![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 20:34:33
|
|
|
|
sunny24
|
Dober večer! Kje pa ste vse? brkn, za jutri ti želim uspešen šoping! majchy, un recept je pomojem enih 15-20 strani nazaj...Ga morm tudi jst poiskat! birdy, fajn da Neli ni treba antibiotikov jemat, da je boljše in da bo šla nazaj v vrtec! Akvalina, to more bit pa smotano ja, ko si cel vikend sama. Meni in mami je blo tudi full dolgčas, ko je mogu tata v rezervo pa ga tudi po cel mesec ni blo domov... Najbolj hudo pa je blo, ko je bla pr nas vojna, pa so ga itak not poklicali in nismo vedle, kje je...Pa ga je mama po vezah in poznanstvih vn zvohala, pol smo jim (enih 10 vojakov je blo tam) pa vsak dan zjutraj vozile zajtrk, rogljičke, kavo, sladoled... Jst si pa zdej večerjo delam, moj je šel delat...Smo punce ostale same doma...Žur na mrtvo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 21:57:01
|
|
|
|
Čebel@
|
no vidim da niste kej prreveč zgovorne........odhajam v posteljo nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 22:12:59
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem čakala in čakala...pa ni blo nobene, pol sm pa v CSI padla... A zdej je kira tle?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 22:35:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer... Hvala punce za vprašanja...moja glava še stoji na vratu.... me pa mučijo migrene in se mi kar orenk pozna....ampak bo kmalu februar tu, pa bo vse minilo oz. bo kaj drugega na sporedu..... KAtjuša...moram pokomentirat voziček.....nisi me užalila,daleč od tega...ampak moram ti povedat, da sva midva izbrala PP, ker sva si oba zaželela vozička, ki ga bova nucala za vse otroke....želela sva si novega in takšnega ki bo nama všeč.....cenovno je bil pa mnogo cenejši kot si ti napisala...s tem da sva dobila lupinico, košaro, in športni del...plus mnogo dodatne opreme....torej voziček ni bil kupljen zaradi tega ker sva želela dragega...ampak zato, ker nama je bil obema noro všeč, ker je zadovljil najine potrebe in ker je še vedno (nama) najlepši voziček,ki ga ne bi nikoli menjala.... Vem, da nisi htela bit žaljiva...samo si pač malo bila..zmotil me je stavek da nekateri pač radi kupujejo drage vozičke....sva ga pa kupila iz poročnega denarja...ki je bil namenjen najinem potovanju....ki ga pač nisva realizirala, ker sva pač kupila vse za ....... samo to sem htela pokometnirat....pa brez zamere....samo res sem želela napisat še mojo stran vozička
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 22:36:30
|
|
|
|
Ajvy
|
zdej grem pa spat.... punce prebrala sem vas vse...ampak je enostavno preveč za komentirat..ne morem...... nočko......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 22:56:48
|
|
|
|
tanci29
|
dober večer pupike... najprej hvala v erikovem imenu za vse čestitke, tortice in lepe želje...danes je bil zame poseben dan, čeprav so me takoj zjutrej razp , ampak sem rekla danes ma moj Erik roj. dan in bom uživala...služba je minila mimogrede...sem letela po erika...potem so prišli moji na obisk smo malo praznovali tko na easy...jutr služba v nedeljo pa žžžžžžžuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr......glih zarad tega so me danes razkurli ker sem zvedla da enih ne bo čeprav so rekl da pridejo ampak tud tolk niso da bi poklical da joih ne bo to mi je pa tolk grdo da bom ob prilikim sigurno kaj zinla...še dobro da se ne vidimo doskrat...ponavadi kadar pridejo u službo in hočejo popust...so pa edini sorodniki mojga možeka ki živijo tukaj zato sva jih tudi povabila..no ne bom utrujala.... uglavnem smo imeli lep dan erik je bil vesel dobil je lepo darilo...v vrcu so tudi praznovali tako da suoer duper... vidim da ste se malo na desce spravle...sem že mislila da maste vse take pridne možeke k ste skos tolk lepo pisale pa vidim da tudi vaši niso popolni....sem glih zadnč rekla mojmu kako vas tukaj vaši možeki vsi lepo razvajajp pa pravi da tukaj vse lepo pišete ...tako da zdaj vidim da je moj tud super možek z malo pomankljivostmi....sej je ful dober in prijazen samo veliko dela pa zdaj je u bistvu prav priden in pride včasih kdaj prej...dopusta po porodu pa ni imel...sem imela srečo da sem šla dam v soboto...pa da so bili kmalu potem prazniki da je bil dva dni doma ...ampak po eni strani razumem ker ima res tako službo da mora bit na razpolago in ima tudi veliko odgovornosti sicer pa je zarad te službe prišel sem in tukaj sedaj tudi ostal... drugače pa lep vikend in uživajte lepo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 23:00:05
|
|
|
|
tanci29
|
sem raj prej oddala da mi error ne zbrše ker sem kar nekaj časa pisala... da še pokomentiram lepe slikice...lepi dojenčki in slastni rogljički...res ste pridne.... zdej pa pičim spat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 24.10.2008 23:02:49
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-zdej vidim da te matrajo taki hudi glavoboli...ja bogica....upam da minejo prej kot februarja sej ti bo drgač glavo razneslo... birdysuper da ste berez antibiotika... ko sva bla učer z erikom pri p je prišla ena mamica z 2 mesečno pupiko...joj kok je bla meckana...sploh se ne spomnim kdaj je bil erik tak cucek...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 7:39:22
|
|
|
|
Balonchy
|
Hello trebuščkarce... Želim vam lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 8:51:50
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro, tudi od mene! Vsem želim eno krasno soboto!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 9:14:54
