se nikar ne tolaži... moj oče je star 58 let, pa še vedno fuzbal igra... user posted image user posted image user posted image

Evo, še malo mi je uspelo prebrat... upam, da Tai danes kmalu zaspi, bom probala še zvečer malo na RR smuknit... ker, če ne, res ne vem kdaj vas bom ujela. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.10.2008 19:18:58   
*medica*
pozdravljene...

se vidi da je bil te dni vreme malo tko tko..sej ne morem vrjet kolko ste načvekale..pridne..najprej smo komaj eno stran na dan spacale zj pa v parih dneh skor deset..bravouser posted image user posted image user posted image smo se pa mal poboljšale..

no na kratko povem kako je pri nas...anis je kot pravi vojak..plazi se povsod..v sekundi ni več na tistem mestu kokr ga pustim..že počasi umikam stvari nevarne njemu in dokaj dosegljive...samostojno še ne sedi vendar se trudi da mu rata..no še malo pa bo dosegel tudi ta cilj...no če ga posedem sama sedi nekaj časa fajn pol se pa vrže nazajuser posted image ampak sej bo..se nikamor ne mudi..drgač smo spali super po dolgem času ...čeprav se je ura spemenila..no ustali smo ob 6.30 (po tastarmu času) ampak je pa spal celo noč ..no mami je pol vstala pa vse nardila..pridna jest ..nekaj koristenega je ba vseeno blol....

no anis je zj že pravi tečko ..se gremo počas pripravt za ajanje..mal mu nagaja zj tole z uro..ampak sej se bomo navadl..

čestitke vsem malčom za obmesečnice...nekaterim z zamudno nekaterim pa tud ne..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem malčkom za nove podvige in da jih bo še večuser posted image user posted image user posted image user posted image

in veliko pika pok za malčke bolančke..naj bodo čimprej zdravi in da bodo lažje nagajali mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam ker je kriza zj...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?