|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
25.10.2008 18:14:51   
Anitka
Ojla!

Naš Gal ima družbo, zato upam, da bom lahko kaj sčvekala na RR-jiuser posted image user posted image

Pa začnimo:
Valentina moj avto bi tudi rabil eno veliiiiiiiiiiko čistilno akcijo, a ga lahko pripeljem?user posted image user posted image Sicer pa tudi mene zanima kako dolgo bo trajalo, da se navadimo na premik ure, tukaj mislim predvsem na jutranje vstajanje, saj jaz med šesto in sedmo še ne funcioniram ravno najboljuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy jaz še dojim in še vedno precej pazim pri prehrani, predvsem pri sveži zelenjavi in sadju. Pico pa jem že nekaj časa.

Hojica - mi je ne bomo imeli.

Edinaos sem pogledala slikce in so user posted image user posted image user posted image

Nia5 kje si? Napiši kaj, pa predlagaj kdaj bi se dobili na kakšnem babjem čveku.

Moram iti...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.10.2008 18:16:29   
Anitka
Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.10.2008 18:24:48   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Valentina moj avto bi tudi rabil eno veliiiiiiiiiiko čistilno akcijo, a ga lahko pripeljem?user posted image user posted image Sicer pa tudi mene zanima kako dolgo bo trajalo, da se navadimo na premik ure, tukaj mislim predvsem na jutranje vstajanje, saj jaz med šesto in sedmo še ne funcioniram ravno najboljuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka: Sej ne vem a nej napišem al rajš ne... ga nisem spucala odkar sem rodila, torej je nazadnje vidu cuno, ko sem bla še s trebuhom user posted image ... Mislim, da boš več za bencin dala, kot za avtopralnico user posted image ...
Prekmurje <--> Gorenjska user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.10.2008 18:27:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle?

mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJAuser posted image , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK.

edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackalauser posted image Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.10.2008 18:31:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Anitka: Sej ne vem a nej napišem al rajš ne... ga nisem spucala odkar sem rodila, torej je nazadnje vidu cuno, ko sem bla še s trebuhom user posted image ... Mislim, da boš več za bencin dala, kot za avtopralnico user posted image ...

Tudi moj avto je bil nazadnje spucan še v času mojega trebuhauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.10.2008 18:33:24   
tilči

Se pa danes ponoč ura prestav... me prav zanima kok bo to spremenil ritem naših "hroščkov" user posted image .
še dobro, da si me spomnila, jaz sem pozabila na to
tilči: Kako je noga??
Hvala za skrb! Precej bolje, tako da ni bilo kaj dosti od počivanja.

Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.10.2008 18:33:58   
valentina2006

Tudi moj avto je bil nazadnje spucan še v času mojega trebuhauser posted image user posted image user posted image

HVALA za tolažbo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.10.2008 18:35:55   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Se pa danes ponoč ura prestav... me prav zanima kok bo to spremenil ritem naših "hroščkov" user posted image .
še dobro, da si me spomnila, jaz sem pozabila na to
tilči: Kako je noga??
Hvala za skrb! Precej bolje, tako da ni bilo kaj dosti od počivanja.

tilči: user posted image za nogo in user posted image za počivanje... sej ponavad je tko, da mami nima cajta bit bolna.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.10.2008 18:37:59   
tilči
Danes smo šli tudi  mi v Planet Tuš v Kranj pofirbcat. Smo se s sestro zmenili in šli tja na kosilo. Potem pa smo srečali še teto in strica in smo šli še k njim na kavo. Tako da mi vsaj kuhati ni bilo trebauser posted image .

Tilen že spi, se je revež zmatral, ko so ga še malo mrcvarili po naročju, sestrična namreč dela na pediatričnivv Lj in obožuje otroke. Ji je user posted image  rekel, naj kar svoje naročijouser posted image

Me pa sedajle čaka še user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.10.2008 18:40:00   
Anitka
Tilči user posted image user posted image user posted image za nogo. In bo Tilen sedaj spal vse do jutra? Pa prijetno likanje ti želim.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.10.2008 18:42:08   
tilči

In bo Tilen sedaj spal vse do jutra?

Če bo vse po sreči, se bo samo trikrat zbudil zaradi lakote. KO bomo enkrat osvojili žlico, bomo pa mogoče spali celo noč.  Vsaj pri Nejcu je bilo tako.
Moram pa pohvaliti user posted image , že cel teden mi popoldne user posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 25.10.2008 18:44:37 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.10.2008 18:43:27   
Anonimen

Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH?

