|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
24.10.2008 20:34:33   
sunny24
Dober večer! Kje pa ste vse?

brkn, za jutri ti želim uspešen šoping!

majchy, un recept je pomojem enih 15-20 strani nazaj...Ga morm tudi jst poiskat!

birdy, fajn da Neli ni treba antibiotikov jemat, da je boljše in da bo šla nazaj v vrtec!user posted image user posted image user posted image

Akvalina, to more bit pa smotano ja, ko si cel vikend sama. Meni in mami je blo tudi full dolgčas, ko je mogu tata v rezervo pa ga tudi po cel mesec ni blo domov...
Najbolj hudo pa je blo, ko je bla pr nas vojna, pa so ga itak not poklicali in nismo vedle, kje je...Pa ga je mama po vezah in poznanstvih vn zvohala, pol smo jim (enih 10 vojakov je blo tam) pa vsak dan zjutraj vozile zajtrk, rogljičke, kavo, sladoled...user posted image user posted image user posted image  

Jst si pa zdej večerjo delam, moj je šel delat...Smo punce ostale same doma...Žur na mrtvo!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
24.10.2008 21:57:01   
Čebel@
no vidim da niste kej prreveč zgovorne........odhajam v posteljo

nočkouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
24.10.2008 22:12:59   
sunny24
Jst sem čakala in čakala...pa ni blo nobene, pol sm pa v CSI padla... A zdej je kira tle?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
24.10.2008 22:35:34   
Ajvy
Večer...

Hvala punce za vprašanja...moja glava še stoji na vratu....user posted image user posted image  me pa mučijo migrene in se mi kar orenk pozna....ampak bo kmalu februar tu, pa bo vse minilo oz. bo kaj drugega na sporedu.....

KAtjuša...moram pokomentirat voziček.....nisi me užalila,daleč od tega...ampak moram ti povedat, da sva midva izbrala PP, ker sva si oba zaželela vozička, ki ga bova nucala za vse otroke....želela sva si novega in takšnega ki bo nama všeč.....cenovno je bil pa mnogo cenejši kot si ti napisala...s tem da sva dobila lupinico, košaro, in športni del...plus mnogo dodatne opreme....torej voziček ni bil kupljen zaradi tega ker sva želela dragega...ampak zato, ker nama je bil obema noro všeč, ker je zadovljil najine potrebe in ker je še vedno (nama) najlepši voziček,ki ga ne bi nikoli menjala....
Vem, da nisi htela bit žaljiva...samo si pač malo bila..zmotil me je  stavek da nekateri pač radi kupujejo drage vozičke....sva ga pa kupila iz poročnega denarja...ki je bil namenjen najinem potovanju....ki ga pač nisva realizirala, ker sva pač kupila vse  za user posted image .......
samo to sem htela pokometnirat....pa brez zamere....samo res sem želela napisat še mojo stran vozičkauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
24.10.2008 22:36:30   
Ajvy
zdej grem pa spat....

punce prebrala sem vas vse...ampak je enostavno preveč za komentirat..ne morem......

nočko......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
24.10.2008 22:56:48   
tanci29
dober večer pupike...

najprej hvala v erikovem imenu za vse čestitke, tortice in lepe želje...danes je bil zame poseben dan, čeprav so me takoj zjutrej razpuser posted image , ampak sem rekla danes ma moj Erik roj. dan in bom uživala...služba je minila mimogrede...sem letela po erika...potem so prišli moji na obisk smo malo praznovali tko na easy...jutr služba v nedeljo pa žžžžžžžuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr......glih zarad tega so me danes razkurli ker sem zvedla da enih ne bo čeprav so rekl da pridejo ampak tud tolk niso da bi poklical da joih ne bo to mi je pa tolk grdo da bom ob prilikim sigurno kaj zinla...še dobro da se ne vidimo doskrat...ponavadi kadar pridejo u službo in hočejo popust...so pa edini sorodniki mojga možeka ki živijo tukaj zato sva jih tudi povabila..no ne bom utrujala....

