Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 10:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ninny sej bo kmalu še 9 let
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 10:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja taanika oujeeaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 10:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
a poroke,al ko sta skupi???
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 10:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
aja oouuujjjeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 10:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a poroke,al ko sta skupi??? poroke, bi blo fajn kar sva skupi potem bi pa že decembra spet šla
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ti mu kr reč da se ni točno opredelil,rekel je 10 let,kar pomeni da decembra gresta!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, se ne bi branila, samo bi rabila še enega sponzorja da bi še mal € dal
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
študiram al naj grem ven al ne s tamalim...okrog enih šele..če je tako grdo,drug teden je pa itak dež...me nič ne vleče
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vrjamem...moreš malo reklame nardit...pa sej bo božičnica pa loto igraj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja vrjamem...moreš malo reklame nardit...pa sej bo božičnica pa loto igraj loto igram vsake toliko časa, pa nimam sreče
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa študiram al naj grem ven al ne s tamalim...okrog enih šele..če je tako grdo,drug teden je pa itak dež...me nič ne vleče Jaz bom sla.Se, spi,pol pa jestoblect in ven.Imamo tudi vremo bolj tako,vazno da ni dez.Cez svez zrak,ga ni,pa se doma je dolgcas.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst tud nimam sreče pri igrah na srečo..joh ne igram...moj Žan se je pa že zbudil...ob 12 papama,pol pa da se zrihtama pa nevem al jo bova mahnila ven al ne...ker sej poziomi pa to je pa skoraj skoz tako vreme pa boma tud mogla it malo ven...če ne do spomladi nosa ven ne bomo dali
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čez svež zrak ga ni, pa še potem boljš spijo,ko so na zraku
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa . enako ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanju
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
in pogledam Žana in se je odkotalil ven iz igralnega centra..kako mu je to uspelo,nevem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa . enako ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanju A ti to mene oponasas? Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIM .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
a kurite??nekam hladno je...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa in pogledam Žana in se je odkotalil ven iz igralnega centra..kako mu je to uspelo,nevem Se je tudi ze zgodilo,tako da jo moram imet res ves cas na oceh .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas je tud oblačno, Ema mi že več kot eno uro spi, jaz pa namest da bi kaj naredila v stanovanju, tukaj gor čepim Tako kot pri meni.Pa imam en kup dela,pol pa jamram,da nimam casa . enako ko pa moj pride domov,pa pravim, da sem komaj najdla čas da sem kaj naredila po stanovanju A ti to mene oponasas? Mu tudi takoj tamalo v roke dam,da jaz lahko VSAJ NEKAJ NAREDIM . ja sva iste
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a kurite??nekam hladno je... Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa stajice,že uporabljate??
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a kurite??nekam hladno je... ne še, ker čakamo da nam danes olje pripelje, pa mami noče da takrat centrala laufa, ko tanka v cisterno tako, da čakam petrol da pride,potem bomo pa tud zakurili
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 11:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a kurite??nekam hladno je... Mi kurimo ze od septembra,radiatorji do fula,le v kopalnici in kuhinji imam pogasnjeno.Pa se tako zvecer zmrzujem. a res'?nam pa ni blo treba zdej menda cel oktober nič..zdej je pa nekam hladno...hm
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?