|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
24.10.2008 20:18:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Čer!

Najprej, da javim zame zelo žalostno novico. Naju s Katjo jutri ne bo user posted image . Katja že cel teden po malem šmrca in ji iz noska teče, sem mislila da bo nehalo, pa ni. Ne bi pa rada, da vaši sončki staknejo kakšno virozo od nas.

Tako, da moje drage D in BK, lepo se imejte jutri, uživajte v super družbi.

Potemtakem tudi mi nismo za nikamor, ker tudi naši prileze svečka iz nosa.user posted image

Ja pa kaj je zdaj to. user posted image  Kje je pa dašabina?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.10.2008 20:21:01   
katee
Ursulina, Intruder in ostale: lepe slikce!

Varovala za predale: tudi jaz sem jih gledala v BC, ampak moti me to, ker je treba vrtati in uničiš pohištvo. A se kje dobijo kaka druga?

Pa še eno vprašanje imam: a se kateri malček noče več kopati? Pri nas ni več variante, da bi se kopal. Samo še stoji, pa včasih imam občutek, da se vode prav boji. A je to samo vmesna faza, al kaj je to?

D&BK: lepo se imejte na klepetu.

Triš: Lani pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi!

Vsem bolančkom želim čim hitrejše okrevanje!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.10.2008 20:27:57   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Čer!

Najprej, da javim zame zelo žalostno novico. Naju s Katjo jutri ne bo user posted image . Katja že cel teden po malem šmrca in ji iz noska teče, sem mislila da bo nehalo, pa ni. Ne bi pa rada, da vaši sončki staknejo kakšno virozo od nas.

Potemtakem tudi mi nismo za nikamor, ker tudi naši prileze svečka iz nosa.user posted image

ja tukaj, kaj zdej štrajkate??? sej vsi nekaj šmrkajo, pač tak cajt je...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.10.2008 20:29:05   
vaney
D+BK, ne se hecatuser posted image  saj smo mi tudi malo prehlajeni, ampak kdo pa ni v tem vremenu? zaradi tega pa res ne boste ostale domauser posted image  jaz bom v glavnem ob 9.45 čakala, če katera pride, prav, če ne, bom pa sama (pa sunny) iskala dašobino po njeni vasiuser posted image  jaz u glavnem grem!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.10.2008 20:29:08   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Čer!

ja tukaj, kaj zdej štrajkate??? sej vsi nekaj šmrkajo, pač tak cajt je...

no dober da te imamo, tako sem jaz tudi mislila, ko sem svoje napisala. To sem hotela majri povedati

Ja, mi pridemo. Majra ma da prideš

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.10.2008 20:30:54   
dašabina
alfabeta, ti grem pisat napotke na ZS, sem te hotla ravno zadolžituser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.10.2008 20:39:00   
dašabina
Sicer sem vam pa itak obljubila govejo juhico, jaz znam take zdravilne naredit, tako da vas bo vse pozdravila in pregnala bacileuser posted image user posted image  tako da ni izgovorov....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.10.2008 20:40:15   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

D+BK, ne se hecatuser posted image  saj smo mi tudi malo prehlajeni, ampak kdo pa ni v tem vremenu? zaradi tega pa res ne boste ostale domauser posted image  jaz bom v glavnem ob 9.45 čakala, če katera pride, prav, če ne, bom pa sama (pa sunny) iskala dašobino po njeni vasiuser posted image  jaz u glavnem grem!
tako se govori....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.10.2008 20:42:48   
vaney
no, dobro, samo da smo zmenjene...9.45 na parkirišču tistega centra (ZNC al kaj že)...

zdaj pa moram it...

nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.10.2008 20:43:19   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

pa mene počak!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.10.2008 20:43:41   
dašabina
no zdaj mam pa samogovore, upam da res ne bom sama na srečanjuuser posted image user posted image user posted image
u glavnem se veselimuser posted image user posted image
še poročilo iz posvetovalnice:
1. veliki 77 cm, težki 9700g (Mala pikica, dobiš ZS)
2. D. test . vse super, naju je spraševala, dala mu dve kocke, eno rozino za pobrat in to je to, je ni nič zanimallo kobacanjeuser posted image
3. no, potem sva bila pa še kregana, ker uporabljamo hojico, ker je menda začel obračati nogice na ven kot račka...user posted image user posted image  mi je zdaj zelo žal, da nisem pravi čas poslušala Nalin, vendar po toči zvoniti je prepoznouser posted image user posted image  zdaj morava delati take preproste vajjice, da to popraviva, tako da hojca gre definitivno preč....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.10.2008 20:44:39   
dašabina
aha, ste potrdile, super ste, se vidimo, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.10.2008 20:45:18   
Anonimen
Čer!

Najprej naj povem,da nas tudi žal ne bo, ker tudi naš Jan je prehlajen in pa tudi ima prehlajene učke. Pa še drugi razlog je, da mi je avto trenutno v popravilu in potem nam ostane le še en avto - tega pa potrebuje dragi. Pa drugič.

Danes pa sem imela mal športnega dne, je imel mož Jana, jaz pa sem dop prebila na kavicah, šopingu..kar je pasalo. Potem imaš še rajši to kar imaš doma!

Drugače pa naj povem, da so vse slikice zelo lepe - Lenart kako uživa v kopanju, pa tista s "čelado"user posted image user posted image , pa Klemen maneken...

Limma si čist dovolj oblekla Nežo. Jaz tudi nikoli ne pretiravam, pa se mi je to obrestovalo pri Lei, ki je le redkokdaj bolna.

Triš sem vesela, da je Lani fajn v B. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!

Klaja Jan tudi full čeblja - mama, amam, ate, papa...in veliko zna že pokazat in ponvalja kako dela konjiček, da lupčka, pa -pa,pokazat kje je lučka...zato pa plazi bolj počasi. Ja eni bolj napredujejo na govornem, drugi na motoriki, tretji na hoji...

Tako, sedaj pa grem še mal pred TV.

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.10.2008 20:47:56   
dašabina
anitav, škoda no....
ja, ta glavno sem pa pozabila - dobili smo vrtec....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
24.10.2008 20:50:07   
majra
Zdaj pa naprej:

Kajauser posted image  za zobek

Neja user posted image  za zobek

Žan user posted image  za zobek

koliko zobkov user posted image  mi pa še vedno čakamo zgornjo dvojkico in spodnje trojke, se tudi nekaj kažejo. Ni čudno, da je nahodna, ne papa kakor je zrba, zasitnari občasno, sline tečejo v dveh potočkih-siroče moje malo

Alfabeta hvala za link user posted image

Hana user posted image  za zobek

Triš, tudi tebi hvala za idejo user posted image
čakam, da preberem, da je Lana veliko bolje...

Triš, Majra .... tole je ta iz BK http://www.partner.si/

Je najcenejši, samo ima pa nad 100€ nabavljenega brezplačno dostavo!

To trgovino imam pa skorajda pod nosom, pa sploh nisem vedela, da imajo te stvari. Alfabeta, če kaj rabiš, povej, bom šla naročit, pa ti prinesla. Pa bo razlog za kofe user posted image

Triš, berem, da se je spet ponovilo user posted image ,  user posted image za Lano
user posted image  Lana za pogum in pogumno prenašanje bolnice

Mml, saj jaz tudi pustim Katji in sem popolnoma istega mnenja kot ti, tudi učimo jo zlesti iz postelje, tako kot ti, že nekaj časa. Samo moj se ful boji za njo, ampak se bo že navadil.
Pa hvala za info o termometru user posted image . Me je kar malo panika v tistem trenutku

SuzanaKK user posted image user posted image , pozdravi se

Tudi mi moramo v akcijo za varovala, ker smo že prava mala kamikaza. Ampak zgleda, da ni občutljiva, se udari, čudno pogleda in šiba naprej. Razen če se mami prestraši, izpusti kak zvok, ja, potem je pa jok. Se moram ful kontrolirat pri tem. Saj bo-vaja dela mojstra user posted image  upam, da s čim manj buškami