uglavnem smo imeli lep dan erik je bil vesel dobil je lepo darilo...v vrcu so tudi praznovali tako da suoer duper...

vidim da ste se malo na desce spravle...sem že mislila da maste vse take pridne možeke k ste skos tolk lepo pisale pa vidim da tudi vaši niso popolni....sem glih zadnč rekla mojmu kako vas tukaj vaši možeki vsi lepo razvajajp pa pravi da tukaj vse lepo pišeteuser posted image ...tako da zdaj vidim da je moj tud super možek z malo pomankljivostmi....sej je ful dober in prijazen samo veliko dela pa zdaj je u bistvu prav priden in pride včasih kdaj prej...dopusta po porodu pa ni imel...sem imela srečo da sem šla dam v soboto...pa da so bili kmalu potem prazniki da je bil dva dni domauser posted image ...ampak po eni strani razumem ker ima res tako službo da mora bit na razpolago in ima tudi veliko odgovornosti sicer pa je zarad te službe prišel sem in tukaj sedaj tudi ostal...

drugače pa lep vikend in uživajte lepo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
24.10.2008 23:00:05   
tanci29
sem raj prej oddala da mi error ne zbrše ker sem kar nekaj časa pisala...

da še pokomentiram lepe slikice...lepi dojenčki in slastni rogljički...res ste pridne....

zdej pa pičim spat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
24.10.2008 23:02:49   
tanci29
ajvy-zdej vidim da te matrajo taki hudi glavoboli...ja bogica....upam da minejo prej kot februarja sej ti bo drgač glavo razneslo...

birdysuper da ste berez antibiotika...

ko sva bla učer z erikom pri p je prišla ena mamica z 2 mesečno pupiko...joj kok je bla meckana...sploh se ne spomnim kdaj je bil erik tak cucek...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.10.2008 7:39:22   
Balonchy
Hello trebuščkarce...

Želim vam lep dan!

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.10.2008 8:51:50   
Maksi1
Dobro jutro, tudi od mene!
Vsem želim eno krasno soboto!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.10.2008 9:14:54   
akvalina
dobro jutro vam želiva tudi midva z Žanomuser posted image !

Midva sva že pozajtrkovala, pila domačega čajčka no sedaj pa je čas da napadeva še mal vitaminčke k oba šmrkava. Pa jih pošiljava še za vse ki imate rade mandarine!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.10.2008 9:18:14   
akvalina
user posted image

takole, dober tekuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.10.2008 11:01:05   
Čebel@
jutro!!
želim vam lep vikend-čeprov je vreme za user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
25.10.2008 11:05:32   
Maksi1
Majchy - a pri vas pa je slabo vreme? Mi imamo sonček že celo jutro.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
25.10.2008 11:28:48   
Čebel@
maksi pri nas je oblačno in mrzlouser posted image user posted image user posted image user posted image  super da za pospravlat oz.lenarituser posted image user posted image user posted image
claud.......imaš zs

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
25.10.2008 11:55:26   
cati
Dober danuser posted image

Tu vMB je tako turobno vreme da bi kr spala cel danuser posted image  
Pa ve kako kaj?
Jaz imam še skoz rahle bolečine v spodnjem delu in komaj čakam da pridem do moje ginekologinje. Bebica pa kr pridno brca tako da me vsaj to pomirjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
25.10.2008 11:58:02   
Ajvy
Jutro...

