cebrca
|
tinka14 ful lepe slikice, pa kako ste že veliki! Pa bravo za gramčke! Zoja Miša za veselo kopanje, pa namontirane igračke! aradej miškolinček da se čim hitreje pozdravite in vsi dočakate prespane noči! tamy30 je pa res velik vaš Martin, naš je pri 3 mesecih 6,2kg in 61,5cm velik. Bravo pridno rastete!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 A si vasi otroci tudi vneto lizejo prstke? Mojemu se to zdi sila zanimivo. Kadar nima dude, ali si nima kaj poceti Ze najde prstke ali stisnjeno pest in lize, cuca, in mljaska da je vcasih joj Ali pa podirava kupcka, pa ze pribliza prstke k ustkom, in vneta sesa, da na koncu ze mislim da se je lacen, lol ISTO matejchi jaz sem pa že gledala pod kakšno čudno šifro si spravila naju z Ivanom! Pa pohvaljena za trud, zelo lep seznam! IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Meni pa danes že cel dan na joških drema.. saj niso iz pliša, da se stiska... Ma je to boljše kot pliš, kar svojga vpraš! anaya a daj ne seri Neli pa res ni debela, če mene vprašaš je še presuha za dojenčka. Pa dojenčki morajo biti bolj zaliti, daj ih ne zebe, ker še ne poznajo trepetanja in kurje polti, da bi se lahko ogreli kadar jih zebe! Pa kaj se je res vsem sfuzlalo da so obsedeni s temi KG IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ imam pa že kar eno vprašanje - ful so mi začeli izpadat lasje- ima katera kaki predlog? jemljete kake dodatne vitamine? Dobrodošla v klub! Jaz jem Elevit, ker mi na splošno manjka vitaminov, pa šampon iz čajevca imam za glavo umivat. Imam pa še enkrat več las kot pred nosečnostjo in zaenkrat sem kar vesela, da se malo redčijo, da mi ne bo preveč vroče. Če nimam zvezane lase sem taka kot tofsi! nyna84 mislim da luskavice za enkrat res ne poznajo pozdravit, lahko se pa pomaga, da ni tako hudo. Ima od svakinje mož hudo sklepno revmo, posledično mu je pa še luskavica iz sklepov zato ven udarila. Če si ne bi sam malo pomagal s tem kar je napisano, danes najbrž ne bi več premikal prstov na rokah. Nekateri pa imajo srečo, da si z naravo tako uspešno pomagajo, da se skoraj ne opazi, da imajo luskavico! Če imaš kje možnost prit do JUST-a ne boš nič zgubila aktivna krema+namakanje rok v kopeli iz Vivisala (soli iz mrtvega morja - to pa mislim da si že slišala, kako mrtvo morje pomaga pri luskavici!) Poskusi kje dobit račun iz Müllerja in ti jih bodo brez problema zamenjali, lahko pa greš prej probat še brez računa, poskusit ni greh. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Eno vprašanje: A se že vaši kaj obrnejo iz trebuščka na hrbet? Ne zaenkrat še ne, zelo nerad pase kravice in se hitro začne pritoževat, pa tudi na boku mu ni preveč všeč. Na hrbtu na tleh se pa ful steguje za figuricami, toda je še daleč od tega, da bi se obrnil na trebuh. Ryssa mi smo pri cotikah nekaj podobnega po številkah, čeprav je že večina 68 št, čeprav mu je še na komot, ampak v 62 se mi zdi pa preveč utesnjen. Na sliki je pa Lan tak kot Ivan, bi bila lahko dvojčka!!