Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:14:51
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Naš Gal ima družbo, zato upam, da bom lahko kaj sčvekala na RR-ji Pa začnimo: Valentina moj avto bi tudi rabil eno veliiiiiiiiiiko čistilno akcijo, a ga lahko pripeljem? Sicer pa tudi mene zanima kako dolgo bo trajalo, da se navadimo na premik ure, tukaj mislim predvsem na jutranje vstajanje, saj jaz med šesto in sedmo še ne funcioniram ravno najbolj Suzy jaz še dojim in še vedno precej pazim pri prehrani, predvsem pri sveži zelenjavi in sadju. Pico pa jem že nekaj časa. Hojica - mi je ne bomo imeli. Edinaos sem pogledala slikce in so Nia5 kje si? Napiši kaj, pa predlagaj kdaj bi se dobili na kakšnem babjem čveku. Moram iti...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:16:29
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:24:48
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Valentina moj avto bi tudi rabil eno veliiiiiiiiiiko čistilno akcijo, a ga lahko pripeljem? Sicer pa tudi mene zanima kako dolgo bo trajalo, da se navadimo na premik ure, tukaj mislim predvsem na jutranje vstajanje, saj jaz med šesto in sedmo še ne funcioniram ravno najbolj Anitka: Sej ne vem a nej napišem al rajš ne... ga nisem spucala odkar sem rodila, torej je nazadnje vidu cuno, ko sem bla še s trebuhom ... Mislim, da boš več za bencin dala, kot za avtopralnico ... Prekmurje <--> Gorenjska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:27:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJA , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK. edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackala Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:31:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: Sej ne vem a nej napišem al rajš ne... ga nisem spucala odkar sem rodila, torej je nazadnje vidu cuno, ko sem bla še s trebuhom ... Mislim, da boš več za bencin dala, kot za avtopralnico ... Prekmurje <--> Gorenjska Tudi moj avto je bil nazadnje spucan še v času mojega trebuha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:33:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se pa danes ponoč ura prestav... me prav zanima kok bo to spremenil ritem naših "hroščkov" . še dobro, da si me spomnila, jaz sem pozabila na to tilči: Kako je noga?? Hvala za skrb! Precej bolje, tako da ni bilo kaj dosti od počivanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:33:58
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Anitka: Sej ne vem a nej napišem al rajš ne... ga nisem spucala odkar sem rodila, torej je nazadnje vidu cuno, ko sem bla še s trebuhom ... Mislim, da boš več za bencin dala, kot za avtopralnico ... Prekmurje <--> Gorenjska Tudi moj avto je bil nazadnje spucan še v času mojega trebuha HVALA za tolažbo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:35:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Se pa danes ponoč ura prestav... me prav zanima kok bo to spremenil ritem naših "hroščkov" . še dobro, da si me spomnila, jaz sem pozabila na to tilči: Kako je noga?? Hvala za skrb! Precej bolje, tako da ni bilo kaj dosti od počivanja. tilči: za nogo in za počivanje... sej ponavad je tko, da mami nima cajta bit bolna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:37:59
|
|
|
|
tilči
|
Danes smo šli tudi mi v Planet Tuš v Kranj pofirbcat. Smo se s sestro zmenili in šli tja na kosilo. Potem pa smo srečali še teto in strica in smo šli še k njim na kavo. Tako da mi vsaj kuhati ni bilo treba . Tilen že spi, se je revež zmatral, ko so ga še malo mrcvarili po naročju, sestrična namreč dela na pediatričnivv Lj in obožuje otroke. Ji je rekel, naj kar svoje naročijo Me pa sedajle čaka še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:40:00
|
|
|
|
Anitka
|
Tilči za nogo. In bo Tilen sedaj spal vse do jutra? Pa prijetno likanje ti želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:42:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In bo Tilen sedaj spal vse do jutra? Če bo vse po sreči, se bo samo trikrat zbudil zaradi lakote. KO bomo enkrat osvojili žlico, bomo pa mogoče spali celo noč. Vsaj pri Nejcu je bilo tako. Moram pa pohvaliti , že cel teden mi popoldne
