Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem Kako ne? Joj tale RR, odkar so jo prenovili, mamo same piz**** s temi slikami. Dej pod mojo ikono klikni kontakt pa ne dodaj med kontakte, če me slučajno nimaš, pa bova vidle če bo pol delovalo Še kr ga ni,vidm pa drugih 8 albumov,a nisi dala javno? jaz ga tudi ne vidim kam si ga skrila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem Kako ne? Joj tale RR, odkar so jo prenovili, mamo same piz**** s temi slikami. Dej pod mojo ikono klikni kontakt pa ne dodaj med kontakte, če me slučajno nimaš, pa bova vidle če bo pol delovalo Še kr ga ni,vidm pa drugih 8 albumov,a nisi dala javno? Sem dala da lahko vidijo prijatelji iz RR, čaki bom probala spremenit na javno Ja pol morš pa mislim da vabila poslat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:49:24
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos glede las pa imamo kar srečo. Oba moja otročka sta se rodila z malo in kratkimi lasmi kar jih je bilo. Obema pa hitro rastejo in se Maji tudi hitro gostijo, stari pa ne izpadajo ampak se ji daljšajo. Pričakujem, da glede na to, da je sedaj Maja ista pri laseh kot Jaka, da bo tudi v prihodnosti tako. Jaka je imel tako hitro čupo, da so se vsi čudili. Sem šla v album gledat in je imel pri 8-ih mesecih že "normalno" frizuro. Danes pa ima ful goste in žimaste lase in se vsaka frizerka čudi odkod njemu taki lasje. Tak je že bil pri enem letu. Ponavadi hodimo samo k eni frizerki, pa še ta se vsakič čudi. Imamo pa v ulici dve punčki pa so eni komaj začeli rasti lasje pri 4-ih letih in ima danes malo več las kot Maja, edino daljše. Druga pa je stara več kot leto dni in ima manj las in krajše kot Maja. Ene mamice pač ne bodo mogle delati frizure malim pupam. Zrastejo pa lasje prej ali slej. Tvoja mala je pa prava babnca. Potepala bi se rada. Mi smo že opravili potep pa je bilo treba domov, ker nisem vzela čaja s seboj. En krog je bilo čisto dovolj, ker še gremo kasneje ven.Sem danes lena ko . tole oblačno vreme me je danes dotoklo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:51:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Grem zdej Gaji nohte postrižt Hvala da si me spomnila na nohte. Tud jz sem jih šla Manci strič
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Grem zdej Gaji nohte postrižt Hvala da si me spomnila na nohte. Tud jz sem jih šla Manci strič jest ji še nism, ker zdej že 10 minut kaka,pa mormo zdej najprej rito previt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:54:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nina7: probej zdej. Zdej sem dala: vsi registrirani člani!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:55:59
|
|
|
|
barbaw
|
SS dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:56:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Grem zdej Gaji nohte postrižt Hvala da si me spomnila na nohte. Tud jz sem jih šla Manci strič jest ji še nism, ker zdej že 10 minut kaka,pa mormo zdej najprej rito previt Evo jz sem ji jih pa, ker ravno panča. Gremo okrog pol 2h od doma, ker še mojo mami peljemo, ker ma en sodelavec poslovilno zabavo, ker gre v penzijo, pa se bojim, da jo bom mogla zbudit, da jo bom preoblekla, ker je donc za doma bla bolj v modri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:56:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS dela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:58:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi se gremo pa popoldan malo potepat, gremo v Kranj. Če bo čas bomo šli pa še Nodija v novi Tuš center pogledat pa pazita, ker še nimajo požarnega zidu zrihtanega, zato gasilci stojijo spredaj O tilči, tebe sem pa prej spregledala A pol si že bla tam, se nisi mogla upreti a, si ravno tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:00:24
|
|
|
|
hijenca
|
