|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
24.10.2008 11:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kaj pa stajice,že uporabljate??

ne še,jaz jo bom takrat ko bo začela sedet

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
24.10.2008 11:12:21   
Anonimen
oujeeeeeeeaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
24.10.2008 11:15:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a kurite??nekam hladno je...

Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem.

a res'?nam pa ni blo treba zdej menda cel oktober nič..zdej je pa nekam hladno...hm

Smo v bloku.Racun je vedno velik,tako da je popolnoma vseeno ce je skos prizgano.Smo sneli vecina vrat,tako da je vse odprto,se tezko segreje.Potem pa se perilo dam na radiatorje(ne vse).Nekaj susim se na balkonu,ker nocem obesat tam kjer vsi,oz.kjer imamo skupno.Kasneje bom itak mogla,vsaj vecje stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
24.10.2008 11:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kaj pa stajice,že uporabljate??

ne še,jaz jo bom takrat ko bo začela sedet

Je nimam,bom pa tudi pocakala,da zacne sama sedet.Pa sploh ne vem kam jo bomo vtaknili,ko imamo pa vse tako zasedenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
24.10.2008 11:19:49   
Anonimen
ja jst mam stajico pa je še tudi ne uporabljam,mislim da čez kak mesec-dva pride šele v poštev,mi je pa čudno ko kolegica že uporablja,pa je pač povštre noter dala in otrok kr leži tko na pol notri...v tem primeru ga dam pa jst raje v ležalnik ima vsaj fajn oporo in še neki se dogaja k igra ležalnik...nekateri so res hitri ni kaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
24.10.2008 11:21:27   
Anonimen
Ma to je pa res še brezveze, leži lahko v ležalniku al pa na igralni blazini. Saj tako in tako še ne puza, da bi ga morala zaradi tega imeti v stajici, a ni tako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
24.10.2008 11:22:33   
Anonimen
Kot jaz vem,je to cist prezgodaj,itak pa vsak po svoje.

Ninny je zgleda usla,jo je Ema klicalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
24.10.2008 11:22:48   
Anonimen

Ma to je pa res še brezveze, leži lahko v ležalniku al pa na igralni blazini. Saj tako in tako še ne puza, da bi ga morala zaradi tega imeti v stajici, a ni tako?

pa ja to...zakaj bi ga imela v stajici????pa še škoda prostora zdej..pol pa iztak ugralnega centra več ne bo,bo pa stajica..moram še kupit jogi al nekaj za stajico

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
24.10.2008 11:26:09   
sasa.vracko

Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepimuser posted image

Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casauser posted image .

enakouser posted image ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanjuuser posted image user posted image

Čaw
vidim, da mamo vse iste finte, moj tud spi zdej, pa ne da bi jaz slučajn likala, kje pa... moram najprej na RR pogledatuser posted image

A ti to mene oponasas?user posted image user posted image user posted image user posted image
Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIMuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.10.2008 11:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepimuser posted image

Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casauser posted image .

enakouser posted image ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanjuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Je prejle domov prisel,neke papirje iskat,pa je vidu kolk imam dela...na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čaw
vidim, da mamo vse iste finte, moj tud spi zdej, pa ne da bi jaz slučajn likala, kje pa... moram najprej na RR pogledatuser posted image

A ti to mene oponasas?user posted image user posted image user posted image user posted image
Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIMuser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.10.2008 11:30:55 >

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
24.10.2008 11:30:00   
Anonimen
Kaj je zdaj s tem citiranjem,me je kar vmes vrglo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
24.10.2008 11:36:44   
Anonimen

Kot jaz vem,je to cist prezgodaj,itak pa vsak po svoje.

Ninny je zgleda usla,jo je Ema klicalauser posted image user posted image user posted image .

še vedno sem tukaj,Ema mi že 2 urci spi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
24.10.2008 11:37:22   
Anonimen

Kaj je zdaj s tem citiranjem,me je kar vmes vrglo?

včasih se rr mal zmešauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
24.10.2008 11:40:43   
Anonimen
Moja bo tudi kmal 2h,saj ne morem verjet.
Jaz pa delam,delam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
24.10.2008 11:44:30   
Anonimen
jaz tud,obe sva res pridni in si sedaj zasluživa en počitekuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
24.10.2008 11:50:07   
Kaja08
Ojla bejbe! Joooojjj,držte pesti - je teta zrihtala, da imamo ob 1 ultrazvok glave in bomo vidl, če je kej narobe....Kaj me je strah user posted image  No, kakšno pikapoko mi namente, pliiiiiizzzzz

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
24.10.2008 11:51:03   
Anonimen
kaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
24.10.2008 11:53:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ojla bejbe! Joooojjj,držte pesti - je teta zrihtala, da imamo ob 1 ultrazvok glave in bomo vidl, če je kej narobe....Kaj me je strah user posted image  No, kakšno pikapoko mi namente, pliiiiiizzzzz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Zigija in mamico.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
24.10.2008 11:58:24   
sasa.vracko
Alea01 in vse, ki vas zanima kako zgledam, evo, sem se mal sama slikala, sicer so slike bolj za strašit! Pa da lahko presodite, a mi je prej bolj pasal, ko sem mela še dolge lase al je zdej boljš, pa še enkrat z očali in enkrat brez, ker nosim leče in očala user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
24.10.2008 12:00:11   
Anonimen
sasa.vracko - zdej je fuuulllllllll dobr, z očali ali brez, meni osebno so očala zakon - k z njimi prikrijem podočnjakeuser posted image , pa še tak fini modni dodatek so

Neposredna povezava do sporočila: 120
24.10.2008 12:00:37   
sasa.vracko
Pa, da se še nekaj pohvalim, v torek, 28.10, grem na preobrazbo za revijo Jana. Mam ful tremo, pa me prav zanima kako me bojo ostrigl, mogoče na balin?!user posted image  Tako, da bom v eni od prihodnjih številk Jane. Bom povedala v kateri številki... heheheheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
24.10.2008 12:00:37   
Anonimen

Alea01 in vse, ki vas zanima kako zgledam, evo, sem se mal sama slikala, sicer so slike bolj za strašit! Pa da lahko presodite, a mi je prej bolj pasal, ko sem mela še dolge lase al je zdej boljš, pa še enkrat z očali in enkrat brez, ker nosim leče in očala user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Kratke,brez ocaluser posted image .Imam tudi jaz lece.

Neposredna povezava do sporočila: 122
24.10.2008 12:01:30   
Anonimen
Še ena z lečami se javljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
24.10.2008 12:02:07   
Anonimen

Pa, da se še nekaj pohvalim, v torek, 28.10, grem na preobrazbo za revijo Jana. Mam ful tremo, pa me prav zanima kako me bojo ostrigl, mogoče na balin?!user posted image  Tako, da bom v eni od prihodnjih številk Jane. Bom povedala v kateri številki... heheheheuser posted image

o superuser posted image user posted image user posted image upam, da bomo videle kakšno slikco

drugače pa s kratkimi si mi bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 124
24.10.2008 12:06:58   
Anonimen

Še ena z lečami se javljauser posted image

Ti mene danes skos nekaj oponasasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?