Zoja Miša
|
Dan, kakšen turoben dan! Upam, da bo kmalu bolje. Neža se bo verjetno pohvalila s sončkom! Tinka, super ste!!! n ja, tudi mi bomo kupili kengorujčka! Vilika, čednega fantiča imaš. Anaya, hvala, ampak še vedno sem v dilemi. Naty, luštni ste!!! Miškolinček, res je prav si si zapomnila (dokler gre, bomo kupili pač najboljše). Sem si zapisala in če bo sreče, bo še danes imela to inovacijo! In MI2 še vedno H&M 50 spraviva gor . Ryssa, hvala tudi tebi, jaz bom verjetno Hipp vzela za začetek, potem pa bomo videli. In tudi meni en obrok poje sigurno okoli 180 ml. Nyna, hvala za tele informacije, sedaj pa spe ne vem, kaj neredit s hrano. Torej sem spet pri Novalacu In hvala za lepe besede. Tudi meni je hudo, ampak sem se sprijaznila. Važno da je in da se lepo razvija. Jaz sem pa z pumpo že prijatlca postala Nosi jo pa kakor kdaj, najraje je žez ramo, da čez gleda, a tako je nimam predolgo, se mi zdi še prehitro jo tako nositi, da je še premajhna. Bella, čim manj srbenja! Anita, lepo da si zopet tu. In luštna tale tvoja babika. Jaz sem tudi za Šiško! Kdaj??? Erin, čestitke , ali kako se to reče ? Ja, sva zmenjeni! Tilen je od Kaje Line, da ne bi katera štren mešala! In naši se tudi potijo rokice in nogice, sem to že spraševala, pa mi nobena ni odgovorila . Sayuri, ja po mizi udari in povej kdaj se dobimo! Joj, kako ste lepi!!! MI smo spali super. Se ji je ob 2 nekaj zaletelo, pa se je zbudila, potem smo pa jedli in je spala do 6.30h . Pa še moj jo je hranil ponoči, da sem jaz zraven pumpala, pa smo šli ful hitro nazaj spat! No, sedaj pa šibam se oblečt, pa obisk pride, babica in dedi št.2 . Pa skupaj bomo šli v BTC, Muller in Baby center! Imejte lepo soboto!