< Sporočilo je popravil tilči -- 25.10.2008 18:44:37 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH? Anitka: Anja sem že dajala vse vrste frutkov (in obožuje jih ) ravnokar sem ji skuhala jobolček+en brezglut. piškot+pol žličk sladkorja, en zmazala je vse v šusu , mi se bomo počasi nehali dojiti ti si Gal že kaj pripravila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:43:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Moj avto ni bil spucan tud že pol leta Ma saj je še čas, se tolažim. tilči: tudi jaz se ti pridružujem pri likanju imam še stare grehe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:45:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH? Anitka: Anja sem že dajala vse vrste frutkov (in obožuje jih ) ravnokar sem ji skuhala jobolček+en brezglut. piškot+pol žličk sladkorja, en zmazala je vse v šusu , mi se bomo počasi nehali dojiti ti si Gal že kaj pripravila? naši pa ravno daje hruška piškot in ima mala že zabavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:47:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj avto ni bil spucan tud že pol leta Ma saj je še čas, se tolažim. jaz sem ga tudi včeraj znotrj spucali, ker v takem svinjaku se pa tudi ne morem več vozit za zunaj je pa zadolžen ali pa pralnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:48:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja ima sedaj novo foro. Vsakič ko je po žlički začne vmes rinit drekca seveda neha jesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:50:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj avto ni bil spucan tud že pol leta Ma saj je še čas, se tolažim. jaz sem ga tudi včeraj znotrj spucali, ker v takem svinjaku se pa tudi ne morem več vozit za zunaj je pa zadolžen ali pa pralnica Lepo, da ga pedena . Meni se ga sploh ne splača pucat zunaj, ker imamo makedam in je skoz svinski Tako je za zunanje pucanje zadolžen dežek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 18:56:35
|
|
|
|
valentina2006
|
tilči: za tvojga in pomivanje... moj se pa nč ne znajde v gospodinjstvu ... sem kr za vse sama . Zlikan k sreč mam... pospravlat pa tko vsak dan morm ... če se le da "pozabm" pospravt. Eno --> kako iz cunj spravte korenček? Men ne rata, pa če prej namakam, špricam z raznimi "Ariel-i" in perem na 90°, je še vedno madež viden .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:09:59
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? jem vse.. pico sem jedla že prvi teden..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:23:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Eno --> kako iz cunj spravte korenček? Vanish v spreju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:27:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? Sem se ful pazila do 4,5 meseca, zdaj pa se ne pazim več in sem tudi jedla pico. Tudi zelje in fižol prejšnji teden in ni bilo reakcije. Valentina naši otroci imajo samo notranjo uro in rabijo en čas, da ujamejo ritem, ki ga mi citiramo. En čas se zna dogajat, da se je treba "prej" vstajat. Pri nas je bilo tako. Glede flekov pa jaz našpricam z odstranjevalcem za mastne madeže (recimo Smac ali kaj je že) in zdrgnem pod vročo vodo in dam prat in je vse kot novo. Juuupiiii. Drugače bi moj škrat bil nagi, ker bi mi zmanjkalo denarja za cunje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:47:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos saj verjetno si že pisala pa nimam časa za nazaj brat - glede na to, da še polno dojiš, a si že začela kaj z GH? Anitka: Anja sem že dajala vse vrste frutkov (in obožuje jih ) ravnokar sem ji skuhala jobolček+en brezglut. piškot+pol žličk sladkorja, en zmazala je vse v šusu , mi se bomo počasi nehali dojiti ti si Gal že kaj pripravila? Midva sva poskušala že korenčkov sok, ki ne pali , pa jabolčno kašico, ki mu gre pa malce bolj v rito , le pri prvi žlički se cel strese Valentina jaz sem korenčkov sok spravila ven tako, da sem dala takoj gor detergent za posodo in sem z vročo vodo umila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:54:55
|
|
|
|
aurora28
|
Jana za obleko in všeč mi je kombinacija čevljev in zapestnice . Tilči me veseli, da je z nogo bolje. Katy82 ojoj to pa je hudo in žalostno. Punca je v hudi stiski in si s škodovanjem sami sebi blaži bolečino. Sej vem, da se čuje čudno, ampak so razlogi zato ponavadi tudi ti, da punca na tak način pridobi pozornost. Jaz bi jo najprej peljala k psihiatru, ker razlogi za škodovanje sebi so vedno psihične narave. A se je tvoji sestrični kdaj kaj neprijetnega zgodilo, ji je kdo kaj naredil? Vsem 5 in 6 mesečnikom čestitke še iz moje strani. Kdaj boste začele uvajati živila z glutenom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 19:58:30
|
|
|
|
Anitka
|
Aurora mi bomo začeli z živili z glutenom ziher kakšen mesec za vami, ker ste toliko starejši .In kako spite kaj ponoči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:09:09
|
|
|
|
Anitka
|
Ja kaj je zdaj, se bomo julijkam kar tako pustile? Ajde čveke na plan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?