Zdaj poslušam Katjo kako v sobi kašlja v spanju user posted image  Bošček moj. Je bilo že govora o nekem sirupu za kašelj. A mi lahko katera pove kater je to- tako za preventivo. Zgleda, da smo familija paničarjev user posted image

Ja, ženske moje drage, pa kaj ne rečete, da lahko pridemo šmrkavi user posted image  Pol smo pa definitivno jutri v Šantjernuuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
24.10.2008 20:54:48   
dašabina

Ja, ženske moje drage, pa kaj ne rečete, da lahko pridemo šmrkavi user posted image  Pol smo pa definitivno jutri v Šantjernuuser posted image

Šntjern - vas bom pesmico našo naučilauser posted image user posted image user posted image

drugač pa imamo mi zdaj 10 kapljic D3, nobenega zoba in to je to

Bravo vsem za zobke,user posted image user posted image  ste že mali vampirčki
Pa bolančkom user posted image user posted image user posted image  predvsem Triš da se čimpre porihta stvar...
Slikice so supeeerrrruser posted image user posted image user posted image
Nič, zdej pa tečem otrokom kuhat naprej mlečni riž, po mojje je že vsa voda povrela, Maša tle hodi, pa pravim, bi šla rada na računalnik, ona pa, ne, da bi rada, da jaz že skuham rižuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
24.10.2008 20:55:32   
majra
Miha, user posted image  za mere. Sem že prvič ko sem ga videla, vrgla uč nanj, ko je bil tako velik, za potencialnega zeta user posted image

Dašabina user posted image  za vrtec

Alfabeta, kdaj pridem jutri k tebi, 9.45.? Iz moje smeri zavijem pred vašo tablo notri?

Pa slike sončkov in mamice moram pohvalit. Kak ste lepiuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.10.2008 20:57:06   
Sunny Morning
Medve tudi čakava ob 9.45 pred ZNC. Se vidimo tam.

dašabina boš pokazala preproste vajice, ker mi tudi brez hojice čudno postavljamo nogice.

Nočka.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.10.2008 21:05:05   
majra
A, ja. Tudi medve bova ob 9.45. pred ZNCjem. Saj vem kje je to, tako da Alfabeta, se ne bom nič vstavljala pri tebi. Če zamudim kako minuto, me počakte user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.10.2008 21:10:28   
TRIŠ
Slikice Lenarta so me nasmejaleuser posted image

Martinca lepa darila si dobila.Jaz rabim tudi tisto drugouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa je diagnoza znana Lana ima alergijo na parazite.Ima glisteuser posted image Tako da čakam da ji gre stanje na boljše in da pride domov.Sem vesela da so pogruntaliuser posted image
Sicer pa se Lana ne strinja da bi šla kmalu domovuser posted image .Je še Matic rekel da bi ostal ko ji je tako luštno,pa je rekla da bo zdravnikom povedala ,da on ni bolanuser posted image No Mala pikica  vidiš kaj vse te še čaka,tako da se ne sekiraj
No nas je pa ravno klicala in nam povedala da nas ima radauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.10.2008 21:25:48   
koala
dašabina da se nebi zdaj slučajno sekirala in jezila nase, tudi brez hojice bi lahko bilo tako, bosta pa malo potrenirale pa bo, pa user posted image  za mere.

Triš, jaz skozi hodim čekirat če je kaj novičk v zvezi z Lano in sem zdaj prav vesela, da vedo kaj ji nagaja. Upam da čimprej užene te zoprne zadevice in se vrne v mamičin objem. Bom paše vedno mislila na vaju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.10.2008 21:38:04   
nana35
Ja,naš Klemen se trudi s spanjem in ati se tudi trudi,da bi ga obrnil nazaj na hrbet,ko se preobrača pred spanjem,da je jo.Pri nas je HB že postala rutina,da ati spravi Klemna spančkat,ker mamica nima takega potrpljenja s tem,ker ima še kup drugih stvari za opravit,med temi je tudi RRuser posted image .Sva se pa popoldan potepala v EP,kupila 4 pare zoknčkov v H&M,da bo naš fant barvno usklajenuser posted image  in eno mikico s kapuco,bolj jopico in eno kapico v Okaidiju.Pa seveda nekaj hrane v Intersparu.Bo pa treba v Mullerja spet počasi v nabavo,samo nimam pojma kdaj bom šla,verjetno kar 1x po službi,ker v ponedeljek najverjetneje grem zjutraj na delo veselo.user posted image

