|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 10:26:28   
Estrella*
A kej kuhate danes? Pri nas se kuha juhca in bo kar nedeljsko kosilo, če bo ata naštimal tenstan krompiruser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.10.2008 10:44:48   
nia5
Dobro jutro, čeprav smo že od 7.00 pokonci. Daj povejte a vaši user posted image marajo mlečne kašice oz. grise. Sem moji pupi včeraj zvečer hotla dat gris, sem ga probala in je bil res dober-da bi ve vidle kake grimase je pokalauser posted image user posted image , sem se tako nasmejala, face je delala take kot da bi ji ponujala nekaj najbolj ogabnega na svetu. Sem hotla da bi malo tega pojedla, da bi jo mogoče malo bolj nasitlo, pa ništa od tegauser posted image ; joška pa fertig. Joj je sitna, moram it.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.10.2008 10:54:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, čeprav smo že od 7.00 pokonci. Daj povejte a vaši user posted image marajo mlečne kašice oz. grise. Sem moji pupi včeraj zvečer hotla dat gris, sem ga probala in je bil res dober-da bi ve vidle kake grimase je pokalauser posted image user posted image , sem se tako nasmejala, face je delala take kot da bi ji ponujala nekaj najbolj ogabnega na svetu. Sem hotla da bi malo tega pojedla, da bi jo mogoče malo bolj nasitlo, pa ništa od tegauser posted image ; joška pa fertig. Joj je sitna, moram it.

e, nia5 naša frača tud ne mara kaj preveč teh kašic(mami jih obožuje), sem ji pa pretlačla banano notri al pa kak drug sadež, pol pa pojeuser posted image Verjetno ji bom probala dat kaše s sadnim okusom, mogoče ji bo to bolj potegnilo

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.10.2008 11:02:38   
špelin@
Eno vprašanje za tiste, ki že dajete GH in ne dojite oz. imate pregled nad količino popitega mleka: ko user posted image  poje nekaj sadne kaše, koliko mleka še čez spije??

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.10.2008 11:03:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.10.2008 11:04:04   
kasso
Estrella, pri nas bo juhca, ki je že kuhana, pečen krompir, pohane bučke, govedina, svinjsko meso, par čevapčičev in pohan piščanec, aja pa zelena solata in radič.....pa še jagode so za otroke.
Eni so v gozdu, ker vozijo drva domov (moj, tast in tašča), otroci so ravnokar šli skupaj z okopano psico, da se malo posuši, svakinja še pride, jaz in Varja pa se dojive, potem pa se bom lotila kuharije.

Za sredo pa sem mislila povedat, da ob 10h bom težko prišla do lj, ker vidim, da se menite za čvek.Posledic cepljenja se ne bojim. Lahko pa, da bodo spet prestavili, ker je še bolj prehlajena kot je bila.
A se boste dobile v sredo?

< Sporočilo je popravil kasso -- 26.10.2008 11:06:59 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.10.2008 11:05:31   
špelin@
Mi pa danes ne bomo kuhali, ker gremo na kosilo za 90-letnico naše stare mame, mož zdajle komentira: starega user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.10.2008 11:07:41   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi pa danes ne bomo kuhali, ker gremo na kosilo za 90-letnico naše stare mame, mož zdajle komentira: starega user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lepo papcajte user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
26.10.2008 11:26:21   
Estrella*
No 07 je spet aktiviranauser posted image . Sem dol na spodnjem compu objavla post in ga še zdaj ni objavilouser posted image user posted image Ko si net zrihtam, mi pa comp zaj...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
26.10.2008 11:34:14   
Anonimen
Pozdravljene,

Sploh vas ne bi mogla prebrat tud ce bi hotela... No zdele imam mal casa, moz je sel v sluzbo, mularija spi mal vecji je pa v soli...
Ven se ne grem, je prevroce, mogoce pol po 4 uri...

Moram pa povedat, da komaj cakam konec tedna ce bo vse po sreci gremo mal na morje... Komaj cakam res, da odplavam delec od obale in potopim buco in celo telo pod vodo pa da se nauzijem mal tisine...

