![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:49:37
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sej sploh nisem gledala na to... Ratalo po naključju! Drugače sej veš kaj sm misnla, ne? Da bo februar 1 2 3 tle... Kaj mogoče veste, če imajo v HM darilne bone?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:52:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej sploh nisem gledala na to... Ratalo po naključju! Drugače sej veš kaj sm misnla, ne? Da bo februar 1 2 3 tle... Kaj mogoče veste, če imajo v HM darilne bone? ja ja...samo mi je bilo tak zanimivo...sem rekla ,da ti moram spisat....da imaš dober 6. čut a misliš bone nekomu za podarit....ja, imajo....danes je praznik nakupovanja v BTC-ju....pa imajo najbrž še kake popuste....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:53:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej sploh nisem gledala na to... Ratalo po naključju! Drugače sej veš kaj sm misnla, ne? Da bo februar 1 2 3 tle... Kaj mogoče veste, če imajo v HM darilne bone? ja ja...samo mi je bilo tak zanimivo...sem rekla ,da ti moram spisat....da imaš dober 6. čut a misliš bone nekomu za podarit....ja, imajo....danes je praznik nakupovanja v BTC-ju....pa imajo najbrž še kake popuste.... to sem pa slišala ja......pa jutri je tudi pri vsakem nakupu dobiš vsaj 5% popusta-boljš kot nič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:58:31
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, v BTC...to je preveč daleč od tuki... Bom šla kar v Qlandijo tle v NG...kot da nisem že zadosti zapravljala ta mesec, bom pa še malo... Ma mama rojstni dan, pa ne vm, kaj vzet...sem pol študirala da ji kar bon v HM uzamem in si pol sama kupi, pa še eno verižico zravn, k jo je zadnjič gledala. A mate mogoče kako idejo kej bi ji še lahko kupla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 13:06:57
|
|
|
|
Čebel@
|
joj nimam pojma kaj bi še kupla......kolko je pa stara??
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 13:09:18
|
|
|
|
sunny24
|
46...Sploh ne vem. Lani smo ji s tatom kupla fotoaparat, predlani eno verižico od Breila....BOOO! Sploh nimam idej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 13:47:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem moji mami eno leto podarila bon za maserja in rihtanje nohtov......ker se mi zdi da darilo mora biti zanjo ne za celo familijo letos sem pa mami dala album za slike k je dojenček gor narisan da bo mela za vnučke-upam da sem kej koristna aja tašči sem pa kupila broško od swarovskega,eno leto pa jutranjo haljo in 60 srečk(je bla 60 stara)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 13:59:26
|
|
|
|
sunny24
|
Lepe ideje, sam kaj ko moji mami to ne pride nič v poštev...Njej je masaža neki najbolj mučnega na tem svetu, drugače bi ji takoj dala bon za tajsko masažo, ki je meni fenomenalna...Se pa strinjam s tabo ja, da je treba kupit neki, kar je zanjo in ne za celo familjo. Ma, neki bomo že nabavli, mamo še celo popoldne čas... Zdej sm mal pospravla po kuhni, mojmu sem kafe skuhala...sam še rit more dvignt, pol pa ga nažicam, da gre z mano v Qlandijo, če pa ne bo hotu, mu pa avto zaplenim in grem sama...bo pa doma!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 14:01:04
|
|
|
|
claud
|
Ojla punce! Sam tko se mal javim dons k sm čist fertik. Tok sm slabo spala dons da sm že cel dan čudna....Zaspala sm enkrat po polnoči zbudila pa že ob 4h in nism mogla nazaj zaspat.... Zdj sm pa sama k je mogu moj delat... Tko da edino to me dons u dobro voljo spravlja ker je ful živahna-namest mene, in mi premetava trebuh v vse smeri!!! Majchy23- upam da ti rata spečt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 14:30:19
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny..........upam da tiuspe kej najdit za mami in da bo tvoj dvignu rit in šov s tabo v šoping claud......bom jutri pekla ko bova z mojim sama doma in mi ne bo tašča stla za ritjo............počivej pa kej doberga si privošči(za jest mislim).še en zate