Vidim,da ste vse pridne z ustvarjanjem,nisem vedela da imamo toliko umetnic tukaj.Pridne punce ste,ni kaj.Meni pa se zraven vsega še to ravno ne da.Bom pa začela ustvarjati in to v kratkem.

triš,naredila sem nekaj slikic s Photoscape programom (Merry christmas...)in jih dala razvit,da vidimo,če bomo tudi mi imeli letos takšne vizitke za Novo leto.Sicer pa bo to najlažje poleg tega,da bom res že redno v službi,brez predaha,kot ga bom imela še v novembru.Si pisala,da si jih dala tudi ti,pa sem mislila,da boš dala kakšno na ogled sem gor,da vidim,kaj si sčarala.

mml,ja,letos pa res ne bo toliko časa za peko kot je bilo lani.Jau+z sicer nisem kaj posebaj pekla,vem pa da si napekla ohoho piškotov.Pri nas bo kot vsako leto pekla moja preljuba tašča,to je res fajn,če sam nisi preveč navdušen pek.user posted image

majra,jaz tudi pustim Klemna da plazi povsod in počne vse in še več,pa velikokrat kam udari pa stisne si prstke,samo ne ravno preveč,ampak ga pustim,da se nauči,da to boli in kaj ne sme,da ne bo bolelo...Ampak moram pa reči,da niti ne pada nekam pogosto,razen,če preveč nori in hitro gre po vseh štirih mu včasih zmanjka tal pod nogami-rokamiuser posted image .Zato se nauči lepo padati,kot je treba in se bolj trdo spustiti z višav na ritko,pa vstane od šuba.

ursulina,če se tele zaščite prišraufajo na notranji strani,ni panike,ne bi pa rada šraufala zunaj,da bodo kje potem kakšne luknje v pohištvu.

Lunca,v BC sem kupovala varovala,pa sem našla samo taka za omare in kupila,nisem pa našla za predale.Ampak če pa si lahko prste priščipne,potem pa itak nima smisla,z besedami mu lahko tudi dopovem da ne sme,ampak zgleda,da si bo moral nekajkrat priščipnit kakšen prstek.Hvala za link,sem pogledala.Vem zakaj jih nisem kupila.Ker se prišraufajo.Nekako bomo že...

koala,sem dobila tvoj mail in pohvale za slikice.
Glede mleka-sem videla,da ga imajo v Sparu in sem ga že 1x hotela vzeti,potem pa sem si mislila,da ga bom pa že prekuhala,jaz pa takega mleka ne rabim uporabljati,ker nimam težav.Super da ti pomaga in HB da obstaja.

suzana,upam,da se kmalu pozdraviš.user posted image

Zgleda da imamo vse M,sani,ti,martinca in tudi jaz(od včeraj zvečer).Še katera??user posted image Se vidi da se preveč "družimo".user posted image

martinca,kdaj imaš Rojstni dan??Ne da se mi pogledat,ker ne najdem seznama tako lahko.Aha,vidim da ga imaš v ponedeljek.Bomo voščile!! Klemen je dal mojemu očetu tudi sliko za rojstni dan letosuser posted image .Od Uroša darilo pa vidim,da boš morala malo več začeti pečtuser posted image ,je bil dovolj jasen se mi zdi.Irena in Gregor pa vidita da si itak skozi na računalniku in da tipkovnica in miš že pešata...user posted image

dašabina,user posted image za mere.