Petrap...včeraj , ko sem šla spat sem razmišljala o tebi,,no o vaju.....
glej...nosečnost je ena velika preizkušnja za par oz. za zakonca.....to je čas viharjev in neurij....in redko komu je to prišparano....ženska je hormonska bomba..aprilska...nerazumljiva moški pesrpektivi....on..on pa se čudi, kaj se dogaja z njegovo deklico....kako se lahko vse tako hitro spremeni...od kje izhajajo vse te težava....redko kateremu se uspe postavit v kožo svoje drage, pa še to ni vedno mogoče.....
Eni zato veliko ven hodijo (lovijo zadnje proste minute), drugi se zalepijo zate..ti ne dajo miru....eni se popolnoma umaknejo....čist različno.....
Ne bit huda...niti žalostna...čeprav vem, da je to velikokrat nemogoče...veliko se pogovarjat...veliko veliko razlagat o tem kako si in zakaj si tako in velikokrat vprašat kako je pa njemu??!
Midva se največkrat počiva ravno v nosečnosti.....in to je težko obdobje za naju oba....jst , drugače crkljivček za znoret..ne prenesem da se me kdorkoli dotika...sploh on ne...tečna za znoret, ker jst sem pa noseča....ampak tako je...on to vzame v zakup....kakor jaz....da me ne more vedno razumeti in da včasih tudi orenk poči..za zjokat....
TAkrat samo globoko diham in čakam, da se vse pomiri...in vem, da to ni zaradi tegga ker se ne bi marala...ampak zaradi hormonnčkov.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da sem te uspela vsaj malo potolažit.......

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.10.2008 12:04:20 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
25.10.2008 12:03:46   
Ajvy
Jutro punce...no, že bolj dopoldan....

Tanci...me veseli, da je imel Erik zares poseben dan.....a ne koliko ti to pomeni...jst sem na TArjin r.d. sijala od ponosa......
Čestitke mami tudi tebi....

ZA galvobole pa....hvala za lepe želje....sej bo....februar se približuje s svetlobno hitrostjouser posted image

Baloncy...kako pa jim je uspelo tebe zrisat na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

maksi,,,krasno soboto tudi tebi....user posted image user posted image user posted image

Akvalina....upam, da sta se z Žanom navitaminizirala user posted image user posted image user posted image
Pa hvala za ponujeno sadjeuser posted image user posted image

Majchy....pri nas je tako vreme za spanje in ne za pospravljanje user posted image user posted image user posted image

Cati..mene je včeraj tak trebušček bolel..da sem na momente kar na tank dihala----sam nimaš kej...če me je pa user posted image  zamenjal za boksarsko vrečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
25.10.2008 12:05:53   
cati
kej...če me je pa zamenjal za boksarsko vrečo

user posted image user posted image user posted image
Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil"

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
25.10.2008 12:08:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Ta ti je pa dobra si me prav nasmejala. Mene je pa včeraj prvič med rebra "treščil"

ti je kar zastal dih kaj??
Ah tile naši telovadci.....sam naj mi proba pol kot mulc rečt, da ne mara telovadbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
25.10.2008 12:08:42   
Čebel@
cati.....upam da bo kmal nehal boletuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy......tudi tebi  želim da migrena izgine!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

jah sej men  se ne da pospravlat k je tak čuden dan,samo bom mogla.....potem malo kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
25.10.2008 12:10:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ah tile naši telovadci.....sam naj mi proba pol kot mulc rečt, da ne mara telovadbeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša bebica stoji na glavi in je g rekla da me z rokicami buta.......zko da sem boksarska vrečauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
25.10.2008 12:30:31   
sunny24
Lep sončen dan vsem skupaj! Kako smo?

balonchy, kje si dobila "svojo" slikico na kapučinu...user posted image user posted image user posted image  Full dobro!!!user posted image user posted image user posted image   Ja, pa hvala za kafe!user posted image

akvalina, hvala za mandarinčke...Me čakajo v hladilniku...NJAM

ajvy, naj ti tej zoprni glavoboli čimprej zginejo! user posted image user posted image user posted image

brce...oh, naša je mela prej zjutraj žur...se je moj stisnu h meni, dal roko na bušija in se je začelo...je trajalo mal več kot 1 uro, pol je pa neki čudno blo, ko je na obeh straneh trebuha butala...Pa nism več vedla ku se zložit...user posted image   Kar naj brca, more nadoknadit za včeri, ko se ji ni dalo kej preveč migat...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
25.10.2008 12:44:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša bebica stoji na glavi in je g rekla da me z rokicami buta.......zko da sem boksarska vrečauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
25.10.2008 12:46:08   
Ajvy
Sunny....sem ti htela povedat....včeraj si v postu napisala kako bo 123 februar in potem pogledam na ticker in si imela včeraj še 123 dni do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.