![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 24.10.2008 20:20:26
|
|
|
|
caligula
|
sej nisem napisala da sem ležala v p. šla sem včeraj na ctg in domov, danes na ctg in domov, danes so me hotli zadržat ker je ctg podivjal pa sem se na lastno odgovornost odločila da grem domov in počakam popadke da se ojačajo. da rodim s svojimi popadki, če bi šla pa danes na sprejem pa bi mi dodali umetne. v pon pa je najzadnje da grem na sprejem. tko tolk o temu. špikanje čutim tako: kot val skozi trebuh, potem špikanje oz kratek krč v križu ki se počasi sprošča proti trebuhu, v tem obdobju je trebuh čisto trd in po popadku začne mali brcat kot nor ene pol min in potem se spet umiri do naslednjega zdaj merim da me ne bi ponoč kaj stisnilo ker bi res rada do pon počakala doma. pa rodila 28.10.2008 ker je lep datum drugače pa kako bo bo, sem pa očetu še naročila da želim jesti ta vikend še pico in golaž preden grem v p. tko da moram še to počakat, pa pogačo mi mora še spečt. potem grem pa po
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 24.10.2008 20:37:07
|
|
|
|
klavdiy4
|
joj.......mene tudi neki špika pa nism več sigurna ali brca ali kaj ..ker me prav zaboli, tako da mi sapo vzame pa trebuh mi otrdi....
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 24.10.2008 21:43:08
|
|
|
|
caligula
|
mene je tko prejšnji teden: zabolelo, nisem mogla dihat, popustilo, zdaj pa so daljši intervali. sem šla preverit, če je v kovčku vse spakirano zame za v p. ker ga nisem "obnavljala" odkar sem ležala v p. pred slabim mescom. zdaj grem še slikarije zaključit pa pojstlco obleč pa zložit sobco kot bo stala in sem pripravljena da grem po mojga . komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 9:50:12
|
|
|
|
luna8
|
caligula držim pesti, da zdržiš do ponedeljka, če si tako želiš, saj veš da je psiha veliko, zato ti samo razmišljaj v to smer, ampak vseeno imej vse pripravljeno za v P
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 10:19:19
|
|
|
|
Oaza
|
Jutro, punce! Caligula- tudi jaz upam, da zdržiš do 28. Klavdy- mogoče se pa res kaj pripravlja?! Tako, jaz grem kuhat, pridem še kasneje kaj pogledat, ko bodo morda že kakšne novičke od članice.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 10:30:05
|
|
|
|
petra *k
|
dan! jaz že veselo kuham, dobro, da sem si naredla nekaj čuftov v naprej za v skrinjo, tak da samo pire naredim, pa bo to gnes hitro kosilo. caligula, tudi jaz upam, da zdržiš do ponedeljka. pa vsem ostalim, da še malo zdržite. uživajte ta vikend s svojimi mogoče je pa to zadnji vikend samo v dvoje??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:29:00
|
|
|
|
konina
|
Punce, jaz sem takoooo jezna, da bom kar počila. Vedno sem zagovarjala policaje, je tudi svak policaj. Ampak sedaj se pridružujem tistim, ki pravijo, da lovijo na napačnem koncu in se včasih kar malo norca delajo iz čisto spodobnih ljudi!!! Mož je dobil domov položnico za kazen. Pa sem si rekla, mah saj če je prehitro peljal, mu je prav. Potem pa pogledam obrazložitev in me skoraj kap. Saj ne vem ali bi se smejala ali jokala, ali pa kar kakšno stvar vrgla ob tla. Dobil je kazen, ker je peljal 40 km/h tam kjer je cona 30km/h. In to znese 80 eur. Pa saj ne morem verjet. Ne vem, če me razumete. Sploh ne mislim moža zagovarjat, ker včasih tako kot vsi pelje hitro. Ampak tale hitrost pa res ni bila huda, no! Tukaj po naši vasi je pa tudi cona 30, pa nikoli ne kontrolirajo hitrosti, vozijo se pa pravi norci, pa še leglo mamilašev se v bližini zbira pa nič ne naredijo. Potem dobimo pa kazen, za takole prekoračitev! Uf, sem jezna. Ne zamerite. Ampak sem se morala skašljat. Sem sama doma, pa se nimam komu drugemu. LP, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:30:02
|
|
|
|
konina
|
članica, srečno danes in naj bo kmalu in na hitro za tabo! LP, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:32:26
|
|
|
|
varci
|
Pozdravljene, sporočam vam, da je v ponedeljek 20.10. ob 15.14 na svet prijokal naš korenjak, velik 51 cm in težak 3560g z imenom Gaj. Vsi smo super in veseli, imamo samo nekaj težav z dojenjem, ki pa upam, da se bodo uredile. Porod je potekal brez težav in po hitrem postopku (3 ure). Čestitke vsem novopečenim mamicam in veliko sreče vsem, ki jih porod še čaka. Bodite sproščene sploh ni tako težko . No zdaj grem pa malo poskusit malega nahranit. Čao .