ss kakšna micena pikica izgleda Manca v tem velikem avtosedežu. Kateri avtosedež imate to, mi se kar dopade, ker mi ga bomo očitno mogli malo prej nabavit, ker naš Videk je pa že konkreten fant, no po velikosti ne, ampak po teži . Kje ste kupili, koliko €? Ma kakšna radovednica sem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:01:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi se gremo pa popoldan malo potepat, gremo v Kranj. Če bo čas bomo šli pa še Nodija v novi Tuš center pogledat pa pazita, ker še nimajo požarnega zidu zrihtanega, zato gasilci stojijo spredaj O tilči, tebe sem pa prej spregledala A pol si že bla tam, se nisi mogla upreti a, si ravno tako kot jaz Nisem še bila tam. Včeraj sem se mimo peljala, ker smo bili v Qlandiji, za požarni zid pa mi je sestra povedala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:03:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ss kakšna micena pikica izgleda Manca v tem velikem avtosedežu. Kateri avtosedež imate to, mi se kar dopade, ker mi ga bomo očitno mogli malo prej nabavit, ker naš Videk je pa že konkreten fant, no po velikosti ne, ampak po teži . Kje ste kupili, koliko €? Ma kakšna radovednica sem. Ja res zgleda full mala pikica v njem ane? Pa ma babnca že čez 8kg To je avtosedež Evolva 123 Ultra, Red. Je pa varianta 9-36kg, kar se meni zdi ful vredu. Kupili smo ga pa v Baby Centru, je trenutno v akciji, pa že prej smo ga imeli ogledanega. Redna cena ja 239€, zdej v akciji je pa 199€
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:08:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi se gremo pa popoldan malo potepat, gremo v Kranj. Če bo čas bomo šli pa še Nodija v novi Tuš center pogledat pa pazita, ker še nimajo požarnega zidu zrihtanega, zato gasilci stojijo spredaj O tilči, tebe sem pa prej spregledala A pol si že bla tam, se nisi mogla upreti a, si ravno tako kot jaz Nisem še bila tam. Včeraj sem se mimo peljala, ker smo bili v Qlandiji, za požarni zid pa mi je sestra povedala No če te bo slučajno firbec donc kej dajal po boš kej po KR kolovratila, me kar za rokav pocukaj, velja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:10:10
|
|
|
|
hijenca
|
ss hvala. imajo še kakšno drugo barvo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:11:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No če te bo slučajno firbec donc kej dajal po boš kej po KR kolovratila, me kar za rokav pocukaj, velja? danes nič več, sva bila s Tilnom že zjutraj v Mulerju, potem pa še pri naših na obisku.Kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:11:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ss hvala. imajo še kakšno drugo barvo? Zagotovo imajo še eno barvo, mislim da sivo črno, za druge barve pa ne vem, mislim pa da ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:15:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tle sem danes dobila na mail če katero zanima Varnost Upravljanje Udobje Uporabnost Ocena SEDEŽ SKUPINE 0 za do 9 kg težke dojenčke oziroma do leto stare otroke AKTA GRACO Boxette + + o o + SIMO Safe Bagnett o o- o + o- SEDEŽI SKUPINE 0+ za do 13 kg težke otroke oz. do leto in pol stare otroke BOBOB Easybob Maxi SPP + + o + + BRITAX Rock-a-Tot Plus SI + + o + + CHICCO Synthesis X-Plus + + + o + KIDDY Maxi Pro + + + o + MAXI COSI CabrioFix + + + + + PEG PEREGO Primo Viaggio SIP + + + o + RECARO Young Profi Plus + + + o + FISHER PRICE Safe Voyage infant carrier o + o + o JANE Matrix Pro - + + o - SEDEŽI SKUPIN 0 IN 1 za do štiri leta stare otroke IWH Travel Basic * o- o- + + o- OSANN Safety Plus * - o + o - SEDEŽI SKUPINE 1 za od ena do štiri leta stare otroke BEBE CONFORT Iseos Safe Side Isofix + + + + + MAXI COSI Priorifix + + + o + MAXI COSI Tobi + + + + + CASUALPLAY Beat Fix + o + o o MAMAS & PAPAS Revo - + + o - SEDEŽI SKUPIN 1, 2 IN 3 za od ena do dvanajst let stare otroke KIDDY Life Pro + + + + + BRITAX Evolva 123 Ultra o + + + o STM Starlight SP o + + + o FISHER PRICE Safe Voyage 3 stage booster o- + + o o- MAMAS & PAPAS Alto o- o- + + o- NANIA Solo * o- + + o o- SEDEŽI SKUPIN 2 IN 3 za od štiri do dvanajst let stare otroke CONCORD Lift Evo PT + + + o + CYBEX Solution Plus + ++ ++ + + ROMER Kid Plus 06 + ++ + + + BOBOB Multibob SPP o + + o o CHICCO Key 2-3 o + + + o JANE Indy Plus Team o + + + o RENOLUX TopConfort o + + o o Legenda: ++ Zelo dobro + Dobro - Zadovoljivo o- Zadostno - Nezadovoljivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:16:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojoj ker šmorn je ratal, bom zvečer probala dat lepšo tabelo gor, grem zdele Manco obleči, pol pa počas proti Kranju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 13:18:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pa