lunca14
|
Rabim vaš nasvet,v bistvu mišljenje več gala ve...........situacija pri nas smo tri dekleta,najstarejša se je preselila in si zgradila svojo hišo,srednja se je odselila in se priselila k njegovim staršem,ampak se nikakor ne razumejo tam živi že 18 let,pred tem pa sta nekaj let živela pri nas,tukaj kjer smo trenutno mi,v hišo sta vložila samo v nakup,kopalnice,spalnice,ki smo jo midva potem dala ven,ostalo so financirali najini starši.Midva delava svojo hišo in se nasednje leto seliva,sestra srednja si je sedaj kupila parcelo kjer si bo zgradila kao vikend kamor se bosta z možem preselila sama brez sinov.Mlajši naj bi ostal doma pri njihovih starših,starejši pa naj bi prišel živet k nam.In to je ta zadeva ki me trenutno moti,zdi se jim kar samovmevno da bo on podedoval celo posestvo,midve z sestro pa nič,pa sem ji v šali rekla,ja kaj pa če se eden od mojih sinov odloči da bi živel tukaj.......ni bilo odgovora.Zadeva je taka,po moje najboj fer,če se on preseli k nam in dobi celo kmetijo,da naju potem s sestro izplačajo,nama bi ta denar sedaj krepko prav prišel,saj sva trenutno d.o.o. in bo trajalo še par let,da prideva na zeleno vejo.Kaj mislite,a imam pravico to izrečt,je pa tako,da tudi moji starši so tega mnenja,da je fino če pride sem živet,o tem da bi pa midve še kaj doile je pa vprašljivo.Ne bi se rada kregala,ni pa všeč,da nekateri tako lahko pridejo skozi življenje čez.Jaz bi tud svojim otrokom rada dala streho nad glavo.