|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
24.10.2008 12:28:35   
Maksi1
Erik, vse najboljše!

Tudi moj dragi ne mara po trgovinah hodit. Še posebej ga ne brigajo cunje. Za voziček pa bo šel z veseljem.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.10.2008 12:31:33   
lilcha
Jaz pa sploh nisem upala kupit nič manjšega od št. 62, ker mi vsi pravijo da mu je to takoj premejhno in da je brezveze kupovat št.50-56.Nevem no,sicer sem do sedaj kupla bolj malo:6 bodijev,2 hlačke,1 plišast kompletek,3 nogavičke,1 kapico in 1 mini čeveljčke.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.10.2008 12:31:45   
Čebel@
lilcha sej meni tud načeloma grdo zgleda samo se ne da nič pomagat če pač skoči ven........sem pa nekje brala da okoli popka boli ko je izbočen
maksi......hočjo nočjo morjo it tud malo z nami v trgovino........no sej tvoj bo vsaj voziček šel pogledat ker kkšni še to nočejouser posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.10.2008 12:32:24   
sunny24
lilcha, sej jst sem tudi taka...ni šans, da bi si kej popek tikala, pa da slučajno mi ga kdo drug ne bi...kar zvije me! user posted image   Moja nona je pa še bolj hard...njo začne zvijat če se besedo popek sam izusti...user posted image user posted image user posted image   Pa mi je full grozno že na UZ ko gre čez popek...kar poskočim...

Tko da, sm tudi jst smotana...user posted image user posted image user posted image

Sem pa zadnjič tudi jst mal počekirala kake št. oblekc mam, pa mam tudi jst večino 62 (predvsem ta lepe kompletke k so bolj za ven), bodije, pajacke in majčke pa mam tudi 56. Zdej pa nevem al čem kupit tudi une hlačke s stopalci 56 al je zadosti, če mam sam 62?user posted image   Katjusa, prosim...user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.10.2008 12:34:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Jaz pa sploh nisem upala kupit nič manjšega od št. 62, ker mi vsi pravijo da mu je to takoj premejhno in da je brezveze kupovat št.50-56.Nevem no,sicer sem do sedaj kupla bolj malo:6 bodijev,2 hlačke,1 plišast kompletek,3 nogavičke,1 kapico in 1 mini čeveljčke.
meni g že celo nosečnost govori da bo user posted image  bolj mejčken,pa še verjetno nosim user posted image  pa midva sva oba bolj pri tleh tko da jaz ne računam da bo otrok full velik-zato sem kupila  še manjše št.user posted image user posted image user posted image  čevelčke mi je pa prodajalka odsvetovala ker naj bi padali dol-da so mende bolši štumfki za 1,2 mesecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.10.2008 12:36:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, prosim...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image  
jaz drugač imam tud te hlačke s stopali tok mejčkene(od lumpija)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.10.2008 12:40:05   
sunny24
Po kolk pa so od lumpija? Jst jih kar v HM kupim, ko so po 2 v kompletu, pa niso neki drage (sem zdej pozabla po kolk so). Ma pol bom nabavla ene 4 te hlačke 56... Sej bo zadosti za tisti 1. mesec al ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.10.2008 12:44:03   
Čebel@
ne vem koliko so.......mam pa jaz teh hlačk full ker sem jih velik dobila,56 sem pa sama kupila......bolj me skrbi ker nimam majč za po vrhuuser posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da je brez veze tok pretiravat s tamalimi št.ker itak hitro rastejo pa še planička malo pobereuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.10.2008 12:47:29   
sunny24
Ja, sej zato ne mislim neki pretiravat, sam kaj jst vem, ene 4 hlačke se mi zdijo OK...Majčke za povrhu majo lepe bombažne v HM, sicer se dajejo čez glavo ampak majo po 2 gumbka pr strani in se da lepo razširit. Pa tudi lepe kompletke (majčka na preklop in hlačke) in poceni majo iz pliša za ven (sem zadnjič kupla enga od hello kitty-če bo naši miss zrastu lulek do februarja, ti ga pošlem) pa je bil 10 evrov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.10.2008 12:52:49   
Čebel@
če bo kej zraslo ti pa jaz kej pošljem ker mam full modrih svariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.10.2008 12:55:23   
sunny24
user posted image user posted image user posted image   OK, pol smo zmenjene...
Ma jst mam tudi neki plavga, k mi je včeri sodelavka prnesla, drugače pa je vse v nevtralnih barvah...sam enih par stvari bomo tudi roza kupli...Sicer pa če je punčka v plavo oblečena mi je OK, ampak da bi fantka v roza oblačla...NENE...mi ne potegne.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.10.2008 12:55:38   
Urša08
Ojla!

