|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 22:13:38   
Inigo
sam da me ne boš narobe razumela, se popolnoma z vsem strinajm. ampak, da tipovem še to! poznam kar nekaj punc, ki ne dojijo zato, da so bolj proste... kar pa ni prav. lepo je in se spodobi, da poskusiš, da se potrudiš in narediš vse in še malo zraven, da bi bil otrok dojen, saj so raziskave pokazale, da je tako ok. če ne gre, pač ne gre. in otrok bo gro zrasu tut z AM. tut jst sm. in kaj?! mi kaj manjka?! neeeeeeeeeee

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.10.2008 22:14:12   
Anonimen
haha pa sem res notr padla... user posted image user posted image user posted image

joj tak vneto razlagam, kot da me v resnici še vedno matra, da ne dojim... pa me niti ne. user posted image

ne inigo, nič loto, ker bom dobla tle na RR avto

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
24.10.2008 22:14:22   
metuljcek321
Hm ... a ste si uspele ogledat Brada Pitta mal nazaj? Sem se potrudila in nartalepse slikice izbrala z netauser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 853
24.10.2008 22:14:41   
Inigo
ne pa ne boš! jst bom! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:15:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 855
24.10.2008 22:15:15   
lidija***
Nehajmo zdaj s tem dojenjem, ker se itak ne moremo zmenit..user posted image user posted image . Otroci pa so sedaj verjetno vsi siti, eni in drugiuser posted image

Daj naj še katera rajši pokaže svojega možekauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.10.2008 22:15:38   
Anonimen
no z 4 milijone točkami, ti res ne morem konkurirat hahhauser posted image

metuljček, brad je star dedc. user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
24.10.2008 22:15:53   
Inigo
nč bom šla... je moj dragi pršu v spalnico... ne vem če ne bo spet pestro. me že srbi tam... tam tam tam! user posted image

lepo čvekajte! se tipkamo jutriiiiiiiii!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.10.2008 22:16:25   
Anonimen
lidija, smo se zmenli in to, da smo vse mamica zlate, če le skrbimo za svoje otročke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
24.10.2008 22:16:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Nehajmo zdaj s tem dojenjem, ker se itak ne moremo zmenit..user posted image user posted image . Otroci pa so sedaj verjetno vsi siti, eni in drugiuser posted image

Daj naj še katera rajši pokaže svojega možekauser posted image user posted image

Jest sm za ... dajte se druge svojga na ogled postavit!

(author unknown)

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:17:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
24.10.2008 22:17:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

metuljček, brad je star dedc. user posted image

A bi ti rada en fight al kajuser posted image  user posted image  user posted image  Jude je pa svojo prevaral z varusko, ha!

(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.10.2008 22:17:46   
dzanika
inigo nisi povedala kako si prišla do 4 mio točk. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
24.10.2008 22:18:20   
dzanika
inigo dober tek!  user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.10.2008 22:18:49   
Majuska

Mojcek in ostale- tudi jaz se moram malo skašljat...user posted image
Ni prvič, ko sem opazila, da tiste, ki ne dojite pravite, da niste slabe mame, ker ne dojite in bla, bla,... Nikoli nisem zasledila, da bi katerakoli, ki doji mislila, da tiste, ki ne morete dojiti ste kaj slabše od nas.
To, da se pa sedaj kao dojenje bolj oglašuje, kot se je včasih se strinjam pa samo delno. Dojenje je čisto prvinsko, še iz jame venuser posted image user posted image . Res, da je industrija naredila svoje in je veliko lažje mamicam, ki ne morejo dojiti, kot pa npr. pred 100leti ali še več, ko so otroci zaradi tega umirali.
Osebno pa najbolj spoštujem mamice, ki si brizgajo in imajo dvojno delo, vsaka čast! Jaz tega ne bi zmogla.
Sama pa vidim, da če mi dojenje ne gre kot bi moralo mi ful pomaga ena spodbudna beseda, da bo, da se splača..., ker če zapadeš v past flašk se kaj hitro lahko posloviš od dojenja. Jaz sem preko dojenja z svojimi otroci ustvarila vez, ki je zame neponovljiva. Ni lepšega, kot dojiti večjega dojenčka, ko nisi samo hrana, ampak še vse kaj drugega. Jaz drugače ne znam, kot pa dojiti. To je zame najbolj naravno. Vem, da bo spet kakšen poskok v rasti, da me bo mala ugriznila v bradavico, če ne bom pazljiva...
Zato prosim moje drage julijke ne nas podcenjevati, tiste, ki dojimo in nam to veliko pomeni, pa če bomo dojile do prvega razreda, kot poznate primere, prosim podpirate nas pri temuser posted image

Lidija,

mislim da nobeni tule ne bi prišlo na misel očitati, da je katera slaba mama ... dokler znaš poskrbeti, da je otrok sit in da ima suho ritko, si najboljša mama. Sama sicer dojim in si včasih tudi načrpam mleko (bolj zaradi tega, da ga ne bi pričela prehitro izgubljati!), ampak če katera iz kakršnegakoli razloga ne doji, še ne pomeni, da ji materinstvo ne gre.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 865
24.10.2008 22:19:19   
Blacky30