limma,zakaj pa ne bi bili zunaj??Kaj pa pozimi,ko smo rodile in se potem sprehajale z vozički?Jaz vedno grem ven,samo če dežuje ne grem.Pač ga bolj oblečem če je hladno,imam pa vedno zraven tudi dekico in ga pokrijem,če se mi zdi premrzlo.Tudi jaz dam Klemnu na glavo kapuco od mikice,ki jo nosi skoraj vedno pod jaknico.Sem mu ravno danes eno kupila.
Jaz ne pretiravam kar se tiče ušesk in kapic,če ni potrebe mu je ne dajem na glavo,drugače ponavadi dam samo trak če je hladno.Popoldan če je sonček in če ne piha pa je še vedno brez kapice.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.10.2008 21:47:39   
klaja
SuzanaKK čim prej se pozdravi user posted image !

Limma ti jo obleči tako kot tebi paše in ne poslušaj drugih, saj če jo bo zeblo, ji boš pač kaj zraven oblekla. Torej bi mene verjetno prijavli na CSD, ker sta bili danes zunaj brez štunfov, kapice pa še sploh ne pozanata. Ups!? Pa jima čisto nič ne manjka. Pa saj pravijo, da je v jeseni boljše,da čim dlje zdržimo brez dodatnih oblačil ( štunfe, rokavice, kape,....), spomladi pa bi naj malo dlje nosili debelejša oblačila, jaz se nekako držim tega, pa če je komu prav ali ne.

D & Bk lepo se imejte jutri, pa toliko glejte, da ne bo slučajno grmelo!

Ursulina tvoj Lenart pa ima ideje, kaj šele bo!

Martinca lepo  praznuj in super darila si dobila!

Triš samo da so ugotovili, pa še kako rada bo prišla domov, se pocartat k mami!

Meni je pa danes uspelo na hitrco it v mesto, sem morala it po plenice v Hofera, potem pa sem si mislila klinc pa vse skupaj , grem še malo naokoli, samo kaj ko čas tako hitro mine in nisem mogla kaj dosti okoli hodit, dve trgovini in to je to. Potem pa pridem domov, pa me je moj tako čudno pogledal, stanovanje pa v razsulu in seveda se je potem namestil pred tv, češ ker ga močno boli glava. Preden sem sploh vse skupaj pospravla, pa obe skopala, edino nahranil je potem Julijo, ker sem začela jaz grdo gledat, pa še takrat je nekaj godrnjal. Potem pa spet pred tv, še na igrače bi se vlegel, ga sploh ne motijo, ko ležijo vsepovsod. Mater me to razpizdi, vedno ko grem kam je potem katastrofa doma, pa zmeraj mu kaj manjka. Kaj pa ko meni kaj manjka, jaz se tudi nena zmeraj dobro počutim in mi je občasno slabo ali pa me boli glava ali pa imam čisto lepo poln kufer celodnevnega dretja in neuboganja, ko me jezita... Potem pa mi še reče, da bi imel še enega otroka, bom še čisto resno razmislila o tem, saj si ga tudi jaz zelo želim, samo kaj ko bom prepuščena sama sebi, saj bo prišel domov iz službe "utrujen" in mu bo težko kaj naredit..... Mislim da boma pošteno zapregla, dost mam vsega!
Se opravičujem, da težim tukaj, samo mi je malo prekipelo.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.10.2008 21:53:58   
klaja
Nana35 pri nas sem odmontirala vsa držala na regalu, tako da ne rabimo varoval in tudi deluje. Z M pa sem za ta mesec končala pred parimi dnevi. No glede na to, da si bila v trgovinah, si kje videla zanimive bundice za punčke (saj vem da gledaš samo fantovske stvari, ampak vseeno vprašam).

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.10.2008 21:55:12   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Mislim da boma pošteno zapregla, dost mam vsega!
Se opravičujem, da težim tukaj, samo mi je malo prekipelo.

draga moja, ti kar , tele naše dečke večkrat glava boli, pa jjih je potem treba prizemljiti, ti se kar izjadajuser posted image user posted image user posted image

Triš, HB, samo da so pogruntaluser posted image
Majra, ni vrag, da se ne bi kej zmeniluser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.