da ne pozabim: fuuuulllllllllllllll velik pište, da nas ne bojo junijke pa julijke prehitele! BRANIMO SVOJO TRDANJAVO, kot bi rekla Estrella!!!!!!!!!!!! Sej res, kje se pa skriva donc, pa Špelin, ****, .................... bom idala tiralico za njimi Nč, zdej pa res grem! Ajde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 14:04:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hoj! Vidim ,da ga fajn čvekate...mačka pa je zaspala, sem jo utrudila na potepu...sma ble na sončku, pol na kavici in v igralnici, potem na oblačnem...zdja pa sva v Temi... čmrlika sem vedla, da sem nekaj pozabla. Malo imam gužvo te dni, pa sem malo odsotna, z mislimi pa to, kar vedno znova me nekaj jezi. Pa to vreme danes, pa nisma šla nič ven, pa mali je tečko danes. Ko ima hudič mlade. Drugi teden pa res lahko, te bom imela v mislih. Če pa bo slabo vreme, pa se boma dobili v kakšni veliki trgovini, mercator, evropark, Qlandija. OK. Zmenjeno! Jana- Nejček je pa vedno lepši...že itak pravi ded! Lepe slikice...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.10.2008 14:14:25 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 14:05:52
|
|
|
|
špelin@
|
Spet imam preveč za prebrat ž Anitka, super tole z narečji, človek skoraj ne more verjeti, da gre za tako majhno državico in takšno majhno št. ljudi - pa toliko različnih narečij in govorov... Soncnica Sandra ***, kar se trdnjave tiče, je treba vedeti, da kvantiteta ni sinonim za kvaliteto Imam raje konstruktivno debato, kot da kar nekaj v 3 krasne pišemo le zato, da bi naklofale več strani. Govorim o raznih medmetih, ko se obrne stran Nobel sedež edinaos, krasne fotke s plavanja barbaw, Maja pa res že enkratno sedi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Srčekgirl ja ruska imam. Sem ju rešila pred smrtjo, ker sta bila namenjena tastovi kači za kosilo. Ja, kaj je pa potem kača jedla... nina7, za Gajo in njen nosek. Uživajte na Krku! suzy85, kakšen cukrček je tvoja damica kodrana, za Taro, je tudi meni zelo hudo, ko berem, kako revica trpi katy82, kakšna blaga kletvica Zelo podobna 3 pisanim marjeticam od **** tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič Ja, moji dve piki sta bili že kot taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim. Ma ne utegnem vsega prebrat, upam, da nisem česa pomembnega zgrešila, Gregi je blazno priden Pozdravčki še za vse ostale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 14:16:58
|
|
|
|
tally
|
Jao spet ste bile pridne dobro branite trdnjavo . IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos glede las pa imamo kar srečo. Oba moja otročka sta se rodila z malo in kratkimi lasmi kar jih je bilo. Obema pa hitro rastejo in se Maji tudi hitro gostijo, stari pa ne izpadajo ampak se ji daljšajo. Pri nas je isto. Emilija ima ful čupo in tisti prvi laski so neki časa izpadali pol se je izpadanje nehalo zdej se samo daljšajo. Še malo pa bomo čopek delali. SS lep avtosedež. Manca ima pa tak zasanjan pogled. Mi bomo še malo počakali z nakupom, razen če naletimo na kako fajn akcijo. Nina7 kdaj pa greste na lepše? Špelin@ kaj ga pa Gregi danes biksa? Aja že par dni hočem napisat pa skos pozabim, a bi mi lahko katera poslala slikice ko smo bile pri Estrelli. Lahko pošljem mail na ZS. Moj mi že skos teži da bi rad vidu slikice. Zdej se gremo pa mi mal potepat.......................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 14:24:12
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz bi pa mogla v šoping, pa mali še skoz spi. Pa tako in tako se mi ne da, ampak avto sem že z brega pripeljala, pa naju čaka pred hišo. Preden se boma midva potem porihtala bo že tema zunaj. Pa rabima kremico za ritko, ker je ta čisto prazna, druge pa mu ne pašejo. Kak bi jaz prišla v mesto, pa ne bi rabla od doma it. Madonca kak sem danes lena, me je napadel pravi lenitis. Pa raje sem lačna, kot pa da bi si kaj skuhala. Bo jutri boljše. Se vidi, da pride komaj jutri in danes sploh nisem motivirana za nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 14:25:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež nič je ni MAnce noter, pa čeprav je že taka babnca. suzy naša jajčka je tud do 13kg,sam Nejc je velik in jo bo počas prerastu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?