No hvala vam vsem za skrb za mojo rano, ampak tisto se bo pocelilo...Bolj problem je psiha ampak ocitno bom tudi tukaj pocasi prisla k sebi...Danes je eden boljsih dni.

No vse vas lepop pozdravljam in tudi vse hrosce.

Neposredna povezava do sporočila: 1709
26.10.2008 11:44:05   
tally
Midve sva nazaj iz trgovine mala je odspala eno rundo zdej se je pa končno pokakala po dvodnevnem napenjanjuuser posted image

Eno vprašanje za tiste, ki že dajete GH in ne dojite oz. imate pregled nad količino popitega mleka: ko user posted image  poje nekaj sadne kaše, koliko mleka še čez spije??

Čist odvisno.Emilija če poje npr. 60ml kaše zna spit še od 60-100ml mleka. Če pa zmaže cel mali frutek 120g pa noče nič ne mleka ne vode ne čaja. Posledica tega je ful trdo blato.user posted image

Mi bomo pa jedli juhco, testenine z zelenjavno omako pa solato.

Dobro jutro, čeprav smo že od 7.00 pokonci. Daj povejte a vaši  marajo mlečne kašice oz. grise. Sem moji pupi včeraj zvečer hotla dat gris, sem ga probala in je bil res dober-da bi ve vidle kake grimase je pokala , sem se tako nasmejala, face je delala take kot da bi ji ponujala nekaj najbolj ogabnega na svetu. Sem hotla da bi malo tega pojedla, da bi jo mogoče malo bolj nasitlo, pa ništa od tega ; joška pa fertig. Joj je sitna, moram it.

Moja bi vse pojedla, do sedaj ni nič zavrnila, sam pit noče.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No 07 je spet aktivirana . Sem dol na spodnjem compu objavla post in ga še zdaj ni objavilo Ko si net zrihtam, mi pa comp zaj...

A si kaj sosedam pošpegala user posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
26.10.2008 11:45:38   
Anonimen

90 let to pa je za praznovat.user posted image user posted image user posted image  Tuki v Egiptu smatrajao za visoko starost vse nad 60 let...

Cestitke stari mami se iz Egipta. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
26.10.2008 11:46:28   
Soncnica Sandra ***

A kej kuhate danes? Pri nas se kuha juhca in bo kar nedeljsko kosilo, če bo ata naštimal tenstan krompiruser posted image

Mi smo še skoz pri tašči na obisku, samo tašča in tast sta šla na Blegoš, tako da ne vem kdaj bo kej na mizi user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1712
26.10.2008 11:50:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mi smo še skoz pri tašči na obisku, samo tašča in tast sta šla na Blegoš, tako da ne vem kdaj bo kej na mizi user posted image

O ti preračunljivkauser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
26.10.2008 11:51:08   
Soncnica Sandra ***

Hmmmm čisto odvisno od dneva. Je pa res, da naša zadnji teden poje občutno manj hrane kot prejšne tedne.
Danes:
- ob 7.oo sem ji naredila iz 100ml vode mlečno kašico s sadjem in je vse zmazala,
- ob 11.30 je spila 210ml mleka,
- okrog 15.00 bova papale sadje (ena banana+jabolko; sveže seveda)
- okrog 18.00 bo spet mlečna kašica z banano za lahko noč (spet pripravljena iz 100ml vode)
- okrog 20.30 mleko za lahko noč (pripravim ga ji 210ml; včasih spije vsega, večinoma pa okoli 120-150ml, potem pa pade v globok spanec)

Je pa pri nas tako, da če je preveč zmatrana, da naša noče po žlički papacat, ampak samo flaša

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
26.10.2008 11:51:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pozdravljene,

Sploh vas ne bi mogla prebrat tud ce bi hotela... No zdele imam mal casa, moz je sel v sluzbo, mularija spi mal vecji je pa v soli...
Ven se ne grem, je prevroce, mogoce pol po 4 uri...

Moram pa povedat, da komaj cakam konec tedna ce bo vse po sreci gremo mal na morje... Komaj cakam res, da odplavam delec od obale in potopim buco in celo telo pod vodo pa da se nauzijem mal tisine...