Blacky- bi morala očitno biti tiho... pa tokrat nisem bila... nisem pa hotela nobene s čim prizadeti, res ne.
Tudi jaz dobivam opazke, ker dojim, ki bolijo. Npr. a spet dojiš, ja na kolk ur pa je, a nimata nobenega ritma, kdaj boš pa flaško dala,...po šestem mesecu pa je bilo ... mleko je vodeno, tako ni nobenega haska, jo boš razvadila,...
Očitno imamo vse probleme z okolicouser posted image
Hotla sem samo reči, da je to za ene res sveto, npr. zame- zakaj je to narobe? NIKAKOR NI NAROBE!
Jaz razumem tebe in ostale in bi tudi jaz dala flaško če ne bi pridobivala na teži 100%!!! Ne bi je pustila lačne, tudi sedaj, ko sem imela vročino sem ji naredila dodatek, ker sem videla, da nimam dosti.

Ja, saj zdaj se razumemo. Hotla sem samo povedat, da vas, dojilje, kvečjemu spoštujem in občudujem, da nimate težav in da samo dojite, ker bi si to jaz ful želela. Nikakor pa o vas ne bi imela nizkotnega mnenja, kvečjemu bi vam bila fouš.user posted image
In ja, okolica je pretežno tista, ki dela sranje. Npr. moja sestrična, "hardcore dojilja" je pa takšne vrste človek, ki ne verjame, da mama ne more imeti mleka in z zaničevanjem govori o tistih, ki ne morejo dojit, češ da ne znajo in niso dovolj vztrajne. Pa še s ponosom pove, da njej se je otrok večkrat drl in kričal po uro ali več od lakote, a je vztrajala. Ja, ker vztrajnost je pri njej bolj pomembna kot zadovoljen otrok.user posted image Tak da, ko je ona prišla pogledat otroka, sem se morala prav psihično pripravit, da sem se branila in zagovarjala, zakaj je do tega prišlo, pa še sem dobila kako fajn opazko, češ, ja, zdaj pa se ti bo itak na flašo navadila, pa je konec. Jaz pa sem bila še tako ponosna, da se že tako "dolgo" dojiva in samo malo dodajam.user posted image  Mi je vse kar dol padlo! Pa sploh ne vem, zakaj bi se morala njej zagovarjat. Ker sem butl, menda!user posted image
Pa še to - nikakor nikoli več ne pomisli, da bi morala biti raje tiho. Zato smo tu, da si menjavamo mnenja in ima lunica prav, včasih se bere čisto drugače kot v resnici misliš. Ne moremo pa si nonstop samo kimat in odobravat, saj je logiš, da imamo različna mnenja, vseh 80 babnic pa res ne more enako razmišljat. Kam bi te prišli? Me veseli, da sva povedali vsaka svojo plat in jaz te 100% podpiram in ti želim, da bi čim dlje dojila brez težav.user posted image
Se pa že boljše počutim, je pasalo malo dat iz sebe ven to.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
24.10.2008 22:20:03   
Anonimen
evo tile dedi so še men HOT.

auuuvaaaaa

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:20:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
24.10.2008 22:21:36   
Anonimen
metuljček jaz sem bla tista varuška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:21:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:23:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
24.10.2008 22:23:45   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

sam da me ne boš narobe razumela, se popolnoma z vsem strinajm. ampak, da tipovem še to! poznam kar nekaj punc, ki ne dojijo zato, da so bolj proste... kar pa ni prav. lepo je in se spodobi, da poskusiš, da se potrudiš in narediš vse in še malo zraven, da bi bil otrok dojen, saj so raziskave pokazale, da je tako ok. če ne gre, pač ne gre. in otrok bo gro zrasu tut z AM. tut jst sm. in kaj?! mi kaj manjka?! neeeeeeeeeee

takoj nastavi rituser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.10.2008 22:24:01   
dzanika
Nič jaz bom tut počasi šla. Moj je zaspal na kavču in sem ga ravno napodila v spalnico. Jaz bom pa tut počasi šla. Sem rahlo zaspana. 

Neposredna povezava do sporočila: 873
24.10.2008 22:24:22   
metuljcek321
Za spremembo teme  -----  imam eno vpr.: a ste ze kaj dale razvijat slikice vasih malckov? Jest jih mam na racunalu malo morje, razvit sem jih dala cca. 10 za taozje zlahtnike in po 2 za tiste mal bolj oddaljene, ampak za naju pa se cist nic. Sploh ne vem, a naj mal pocakam in dam delat tisto knjigico (saj je blo ze govora o njej enkrat, se spomnim), a naj si izberem tolk-in-tolk slikic in jih dam razvit, pa poka v klasicen album, a naj imam take mini albumcke, ...

Skratka: ne vem, kaj bi bilo najboljs. V casih, ko ni bilo digitalcev, sem dala razvit ful fotk, mam vzorne albumcke s komentarji, ene sem celo sama izdelala, zdaj ko je pa vse v temle compu (in backupirano, seveda), je pa to nekak zamrlo.

Ampak Anjo bi pa nekak ustimala ... Povejte, prosim, kako ste ve speljale zadevo s slikicami?

(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.10.2008 22:24:38   
Motoristka
NEBOGLASNICA-hvala...bom jutri poročala

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?