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 14:44:22
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, upam da bo šou z mano...sej drugače pa ostane do večera brez avta, kakor bo hotu! Sicer še spi ampak mu je opravičeno, k je delu nočno, pa gre zvečer spet delat... claud, pa pejdi za kako urco mal zaspat...da not prneseš. Pa fajn da je ta vaš tolk aktiven. Meni je tudi full dobro, ko se kobaca in premika...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 14:57:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, sej sploh nisem gledala na to... Ratalo po naključju! Drugače sej veš kaj sm misnla, ne? Da bo februar 1 2 3 tle... Kaj mogoče veste, če imajo v HM darilne bone? ja ja...samo mi je bilo tak zanimivo...sem rekla ,da ti moram spisat....da imaš dober 6. čut a misliš bone nekomu za podarit....ja, imajo....danes je praznik nakupovanja v BTC-ju....pa imajo najbrž še kake popuste.... to sem pa slišala ja......pa jutri je tudi pri vsakem nakupu dobiš vsaj 5% popusta-boljš kot nič ja, sej to...pa bova sla kar po plenice...mesecna zaloga, pa se nama bo poznalo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 14:58:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, v BTC...to je preveč daleč od tuki... Bom šla kar v Qlandijo tle v NG...kot da nisem že zadosti zapravljala ta mesec, bom pa še malo... Ma mama rojstni dan, pa ne vm, kaj vzet...sem pol študirala da ji kar bon v HM uzamem in si pol sama kupi, pa še eno verižico zravn, k jo je zadnjič gledala. A mate mogoče kako idejo kej bi ji še lahko kupla? meni se pa zdi ze tale tvoja ideja super...se mi zdi bon taka super ideja..nimas kej sfalit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 15:00:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...bogica..upam, da slabo pocutje cimprej mine
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 15:05:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, upam da bo šou z mano...sej drugače pa ostane do večera brez avta, kakor bo hotu! Sicer še spi ampak mu je opravičeno, k je delu nočno, pa gre zvečer spet delat... to mu je pa dovoljeno da spi......poznam to drugač ker je moj tud v prejšnji službi delal ponoči potem je pa skorej cel dan prespal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 15:18:25
|
|
|
|
|
Pozdravček, kako ste nekatere pridne ja lahko sama pripomnem da sem tak občutljiva nč mi ne paše kr naprej tečna ampak imam veliko srečo da je moj tak potrpežljiv in da ima jeklene živce ker bilo kdo drug bi me že kam poslal ...takšne smo nosečke ko se spomnim kako sem kr naprej jokala ko sem bila nosečka pr Lauri kr naprej... Danes sem pa dobre volje le zakaj a ne ker je moj zjutraj reko gremo danes po voziček pa sem rekla sej je še čas pa je reko nč nč gremo je bil take volje sej je vedno ko se pogovarjamo o naši pikici čist navdušen sva se že kregala kdo bo voziček peljal iz avta do bloka sem mu pol rekla nč se ni treba navajat ko te tk ne bo nč doma je reko seveda seveda danes ga bo vidla še naša Laura jo že kr vidim mami to bom pa jz skoz vozila joj kk se bomo še kregali kdo bo vozil našo pikico moja sestra ki je tri lete mlajša je bila zraven ko smo šli po voziček je bila fulll navdušena sploh nisem mogla verjet tako da voziček že imamo juhuuuu...no sedaj pa na hitro nekaj pojest pol pa grem v Muller v Velenje mal pokukat me je Sunny razdražla ...no se še kaj javim aja pol proti večeru pa moram mal počistit stanovanje pa mal peciva spečt ko dobimo jutri obiske spet bom pridna kdo bo jedel sladko ko jaz ne smem ampak en košček pa le bo da bom vidla če bom dobro spekla no se kaj tipkamo pridne bodite pa uživajte pr nas je kislo vreme...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 15:50:18
