Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nisi ti malo nadrkana? Ooooooooo, nema cenzure, odlicno. To mi je najbolja rjec in najbolje opisuje stanje, kad sam nadrkana . Odkrice veceri.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Šta je bilo maco, neko te uvrijedio?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:17:01
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Od mercator centra.. kupovali patike za misonju.... , a to traje i traje i traje... O, odlicno. To mi je najdraze, od svih ducana, kupnja patika i cipela. Bejba jih obožava. Vec je kupila skornjice in ne skida jih vise . Nase dete je.... do 4-te godine nije hteo nove cipele.. i prve smo jedva kupili, nece pa nece cipele... sa 4 godine je nosio dva broja premale papuce - one cicibanove narandjaste, jer nece nove, te su njegove i gotovo. Tek kad sma ih sakrila i dala iste takve - potpuno iste smao vece pored vrata, trebalo mu je dva dana da se pomiri sa sudbinom i da to navuce na noge. Sada su in patike sa spajdermenom plastik fantastik, i jedva sam ga ubedila da taj plastik fantastik nije ok za nogice i nek si izabere prave patike kakve nose pravi pametni ljudovi.... I uspeli smo.. jedva... jedva... jedva... A sada vrsti od srece kako ima frajerske patike... ko bi ga znao s decom...
< Sporočilo je popravil Misek -- 25.10.2008 22:18:41 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:17:09
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Šta je bilo maco, neko te uvrijedio? Ne, dosadno mi je. Ma šta znam, potreban mi je vazduh očigledno i možda neko piće.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:17:39
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Vas dvoje mozete zajedno na terapiju
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A sada vrsti od srece kako ima frajerske patike... ko bi ga znao s decom... O, bravo, macek . Daj, reci mu bravo, u moje ime. I da....ko bi znao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin potreban mi je vazduh Pa ideš u neki od klubova da udišeš alkoholne i znojne hlapove? A da prošetaš ponekad do jednog od igrališta tu u blizini? A i Pohorje ili neka od mb šuma ti nije daleko.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:21:04
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A sada vrsti od srece kako ima frajerske patike... ko bi ga znao s decom... O, bravo, macek . Daj, reci mu bravo, u moje ime. I da....ko bi znao. Ocu. No koliko ima finog izbora za curice oko cipela, za decke je... tako ogranicen izbor pametnih cipela da je ludilo....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Vas dvoje mozete zajedno na terapiju Disiteeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jedan, dva. Jedan, dva. Moze i kratka stanka za pivo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:23:19
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin potreban mi je vazduh Pa ideš u neki od klubova da udišeš alkoholne i znojne hlapove? A da prošetaš ponekad do jednog od igrališta tu u blizini? A i Pohorje ili neka od mb šuma ti nije daleko. Kad bih imala nekog poed sebe, rado bih prošetala po šumama noću. A baš zbog toga idem u taj klub, jer tamo ima napolju dobrih grijalica, pa je baš fino toplo...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Vas dvoje mozete zajedno na terapiju Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin potreban mi je vazduh Pa ideš u neki od klubova da udišeš alkoholne i znojne hlapove? A da prošetaš ponekad do jednog od igrališta tu u blizini? A i Pohorje ili neka od mb šuma ti nije daleko. Kad bih imala nekog poed sebe, rado bih prošetala po šumama noću. A baš zbog toga idem u taj klub, jer tamo ima napolju dobrih grijalica, pa je baš fino toplo... Šetanje je preporučivo isključivo po danu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:26:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Vas dvoje mozete zajedno na terapiju Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Izvini šta ti to znači?? Jer ja znam, da sam razmaženo derišteeee, pa šta. Boli me uvo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
No koliko ima finog izbora za curice oko cipela, za decke je... tako ogranicen izbor pametnih cipela da je ludilo.... To je logicno. Kako bi se odlucili, ako bi bio prevelik izbor? Triba im vrimena, da naprave korak.Tako da su patike (meni) sasvim logicne .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:29:11
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Moze. Po zelji. Iako nisam bas srecna zbog toga.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti malo umišljen? Da nisi ti malo nadrkana? Možda i jesam. Vas dvoje mozete zajedno na terapiju Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Izvini šta ti to znači?? Jer ja znam, da sam razmaženo derišteeee, pa šta. Boli me uvo. Nisam mislio ništa loše. Derište ne deri se.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:30:00
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Jel se ti to mojim analizama smejes gospojice?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Moze. Po zelji. Iako nisam bas srecna zbog toga. Ako te toliko svrbe prsti, analiziraj na prajvatu, t.j. ZS-u.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 25.10.2008 22:31:05 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jel se ti to mojim analizama smejes gospojice? Da. I kako te zamolio, da ih izbjegnes. Steta, da nisi u mudu .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:32:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Moze. Po zelji. Iako nisam bas srecna zbog toga. Pa dobro Misek, desava se i najboljim kao što je Bakfark, da se zezaju sa nekim poput mene, jel tako?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Moze. Po zelji. Iako nisam bas srecna zbog toga. Pa dobro Misek, desava se i najboljim kao što je Bakfark, da se zezaju sa nekim poput mene, jel tako? Ssevine... Jel` ti uopšte znaš koliko si mi prirasla srcu?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:34:46
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II No koliko ima finog izbora za curice oko cipela, za decke je... tako ogranicen izbor pametnih cipela da je ludilo.... To je logicno. Kako bi se odlucili, ako bi bio prevelik izbor? Triba im vrimena, da naprave korak.Tako da su patike (meni) sasvim logicne . Pazi ovo: na raspolaganju 20 pari patika za deckice. Od toga za 6 modela koji su recimo uslovno ok -nemaju broj koji nam treba. 10 modela je tako ruznih i plasticnih, da se trudis da ih ne vidis. Ostaje 6 modela koji dolaze u obzir i 5 kod njih je najmanje 60% plastika. Ostaju oni jedini za koje se pomolis da imaju broj i da budu ok detetu, a za koje izbrojis toliko penjeza da boli glava ( radije da me boli glava koliko su skupe, nego da me boli glava sto dete ima unistene nogice - to je btw moja filozofija). Ali glava ipak boli....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:35:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Slažem se Misek, zaista ne bi smio sebi da dozvolim da me neko poput Ssevina baci iz takta. Razmišljam zbog čega li je to tako. Nemoj samo molim te neku od tvojih analiza. Zajebi sad racionalna objašnjena, prognoze za budućnost, sad nešto čitam pa povezujem, nisu nam najbolje, pa bih malo da uživam. Jel` more? Moze. Po zelji. Iako nisam bas srecna zbog toga. Ako te toliko svrbe prsti, analiziraj na prajvatu, t.j. ZS-u. Ne svrbe me prsti toliko Umorna sam. Kupovali smo detetu patike - ko da sam kopala ceo dan....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 25.10.2008 22:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
10 modela je tako ruznih i plasticnih, da se trudis da ih ne vidis. Ostaje 6 modela koji dolaze u obzir I ti .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?