Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:30:52
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Horoskop: jaz kozoroginja , dragi škorpijon (zna spustiti strup ), Gal pa dvojček Jaz sem škoprijon, moj dragi devica (isto kot od Estrelle natavčen, picajzlast, včasih tečen kot , ampak rad pa me ima ) Gal je bik in je . Smo taprava druščina, da se nam utrga . Pravijo da je strup v majhnih flaškah . Ah hecam se jaz sem ena dušica, vpraš mojega če ga kdaj srečaš . Ja iz velikih pa se pretaka Matevž in Anja Tia vse najboljše! Edina a sta se pobotala in po . Pravijo, da je po pobotanju s*e*k*s najboljši. Špelin ja čist se jim je utrgalo , jaz komaj folgam brat. Sam če bo zdaj tema tekla o seksu bom večkrat gor Joj Špelin Gal se je tudi zbudil okrog 2. ure zjutraj in ko ga odkrijem zavoham SMRAD in tak se je usračkal, da je bilo groza. Ga previjem, podojim in on veselo čeblja, ma kaki da bi spal. In greva midva v dnevno malo tv gledat, nakar on spet nekaj tiši in ga spet nakida in spet previjanje . Veselica je bila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:31:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglat Včeraj sem hotla, pa sem se premislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:33:34
|
|
|
|
valentina2006
|
Estrella*: Te vedno pozabm vprašat... a kej preverjaš stanje naših zasledovalk... a majo nek delavno nedeljo ... no sem jest prečekirala, ene so uzad 25 ne pa 50. Lažje je dihati .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:33:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Horoskop: jaz kozoroginja , dragi škorpijon (zna spustiti strup ), Gal pa dvojček Pravijo da je strup v majhnih flaškah . Ah hecam se jaz sem ena dušica, vpraš mojega če ga kdaj srečaš . Ja iz velikih pa se pretaka Ta je pa dobra!!!!Moram Mateju omenit, ko bo kaj od strupa govoril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:34:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Daj povej nadaljevanje zgodbe spanja male pike Do enega leta se je ponoči max. 3x zbujala in se hotela igrat, potem pa je začela lepo spat - sicer še zdaj pride ponoči k meni, ampak se samo stisne in spi naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:35:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglat Včeraj sem hotla, pa sem se premislila Pol pa nej gre on... bo hit tih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:36:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Te vedno pozabm vprašat... a kej preverjaš stanje naših zasledovalk... a majo nek delavno nedeljo ... no sem jest prečekirala, ene so uzad 25 ne pa 50. Lažje je dihati . oooo seveda sem preverila, tisto 25 mi je kar lažje ampak, mi smo padle v ta šmoren samo zato, ker smo čez vikende lenarilr, one so pa kar aktivne Bo treba več večernih maratonov vsekat, da si izborimo krono nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:37:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Daj povej nadaljevanje zgodbe spanja male pike Do enega leta se je ponoči max. 3x zbujala in se hotela igrat, potem pa je začela lepo spat - sicer še zdaj pride ponoči k meni, ampak se samo stisne in spi naprej Pomirjajoče , sem se že vstrašla, da je bila drugačna zgodba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:37:25
|
|
|
|
valentina2006
|
špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:39:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglat Včeraj sem hotla, pa sem se premislila Pol pa nej gre on... bo hit tih No saj dela ostala gospodinjska pravila in je bil včeraj tako zmatran, da se je zvrnil v posteljo in zasmrčal Kar naj mal dela , mami pa na compu . Sem ravno včer rekla, ko me je vprašal, ja kaj si pa delala cel dan, sem mu zabrusila"tist k ti ponavad"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:40:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku . E sedaj si me pa spomnila, na kar sem te hotla že včeraj vprašat, glede inhalacij. A to mu daješ s pumpico vpihe ali imaš kaj drugega???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:40:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglat Včeraj sem hotla, pa sem se premislila Pol pa nej gre on... bo hit tih No saj dela ostala gospodinjska pravila in je bil včeraj tako zmatran, da se je zvrnil v posteljo in zasmrčal Kar naj mal dela , mami pa na compu . Sem ravno včer rekla, ko me je vprašal, ja kaj si pa delala cel dan, sem mu zabrusila"tist k ti ponavad"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:41:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku . A tudi Matevž še ni bolje? Gregi je spet slabši Ponoči je 2x po dobre pol ure imel napad sluzavega kašlja - tisto, ko slišiš, da se ob kašlju lušči sluz, ampak je ne zna izpljunit in potuje gor in dol po grlu Meni se bo od vsega tega zrolalo za najina dva kašljajoča princa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:41:46
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kako ste pa pri vas spali????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Babnce uživajte, mi gremo mal na sprehod in po vlečno testo za štrudelj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:44:39
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku . E sedaj si me pa spomnila, na kar sem te hotla že včeraj vprašat, glede inhalacij. A to mu daješ s pumpico vpihe ali imaš kaj drugega??? Nastavk maš, inhalator... in s pumpico vpihneš not, inhalator ma pa take valvule, ki preprečujejo, da gre ta plin ven... ma kva se matram.... TUKI si poglej KLIK
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 26.10.2008 8:46:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:48:02
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Jana na žalost naši otroci rastejo in se vedno bolj zavedajo samega sebe in posledično tudi naša mala rabi pomoč. Po rokah pa je ne nosimo za zaspat. Estrella midva sva po višini kar skladna. Moj je par cm večji od mene. Spali smo super, do jutra. Anitka midve pa lahko skupaj naredive čago za RD. V podznaku pa sem lev in je to strupena kombinacija. Moj je devica in je super, maladva pa bikca. Gremo pa danes v LJ in nas ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:48:49
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku . A tudi Matevž še ni bolje? Gregi je spet slabši Ponoči je 2x po dobre pol ure imel napad sluzavega kašlja - tisto, ko slišiš, da se ob kašlju lušči sluz, ampak je ne zna izpljunit in potuje gor in dol po grlu Meni se bo od vsega tega zrolalo za najina dva kašljajoča princa. Joj špelin@... tud pr nas se ne neha... a mu ti tud daješ inhalacije? Katere?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Kva me zdej heca.... zakva ne gre .... špelin@ POMOČČČČČČ KLIK Naš ima tole: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:50:14
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin a mu daješ komb. dveh pumpic?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:51:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Kva me zdej heca.... zakva ne gre .... špelin@ POMOČČČČČČ KLIK Naš ima tole: KLIK Mi mamo BABYHALER. Kero pumpico? Zakva mi KLIK in TUKI ne dela?? Kva nej nardim??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:52:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj špelin@... tud pr nas se ne neha... a mu ti tud daješ inhalacije? Katere? Ventolin ima po potrebi, ampak zdaj skoraj ne več, ker mu ne piska in ne hrope. Uporabljam pa kopalnico+vrelo vodo+eterična olja Da inhalira paro s timijanom ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:54:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Kva me zdej heca.... zakva ne gre .... špelin@ POMOČČČČČČ KLIK Naš ima tole: KLIK Mi mamo BABYHALER. Kero pumpico? Zakva mi KLIK in TUKI ne dela?? Kva nej nardim?? Mi imamo Ventolin in rdeč AeroChamber za Da KLIK dela, označiš željen link, ki ga vstaviš v tekst, in čez prepišeš besedilo KLIK. Ne smeš pa potem nič več popravljat, ker drugače KLIK ni več aktiven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 26.10.2008 8:55:50
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 KLIK
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?