Anitka: Anja sem že dajala vse vrste frutkov (in obožuje jihuser posted image ) ravnokar sem ji skuhala jobolček+en brezglut. piškot+pol žličk sladkorja, en zmazala je vse v šusuuser posted image user posted image user posted image , mi se bomo počasi nehali dojitiuser posted image

ti si Gal že kaj pripravila?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.10.2008 18:43:54   
Estrella*
Moj avto ni bil spucan tud že pol letauser posted image Ma saj je še čas, se tolažim.

tilči: tudi jaz se ti pridružujem pri likanju imam še stare greheuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.10.2008 18:45:34   
Estrella*

Anitka: Anja sem že dajala vse vrste frutkov (in obožuje jihuser posted image ) ravnokar sem ji skuhala jobolček+en brezglut. piškot+pol žličk sladkorja, en zmazala je vse v šusuuser posted image user posted image user posted image , mi se bomo počasi nehali dojitiuser posted image

user posted image user posted image  naši pa ravno daje hruška piškot in ima mala že zabavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.10.2008 18:47:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moj avto ni bil spucan tud že pol letauser posted image Ma saj je še čas, se tolažim.

jaz sem ga tudi včeraj znotrj spucali, ker v takem svinjaku se pa tudi ne morem več vozituser posted image  za zunaj je pa zadolžen user posted image  ali pa pralnicauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.10.2008 18:48:01   
Estrella*
Alja ima sedaj novo foro. Vsakič ko je po žlički začne vmes rinit drekcauser posted image seveda neha jestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.10.2008 18:50:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jaz sem ga tudi včeraj znotrj spucali, ker v takem svinjaku se pa tudi ne morem več vozituser posted image  za zunaj je pa zadolžen user posted image  ali pa pralnicauser posted image

Lepo, da ga pedenauser posted image . Meni se ga sploh ne splača pucat zunaj, ker imamo makedam in je skoz svinskiuser posted image Tako je za zunanje pucanje zadolžen dežekuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.10.2008 18:56:35   
valentina2006
tilči: user posted image  user posted image  user posted image za tvojga user posted image in pomivanje... moj se pa nč ne znajde v gospodinjstvu user posted image ... sem kr za vse sama user posted image . Zlikan k sreč mam... pospravlat pa tko vsak dan morm user posted image ... če se le da "pozabm" pospravt.

Eno user posted image --> kako iz cunj spravte korenček?
Men ne rata, pa če prej namakam, špricam z raznimi "Ariel-i" in perem na 90°, je še vedno madež viden user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.10.2008 19:09:59   
eole

tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle?

jem vse..
pico sem jedla že prvi teden..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.10.2008 19:23:05   
tilči

Eno user posted image --> kako iz cunj spravte korenček?

Vanish v spreju

Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.10.2008 19:27:58   
barbaw

Sem se ful pazila do 4,5 meseca, zdaj pa se ne pazim več in sem tudi jedla pico. Tudi zelje in fižol prejšnji teden in ni bilo reakcije.

Valentina naši otroci imajo samo notranjo uro in rabijo en čas, da ujamejo ritem, ki ga mi citiramo. En čas se zna dogajat, da se je treba "prej" vstajat. Pri nas je bilo tako.
Glede flekov pa jaz našpricam z odstranjevalcem za mastne madeže (recimo Smac ali kaj je že) in zdrgnem pod vročo vodo in dam prat in je vse kot novo. Juuupiiii. Drugače bi moj škrat bil nagi, ker bi mi zmanjkalo denarja za cunje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.10.2008 19:47:41   
Anitka

Midva sva poskušala že korenčkov sok, ki ne paliuser posted image user posted image user posted image , pa jabolčno kašico, ki mu gre pa malce bolj v ritouser posted image user posted image , le pri prvi žlički se cel streseuser posted image user posted image

Valentina jaz sem korenčkov sok spravila ven tako, da sem dala takoj gor detergent za posodo in sem z vročo vodo umila.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.10.2008 19:54:55   
aurora28
Jana user posted image za obleko in všeč mi je kombinacija čevljev in zapestnice user posted image .

Tilči me veseli, da je z nogo bolje.

Katy82 ojoj to pa je hudo in žalostno. Punca je v hudi stiski in si s škodovanjem sami sebi blaži bolečino. Sej vem, da se čuje čudno, ampak so razlogi zato ponavadi tudi ti, da punca na tak način pridobi pozornost. Jaz bi jo najprej peljala k psihiatru, ker razlogi za škodovanje sebi so vedno psihične narave. A se je tvoji sestrični kdaj kaj neprijetnega zgodilo, ji je kdo kaj naredil?

Vsem 5 in 6 mesečnikom čestitke še iz moje strani.

Kdaj boste začele uvajati živila z glutenom?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.10.2008 19:58:30   
Anitka
Aurora mi bomo začeli z živili z glutenom ziher kakšen mesec za vami, ker ste toliko starejšiuser posted image user posted image .In kako spite kaj ponoči?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.10.2008 20:09:09   
Anitka
Ja kaj je zdaj, se bomo julijkam kar tako pustile?user posted image user posted image user posted image Ajde čveke na planuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?