|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 25.10.2008 7:55:55
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 hvalal lunica nič.. bi vas še brala, pa bom šla rajš mal spat...še prehitro bo alarm nočka vsem! Spat!??!?!!? Jezus, pa saj še niti kure niso šle spat!! zgodnje jutro vsem...blacky še dobr da sm šla s kuram spat ker smo mel 4x alarm ponoči tak da zdaj vsaj pokonc stojim glede dojenja..sama zaenkrat še polno dojim ampak smo se grozno namatrale da nama je to uspelo in upam da bo še trajalo. v porodnišnici je blo vse ok, čeprav tudi meni ni nihče pokazal kak se pravilno doji, pristavlja, kdaj ima otrok dovolj itd. doma pa mi je mala razgrizla obe bradavici do krvi, tak da je ob podiranju kupčka kar kri pljunila ven sem probala z nastavki...pa jih ni marala in spila preko njih skoraj nič. potem pa sem fasala še vnetje s 40 vročine in posledično je naša mala ful padla pod porodno težo. Patronažna je rekla dodajat. Sem jokala kot dež...bolana, izmučena in še z občutkom da sem najslabša mama na svetu, ker še lastnega otroka nisem sposobna nahranit. Tako sem ji dodajala ene dva tedna po večernem dojenju, ampak izgleda sem imela srečo ker mala ni marala flaške. smo pile preko nje skoraj dve uri, da je vsaj nekaj spila. v tem času so se mi počas zacelile bradavice, patronažna (hvalabogu zanjo) mi je pokazala kako se pravilno pristavlja in sledilo je dojenje na uro ali manj. tako sem ohranila mleko in še sedaj se lepo dojiva. tako da vem kako se vse, ki ne morete dojiti počutite in vam vsem pošiljam , ker ste dobre mamice!!! aha še ena resnična zgodba (hehe se vidi da je možek doma in se ukvarja z malo, mam čas pisat) moji sestrični je skoraj novorojenka umrla, ker ni vedela da nima dosti mleka. je dojila polno, mala pa je bla pridna, dobrovoljna in je lepo spala...nc joka. pa pride po mesecu dni na posvetovalnico, jo je pa skoraj kap...mala je bla čist podhranjena in ji je zdravnica rekla, da bi se lahko zgodilo, da bi ji kar za skoz zaspala no potem je pričela jo hranit z AM..in mala se je pričela zbujat ponoč in tulit kot žival...hehe, se moram na to večkrat spomnit ko moja mala tuli!!! povijanje...tud mi še povijamo (en kolk je 1a, drugi 1b) ampak upam da le še dva tedna ko imamo kontrolo...se mi res ne da več. povijam jo pa skoz, ker si nočem očitat, če bi blo kasneje kaj narobe..je pa res tečno. sem pa ugotovila, da ko jo bom nehala povijat, bom mogla nekaj starih oblačil, ki ji sedaj niso več prav, nazaj razpakirat, ker brez povijalne ji vse hlače dol padajo lunica..tud jaz mam zadnje čase adijo sanje...sem sanjala da so mi jajčeca ukradl in me pol klical da sem dobila sina in naj ga pridem iskat, ker rabi moje mleko ...kje pa naj bi ta sin zrastel gor in se rodil...tega pa mi sanje niso povedale mojcek1 - hvala za , je danes že boljše volje Za spremembo teme ----- imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov? IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mi mamo že en album pol njenih slik...pa je šele tri mesece stara flower, tud mene so futral z navadnim kravjim mlekom od 2 meseca dalje...hehe, zdaj smo pa vse tak fejst babe ane no, pokomenitara...zdaj pa kavica
|
|
|