|
|
|
|
Čebel@
|
cita........sem prov dobre volje ratala ko si tko lepo napisala da se vsi veselijo vožnje vozička kej lepega kupi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 17:23:59
|
|
|
|
Katjusa
|
Hej punce moje zlate.... mi smo dons sept veselo zapravljali tak da smo zdej kupli tud komodo za dojenčka kamor bomo ko bo čas in volja da vse operem zložli stvari sma to bom pa res počela po novem letu .... Dobla sem nov pisarniški stol sicer mens e je zdel čist predrag in ne nujno potreben sam je moj vztrajal in mi ga je kupil.... Tak da zdej bom še lažje veliko tle sedela in z vami čvekala Ajvy res ni moj namen koga žalit al pa očitat karkoli, poznam primere ko lahko z zagotovotsjo trdim da se z vozički postavljajo.... ni pa nič narobe če nekdo da zaradi mene ne vem kolk za vozel lahko tud 1000€ hvala bogu če ima toliko in da mu je voziček res všeč ter seveda da je prepričan da mu nudi vse prej kot pa pol no pogledov (torej da s emu zdi da je točno to kar rabi da bo njegov dojenček not užival)...... mi2 sma tud kupla v prvo ful lepo voziček in zelo fajni prostoren topel res ni da ni in sem bla prepričana da boma nit mela vse otroke kolkr jih boma pač imela ampak kmalu ko smo ga zečel uporabljat smo ugotovil da ima eno zelo slabo lasnost in sicer vsa 4 kolesa fiksna zato smo ga po nekje 9 mesecih prodali..... zdej smo kupli temu podobneha s tem da ima gibljiva kolesa pa četud je rabljen upam da nas bo zdržal tud k bomo imel 3. dojenčka Zelo lepo si napisala tisto Petrip in maš čist prav Tanci men je tud ful čudno si predstavljat kak je bil Florjan k je bil dojenček al pa ko vidim kakega dojenčka.... iiiii.... sploh nimam predstave kaj nas čaka Balonchy, kje si pa tole kavo našla Akvalina lepe mandarince..... čeprav jst sme si včeraj kupla pomaranče nekak so mi mandarine malo prekisle... Cita kaj lepega ste kupli? Boste pa zdej malo lažji vsaj v denarnici zdej gremo pa mal v čistilno akcijo.... čeprav bi šla raje spat sem mela tud jst ful slabo noč sem spala vsega skupaj ene 5 urc kar je za zaspanko in še nosečko povrhu čist premalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 18:29:06
|
|
|
|
birdy
|
Hoj tiste ljubljančanke ki na veste... Dons pa jutr je btc-jada in daje baby center za vsakih 50 porabljenih eurov 10 eurov bona. Tko da mava midva zdej za 50eur bonov. Itak bi mogla lupinico kupt pa sva rekla da jo bova danes. Pol sva vzela pa še isofiks nastavek brez noge (v avtu nimava isofixa, ampak ker mava voziček tak da lahko direkt montirava lupinco sva rekla da je bolje da je nastavek fiksiran in lupinico ven sam vzameva iz avta, kot da morava celo lupinico ven jemat, ma čudn sem tole povedala ). Pol sva vzela pa še prevleko za čez zic od Neli ki jo kupujeva že pol leta pa še kasete za palčka previjalčka ki so ble ravno znižane. Jah, zagonila sva čist preveč, sam bi blo itak potrebno pa če lohk pol še bone dobiš pa ne vem zakaj ne bi. Bo pa hudo šele naslednji mesec ko bo obrok za Karanto Ampak brez Karante tega sploh nikol ne bi mogla kupt, bi mogla pomoje puf uzet. Sem pa gledala en voziček ki je bil ful lep pa praktičen, mislm, da od Cama, sam je bil čist predrag. Pa itak sva že zmenjena da mava tokrat še ta voziček pol ga pa prodava. Sam za učke napast gor je pa vseen fajn it še kakega pogledat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 19:29:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj tiste ljubljančanke ki na veste... Dons pa jutr je btc-jada in daje baby center za vsakih 50 porabljenih eurov 10 eurov bona. Tko da mava midva zdej za 50eur bonov. Itak bi mogla lupinico kupt pa sva rekla da jo bova danes. Pol sva vzela pa še isofiks nastavek brez noge (v avtu nimava isofixa, ampak ker mava voziček tak da lahko direkt montirava lupinco sva rekla da je bolje da je nastavek fiksiran in lupinico ven sam vzameva iz avta, kot da morava celo lupinico