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro vam želiva tudi midva z Žanom ! Midva sva že pozajtrkovala, pila domačega čajčka no sedaj pa je čas da napadeva še mal vitaminčke k oba šmrkava. Pa jih pošiljava še za vse ki imate rade mandarine!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 9:18:14
|
|
|
|
akvalina
|
takole, dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 11:01:05
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro!! želim vam lep vikend-čeprov je vreme za
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 11:05:32
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - a pri vas pa je slabo vreme? Mi imamo sonček že celo jutro.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 11:28:48
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi pri nas je oblačno in mrzlo super da za pospravlat oz.lenarit claud.......imaš zs
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 11:55:26
|
|
|
|
cati
|
Dober dan Tu vMB je tako turobno vreme da bi kr spala cel dan Pa ve kako kaj? Jaz imam še skoz rahle bolečine v spodnjem delu in komaj čakam da pridem do moje ginekologinje. Bebica pa kr pridno brca tako da me vsaj to pomirja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 11:58:02
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro... Petrap...včeraj , ko sem šla spat sem razmišljala o tebi,,no o vaju..... glej...nosečnost je ena velika preizkušnja za par oz. za zakonca.....to je čas viharjev in neurij....in redko komu je to prišparano....ženska je hormonska bomba..aprilska...nerazumljiva moški pesrpektivi....on..on pa se čudi, kaj se dogaja z njegovo deklico....kako se lahko vse tako hitro spremeni...od kje izhajajo vse te težava....redko kateremu se uspe postavit v kožo svoje drage, pa še to ni vedno mogoče..... Eni zato veliko ven hodijo (lovijo zadnje proste minute), drugi se zalepijo zate..ti ne dajo miru....eni se popolnoma umaknejo....čist različno..... Ne bit huda...niti žalostna...čeprav vem, da je to velikokrat nemogoče...veliko se pogovarjat...veliko veliko razlagat o tem kako si in zakaj si tako in velikokrat vprašat kako je pa njemu??! Midva se največkrat počiva ravno v nosečnosti.....in to je težko obdobje za naju oba....jst , drugače crkljivček za znoret..ne prenesem da se me kdorkoli dotika...sploh on ne...tečna za znoret, ker jst sem pa noseča....ampak tako je...on to vzame v zakup....kakor jaz....da me ne more vedno razumeti in da včasih tudi orenk poči..za zjokat.... TAkrat samo globoko diham in čakam, da se vse pomiri...in vem, da to ni zaradi tegga ker se ne bi marala...ampak zaradi hormonnčkov..... upam, da sem te uspela vsaj malo potolažit.......
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.10.2008 12:04:20 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:03:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro punce...no, že bolj dopoldan.... Tanci...me veseli, da je imel Erik zares poseben dan.....a ne koliko ti to pomeni...jst sem na TArjin r.d. sijala od ponosa...... Čestitke mami tudi tebi.... ZA galvobole pa....hvala za lepe želje....sej bo....februar se približuje s svetlobno hitrostjo Baloncy...kako pa jim je uspelo tebe zrisat na kavo maksi,,,krasno soboto tudi tebi.... Akvalina....upam, da sta se z Žanom navitaminizirala Pa hvala za ponujeno sadje Majchy....pri nas je tako vreme za spanje in ne za pospravljanje Cati..mene je včeraj tak trebušček bolel..da sem na momente kar na tank dihala----sam nimaš kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:05:53
|
|
|
|
cati
|
kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil"
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:08:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil" ti je kar zastal dih kaj?? Ah tile naši telovadci.....sam naj mi proba pol kot mulc rečt, da ne mara telovadbe
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:08:42
|
|
|
|
Čebel@
|
cati.....upam da bo kmal nehal bolet ajvy......tudi tebi želim da migrena izgine!!! jah sej men se ne da pospravlat k je tak čuden dan,samo bom mogla.....potem malo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:10:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cati kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil" ti je kar zastal dih kaj?? Ah tile naši telovadci.....sam naj mi proba pol kot mulc rečt, da ne mara telovadbe naša bebica stoji na glavi in je g rekla da me z rokicami buta.......zko da sem boksarska vreča
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:30:31
|
|
|
|
sunny24
|
Lep sončen dan vsem skupaj! Kako smo? balonchy, kje si dobila "svojo" slikico na kapučinu... Full dobro!!! Ja, pa hvala za kafe! akvalina, hvala za mandarinčke...Me čakajo v hladilniku...NJAM ajvy, naj ti tej zoprni glavoboli čimprej zginejo! brce...oh, naša je mela prej zjutraj žur...se je moj stisnu h meni, dal roko na bušija in se je začelo...je trajalo mal več kot 1 uro, pol je pa neki čudno blo, ko je na obeh straneh trebuha butala...Pa nism več vedla ku se zložit... Kar naj brca, more nadoknadit za včeri, ko se ji ni dalo kej preveč migat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:44:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cati kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil" ti je kar zastal dih kaj?? Ah tile naši telovadci.....sam naj mi proba pol kot mulc rečt, da ne mara telovadbe naša bebica stoji na glavi in je g rekla da me z rokicami buta.......zko da sem boksarska vreča
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 25.10.2008 12:46:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....sem ti htela povedat....včeraj si v postu napisala kako bo 123 februar in potem pogledam na ticker in si imela včeraj še 123 dni do konca
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.