Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:02:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jesmo raspravljali ikad, mislim zakačili smo se negdje na nekoj temi? Bilo bi cudno, da se nismo . Ali nema veze. Meni se samo filozofira in analizira. U stvari vise mi se bere Misekove analize. Ajde onda ovako: prezivnina in prezivljanje u prevosu na hrvatski: Prezivljanje -> uzdrzavanje prezivnina -> alimentacija? ili isto uzdrzavanje? Za druge analize treba materijal. A materijala nema. I znam zasto ga nema i dobro je da je tako da ga nema u datoj situaciji.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:05:56
|
|
|
|
Marogica
|
Mič, jaz ne vem, kaj je "mana"? p.s. pa dober večer vsem....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jesmo raspravljali ikad, mislim zakačili smo se negdje na nekoj temi? Bilo bi cudno, da se nismo . Ali nema veze. Meni se samo filozofira in analizira. U stvari vise mi se bere Misekove analize. Ajde onda ovako: prezivnina in prezivljanje u prevosu na hrvatski: Prezivljanje -> uzdrzavanje prezivnina -> alimentacija? ili isto uzdrzavanje? Za druge analize treba materijal. A materijala nema. I znam zasto ga nema i dobro je da je tako da ga nema u datoj situaciji. Nisam te razumio, bila neka tema?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mič, jaz ne vem, kaj je "mana"? p.s. pa dober večer vsem.... Ćao
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
prezivnina in prezivljanje u prevosu na hrvatski: Prezivljanje -> uzdrzavanje prezivnina -> alimentacija? ili isto uzdrzavanje? Trazila i nista pametno nasla. Alimentacija.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ne vem, kaj je "mana"? Saj ne vem, ce je to tocno to. Mislila sem na slabost.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pa dober večer vsem.... Dobro vece, inace :).
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:11:58
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II jaz ne vem, kaj je "mana"? Saj ne vem, ce je to tocno to. Mislila sem na slabost. je je, imas pravo... moja mana je da previse pricam
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:12:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. pa dober večer vsem.... Dobro vece Maroga darling
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mana je da previse pricam U potpunosti su ju pregazile patike. Nijedna debata do sad te nije toliko izmorilo ko patike danas .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:13:54
|
|
|
|
Marogica
|
A tako....hvala....se mi je zdelo....vendar sem postala nesigurna, ker si ti postavila takšno vprašanje....zato sem pomislila, da besede ne razumem prav. Kaj še ne spite? Jaz sem si naredila še zadnjo kavo danes...zato, ker lahko jutri spiiiiim, ker ima jutrišnji dan eno uro več, kar me tako veseli....da bom eno uro več z družino....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:13:56
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam te razumio, bila neka tema? Ma jok. Treba meni nesto. Da potvrdim ili odbacim.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si naredila še zadnjo kavo danes... Sad ?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ima jutrišnji dan eno uro več, kar me tako veseli....da bom eno uro več z družino.... To je jedna boljih vesti ovoga dana.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Treba meni nesto. Da potvrdim ili odbacim. Nesto sam propustila? Ili ne kapim?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:15:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Marogica p.s. pa dober večer vsem.... Dobro vece Maroga darling
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:17:34
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam te razumio, bila neka tema? Ma jok. Treba meni nesto. Da potvrdim ili odbacim. Konkretneje, prosim...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:18:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem si naredila še zadnjo kavo danes... Sad ? Ja, iz čistega užitka, da bo jutri dan za uživanje, ki ga začnem že sedaj...s kavo....ja saj vem, da sem čudna...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
da bo jutri dan za uživanje, ki ga začnem že sedaj...s kavo....ja saj vem, da sem čudna... I moci ces spavat?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:19:30
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II moja mana je da previse pricam U potpunosti su ju pregazile patike. Nijedna debata do sad te nije toliko izmorilo ko patike danas . Istina. Toliko ubedjivanja, pa cimanja pa ovo pa ono... ko Mujo pa glavom u zid... doduse zid je popustio ali.... umorilo me nenormalno. No, bitno da smo kupili patike i sada ce neko vreme u nasim zivotima da vlada mir pred cudvistem zvanim nove patike, cipele itd....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pošto sam ja najmlađi trenutno, odoh da skoknem po cigare. Jeste za kafu možda?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič, o kakvoj krizi identiteta pričaš? Ti si negdje Misekova generacija?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:24:02
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Treba meni nesto. Da potvrdim ili odbacim. Nesto sam propustila? Ili ne kapim? Popravljam neki prevod i taj koji je prevodio pise celo vreme uzdrzavanje, ali uzdrzavanje je obaveza roditelja i bla bla... i odnosi se na oba roditelja. Iznos koji placa jedan od roditelja ne moze biti po svoj logici uzdrzavanje vec alimentacija. Mozda jedino kao iznos za uzdrzavanje ali ne moze biti otac placa uzdrzavanje... I ljutim se jer ljudi rade, a ne znaju sto rade ili ne provere. Pise: malodobni **** ostvaruje pravo.... i zatim se taj malodobni pise kraticom. I prevodilac za malodobni upotrebljava kraticu mld. - sto je kratica za milijardu, umesto mldb. sto je zaista kratica za malodobni.... Pa me zanimalo vase misljenje.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
i sada ce neko vreme u nasim zivotima da vlada mir pred cudvistem zvanim nove patike, cipele itd.... Aj, reci mu bravo :).
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 23:26:45
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mič, o kakvoj krizi identiteta pričaš? Ti si negdje Misekova generacija? To se ona folira. Zna da je sjajna, pa nas vuce za jezik da joj trazimo kao mane, pa da kazemo i mi da je savrsena. Mene potseca na Laru Croft ! Bez zeze... iako nisam gledala film, vec samo reklamu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?