Erik vse najboljšeuser posted image user posted image me kar taki lepi spomini dajejo k se spomnim kako je moj pikec dopolnil eno leto. No ko bo pihnil dve svečki bomo pa že dneve odšteval do drugega user posted image .

joj oblekice, jest sm čist nora na te majhne cotike. Št. 56 jaz pri Nejcu nisem kupovala - razen za iz porodnišnice, sem mela pa sposojeno in jo je nosil 1,5 meseca.  Sedaj bom tud kompletek za iz porodnišnice nov kupla in v št. 56 - oz. ga bosta mojedva sta se že javlauser posted image . Sem pa mal firbcala po albumu in imam kar precej 62, tako da mi res ni treba pretiravat. Vam prav mal zavidam tistim ki prvega čakate, k je tok lušten nakupovat za user posted image .

Tile rogljički se men tok luštajo.

So me pa prejle klicali iz lesnine in je sobica prišlauser posted image user posted image user posted image Danes greva plačat, drug teden jo pa dobiva. Jupiuser posted image Komi čakam.

Si grem enga kapučinka narest.

papa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.10.2008 12:58:25   
Katjusa
Sunny tiste hlačke komot 62 sej pol daš kake zoknčke gor al pa copatke da glih ne opleta ker v mesecu dni vam bo res 62 že čist pravuser posted image user posted image user posted image
copatke pa priporočam takele, ne padajo dol preverjeno:)
user posted image
jst mam 2 temno modre in svetlo modre zdej sem pa še 2 takih belih dobla so mal manjše drgač smo mel pa kr mičkeno večje in smo jih nosl od začetka pa do tja da je začel se na nogice postavljat pol smo dal pa gor kr opankece da je nogica bla bolj stabilna
kako je zgledalo v malo večjih temno modrih copatkih mate pa tle k sme vam včeraj ležalnik kazala http://www.ringaraja.net/forum/m_3185442/mpage_117/key_/tm.htmuser posted image user posted image user posted image

drgač mam pa dosti tud volnenih copatkov sam ti pa radi dol padajo je pa res da so domače delo al jih je babi delala al pa jst user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 24.10.2008 12:59:12 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.10.2008 12:59:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image user posted image user posted image   OK, pol smo zmenjene...
Ma jst mam tudi neki plavga, k mi je včeri sodelavka prnesla, drugače pa je vse v nevtralnih barvah...sam enih par stvari bomo tudi roza kupli...Sicer pa če je punčka v plavo oblečena mi je OK, ampak da bi fantka v roza oblačla...NENE...mi ne potegne.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image
urša08......fino za sobicouser posted image user posted image user posted image user posted image  bomo hotle videt slikice........smo firbčneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.10.2008 13:00:52   
Katjusa
urša da ne boš pozabla poslikatuser posted image user posted image user posted image user posted image že komaj čakamo da vidmo kaj ste nabavliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.10.2008 13:01:11   
Urša08
Maychi23 drug teden ko bo sestavljena prilimam slikice. Obljubim.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.10.2008 13:01:38   
Čebel@
moja mami je prepričana da bom rodila user posted image  in me pri njej čakajo takali copatki,samo v roza barviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.10.2008 13:02:44   
Katjusa
kdaj bo že ta februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.10.2008 13:02:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Maychi23 drug teden ko bo sestavljena prilimam slikice. Obljubim.
te držim za besedouser posted image user posted image user posted image user posted image  kar počas o sestavite......imate še čas do februarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.10.2008 13:03:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kdaj bo že ta februaruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  po eni strani je še dolga,po drugi bo pa mim grede tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  komi čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.10.2008 13:04:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moja mami je prepričana da bom rodila user posted image  in me pri njej čakajo takali copatki,samo v roza barviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super ti se res fino obnesejo zato tud če je pajacek malo večji ni panike k to fino gor drži da preveč ne opleta.... se pa vsekakor manj denarja stra  zmeče če noste eno stvar od 0-3 mesecev kot pa da v tem času zamenjate 3 pajackeuser posted image user posted image user posted image user posted image pač zdej je dovisno od vsake posameznice kolk je zmožna za oblekce zapravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.10.2008 13:06:21   
Čebel@
jest mam drugač full nogavičk samo zato če bom dala malo večji pajacek gor da ne bojo topala štrlelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.10.2008 13:08:04   
sunny24
O Katjusa, hvala! Te copatke mi pa fajn delujejo, meni jih bo sicer prjatlca dala en kup (jih bo njena mama nardila), pa dekico bomo tudi dobili...user posted image

Joj, jst tudi komi čakam februar...Še mal majn kot 4 mesece pa bomo pestvale naše štručke!user posted image user posted image user posted image   To bo 123 tuki, boste vidle! Sicer pa gre čas full hitro, se mi sploh ne zdi, da sem že tolk nosečka in da se bušija že full vidi...Pa da naša miss brca...user posted image

Ursa, sobico obvezno poslikat, da nam lušte nardiš!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.10.2008 13:13:40   
Urša08
Jaz sem pa mal brskala in najdla dve slikci Nejca v zibki. Zibka je bla še od mojga možeka.

user posted image

Pa še ena slikica (to je pa še moja postelninca, k mi jo je stara mama nardila).

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.10.2008 13:15:35   
Čebel@
urša.....full luškane slikice.........da o dojenčku noter sploh ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.