No hvala vam vsem za skrb za mojo rano, ampak tisto se bo pocelilo...Bolj problem je psiha ampak ocitno bom tudi tukaj pocasi prisla k sebi...Danes je eden boljsih dni.

No vse vas lepop pozdravljam in tudi vse hrosce.

****, kako je kaj s količino tvojega mleka, se je kaj povečala???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
26.10.2008 11:51:48   
Anonimen
spelin@:

Ti si dobra z kliki, daj povej kje na netu dobim Rdeco kapico ali pa Janko in Metka in podobne stvari...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
26.10.2008 11:52:09   
Soncnica Sandra ***

O ti preračunljivkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
sej smo že od včeraj tukaj na "mini" počitnicah, da se navadijo za drug teden,ko pridemo na "krompirjeve" počitnice user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1717
26.10.2008 11:53:54   
Estrella*
ss: samo čaj ti pa še vedno pije????? Jaz sen
m ji dala včaraj poleg čaja še 50ml slivovga soka, dan¸es pa 100ml, pa ga zaenkrat še ni spila. Full trdo kaka.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
26.10.2008 11:54:34   
Soncnica Sandra ***

Naša papca:
- riževe kosmičke, pripravljene z AM, (od Milupe)
- mlečno kašico s sadjem, ki se pripravi z vodo, (od Bebivite)
- mlečno kašico z banano za lahko noč, ki se pripravi z vodo (od Bebivite).

Drugi teden bomo pa probali še: mlečno kašico s keksi (od Bebivite)

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
26.10.2008 11:55:08   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image

Veselo žurko vam želim!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
26.10.2008 11:56:31   
Estrella*
ss, 210ml je pa konkretna doza, to moja spije v 2 obrokihuser posted image če mi je sreča mila.
Hmmm, jaz ne vem kam naj se prijamim kot "krompirjevka"user posted image user posted image Imam pa Andražadoma drug teden in bo pestrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1721
26.10.2008 11:57:56   
Estrella*

Naša papca:
- riževe kosmičke, pripravljene z AM, (od Milupe)
- mlečno kašico s sadjem, ki se pripravi z vodo, (od Bebivite)
- mlečno kašico z banano za lahko noč, ki se pripravi z vodo (od Bebivite).

Drugi teden bomo pa probali še: mlečno kašico s keksi (od Bebivite)

A si probala kakega okusa so kašice od bebivite??Kje si jih kupila???Jaz moram tud probat, če bo naši kaka druga potegnila

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
26.10.2008 11:58:31   
Anonimen

****, kako je kaj s količino tvojega mleka, se je kaj povečala???

Noup. Sedaj se ze pocasi vdajam in pumpam samo se 4 x na dan na vsake 6 ur. In vcasih mi celo rata napumpat 400ml v celem dnevu...

Itak sva zacela z GH. Tako da ima vsak dan sedaj kosilo... In ni prevec navdusen... ima pa rad ce mu tisto kosilo ko se vdam in ga neham matrat po zlici dam v steklenicko pa mal zredcim...

Skratka ni problem v GH ampak v njegovi lenobi... nimas kej arabec po krvi.

Pije pa se vedno  nic. Ne caja ne vode. Samo mleko.

Pa pri vas kako ste sedaj s tezo? In kako gre prehrana?

Neposredna povezava do sporočila: 1723
26.10.2008 11:59:00   
Soncnica Sandra ***

ss: samo čaj ti pa še vedno pije????? Jaz sen
m ji dala včaraj poleg čaja še 50ml slivovga soka, dan¸es pa 100ml, pa ga zaenkrat še ni spila. Full trdo kaka.

Naša odkar je začela papcati še ostale stvari, spije fuuuuuuuullll manj čaja.
Sej veš, da včasih ga je spila vsej 2 veliki flaši
.
Zgleda da jo tudi sadje precej odžeja, saj zdej papava samo sveže sadje.

A da trdo kaka?
Tudi naša na čase full pa ne vem zakaj, saj naj bi sadje "mehčalo"kakeca.
No pri nas full lažje kaka, če spije kej čaja. Samo na čase ga zdej full mal

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
26.10.2008 12:00:07   
Estrella*
A sedaj ste pa vse pobegnile??????????????????????

tally, kako pa se pokakca Emilija?

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?