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:35:38
|
|
|
|
carly
|
konina te čisto razumem, bi bila tudi jaz jezna kot . Od članice še nič novičk? Sicer pa imam občutek da vas bo prihodnji teden kar nekaj rodilo, saj nekaj je že napovedanega a ne, pa še kakšna se lahko nepričakovano vmes vrine .
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:39:34
|
|
|
|
konina
|
varci, čestitke ob rojstvu vašega princa Gaja. Pri dojenju pa le vztrajaj in upam, da vam bo šlo kmalu lažje. LP,Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:48:36
|
|
|
|
petra *k
|
varci, čestitke za Gaja!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 11:55:56
|
|
|
|
bobika1
|
Varči
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 12:21:54
|
|
|
|
mojsoncek
|
varci, cestitke tudi tebi!!! Veliko lepih trenutkov in uzitkov s cartanjem
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 12:25:15
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
varci, četitam ! se dobro počutiš? praviš, da ni tako hudo.... joj, pa ti jaz čisto nič ne verjamem mene je takooooooooo strah!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 12:47:32
|
|
|
|
klavdiy4
|
BRAVO VARCI, ATI IN GAJ ( ) ... Sem včeraj povedala ,ko je prišel iz službe, kako me nekaj špika in trebuh otrdeva pa me je hotel kar peljati v p.na pregled..pa bi kar šla, ker se mi to ne zdi ravno vredu, kar se dogaja pa še moja g. je bolj tako(vendar me je strah, da mi bodo komplicirali, da brezveze hodim dol...)..: Ena ima PDP čez en teden(ima isto ginekologinjo kot jaz) in je bila med poletjem enkrat že kar precej odprta in po zaustavitvi poroda(premajhen plod) v p.so jo napotili k g.ta ji ni hotela kljub izvidom iz p.dati v bolniško, kar pa je bilo napisano, da jo mora..punca se je zato prestavila k drugi g.in tam so jo pod nujno dali v bolniško... Druga pa je bolj majhna in se je precej redila, g.je pa ni dala na preglede niti v bolniško in ko je šla v p.na pregled je morala tam tudi ostati..ubožica bo v p.do poroda (mislim da januarja), ker nosi zelo nizko in tudi posteljico ima tako nizko, da bi jo ob nenadni krvavitvi težko rešili... Ko sem brala Zaro me je kar strah ratalo...sama namreč tudi zelo zatekam in sem g.povedala vendar mi je rekla samo, da je znak da se bližam koncu nosečnosti in da bom kmalu rodila..
