nana35
|
Ja,naš Klemen se trudi s spanjem in ati se tudi trudi,da bi ga obrnil nazaj na hrbet,ko se preobrača pred spanjem,da je jo.Pri nas je HB že postala rutina,da ati spravi Klemna spančkat,ker mamica nima takega potrpljenja s tem,ker ima še kup drugih stvari za opravit,med temi je tudi RR .Sva se pa popoldan potepala v EP,kupila 4 pare zoknčkov v H&M,da bo naš fant barvno usklajen in eno mikico s kapuco,bolj jopico in eno kapico v Okaidiju.Pa seveda nekaj hrane v Intersparu.Bo pa treba v Mullerja spet počasi v nabavo,samo nimam pojma kdaj bom šla,verjetno kar 1x po službi,ker v ponedeljek najverjetneje grem zjutraj na delo veselo. Vidim,da ste vse pridne z ustvarjanjem,nisem vedela da imamo toliko umetnic tukaj.Pridne punce ste,ni kaj.Meni pa se zraven vsega še to ravno ne da.Bom pa začela ustvarjati in to v kratkem. triš,naredila sem nekaj slikic s Photoscape programom (Merry christmas...)in jih dala razvit,da vidimo,če bomo tudi mi imeli letos takšne vizitke za Novo leto.Sicer pa bo to najlažje poleg tega,da bom res že redno v službi,brez predaha,kot ga bom imela še v novembru.Si pisala,da si jih dala tudi ti,pa sem mislila,da boš dala kakšno na ogled sem gor,da vidim,kaj si sčarala. mml,ja,letos pa res ne bo toliko časa za peko kot je bilo lani.Jau+z sicer nisem kaj posebaj pekla,vem pa da si napekla ohoho piškotov.Pri nas bo kot vsako leto pekla moja preljuba tašča,to je res fajn,če sam nisi preveč navdušen pek. majra,jaz tudi pustim Klemna da plazi povsod in počne vse in še več,pa velikokrat kam udari pa stisne si prstke,samo ne ravno preveč,ampak ga pustim,da se nauči,da to boli in kaj ne sme,da ne bo bolelo...Ampak moram pa reči,da niti ne pada nekam pogosto,razen,če preveč nori in hitro gre po vseh štirih mu včasih zmanjka tal pod nogami-rokami .Zato se nauči lepo padati,kot je treba in se bolj trdo spustiti z višav na ritko,pa vstane od šuba. ursulina,če se tele zaščite prišraufajo na notranji strani,ni panike,ne bi pa rada šraufala zunaj,da bodo kje potem kakšne luknje v pohištvu. Lunca,v BC sem kupovala varovala,pa sem našla samo taka za omare in kupila,nisem pa našla za predale.Ampak če pa si lahko prste priščipne,potem pa itak nima smisla,z besedami mu lahko tudi dopovem da ne sme,ampak zgleda,da si bo moral nekajkrat priščipnit kakšen prstek.Hvala za link,sem pogledala.Vem zakaj jih nisem kupila.Ker se prišraufajo.Nekako bomo že... koala,sem dobila tvoj mail in pohvale za slikice. Glede mleka-sem videla,da ga imajo v Sparu in sem ga že 1x hotela vzeti,potem pa sem si mislila,da ga bom pa že prekuhala,jaz pa takega mleka ne rabim uporabljati,ker nimam težav.Super da ti pomaga in HB da obstaja. suzana,upam,da se kmalu pozdraviš. Zgleda da imamo vse M,sani,ti,martinca in tudi jaz(od včeraj zvečer).Še katera?? Se vidi da se preveč "družimo". martinca,kdaj imaš Rojstni dan??Ne da se mi pogledat,ker ne najdem seznama tako lahko.Aha,vidim da ga imaš v ponedeljek.Bomo voščile!! Klemen je dal mojemu očetu tudi sliko za rojstni dan letos .Od Uroša darilo pa vidim,da boš morala malo več začeti pečt ,je bil dovolj jasen se mi zdi.Irena in Gregor pa vidita da si itak skozi na računalniku in da tipkovnica in miš že pešata... dašabina, za mere. limma,zakaj pa ne bi bili zunaj??Kaj pa pozimi,ko smo rodile in se potem sprehajale z vozički?Jaz vedno grem ven,samo če dežuje ne grem.Pač ga bolj oblečem če je hladno,imam pa vedno zraven tudi dekico in ga pokrijem,če se mi zdi premrzlo.Tudi jaz dam Klemnu na glavo kapuco od mikice,ki jo nosi skoraj vedno pod jaknico.Sem mu ravno danes eno kupila. Jaz ne pretiravam kar se tiče ušesk in kapic,če ni potrebe mu je ne dajem na glavo,drugače ponavadi dam samo trak če je hladno.Popoldan če je sonček in če ne piha pa je še vedno brez kapice.