Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kaj pa stajice,že uporabljate?? ne še,jaz jo bom takrat ko bo začela sedet
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a kurite??nekam hladno je... Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem. a res'?nam pa ni blo treba zdej menda cel oktober nič..zdej je pa nekam hladno...hm Smo v bloku.Racun je vedno velik,tako da je popolnoma vseeno ce je skos prizgano.Smo sneli vecina vrat,tako da je vse odprto,se tezko segreje.Potem pa se perilo dam na radiatorje(ne vse).Nekaj susim se na balkonu,ker nocem obesat tam kjer vsi,oz.kjer imamo skupno.Kasneje bom itak mogla,vsaj vecje stvari.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kaj pa stajice,že uporabljate?? ne še,jaz jo bom takrat ko bo začela sedet Je nimam,bom pa tudi pocakala,da zacne sama sedet.Pa sploh ne vem kam jo bomo vtaknili,ko imamo pa vse tako zasedeno .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst mam stajico pa je še tudi ne uporabljam,mislim da čez kak mesec-dva pride šele v poštev,mi je pa čudno ko kolegica že uporablja,pa je pač povštre noter dala in otrok kr leži tko na pol notri...v tem primeru ga dam pa jst raje v ležalnik ima vsaj fajn oporo in še neki se dogaja k igra ležalnik...nekateri so res hitri ni kaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma to je pa res še brezveze, leži lahko v ležalniku al pa na igralni blazini. Saj tako in tako še ne puza, da bi ga morala zaradi tega imeti v stajici, a ni tako?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot jaz vem,je to cist prezgodaj,itak pa vsak po svoje. Ninny je zgleda usla,jo je Ema klicala .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ma to je pa res še brezveze, leži lahko v ležalniku al pa na igralni blazini. Saj tako in tako še ne puza, da bi ga morala zaradi tega imeti v stajici, a ni tako? pa ja to...zakaj bi ga imela v stajici????pa še škoda prostora zdej..pol pa iztak ugralnega centra več ne bo,bo pa stajica..moram še kupit jogi al nekaj za stajico
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:26:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa . enako ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanju Čaw vidim, da mamo vse iste finte, moj tud spi zdej, pa ne da bi jaz slučajn likala, kje pa... moram najprej na RR pogledat A ti to mene oponasas? Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIM .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa . enako ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanju Je prejle domov prisel,neke papirje iskat,pa je vidu kolk imam dela...na RR . Čaw vidim, da mamo vse iste finte, moj tud spi zdej, pa ne da bi jaz slučajn likala, kje pa... moram najprej na RR pogledat A ti to mene oponasas? Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIM .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.10.2008 11:30:55 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je zdaj s tem citiranjem,me je kar vmes vrglo?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kot jaz vem,je to cist prezgodaj,itak pa vsak po svoje. Ninny je zgleda usla,jo je Ema klicala . še vedno sem tukaj,Ema mi že 2 urci spi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj je zdaj s tem citiranjem,me je kar vmes vrglo? včasih se rr mal zmeša
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja bo tudi kmal 2h,saj ne morem verjet. Jaz pa delam,delam...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tud,obe sva res pridni in si sedaj zasluživa en počitek
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:50:07
|
|
|
|
Kaja08
|
Ojla bejbe! Joooojjj,držte pesti - je teta zrihtala, da imamo ob 1 ultrazvok glave in bomo vidl, če je kej narobe....Kaj me je strah No, kakšno pikapoko mi namente, pliiiiiizzzzz
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kaja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Ojla bejbe! Joooojjj,držte pesti - je teta zrihtala, da imamo ob 1 ultrazvok glave in bomo vidl, če je kej narobe....Kaj me je strah No, kakšno pikapoko mi namente, pliiiiiizzzzz Za Zigija in mamico.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:58:24
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Alea01 in vse, ki vas zanima kako zgledam, evo, sem se mal sama slikala, sicer so slike bolj za strašit! Pa da lahko presodite, a mi je prej bolj pasal, ko sem mela še dolge lase al je zdej boljš, pa še enkrat z očali in enkrat brez, ker nosim leče in očala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
sasa.vracko - zdej je fuuulllllllll dobr, z očali ali brez, meni osebno so očala zakon - k z njimi prikrijem podočnjake , pa še tak fini modni dodatek so
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:00:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa, da se še nekaj pohvalim, v torek, 28.10, grem na preobrazbo za revijo Jana. Mam ful tremo, pa me prav zanima kako me bojo ostrigl, mogoče na balin?! Tako, da bom v eni od prihodnjih številk Jane. Bom povedala v kateri številki... hehehehe
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Alea01 in vse, ki vas zanima kako zgledam, evo, sem se mal sama slikala, sicer so slike bolj za strašit! Pa da lahko presodite, a mi je prej bolj pasal, ko sem mela še dolge lase al je zdej boljš, pa še enkrat z očali in enkrat brez, ker nosim leče in očala Kratke,brez ocal .Imam tudi jaz lece.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena z lečami se javlja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Pa, da se še nekaj pohvalim, v torek, 28.10, grem na preobrazbo za revijo Jana. Mam ful tremo, pa me prav zanima kako me bojo ostrigl, mogoče na balin?! Tako, da bom v eni od prihodnjih številk Jane. Bom povedala v kateri številki... hehehehe o super upam, da bomo videle kakšno slikco drugače pa s kratkimi si mi bolj všeč
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 12:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Še ena z lečami se javlja Ti mene danes skos nekaj oponasas .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?