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 13:11:42
|
|
|
|
varci
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* ! se dobro počutiš? praviš, da ni tako hudo.... joj, pa ti jaz čisto nič ne verjamem mene je takooooooooo strah! Ja jaz sem super. Ne sme te bit nič strah. Bodi sproščena in ko se bodo začeli popadki jih bodi vesela, saj veš kam peljejo ( ). Jaz, ko so se začeli sem bila čisto flegma. na vsak način sem si doma hotela še lase prej umiti, da ne bi šla taka v porodnišnico, čeprav so bili popadki na cca. 10 min. Z mojim sva se še prav smejala. Bolj boš porod pričakovala z navdušenjem, lažje ti bo. Jaz sem proslima mojega Gaja naj pride malo prej, ker nisem več mogla nič s tistim trebuhom. No pa srečno!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 13:12:54
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: varci Pozdravljene, sporočam vam, da je v ponedeljek 20.10. ob 15.14 na svet prijokal naš korenjak, velik 51 cm in težak 3560g z imenom Gaj. Vsi smo super in veseli, imamo samo nekaj težav z dojenjem, ki pa upam, da se bodo uredile. Porod je potekal brez težav in po hitrem postopku (3 ure). Čestitke vsem novopečenim mamicam in veliko sreče vsem, ki jih porod še čaka. Bodite sproščene sploh ni tako težko . No zdaj grem pa malo poskusit malega nahranit. Čao . BRAVO, Varci!!!!!! ISKRENE ČESTITKE!!! Pa hvala za vzpodbudne besede- upam, da res ne bo prehudo!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 13:14:43
|
|
|
|
onur
|
Bravo varci!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 14:16:43
|
|
|
|
caligula
|
čestitke za Gaja in mamico varci a ti si šla na 10min že v p.? jaz imam zdaj na 6 min kr konkretne popadke pa še čakam kosilo potem grem mal počivat pa bom videla, če pride danes na 5min potem moram počas po . sem pa zdaj bolj flegma ker sem sobico vštimala do konca. slikce so v albumu. papa.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 15:07:51
|
|
|
|
caligula
|
kje ste mamice?????????? jaz sem na 5 min!!! a naj grem al lahko še malo počakam? nisem še kosila pojedla... me pa ne preveč boleče špika ampak me da vse bolj pogosto vsako uro razmak za eno min manj. ob dveh je blo na 6 min zdaj je na 5 predvidevam da bo kmalu na 4? svetujte! pa čimprej, ker jaz bi bila še doma do pon
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 15:30:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mislim, da če boš še čakala, da boš rodila doma. le pojdi rodit in se ne obremenjuj z ponedeljkom.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 16:10:35
|
|
|
|
Polynesia
|
Živjo dekleta. No najprej lepo po vrsti: varci čestitike pogumna mamica in mali Gaj ...kako lepo si opisala (nič kompliciranja) porod...tudi meni si vlila pozitivizma s porodom moram rečt, super si . Kako si lepo napisala res, super super. Z dojenjem sta imela tudi moja sestra in mali Gašper na začetku kar težave, potem sta se pa ujela in je lepo steklo. konina s policaji sploh ne bom zgubljala besed, vem da si bla razpištoljena kot . Ampak res stojijo SAMO tam, kje se da dobro zaslužiti, na žalost . caligula pejdi ti raje res na pregled, veš da ne boš ti res slučajno še doma rodila...če tamau hoče ven, hoče ven, pa če ti želiš še ne vem kakšen datum, hihihi . Rekli so ko so popadtki na 5 minut 1 uro, da je potreben obisk P. No pa le poročaj. članica še nič novičk, no upam da je že za njo. Tko, danes je pa en tak čuden dan, tukaj je Ljubaljana prav turobna, pa še sama sem doma , ampak ni panike. Je ravno tast prišel do mene, mi je pripeljal krompirjevo župco, štrudel, mandarine in hruško, je dala taščca lepo v košaro in aranžirala z marjetico . Res jo moram pohvalit. Drugače sem pa spala za en drek, kot ponavadi, zato danes kar nekaj po celi dan dremuckam pred tv .
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 16:47:48
|
|
|
|
caligula
|
no punce, jaz počasi grem prot nm, pa sporočim, če bo kaj novga. upam pa, da čimprej primem svojga čmrlja v roke. papa
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 25.10.2008 17:11:47
|
|
|
|
konina
|
caligula, srečno. In res je verjetno čas za tvojega čmrlja. On si ni izbral ponedeljka. LP, Nina
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.