ven jemat, ma čudn sem tole povedala ). Pol sva vzela pa še prevleko za čez zic od Neli ki jo kupujeva že pol leta pa še kasete za palčka previjalčka ki so ble ravno znižane. Jah, zagonila sva čist preveč, sam bi blo itak potrebno pa če lohk pol še bone dobiš pa ne vem zakaj ne bi. Bo pa hudo šele naslednji mesec ko bo obrok za Karanto Ampak brez Karante tega sploh nikol ne bi mogla kupt, bi mogla pomoje puf uzet. Sem pa gledala en voziček ki je bil ful lep pa praktičen, mislm, da od Cama, sam je bil čist predrag. Pa itak sva že zmenjena da mava tokrat še ta voziček pol ga pa prodava. Sam za učke napast gor je pa vseen fajn it še kakega pogledat. birdy za nakup mi2 si tud tak z dinesrom štukama iz mesece v mesec
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 19:33:06
|
|
|
|
cati
|
Birdy super nakup 50 eurov pa je tudi nekaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 20:04:22
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy......res super nakup jaz vas zapuščam,grem še neki pojest potem še malo tv pogledat in ajat pridne bodite........najt najt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 20:10:53
|
|
|
|
sunny24
|
Dober večer! Kaj danes je blo pol februarčic v šopingu? To so služli na naš račun! katjusa, super za nakup komode! birdy, vi2 sta bla tudi pridna in ste fajn stvari nakupla! cita, super za voziček! Sem te pa fajn razdražla ne, da si šla v Velenje... Meni je pa uspelo dobit darilni bon za mamo, pol sem si pa v DM še puder in maskaro nabavla, ker mi jih že počasi zmanjkuje...Sem si nazadnje kupla puder enkrat pozimi...Je videt, da sem bla na bolniški tolk časa, da mi ga še ni uspelo porabit do zdej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 21:37:10
|
|
|
|
petrap
|
dober večer trebuškarce moje... sem se vrnila iz nakupov.... ajvy - glede vozičkou...midva sva ga tudi danes končno kupila in tudi odpeljala domou.. ...vzela sva quinnyja speedi....bil je z gotovinskim popustom 540 eur, potem pa so nama dali še darilne bone v vrednosti 100 eur (kot so že punce povedale, je v btcju dan nakupou)...kar pomeni, da sva dejansko dala za cel komplet (športni del, košara in lupinica + še ostala oprema) 440 eur...men se zdi zelo ugodno..no je res, da bi lahko izbrala tudi cenejšega, samo ta nama je bil neizmerno všeč... ...tako da te razumem, ko si napisala, da sta ga kupila zgolj iz tega ker vama je bil tako všeč....samo mislim,da tud katjuša ni mislila nič slabega... ...aha glede odnosov imaš pa popolnoma prav...saj se bova vnesla... ..hvala za objemčke tanci - mislm,da so vsi možeki enaki...super, vendar niso popolni ...tako kot smo me, a ne? ..upam, da bost jutri lepo praznovali... majchy - jaz danes nism popolnoma nč naredila, zdajle bom dala prat en stroj perila in to je to...bom pa jutri nadoknadila, ker so naju današnji nalupi čist zmatral... ..aja sam sem pa kupila še enga pajacka, pa majčko brcike - mene je pa danes ponoči tako nasuvou, da nism spala od 3h do pol 5h popolnoma nč ..sem mislila it že kar mal pospravlat, sam sem vedela, da bom pol vse zbudila...pa sem se pol matrala....mah bedno, upam da bo danes kaj bolje...a ne claud? cita - vidim, da imamo podobne probleme ...z nama sta šla pa voziček kupit še moja brata in sta se tud grebla kdo ga bo več vozil...bo res še zanimivo... katjusa - čestitam za komodo in stol...midva bova pa jutri že kar sestavila otroško sobico.. ...komaj čakam...oblekice bom pa potem, ko bom doma, vse oprala in jih pospravila noter...joj kako komaj čakam...aja...sem pa potem za bon kupila tud eno komplet flašk v akciji...plačaš eno dobiš 2... sunny - super za bone...mislim, da so super ideja...ja danes smo očitno kar nekaj dinarčkou pustile v trgovinah... aja...pa končno smo kupile z mami še bombažek za rjuhice in obrobe...tako da bo sedaj začela s šivanjem....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.